Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako se Sarajevo ćevapno dijeli na "Želju" i "Haseta" uz primjese "Mrkve" i "Zmaja", šta je onda aktuelno u Zenici?
Mislim da je prilično ujednačeno mišljenje da je "Bešlić" br.1 a za njim u jednakoj mjeri kaskaju "Salčinović", "Sejo", "Ajša" a nekad davno i "Vejzagić".
Što se tiče pite, mislim da od "Lađane" nema jače i gospodskije pite u BiH.
kod seje sam jela nekad prije rata....sad veze nemam kakvi su od kako se pojavio bešlić samo njemu idem i to u travničku.ne znam do čega je,isti su to ćevapi ali oni iz crkvica nisu ni blizu onima iz travničke
vidim da se sa "pichence" otislo na "mezence"
Sto se cevapa tice, Sejo pa Beslic pa Salcinovic...od Ladjaninih pita nema dalje (samo im krompirusa bude biberli ), a za pizze meni je prije Fratteli bio dobar, al vec dugo nisam bio rego pa ne znam...a od ostalih "peksimeta" fast food-ova, onaj novi Urban gril nije los, ako si uzeo "za ponijeti" jer u objektu ne mozes se okenuti kako treba...
Ma frateli je za pizze najjaci .. Bas se najedes od jedne jest da je 5-8 KM ali jbg .. Na svim ostalim mjestima su pizze iste manje vise .. Onaj hamburger sa dvije pljeskavice u Urbanu je nesto najjace poslije cevapa sto se moze u gradu pojest
Sto se tice cevapa,ne trebam dalje ici od Crkvica,pricajte sta hocete,al zadnjih par godina Picolo je popravio cevap i lepinu mislim da nema niko bolju ali eto o ukusima se haman ne raspravlja,ebg ja ne volim nista koravo,samo saftali
Pa imaju i najjacu dostavu ne moras vani,donesu cak i radi jedne male
Ne moras,ja sam jela i kod Beslica i kod Seje i vala nista specijalno,samo valjda bolja reklama i izvikanost,mislim Beslic je dobar,nije los,a kod Seje koliko me pamcenje sluzi lepina je za zub slomit