radim to drugacije hahaha hljasnem te grudvom pa kazem bubim da prodje hahahah nije moje definitivnosarmica wrote:jel ovo tvoje udvaranje bilo?oridjidji wrote:Mala kako se zoveš?
mala šuti...
Ej lijepa kako se zoveš?
mala šuti...
Napitaću te majke mi ...
AAAA A A ... Zovem se Anela
![]()
![]()
P.S. lijepo ime djevojke
sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
oridjidji
#276 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
-
oridjidji
#277 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sad mi pobudjujes sumnju hahaha pomislicu da sam upravu kada pitah ovo hahahsarmica wrote:oridjidji wrote:ako je taj ado durić onda ga jako dobro znam ...nihil_ wrote:
aa jooooj bas je siiimpaa![]()
![]()
![]()
nećemo u detalje
- sarmica
#278 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
sad mi pobudjujes sumnju hahaha pomislicu da sam upravu kada pitah ovo hahah[/quote]
rekoh nećemo dalje

rekoh nećemo dalje
- sarmica
#279 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
radim to drugacije hahaha hljasnem te grudvom pa kazem bubim da prodje hahahah nije moje definitivno
[/quote]
eh jadna ta tvoja draga kad je grudvom moraš spucati da bi prišao
kad bi meni to neki uradio tačno bih ga zalijepila 
eh jadna ta tvoja draga kad je grudvom moraš spucati da bi prišao
-
Baudelaire
#280 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Boga mi sarmice tebe ćemo ovdje dešifrovati u roku 10 minuta 
Ado Durić, jaranica Anela...
- sarmica
#281 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
hahahahaha ma daaaajte ne zajebajite,niste ništa dosad pogodiliBaudelaire wrote:Boga mi sarmice tebe ćemo ovdje dešifrovati u roku 10 minuta
- burek_in_space
#282 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Mirela Shabanovic moj konachni odgovor. 
- respo
#283 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
zato cemo sada
ti si ujedam
gledao u bajte oni mi rekli
ti si ujedam
gledao u bajte oni mi rekli
-
nihil_
-
PeppermintSA
#285 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnp
Koristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
Dovukao je on mali milion cura u separe tu noć, cugancija, priča...I sad, otkucalo 3 ujutro, i treba se ići, on zovne nekim curama koktele i kaže konobaru da ih zovne za separe - a cure s nekim likovima za stolom, sve kontam, evo belaja. Kad eto, njih dvije odjebale te likove i ravno u separe, sjedaju, a on direktan do bola se okreće jednoj od njih:
''Ne interesuje me ko si, čime se baviš, šta voliš, šta ne voliš, zašto si, tobože, drugačija od ostalih...ja te gledam 2 sata i jako me seksualno privlačiš, a budući da si došla, znam da i ja tebe seksualno privlačim...možemo mi ćaskati o nebitnim stvarima, mogu te čak i pitati za broj, iako te nikad neću nazvati...zar nije to gubitak vremena? Ja sam sa kolima, pa hajmo mi ovo popiti i otići negdje na samo.''
Ovu drugu curu nije ni pogledao, nije se ni pozdravio s njom - ona zinula još više od prve.
Ja se bukvalno sjeb'o, sve čekam da mu održi predavanje u fazonu ''na šta ti ja ličim'' bla bla. Kad ništa...samo se nasmiješi, obori glavu i popi piće.
I, bome, odoše zajedno.
I ovo bi bila zanimljiva anegdota o jaranu koji je klepio neku ''radodajku'', da se nije opet isto desilo poslije par noći, kad smo opet izašli...
Očigledno važi ona: ''It's not what you say, it's how you say it''...
Kako se on upucava trebama - to je strašnp
Dovukao je on mali milion cura u separe tu noć, cugancija, priča...I sad, otkucalo 3 ujutro, i treba se ići, on zovne nekim curama koktele i kaže konobaru da ih zovne za separe - a cure s nekim likovima za stolom, sve kontam, evo belaja. Kad eto, njih dvije odjebale te likove i ravno u separe, sjedaju, a on direktan do bola se okreće jednoj od njih:
''Ne interesuje me ko si, čime se baviš, šta voliš, šta ne voliš, zašto si, tobože, drugačija od ostalih...ja te gledam 2 sata i jako me seksualno privlačiš, a budući da si došla, znam da i ja tebe seksualno privlačim...možemo mi ćaskati o nebitnim stvarima, mogu te čak i pitati za broj, iako te nikad neću nazvati...zar nije to gubitak vremena? Ja sam sa kolima, pa hajmo mi ovo popiti i otići negdje na samo.''
Ovu drugu curu nije ni pogledao, nije se ni pozdravio s njom - ona zinula još više od prve.
Ja se bukvalno sjeb'o, sve čekam da mu održi predavanje u fazonu ''na šta ti ja ličim'' bla bla. Kad ništa...samo se nasmiješi, obori glavu i popi piće.
I, bome, odoše zajedno.
I ovo bi bila zanimljiva anegdota o jaranu koji je klepio neku ''radodajku'', da se nije opet isto desilo poslije par noći, kad smo opet izašli...
- sarmica
#286 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ne znam o čemu vi..i zašto stalno spominjete ujeda ne znam ko je to... mogu vam reći svoje ime,neće vam ništa pomoći,ja sam Adna 
-
Mr. Brightside
-
nihil_
#288 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
uuUUUuuuUUUUuuuPeppermintSA wrote:Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnpKoristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
![]()
I, bome, odoše zajedno.
- burek_in_space
#289 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Drago nam je, mi smo forumashi sarajevo-x.com forumasarmica wrote:ne znam o čemu vi..i zašto stalno spominjete ujeda ne znam ko je to... mogu vam reći svoje ime,neće vam ništa pomoći,ja sam Adna
- Not My Idea
#290 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
PeppermintSA, ako mi nekad bude o'glavu, trazim ti broj tog druga

-
nihil_
#291 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Adna upala si u mjesalicusarmica wrote:ne znam o čemu vi..i zašto stalno spominjete ujeda ne znam ko je to... mogu vam reći svoje ime,neće vam ništa pomoći,ja sam Adna
- JThomas
#292 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
hajmo malo nazvat' planetu zemlju i kosmodrom i zapitati se gdje bi ga isti pristup doveo bez buntova keša.
- respo
#293 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ne znam ni ja o cemu onisarmica wrote:ne znam o čemu vi..i zašto stalno spominjete ujeda ne znam ko je to... mogu vam reći svoje ime,neće vam ništa pomoći,ja sam Adna
tog ujeda pominju jer ih vjerovatno grize
ah ti insekti
mogu i ja tebi reci svoje ime ali ti nece nista pomoci
bolje da mi kazes adresu odlopatam ti haustor/ kucna vrata i odemo na kafu da se upoznamo
-
PeppermintSA
#294 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
to je istina,JThomas wrote:hajmo malo nazvat' planetu zemlju i kosmodrom i zapitati se gdje bi ga isti pristup doveo bez buntova keša.
s tim da ja znam likove s kešom koji se razbacuju 5X više od njega kad izađu, ali uvijek odu kući suha kurca, što bi se reklo. Naprosto, lik se upucava na način da meni bude neprijatno dok slušam, ali ne da upali, već samo što mu se nezahvaljuju za ponudu.
Last edited by PeppermintSA on 06/02/2012 18:46, edited 1 time in total.
- Irm@
#295 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
a respo sta ako nije iz tvoje opcine..valja tabanati po ovom kijametu

- respo
#296 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
otkopat cu auto i parkirati na sred raskrsnice joj da joj familija vidi da je dos'o hadzo po nju
i pogresno se izrazih nije izlopatam nego izbageram
i pogresno se izrazih nije izlopatam nego izbageram
- Traktor`
#297 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ma nije njemu mrsko ni tabanati...
ne sekiraj se ti za njega...dok se on bacio konkretno na neke stvari, drugi ovdje samo u prazno mlataraju...
naprijed respo... 
- sarmica
#298 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ja sam ti na Grbavici,sve je očišćeno ovdje oreko puta stadiona..
nema familije kod mene,sa cimericom živim 
Last edited by sarmica on 06/02/2012 19:33, edited 1 time in total.
-
nihil_
#299 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
eto respo, pali auto, spremna je 
- sarmica
#300 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ne znači da sam raspoložena za kafe sa nepoznatim momcima..nihil_ wrote:eto respo, pali auto, spremna je