mrgreen wrote:quarterback, svaka ti je zlatna
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
quarterback
#276 Re: Raskidi dugih veza...
-
ibizza
#277 Re: Raskidi dugih veza...
Duga prica,u glavnom,nije moglo vise,bez obzira koliko ej volim,morao sam staviti tacku.hali gali halid wrote:Zasto?ibizza wrote:Upravo sam raskinuo vezu od 2 godine![]()
...ebem ti zivot!
-
ibizza
#278 Re: Ja
Uh,mnogo zareza je do sada bilo,zato je ovo konacan odgovor,na zalost.m@m@ wrote:Nekad je teze staviti tacku nego ispisati roman ali ako ti je zao, tacka se lako pretvori u zarez. Ti opet najbolje znas.
Bit ce bolje
- Ray
#279 Re: Raskidi dugih veza...
LightRain wrote:Samo se nadam da jednog dana neću skontati da je to maksimum što sam mogla voljeti
Hoces,jedino ako se zatvoris u sebe nakon ove veze,postanes skoljka...Nekad je fkt ruzan osjecaj,da mozes "provaliti" ljude nakon pola sata,a ima i onih koje mozes "provaliti" i nakon par recenica...Fkt se covjek ruzno osjeca,jer mu u takvim okolnostima odgovaraju one nejasne,nedokucive osobe...a takvih je sve manje,i zbog toga se covjek zatvara...Ali bar ti nemoj,dok je jos uvijek svjeze,ostani nasmijana (ali ne lazni osmijeh,vec od srca)
- LightRain
#280 Re: Raskidi dugih veza...
Ray wrote:LightRain wrote:Samo se nadam da jednog dana neću skontati da je to maksimum što sam mogla voljeti
Hoces,jedino ako se zatvoris u sebe nakon ove veze,postanes skoljka...Nekad je fkt ruzan osjecaj,da mozes "provaliti" ljude nakon pola sata,a ima i onih koje mozes "provaliti" i nakon par recenica...Fkt se covjek ruzno osjeca,jer mu u takvim okolnostima odgovaraju one nejasne,nedokucive osobe...a takvih je sve manje,i zbog toga se covjek zatvara...Ali bar ti nemoj,dok je jos uvijek svjeze,ostani nasmijana (ali ne lazni osmijeh,vec od srca)
Sa ovim se skroz slažem...mene su zapravo uvijek takve osobe i privlačile. Ali što kažeš takvih je sve manje...previše lako prokužim ljude i ne sviđa mi se to. Dobra stvar je eto što se nisam zatvorila u sebe, ali sam ja nekako prirodno "rezervisana" . Odbijam ljude stavom
- Ray
#281 Re: Raskidi dugih veza...
LightRain wrote:Ray wrote:LightRain wrote:Samo se nadam da jednog dana neću skontati da je to maksimum što sam mogla voljeti
Sa ovim se skroz slažem...mene su zapravo uvijek takve osobe i privlačile. Ali što kažeš takvih je sve manje...previše lako prokužim ljude i ne sviđa mi se to. Dobra stvar je eto što se nisam zatvorila u sebe, ali sam ja nekako prirodno "rezervisana" . Odbijam ljude stavom
Odbijas ljude i stavom,i ponasanjem...jer ti ne moze svako privuci paznju,mora biti definitivno nesto na sta nisi navikla,tj na tipove osoba/e koje su imala prije...isti sam takav,samo je najgore kad se zatvoris u sebe,pa i kada dodje osoba i bolja od prethodne,zbog tog odbrambenog mehanizma mozda ili slicnog tome necemu,odbit' ces od sebe,ako nisi spremna na novo prepustanje
-
quarterback
#282 Re: Raskidi dugih veza...
stav ce se promjeniti vremenom, kada bude spremna na prihvatanje, jedini je problem ako stav preraste u konstantno odbijanje i podizanje zidova, ali i te zidove nekad neko preskoci, samo sto potraje dok se nadje takav atleta
- LightRain
#283 Re: Raskidi dugih veza...
quarterback wrote:stav ce se promjeniti vremenom, kada bude spremna na prihvatanje, jedini je problem ako stav preraste u konstantno odbijanje i podizanje zidova, ali i te zidove nekad neko preskoci, samo sto potraje dok se nadje takav atleta
Pa nek potraje...zahtjevna sam...ako se ne nađe neko dovoljno hrabar i vješt da probije te zidove, onda mi je draže da se družim sama sa sobom
Nisam ja zatvorena...samo doslovno želim nekog ko vidi dublje od površine...ako ne vidi, ne treba mi, jer onda svakako nećemo "kliknuti"
-
quarterback
#284 Re: Raskidi dugih veza...
pa onda polako, doci ce...
- ortodont
#285 Re: Raskidi dugih veza...
Onda sam ja najbolji zidar na svijetu. 
-
quarterback
#286 Re: Raskidi dugih veza...
i tako to

-
quarterback
#288 Re: Raskidi dugih veza...
cini mi se da vidim jedne male merdevine ipak 

- LightRain
#289 Re: Raskidi dugih veza...
Ne vidiš...to je lift
Al ima dole straža...night watch
Valjda znaš..game of thrones
Al ima dole straža...night watch
Valjda znaš..game of thrones
-
quarterback
#290 Re: Raskidi dugih veza...
eto, jos bolje onda
cuo jesam, znam da su ga snimali tj da ga snimaju u dubrovniku ali kako ne gledam tv ne mogu vise nista reci o tome
cuo jesam, znam da su ga snimali tj da ga snimaju u dubrovniku ali kako ne gledam tv ne mogu vise nista reci o tome
- Ray
#291 Re: Raskidi dugih veza...
Pade i Berlinski zid,past' ce i ljubavni zastitnicki zid 

-
quarterback
#292 Re: Raskidi dugih veza...
samo naprijed ray!
- Ray
#293 Re: Raskidi dugih veza...
sve je do volje,i taktikequarterback wrote:samo naprijed ray!
- LightRain
#294 Re: Raskidi dugih veza...
sad ste ga pretjerali 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#295 Re: Raskidi dugih veza...
zar ti nisi mrtav...emotivnoRay wrote:sve je do volje,i taktikequarterback wrote:samo naprijed ray!
-
quarterback
#296 Re: Raskidi dugih veza...
dje ga nadje 
- LightRain
#297 Re: Raskidi dugih veza...
plain vanilla wrote:zar ti nisi mrtav...emotivno
- Ray
#298 Re: Raskidi dugih veza...
Mislio sam opcenito,kod svih ljudiplain vanilla wrote:zar ti nisi mrtav...emotivnoRay wrote:sve je do volje,i taktikequarterback wrote:samo naprijed ray!
A kad vec pitas,polako se ,,budim,, ...na jesen kad sve usporava,ja se budim ..polako..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#299 Re: Raskidi dugih veza...
znaci ima zivota poslije smrtiRay wrote:Mislio sam opcenito,kod svih ljudiplain vanilla wrote:zar ti nisi mrtav...emotivnoRay wrote: sve je do volje,i taktike
A kad vec pitas,polako se ,,budim,, ...na jesen kad sve usporava,ja se budim ..polako..
- Ray
#300 Re: Raskidi dugih veza...
A ne bi valjalo valjda da zbog jednog zenska i zeznute proslosti,ne budem u mogucnosti dati sve od sebe da usrecim neku drugu? - sifra: skriveni romanticarplain vanilla wrote:
znaci ima zivota poslije smrti