Biće ovo urnebesno zabavno imam osjecaj
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#276 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Biće ovo urnebesno zabavno imam osjecaj
-
SundanceKid
#277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Voditeljice ispunjavaju jedino kriterij estetike, lijepe su, rodila ih majka. Sve ostalo je...jednostavno grozno, uzasno. Ne znam samo gdje ih nadje. Pogledao sam onaj intervju sa Sidranom i one dvije djevojke i smucilo mi se, zao mi bilo Sidrana. Obje su se totalno izgubile, s tim da je jedna nije ni znala sto je tu, pa je zbog toga sutila (sto je prihvatljivo), a druga, plavusa, radi ono sto je najgore u takvoj situaciji - pokusava nelagodu, tremu, neiskustvo i cinjenicu da se i ona izgubila kompenzirati sa nekim glupim osmijesima, suvisnim pitanjima, klimanjima glavom itd.. Meni je ono djelovalo tako smijesno i neprirodno, da ce mi trebat neko vrijeme da se odmorim od soka, i opet dam sansu toj Face televiziji...

-
TalkTalkTalk
#278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
SundanceKid wrote:Voditeljice ispunjavaju jedino kriterij estetike, lijepe su, rodila ih majka. Sve ostalo je...jednostavno grozno, uzasno. Ne znam samo gdje ih nadje. Pogledao sam onaj intervju sa Sidranom i one dvije djevojke i smucilo mi se, zao mi bilo Sidrana. Obje su se totalno izgubile, s tim da je jedna nije ni znala sto je tu, pa je zbog toga sutila (sto je prihvatljivo), a druga, plavusa, radi ono sto je najgore u takvoj situaciji - pokusava nelagodu, tremu, neiskustvo i cinjenicu da se i ona izgubila kompenzirati sa nekim glupim osmijesima, suvisnim pitanjima, klimanjima glavom itd.. Meni je ono djelovalo tako smijesno i neprirodno, da ce mi trebat neko vrijeme da se odmorim od soka, i opet dam sansu toj Face televiziji...
Uskoro novi event!
Svakog cetvrtka od 22:00h u Basementu "Ladies night with Senad Hadzifejzovic"
-
pianist
#279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E nek ima u Novom Pazaru, a nije ni Sarajevo cijelo pokrio, kamoli BiH.....nidje veze 
-
udrch
#280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako nije, što ste zavidni čovjeku..nek otvara šta hoće, šta više hoćete..pianist wrote:E nek ima u Novom Pazaru, a nije ni Sarajevo cijelo pokrio, kamoli BiH.....nidje veze
Otvori čovjek kafanu - odmah šta će mu kafana, a sve kafane pune po vazdan..
Otvori džamiju - što će nam džamije..
Otvori televiziju - šta će nam TV..
Da mi je dočekati da počnu otvarati i te jebene fabrike samo da začepim nekim ljudima usta..malo bi se tome radovali i onda bi počeli govoriti: šta će nam fabrike, što ne otvaraju škole..
Meni ba ne smeta, ako ima šta za gledati onda gledaj, ako nema šta te briga, samo prešaltaj..
- sarajlija_ba
#281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel' počeo Senad emitovat' svoj Dnevnik ?
- sarajlija_ba
#282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala drug.Jasmin93Mostar wrote:sarajlija_ba wrote:Jel' počeo Senad emitovat' svoj Dnevnik ?
Ja mislim da nije al kad počne cjelodnevni program 15.3 tada će i to.
-
pianist
#283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakve to veze ima s mojim komentarom? Ne spadam ja ovdje u kriticare...samo mi nije jasno kakva je finta stavit kanal u jedan Novi Pazar da se emituje na kablovskoj, a nije ni Sarajevo pokrio, BiH opcenito, gdje je tu logika? A TV ko TV ne mogu ni komentarisat jer nije ni poceo s radom kako treba, i tek kad ga dobijem na Ilidzi, kad se sjete da ubace, mozda i prokomentarisem.. nek mu je sa srecom!udrch wrote:Kako nije, što ste zavidni čovjeku..nek otvara šta hoće, šta više hoćete..pianist wrote:E nek ima u Novom Pazaru, a nije ni Sarajevo cijelo pokrio, kamoli BiH.....nidje veze
Da mi je dočekati da počnu otvarati i te jebene fabrike samo da začepim nekim ljudima usta..malo bi se tome radovali i onda bi počeli govoriti: šta će nam fabrike, što ne otvaraju škole..
Meni ba ne smeta, ako ima šta za gledati onda gledaj, ako nema šta te briga, samo prešaltaj..
-
zikmu
#284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa osim telemacha u Sarajevu su na svim drugim operaterima, a poznato je da telemach malo serucka kad treba kakav domaci kanal ubacit, mislim da jos uvjek nisu ubacili ni K1...
-
udrch
#285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa drug, ne odlučuje FACE TV ko će da ih uvrsti u programsku šemu..ja bih vrlo radu SportPlus na HS-u, ali nema jarane, ukidoše ga, pa sad Džeksona uglavnom gledam preko interneta..pianist wrote:kakve to veze ima s mojim komentarom? Ne spadam ja ovdje u kriticare...samo mi nije jasno kakva je finta stavit kanal u jedan Novi Pazar da se emituje na kablovskoj, a nije ni Sarajevo pokrio, BiH opcenito, gdje je tu logika? A TV ko TV ne mogu ni komentarisat jer nije ni poceo s radom kako treba, i tek kad ga dobijem na Ilidzi, kad se sjete da ubace, mozda i prokomentarisem.. nek mu je sa srecom!udrch wrote:Kako nije, što ste zavidni čovjeku..nek otvara šta hoće, šta više hoćete..pianist wrote:E nek ima u Novom Pazaru, a nije ni Sarajevo cijelo pokrio, kamoli BiH.....nidje veze
Treba reći, svaka čast ovima u Pazaru na brzoj reakciji, a ti svojim iz kablovske trebaš grebat sve po spisku..ne zato što je FACE TV nešto posebno, nego zato što izmišljaju toplu vodu..
Ja vidim da napreduje ova ideja..evo ovo je tek promotivni program, i u prvih nekoliko dana reklamirali su se samo Okthal Pharma, BSO i Imtec..
Sinoć gledam Pliva i još neko jak, ne mogu da se sjetim sad nikako..napreduju ljudi..
-
dragonz
#286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i još lažu da ne mogu ubaciti više od 70 kanala na analognoj ponudizikmu wrote:Pa osim telemacha u Sarajevu su na svim drugim operaterima, a poznato je da telemach malo serucka kad treba kakav domaci kanal ubacit, mislim da jos uvjek nisu ubacili ni K1...
-
pianist
#287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ASK Ilidza isto bezveze....pitao sam da li mogu ubaciti K1 ili Face TV, trenutno ne mogu, obrazlozenje : Ti kanali trenutno imaju ogranicenu distribuciju programa..
-
StupskaBitanga
#288 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ukoliko ih telemach ne uvrsti u ponudu mislim da će imati itekakvih problema
-
mute halimic
#289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakvih problema?
-
StupskaBitanga
#290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa Telemach ima veliki broj korisnika kako u Sarajevskom kantonu pa sve do Čapljinemute halimic wrote:kakvih problema?
Kako god to je velika populacija a obzirom da trenutno idu samo preko kabla i IPTVa mislim da im je svaki operater bitan i potreban
-
mute halimic
#291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kablovskom operateru telemach je bitan i potreban svaki operater?!StupskaBitanga wrote:pa Telemach ima veliki broj korisnika kako u Sarajevskom kantonu pa sve do Čapljinemute halimic wrote:kakvih problema?
Kako god to je velika populacija a obzirom da trenutno idu samo preko kabla i IPTVa mislim da im je svaki operater bitan i potreban
ne kontam..
-
StupskaBitanga
#292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
govorim da će facetv imati problemamute halimic wrote:kablovskom operateru telemach je bitan i potreban svaki operater?!StupskaBitanga wrote:pa Telemach ima veliki broj korisnika kako u Sarajevskom kantonu pa sve do Čapljinemute halimic wrote:kakvih problema?
ne kontam..
-
mute halimic
#293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
joj izvini..
hoce sigurno. koliko znam nema ga ni na zenickom telekabelu (mozda grijesim), tako da ispada da on sa svojom tv svira 'urcu.
-
angelina hanuma
#294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovako. Jel' ima neko od vas, ili da znate nekoga ko se prijavio na neki od ovih oglasa za posao na FaceTv-u? kakvo je tu stanje? Koliko čujem, priča o mladim ljudima , prilikama isl je šupljak, jer i Hadžifejzović i Co. zapošljavaju po principu, "znaš me, znam te isl" . Isto tako, jel neko dobio bilo kakav odgovor na aplikaciju, jer ja sam aplicirala jos u decembru?
e sad.. to mi je malo čudno, jer vidim da neki ljudi rade jos od Nove godine( Kao npr. ona njihova PR hanuma, koja je btw žena koja je ujebala svako dosadšnje radno mjesto na kojem je bila, a došla je tu jer je veliki prijatelj sa senadom?
Pa eto, "eni koment" bio bi od koristi!
e sad.. to mi je malo čudno, jer vidim da neki ljudi rade jos od Nove godine( Kao npr. ona njihova PR hanuma, koja je btw žena koja je ujebala svako dosadšnje radno mjesto na kojem je bila, a došla je tu jer je veliki prijatelj sa senadom?
Pa eto, "eni koment" bio bi od koristi!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A gdje im je izašao konkurs? Ili poziv na dostavljanje cv-a? Na portalima za posao nije bilo, koliko znam 
-
angelina hanuma
#296 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa imaš na njihovoj web- stranici , stoji već duže vrijeme.KatarinaKosaca wrote:A gdje im je izašao konkurs? Ili poziv na dostavljanje cv-a? Na portalima za posao nije bilo, koliko znam
www.facetv.ba
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala, sad pogledah.. Što meni ono liči na malo profesionalizma (logično je možda, jer je početak bez love). Ako studenti mogu zamijeniti profesionalcaangelina hanuma wrote:Pa imaš na njihovoj web- stranici , stoji već duže vrijeme.KatarinaKosaca wrote:A gdje im je izašao konkurs? Ili poziv na dostavljanje cv-a? Na portalima za posao nije bilo, koliko znam
http://www.facetv.ba
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nema ni u TZpianist wrote:E nek ima u Novom Pazaru, a nije ni Sarajevo cijelo pokrio, kamoli BiH.....nidje veze
- Pasiflora
#299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zanimljivo je da traze fotografiju kao obaveznu, a preporuke nisu obavezne... I to, cini mi se, za sva radna mjesta.angelina hanuma wrote:Pa imaš na njihovoj web- stranici , stoji već duže vrijeme.
Zaista zanimljivo
- headbanger
#300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa jel fejs tivi ili nePasiflora wrote:Zanimljivo je da traze fotografiju kao obaveznu, a preporuke nisu obavezne... I to, cini mi se, za sva radna mjesta.angelina hanuma wrote:Pa imaš na njihovoj web- stranici , stoji već duže vrijeme.
Zaista zanimljivo