Eto nek si ti. Sta bi ti? Da ti Marjan komentarise?ProS wrote:doajen novinarstva![]()
![]()
![]()
na ftvu nije bilo reklama za vrijeme borbeskoro gledljivo
![]()
skoro
Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Warashii
#276 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
- Atlant
#277 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!
sto se tice rezultata - zasluzen poraz felixa struma bio je previse pasivan, bez imalo zara i agresivnosti. onaj australac zada 5-6 udaraca od toga prodju 2 - dosta. i covjek je radio svih 12 rundi ko navijen. s druge strane smo vidjeli pojedinacne udarce, gotovo bez ijedne kombinacije par vezanih udaraca. i cinio se vrlo nespreman - ili ako vam je draze, dosta nespremniji od australca kako je mec odmicao.
sto se tice rezultata - zasluzen poraz felixa struma bio je previse pasivan, bez imalo zara i agresivnosti. onaj australac zada 5-6 udaraca od toga prodju 2 - dosta. i covjek je radio svih 12 rundi ko navijen. s druge strane smo vidjeli pojedinacne udarce, gotovo bez ijedne kombinacije par vezanih udaraca. i cinio se vrlo nespreman - ili ako vam je draze, dosta nespremniji od australca kako je mec odmicao.
-
poostar
#278 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
pratio sam kvotu na sulivana..oko 8 - 9 runde je kvota na njegovu pobjedu spala sa 7 na 1. 50 wtf
-
north
#279 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
A je liIt_is_a_Leclerc wrote:Njegov večerašnji protivnik ima 39 godina.north wrote:Ma Adnanovo vrijeme polako prolazi, previše je pasivan, nije dovoljno agresivan što je valjda u boksu prioritet...
Nije mi jasno kako nakon druge runde nije uspio završiti posao, kad je ovaj bio dotučen, teško će on vratiti pojas,
35-a kuca na vratima... da bog da....
Ali Balukovića za gradonačelnika
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#280 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
http://www.facebook.com/pages/Edin-D%C5 ... 0419640355BRAH wrote:poostar wrote: cuj na kojem, na tvom sigurno nije. pa na njegovom zvanicnom na kojem najavljuje hoce li igrati ili nece igrati 3 sata prije pocetka svake utakmice citya
Pravi profil Dzeke, eh gdje to pise sad a je Catic pobjedio ?
- Edukator
#281 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ama selo se zove Veseloveselo i tebi domacine i mladoj bilo
-
last mohicans
#282 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ma izgubio ljudi, šta vam je. Kad su čitali ocjene na Sat1odmah sam znao da je u korist kengura, iako su stvarno pročitali prvo feliksa kao pobjednika, pa onda ispravili i rekli da je kengur pobjedio. Adnan je u obraćanju malo prigovorio sudijama i tako priznao poraz. Nisam gledao na ftv ili gdje ste vi već, pa ne znam ni šta ste čuli tačno. Lik je bio bolji, treba stisnuti i reći, svi bi voljeli da je adnan dobio. Preoprezno boksuje za moj pojam boksa i puno je taktizirao, a malo udaraca uputio.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#283 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Atlant wrote:kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!
Od do
-
BRAH
#284 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
vidi ovog ujantedovca na dzekinom profiluun1ted wrote:http://www.facebook.com/pages/Edin-D%C5 ... 0419640355BRAH wrote:poostar wrote: cuj na kojem, na tvom sigurno nije. pa na njegovom zvanicnom na kojem najavljuje hoce li igrati ili nece igrati 3 sata prije pocetka svake utakmice citya
Pravi profil Dzeke, eh gdje to pise sad a je Catic pobjedio ?
vjerno se prati svaka tekma citya. svaka cast
- MOSALJOZE
#285 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Im wrilly PROUD TO BE BOSNIAN
- Referent za ONO i DSZ
#286 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Bravo, upravo tako samo blago receno.Atlant wrote:kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#287 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Momcino, prati se CIJELI EPL 
- ultima_palabra
#288 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ma smiješno... gledam boks sto godina i definitivno su nešto mijenjali u bodovanju. Jeste Ćatić izgubio snagu i postao pasivan pred kraj meča, ali još uvijek Australac nije uspijevao zadati čist udarac Adnanu... kakvih je Adnan u prve tri runde zadao bar 15 komada.It_is_a_Leclerc wrote:To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..ultima_palabra wrote:Nije ni čudo da je boks propao... dobije lik koji nije tri čista udarca zadao
Al' hajd'.. Valjda su i oni tako pristali na taj način borbe. Za mene je to jedno i pol satno navlačenje po ringu, uz pokoji "zalutali" udarac.
Također, nije prvi put da sudije čudno odlučuje. Sjetimo se meča u kojem je Ado rasuo onog Irca, čini mi se, pa su sudije "donijele odluku" da je neriješeno, i komentator na Areni je rekao : "Možda su sudije meč pratile iz zadnjeg reda".
-
BRAH
#289 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
ocigledno si prijavljen na pogresan dijamantov profilun1ted wrote:Momcino, prati se CIJELI EPL
- Warashii
#290 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Cist primjer sudija je bio mec protiv Da La Hoya-e Felixa Sturma.It_is_a_Leclerc wrote: To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..
Al' hajd'.. Valjda su i oni tako pristali na taj način borbe. Za mene je to jedno i pol satno navlačenje po ringu, uz pokoji "zalutali" udarac.
Također, nije prvi put da sudije čudno odlučuje. Sjetimo se meča u kojem je Ado rasuo onog Irca, čini mi se, pa su sudije "donijele odluku" da je neriješeno, i komentator na Areni je rekao : "Možda su sudije meč pratile iz zadnjeg reda".
Cinjenica jest da je malo pogubio konce Sturm u zadnjim rundama
Nejasne su mi gestikulacije Ade, odmahivanja glavom i sl u toku borbe
Mada meni najveca enigma ostaje ta druga runda
Ima meceva ako Bog da jos za Adu.
-
ultrajvosa87
#291 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Pa sunce ti jebem na sta je boks spao ne mogu da vjerujem
- armma
#292 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ljudi sačekajmo sutrašnji avaz Fahro sigurno zna ko je pobijedio

- MOSALJOZE
#293 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
avaz.ba vec objavioarmma wrote:Ljudi sačekajmo sutrašnji avaz Fahro sigurno zna ko je pobijedio![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#294 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Bravo, provalio si sta je rekao....MOSALJOZE wrote:"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Slazem se sa Ultimom. Definitivno Australac nije zadao vise direktnih udaraca od Sturma.
- It_is_a_Leclerc
#295 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Prvi put sam ovakvo bodovanje vidio na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu gdje su pojedine reprezentacije, doslovno, padale kolektivno u nesvijest kad bi vidjeli listing bodova, jer su ljudi bodovali doslovno sve što je ostalo na rukama. Mislio sam da to nije slučaj u profi. boksu, ali dođe taj meč protiv onog Irca, i vidim da se i tu dešava.ultima_palabra wrote:Ma smiješno... gledam boks sto godina i definitivno su nešto mijenjali u bodovanju. Jeste Ćatić izgubio snagu i postao pasivan pred kraj meča, ali još uvijek Australac nije uspijevao zadati čist udarac Adnanu... kakvih je Adnan u prve tri runde zadao bar 15 komada.It_is_a_Leclerc wrote:To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..ultima_palabra wrote:Nije ni čudo da je boks propao... dobije lik koji nije tri čista udarca zadao
Gledao sam boks u vremenu Taysona, i siguran sam da nije bilo tako. Bodovali su se čisti, precizni udarci. Ali, kako rekoše kolege, Adnan definitivno nije pokušao, barem u zadnje tri runde, amortizirati prednost koju je MOŽDA imao Egipćanin. Možda da se sačuvao za neku eksplozivnu seriju na kraju, da makar ostavi bolji dojam.
Ovako, čekamo novi meč i nadam se, bolju borbu i pobjedu Adnana.
- Mikady
#296 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Za Dzeku je Catic pobjedio kao i za menepoostar wrote:na kojem od njegovih hiljadu profila ?BRAH wrote:eno dzeko na svom facebook profilu objavio da je pobijedio catic. sta cemo sadEdukator wrote:Catic je izgubio zvanicno...informacija iz prve ruke od covjeka koji je prijatelj od Catica i koji je bio na mecu![]()
Objektivno Catic je pobjedio
-
BRAH
#297 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
nema se sta provaljivati, svako ko je gledao prenos do kraja moga je cuti-LIBERO- wrote:Bravo, provalio si sta je rekao....MOSALJOZE wrote:"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Im wrilly PROUD TO BE BOSNIAN![]()
Slazem se sa Ultimom. Definitivno Australac nije zadao vise direktnih udaraca od Sturma.
-
ultrajvosa87
#298 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Al brate svi se udarci broje direktni se broje samo u full-contactu.Al iskreno Adnan je prokocko pobjedu
-
nicaze_072
- MOSALJOZE
#300 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
vidi brate kad bi ono gledali rekao bi čovjek bolji kengur ali u boksu se gleda čistina udaraca.Ado samo to radi,čiste udarce kao i kličko(istina 2 razlicita borca ali shvataš šta hocu reci)Bice za Adu još vremena AKOBOGDA.33 godine vjerovatno ce vratiti titulu do 35 bar se nadam-LIBERO- wrote:Bravo, provalio si sta je rekao....MOSALJOZE wrote:"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Im wrilly PROUD TO BE BOSNIAN![]()