Adnan Catic alias Felix Sturm

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Warashii

#276 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Warashii »

ProS wrote:doajen novinarstva :lol: :lol: :lol:

na ftvu nije bilo reklama za vrijeme borbe :shock: skoro gledljivo :?

skoro :roll:
Eto nek si ti. Sta bi ti? Da ti Marjan komentarise?
Atlant

#277 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Atlant »

kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!

sto se tice rezultata - zasluzen poraz felixa struma bio je previse pasivan, bez imalo zara i agresivnosti. onaj australac zada 5-6 udaraca od toga prodju 2 - dosta. i covjek je radio svih 12 rundi ko navijen. s druge strane smo vidjeli pojedinacne udarce, gotovo bez ijedne kombinacije par vezanih udaraca. i cinio se vrlo nespreman - ili ako vam je draze, dosta nespremniji od australca kako je mec odmicao.
poostar

#278 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by poostar »

pratio sam kvotu na sulivana..oko 8 - 9 runde je kvota na njegovu pobjedu spala sa 7 na 1. 50 wtf
north

#279 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by north »

It_is_a_Leclerc wrote:
north wrote:Ma Adnanovo vrijeme polako prolazi, previše je pasivan, nije dovoljno agresivan što je valjda u boksu prioritet...

Nije mi jasno kako nakon druge runde nije uspio završiti posao, kad je ovaj bio dotučen, teško će on vratiti pojas,
35-a kuca na vratima... da bog da....

Ali Balukovića za gradonačelnika :D
Njegov večerašnji protivnik ima 39 godina.
A je li :D ? Jebi ga, do mene, priznajem slabo se razumijem u današnji boks, ali žao mi ovog našeg kukavca koji od dobivene borbe već u drugoj rundi popuši foru :roll:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#280 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by un1ted »

BRAH wrote:
poostar wrote: cuj na kojem, na tvom sigurno nije. pa na njegovom zvanicnom na kojem najavljuje hoce li igrati ili nece igrati 3 sata prije pocetka svake utakmice citya
http://www.facebook.com/pages/Edin-D%C5 ... 0419640355
Pravi profil Dzeke, eh gdje to pise sad a je Catic pobjedio ?
Edukator

#281 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Edukator »

veselo i tebi domacine i mladoj bilo :lol:
Ama selo se zove Veselo :-) :-) :-D :-D
last mohicans

#282 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by last mohicans »

Ma izgubio ljudi, šta vam je. Kad su čitali ocjene na Sat1odmah sam znao da je u korist kengura, iako su stvarno pročitali prvo feliksa kao pobjednika, pa onda ispravili i rekli da je kengur pobjedio. Adnan je u obraćanju malo prigovorio sudijama i tako priznao poraz. Nisam gledao na ftv ili gdje ste vi već, pa ne znam ni šta ste čuli tačno. Lik je bio bolji, treba stisnuti i reći, svi bi voljeli da je adnan dobio. Preoprezno boksuje za moj pojam boksa i puno je taktizirao, a malo udaraca uputio.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#283 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Slo Burner »

Atlant wrote:kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!

sto se tice rezultata - zasluzen poraz felixa struma bio je previse pasivan, bez imalo zara i agresivnosti. onaj australac zada 5-6 udaraca od toga prodju 2 - dosta. i covjek je radio svih 12 rundi ko navijen. s druge strane smo vidjeli pojedinacne udarce, gotovo bez ijedne kombinacije par vezanih udaraca. i cinio se vrlo nespreman - ili ako vam je draze, dosta nespremniji od australca kako je mec odmicao.

Od do :thumbup:
BRAH

#284 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by BRAH »

un1ted wrote:
BRAH wrote:
poostar wrote: cuj na kojem, na tvom sigurno nije. pa na njegovom zvanicnom na kojem najavljuje hoce li igrati ili nece igrati 3 sata prije pocetka svake utakmice citya
http://www.facebook.com/pages/Edin-D%C5 ... 0419640355
Pravi profil Dzeke, eh gdje to pise sad a je Catic pobjedio ?
vidi ovog ujantedovca na dzekinom profilu :lol:
vjerno se prati svaka tekma citya. svaka cast
MOSALJOZE

#285 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by MOSALJOZE »

"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Im wrilly PROUD TO BE BOSNIAN
Referent za ONO i DSZ

#286 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Referent za ONO i DSZ »

Atlant wrote:kako smo mi jadni to je cudo jedno... prenose mec iz njemacke i nisu nasli za shodno da u studiju bude neko ko zna bar mrvu njemackog. kaze komentator: ''izjava adnana catica, nazalost na njemackom jeziku'' - nesposobnjakovici, ne mislim a komentatora licno, nego na citavu organizaciju prijenosa... umjesto ''spektakla'' - dobijes mudo ovcije. cirkus!

Bravo, upravo tako samo blago receno.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#287 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by un1ted »

Momcino, prati se CIJELI EPL :)
ultima_palabra

#288 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by ultima_palabra »

It_is_a_Leclerc wrote:
ultima_palabra wrote:Nije ni čudo da je boks propao... dobije lik koji nije tri čista udarca zadao :-)
To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..

Al' hajd'.. Valjda su i oni tako pristali na taj način borbe. Za mene je to jedno i pol satno navlačenje po ringu, uz pokoji "zalutali" udarac.

Također, nije prvi put da sudije čudno odlučuje. Sjetimo se meča u kojem je Ado rasuo onog Irca, čini mi se, pa su sudije "donijele odluku" da je neriješeno, i komentator na Areni je rekao : "Možda su sudije meč pratile iz zadnjeg reda".
Ma smiješno... gledam boks sto godina i definitivno su nešto mijenjali u bodovanju. Jeste Ćatić izgubio snagu i postao pasivan pred kraj meča, ali još uvijek Australac nije uspijevao zadati čist udarac Adnanu... kakvih je Adnan u prve tri runde zadao bar 15 komada.
BRAH

#289 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by BRAH »

un1ted wrote:Momcino, prati se CIJELI EPL :)
ocigledno si prijavljen na pogresan dijamantov profil :oops:
Warashii

#290 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Warashii »

It_is_a_Leclerc wrote: To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..

Al' hajd'.. Valjda su i oni tako pristali na taj način borbe. Za mene je to jedno i pol satno navlačenje po ringu, uz pokoji "zalutali" udarac.

Također, nije prvi put da sudije čudno odlučuje. Sjetimo se meča u kojem je Ado rasuo onog Irca, čini mi se, pa su sudije "donijele odluku" da je neriješeno, i komentator na Areni je rekao : "Možda su sudije meč pratile iz zadnjeg reda".
Cist primjer sudija je bio mec protiv Da La Hoya-e Felixa Sturma.
Cinjenica jest da je malo pogubio konce Sturm u zadnjim rundama :( jednostavno nije uspio sa smiri klokana, lucky punch se nije desio.
Nejasne su mi gestikulacije Ade, odmahivanja glavom i sl u toku borbe :roll: .
Mada meni najveca enigma ostaje ta druga runda :roll: mislio sam da je za veceras Ado u drugoj sve zavrsio, kad ono :shock: .
Ima meceva ako Bog da jos za Adu.
ultrajvosa87

#291 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by ultrajvosa87 »

Pa sunce ti jebem na sta je boks spao ne mogu da vjerujem
armma

#292 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by armma »

Ljudi sačekajmo sutrašnji avaz Fahro sigurno zna ko je pobijedio :lol: :lol:
MOSALJOZE

#293 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by MOSALJOZE »

armma wrote:Ljudi sačekajmo sutrašnji avaz Fahro sigurno zna ko je pobijedio :lol: :lol:
avaz.ba vec objavio :-?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#294 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by -LIBERO- »

MOSALJOZE wrote:"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"
Bravo, provalio si sta je rekao.... :thumbup:

Slazem se sa Ultimom. Definitivno Australac nije zadao vise direktnih udaraca od Sturma.
It_is_a_Leclerc

#295 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by It_is_a_Leclerc »

ultima_palabra wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
ultima_palabra wrote:Nije ni čudo da je boks propao... dobije lik koji nije tri čista udarca zadao :-)
To sam i ja primjetio. Fakat, profesionalni boks gledam samo kad naš Adnan nastupa, zadnjih par godina, tako da sam se pravo iznenadio da se, bukvalno, boduju udarci u guard. Tako je Tayson trebao imati 1000 bodova po meču..

Ma smiješno... gledam boks sto godina i definitivno su nešto mijenjali u bodovanju. Jeste Ćatić izgubio snagu i postao pasivan pred kraj meča, ali još uvijek Australac nije uspijevao zadati čist udarac Adnanu... kakvih je Adnan u prve tri runde zadao bar 15 komada.
Prvi put sam ovakvo bodovanje vidio na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu gdje su pojedine reprezentacije, doslovno, padale kolektivno u nesvijest kad bi vidjeli listing bodova, jer su ljudi bodovali doslovno sve što je ostalo na rukama. Mislio sam da to nije slučaj u profi. boksu, ali dođe taj meč protiv onog Irca, i vidim da se i tu dešava.

Gledao sam boks u vremenu Taysona, i siguran sam da nije bilo tako. Bodovali su se čisti, precizni udarci. Ali, kako rekoše kolege, Adnan definitivno nije pokušao, barem u zadnje tri runde, amortizirati prednost koju je MOŽDA imao Egipćanin. Možda da se sačuvao za neku eksplozivnu seriju na kraju, da makar ostavi bolji dojam.

Ovako, čekamo novi meč i nadam se, bolju borbu i pobjedu Adnana. :bih:
Mikady

#296 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by Mikady »

poostar wrote:
BRAH wrote:
Edukator wrote:Catic je izgubio zvanicno...informacija iz prve ruke od covjeka koji je prijatelj od Catica i koji je bio na mecu :sad: :sad:
eno dzeko na svom facebook profilu objavio da je pobijedio catic. sta cemo sad :shock:
na kojem od njegovih hiljadu profila ?
Za Dzeku je Catic pobjedio kao i za mene :) a suci su imali subjektivno misljenje.

Objektivno Catic je pobjedio 8)
BRAH

#297 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by BRAH »

-LIBERO- wrote:
MOSALJOZE wrote:"Šta ćemo dragi moji Bosanci. Moramo se nastaviti boriti i dokazati da smo najjači. Za nas je teško pobijediti, ali nastavićemo se boriti"

Slazem se sa Ultimom. Definitivno Australac nije zadao vise direktnih udaraca od Sturma.
nema se sta provaljivati, svako ko je gledao prenos do kraja moga je cuti
ultrajvosa87

#298 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by ultrajvosa87 »

Al brate svi se udarci broje direktni se broje samo u full-contactu.Al iskreno Adnan je prokocko pobjedu
MOSALJOZE

#300 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post by MOSALJOZE »

-LIBERO- wrote:

vidi brate kad bi ono gledali rekao bi čovjek bolji kengur ali u boksu se gleda čistina udaraca.Ado samo to radi,čiste udarce kao i kličko(istina 2 razlicita borca ali shvataš šta hocu reci)Bice za Adu još vremena AKOBOGDA.33 godine vjerovatno ce vratiti titulu do 35 bar se nadam
Post Reply