Meni je najbolji ovaj Danish White.ultima_palabra wrote:President Salakis od Dukata je najbolja Feta koja se može kupiti kod nas.

Moderator: anex
Meni je najbolji ovaj Danish White.ultima_palabra wrote:President Salakis od Dukata je najbolja Feta koja se može kupiti kod nas.

vrati i trazi pare nazad ako imas racunjuzna_strana wrote:Nisam vidio prikladnu temu pa mislim da mogu ovdje napisati,ukoliko je za neke druge teme prebacite :
Dana 27.07 u 13 i 10h u apoteci Farmes na Dobrinji 2 (O.R.B.9) kupljene Eritromicin tablete 250mg-Belupo.
U pakovanju je inace 16 komada u jednoj tabli. Cijena 5 i 15 KM,ranije bile cca 8 KM.
Maloprije otvorim kutiju i vidim da je ta tabla presjecena na polovini i da je u kutiji 8 komada.
Do koga je ne mogu znati,do proizvodjaca sigurno ne,ali sam bas bijesan,pa zar je dotle doslo jbmu mater.
Jad i bijeda..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam racun,ali su prosla tri dana i nemam argumente da dokazem da sam u pravu.l33t wrote:vrati i trazi pare nazad ako imas racunjuzna_strana wrote:Nisam vidio prikladnu temu pa mislim da mogu ovdje napisati,ukoliko je za neke druge teme prebacite :
Dana 27.07 u 13 i 10h u apoteci Farmes na Dobrinji 2 (O.R.B.9) kupljene Eritromicin tablete 250mg-Belupo.
U pakovanju je inace 16 komada u jednoj tabli. Cijena 5 i 15 KM,ranije bile cca 8 KM.
Maloprije otvorim kutiju i vidim da je ta tabla presjecena na polovini i da je u kutiji 8 komada.
Do koga je ne mogu znati,do proizvodjaca sigurno ne,ali sam bas bijesan,pa zar je dotle doslo jbmu mater.
Jad i bijeda..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juzna_strana wrote:Imam racun,ali su prosla tri dana i nemam argumente da dokazem da sam u pravu.l33t wrote:vrati i trazi pare nazad ako imas racunjuzna_strana wrote:Nisam vidio prikladnu temu pa mislim da mogu ovdje napisati,ukoliko je za neke druge teme prebacite :
Jad i bijeda..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije mi ni na kraj pameti bilo da odmah provjeravam,ali izgleda da cu ubuduce morati..
jbo pet KM ali sam se bas naljutio.
The 51st State wrote:otkad je koprivnica u bih?
Bilo šta da postigneš, napiši ovdje, da i drugi znaju o čemu se zaista radi.juzna_strana wrote:@Poznanik
Hvala na savjetu druze![]()
Dvije su opcije,ili je to uradio neko od radnika Farmavite koja je uvoznik,ili neko od ovih iz apoteke.
Vidjecu,mozda i odem sutra,ali vec me prosla huja.
Uff, ovaj uz crno vinoNeyDan wrote:Meni je najbolji ovaj Danish White.ultima_palabra wrote:President Salakis od Dukata je najbolja Feta koja se može kupiti kod nas.
nažalost istinaStupskaBitanga wrote:da zaboravih
Sarajevsko pivo je odron
pa o belupovom proizvodu se prica, ne znam kako se uklapa u temu.poznanik wrote:The 51st State wrote:otkad je koprivnica u bih?
A gdje si pročitao da je Koprivnica u BiH?
Woman wrote:jednom sam kupila kent eurokrem. od tada više ne jedem slatko
a sta ocekujes za 1.80KM ?KatarinaKosaca wrote:Pileća salama "Ovako". Odron
I tebi su trpali beton unutra ?frngla wrote:meni je ovako salama s maslinama beton
Travnički sir i jeste dosta slan,pitam se nešto drugo-da li je taj sir vidio Travnika i planine?Trebam te wrote:Poljorad Travnicki sir uzas, sama so![]()