Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kolo naokolo

#276 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by kolo naokolo »

ExtremeBoy wrote:Hajmo,
šta samo se ušutili,
igra se u Zenici, prednost ili nije, vidjet ćemo.

Ima li ko kakva iskustva sa iznajmljivanjem auta u Lisabonu, i da li se moze iznajmiti auto s kojim se može otiću u španiju, provesti par dana tamo i ponovo se vratiti u Lisabon?
Ima li kakvih ograničenja sa iznajmljivanjem auta i prelaska u drugu državu?

Pozdrav svima,

Pariz će nas pamtiti dugo, dugo.
Ne treba tu neko iskustvo, svugdje u Evropi mozes bez problema iznajmiti auto i ici gdje zelis...Nema granica :D Neka moja raja je isla iz Bosne iznajmljenim autom u Francusku, i osim sto im je crko akomulator nisu imali nikakvih problema :D
Timotije wrote:
tvrtko 1. kotromanić wrote:Image

Nema karata za Zenicu, nema karata za Lisabon još.
Zato sam ja uzeo karte za četvrtfinale u Donetsku, jer idemo tamo garant! Cijena 80€.
:thumbup: :run:
Hajde dobro je da nisam sam :D Ja sam naime danas uzeo godisnji cijelu sedmicu u junu iduce godine, kad bi trebali igrati prve 2 utakmice u grupama :bih: Bolje se na vrijeme osigurati :D Ako nista barem da ljudski odgledam prva dva kruga po grupama.
Niko, ali bas niko, od svih ljudi za koje znam da su bili u Parizu, ne ide u Lissabon :(
Daj boze 2000, mislim da je to nazalost maksimum ovaj put!
Ne mislim da je tako, ja opet sve sto poznajem, pa cak i par njih, koji nisu isli u Francusku, ukljucujuci i mene, idemo...Vec sve rezervisano i zavrseno.

I da ne citiram ovu sto kreci, da je ne ometam :D Najbolja solucija za smjestaj, www.booking.com u pretrazivacu ukucati Rossio i traziti smjestaj, ima velika ponuda i popriicno je jeftino, a to je trg oko kojeg se svi smjestaju jer je na njemu okupljanje nasih navijaca....
Edin H.

#277 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Timotije wrote:Hajde dobro je da nisam sam :D Ja sam naime danas uzeo godisnji cijelu sedmicu u junu iduce godine, kad bi trebali igrati prve 2 utakmice u grupama :bih: Bolje se na vrijeme osigurati :D Ako nista barem da ljudski odgledam prva dva kruga po grupama.
Niko, ali bas niko, od svih ljudi za koje znam da su bili u Parizu, ne ide u Lissabon :(
Ne kleveci Timotije :skoljka:
U Francuskoj su bili navijaci - turisti, oni sto vode supruge na utakmicu, jer u suprotnom ne bi mogli ni otici.
A tek kada sam vidio one morone sto su se obmotali francuskim i bosanskim salovima :x

Blizu je bilo mnogima iz dijaspore, atraktivna destinacija, pa se mnogi zaletili.
Mnogi iz BiH se istrosili, jer su zaista bili skupi aranzmani. Ja sam zahvaljujuci tebi kupio jeftinu avionsku kartu za Francusku. Kada si ti birvaktile napisao da si kupio, ma kontam nema se ovdje sta cekati. Mnogi su vec i bili u Lisabonu na prosloj utakmici, nisu svi blentavi kao ja i akcija da idu na popravni :D
A znalo se da je Francuska samo zagrijavanje pred buru.
Moram priznati da ima par neopravdanih :dance: izostanaka i u mome drustvu, ali bice nas opet, a vecina nas je bila i u Francuskoj.
Ipak ne ocekujem vise od 3 milje nasih u Lisabonu, ali bice i to dovoljno da proslavimo pobjedu :dance:
kolo naokolo

#278 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by kolo naokolo »

Edin H. wrote:
Timotije wrote:Hajde dobro je da nisam sam :D Ja sam naime danas uzeo godisnji cijelu sedmicu u junu iduce godine, kad bi trebali igrati prve 2 utakmice u grupama :bih: Bolje se na vrijeme osigurati :D Ako nista barem da ljudski odgledam prva dva kruga po grupama.
Ne kleveci Timotije :skoljka:
U Francuskoj su bili navijaci - turisti, oni sto vode supruge na utakmicu, jer u suprotnom ne bi mogli ni otici.
A tek kada sam vidio one morone sto su se obmotali francuskim i bosanskim salovima :x

Blizu je bilo mnogima iz dijaspore, atraktivna destinacija, pa se mnogi zaletili.
Mnogi iz BiH se istrosili, jer su zaista bili skupi aranzmani. Ja sam zahvaljujuci tebi kupio jeftinu avionsku kartu za Francusku. Kada si ti birvaktile napisao da si kupio, ma kontam nema se ovdje sta cekati. Mnogi su vec i bili u Lisabonu na prosloj utakmici, nisu svi blentavi kao ja i akcija da idu na popravni :D
A znalo se da je Francuska samo zagrijavanje pred buru.
Moram priznati da ima par neopravdanih :dance: izostanaka i u mome drustvu, ali bice nas opet, a vecina nas je bila i u Francuskoj.
Ipak ne ocekujem vise od 3 milje nasih u Lisabonu, ali bice i to dovoljno da proslavimo pobjedu :dance:
Slazem se da ce biti najmanje kao sto kazes, mada sam ja mozda i optimista po tom pitanju pa cak kontam i vise...Ruku na srce, nek mi neko kaze koja to reprezentacija ima 3 milje navijaca 3 milje kilometara daleko od zemlje...Malo koja, mislim cak ni jedna...Necu pretjerati ako kazem da je to ogromna podrska ako uzmemo neke faktore koji nas prate, mala zemlja, losa ekonomska situacija i jos mnogo mnogo toga...Koliko se ja sjecam najvecu podrsku do sad su imali Rumuni u Zenici od gostujucih reprezentacija i bilo ih je par stotina..Ne bi bilo ni jednog da je 3000 kilometara...
Tvrdokorna mrlja

#279 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Tvrdokorna mrlja »

gledam cijene karata i poredim sa francuskom,samo skacu cijene iz sarajeva,jos uvijek dobrih varijanti ima iz okoline..

..ko se lomi i nije siguran za slobodne dane i slicno tome,jos ima varijanti za 5-6 stoja maraka,all inclusive:D
swordmaster

#280 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by swordmaster »

siguran sam da ce nas biti dovoljno da proslavimo odlazak na ep,,,obezbjedite sve prije 11/11 jer od 12/11 bice sve prebukirano kad ih oderemo u zenici... :dance:
Timotije

#281 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

@ Edin,
daj Boze da nas bude do 3000, ali sudeci po evo ovdje prilicno "usnuloj" temi, a i iz kontakata sa ostalima, mrsavo.... :( . Interesantno da su i cijene letova dosta jeftinije nego prije 2 godine,barem iz CPH, ali djaba....
shake69

#282 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by shake69 »

kolo naokolo wrote:
ExtremeBoy wrote:Hajmo,
šta samo se ušutili,
igra se u Zenici, prednost ili nije, vidjet ćemo.

Ima li ko kakva iskustva sa iznajmljivanjem auta u Lisabonu, i da li se moze iznajmiti auto s kojim se može otiću u španiju, provesti par dana tamo i ponovo se vratiti u Lisabon?
Ima li kakvih ograničenja sa iznajmljivanjem auta i prelaska u drugu državu?

Pozdrav svima,

Pariz će nas pamtiti dugo, dugo.
Ne treba tu neko iskustvo, svugdje u Evropi mozes bez problema iznajmiti auto i ici gdje zelis...Nema granica :D Neka moja raja je isla iz Bosne iznajmljenim autom u Francusku, i osim sto im je crko akomulator nisu imali nikakvih problema :D
Timotije wrote:
tvrtko 1. kotromanić wrote:Image

Nema karata za Zenicu, nema karata za Lisabon još.
Zato sam ja uzeo karte za četvrtfinale u Donetsku, jer idemo tamo garant! Cijena 80€.
:thumbup: :run:
Hajde dobro je da nisam sam :D Ja sam naime danas uzeo godisnji cijelu sedmicu u junu iduce godine, kad bi trebali igrati prve 2 utakmice u grupama :bih: Bolje se na vrijeme osigurati :D Ako nista barem da ljudski odgledam prva dva kruga po grupama.
Ne mislim da je tako, ja opet sve sto poznajem, pa cak i par njih, koji nisu isli u Francusku, ukljucujuci i mene, idemo...Vec sve rezervisano i zavrseno.

I da ne citiram ovu sto kreci, da je ne ometam :D Najbolja solucija za smjestaj, http://www.booking.com u pretrazivacu ukucati Rossio i traziti smjestaj, ima velika ponuda i popriicno je jeftino, a to je trg oko kojeg se svi smjestaju jer je na njemu okupljanje nasih navijaca....
Iznajmio auto prije dvije godine u Portugalu, sve bilo odlicno. Bez ikakvih problema, dakle samo naprijed!
posavina77

#283 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by posavina77 »

Evo sta stoji na Benficinoj stranici po pitanju ulaznica:

1. Locais de venda
a) Bilheteiras do SL Benfica (10h00 - 19h00)
- Entre os dias 1 e 5 de Novembro (exclusivamente para sócios do SL Benfica)
- A partir de 6 de Novembro (público em geral)
b) Associação de Futebol de Lisboa (9h00 - 11h45 e 13h30 - 15h30)
- A partir do dia 6 de Novembro
c) Internet (www.fpf.pt)
- A partir do dia 6 de Novembro

2. Preço dos Bilhetes
a) Bancada MEO
Piso 0: 20€ | Piso 1: 25€ | Piso 3: 20€
b) Bancada TMN
Piso 0: 20€ | Piso 1: 25€ | Piso 3: 20€
c) Bancada SAGRES
Piso 0: 10€ | Piso 1: 15€ | Piso 3: 10€
d) Bancada COCA-COLA
Piso 0: 10€ | Piso 1: 15€ | Piso 3: 10€

Kolko sam skonto do 5. novembra prodaju karte samo za navijace Benfice a 6. novembra krece internet prodaja
i to po cijenama od 10 do 25 Eura.
Mi smo bili koliko se sjecam na Coca-Cola tribini prosli put, 10 EUR....
Pa raja onda od nedjelje navalite .... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

WWW.FPF.PT i onda na BIHLETERIA na desnoj strani kliknuti...
ExtremeBoy

#284 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ExtremeBoy »

prevoz obezbjeđen, još samo karte i smještaj :)

zna li se gdje će biti naši navijači, koji dio trebine "zvanična informacija"?
Lipton

#285 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Lipton »

Najnovije sa http://www.fpf.pt/portal/page/portal/PO ... O/BILHETES, online prodaja definitivno od 8.11.
star(i)mo

#286 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

I gdje ce biti sada nasi na stadionu?
Steta sto je tekma u utorak. Tako blizu sam taj dan Lisabonu a tako daleko... :twisted:
coek

#287 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by coek »

"Nogometni savez Portugala pustit ću u prodaju ulaznice osam dana prije utakmice baraža između Portugala i Bosne i Hercegovine koja se igra 15. novembra na Stadionu svjetlosti.

Naša reprezentacija u baražu prvu utakmicu protiv Portugala igra 11. novembra u Zenici na stadionu Bilino Polje, dok se revanš susret igra 15. novembra na stadionu Benfice.

Cijene ulaznica ce biti 10, 15 i 20 eura, a moći će se kupiti na Stadionu svjetlosti, u Nogometnom savezu Portugala, Nogometnom savezu Lisabona i putem službene web stranice FPF-a."

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/12/reprezentacija
star(i)mo

#288 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Ne znam je li vec bilo...
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 15. novembra gostuje u Portugalu, gdje će sa domaćom selekcijom igrati drugu utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

I ovoga puta Centrotouras je obezbijedio aranžman za utakmicu decenije za naše Zmajeve: Bodrimo zajedno reprezentaciju BiH u Portugalu, na stadionu Benfice Estadio da Luz!

Provjereni recept uspjeha, odlazak na utakmicu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u aranžmanu Centrotoursa, i ovog puta Vam stoji na usluzi. Centrotours je organizovao odlazak na drugu utakmicu baraža kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a to je prilika koju nijedan zaljubljenik u "najvažniju sporednu stvar na svijetu" ne bi smio propustiti.

Program odlaska autobusom

SUBOTA, (12.11.2011.)
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu u 16.30h. Polazak autobusa u 17.00h. Vožnja modernim Centrotransovim autobusom preko Hrvatske i Slovenije. Noćno putovanje.

NEDJELJA, (13.11.2011.)
Dolazak u Firencu u jutarnjim satima. Slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti prijestonice renesanse: Santa Maria Novella, Santa Maria Dei Fiori, Piazza Signoria, Palazzo Vechio, Galerija Uffici, Ponte Vechio, Piazza Republica... Nastavak putovanja prema Chivitavechiji. Dolazak u luku Chivitachia i smještaj u ¼ kabine. Isplovljavanje broda kompanije Grimaldi Lines u 22.15h. Vožnja prema Barseloni.

PONEDJELJAK, (14.11.2011.)
Uplovljavanje u luku Barselona oko 19.00h. Slijedi nastavak vožnje prema Lisabonu preko Madrida. Noćna vožnja.

UTORAK, (15.11.2011.) UTAKMICA!!!
Dolazak u Lisabon u jutarnjim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Druženje sa brojnim bh navijačima na centralnom gradskom trgu. Zajednički polazak na utakmicu. Utakmica u 21.00h. Nakon utakmice slijedi povratak u hotel. Noćenje.

SRIJEDA, (16.11.2011.)
Nakon doručka slijedi fakultativni obilazak Lisabona: vožnja pored tipičnog kvarta ALFAMA, BAIRRO ALTO, trga ROSSIO, nastavak do Belema gdje se nalazi Padrao dos Descombrimentos, spomenik posvećen svim slavnim portugalskim moreplovcima i njihovim otkrićima, kratko zaustavljanje kod TORRE de BELEM uz rijeku Tagus, na listi UNESCO svjetske baštine, odakle je Vasco da Gama isplovio na putovanje do Indije. Nastavak vožnje do simbola Lisabona, samostana Sv. Jeronima iz 16. st., pod zaštitom UNESCO-a... Nastavak vožnje prema Barseloni. Noćna vožnja.

ČETVRTAK, (17.11.2011.)
Dolazak u Barselonu u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada. Noćenje.

PETAK I SUBOTA, (18. I 19.11.2011.)
Nakon doručka slijedi GRATIS panoramsko razgledanje Barselone uz kraća zaustavljanja pored najznačajnijih znamenitosti grad: Stadion Nou Camp, Sagrada Familia, Park Guell, Avenija Diagonal, Placa Espanya, Placa Catalunya, Mt Juic, La Rambla... Nakon obilaska Barselone nastavak vožnje prema Bosni i Hercegovini. Dolazak u BiH u subotu u večernjim satima.

CIJENA: 645,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz Sarajevo-Lisabon-Sarajevo novim Centrotransovim autobusima,
- Brodski prijevoz na relaciji Chivitavechia – Barselona i smještaj u ¼ kabinama,
- Smještaj u hotelu 3* u centru Lisabona u ½ i 1/3 sobama na bazi noćenja sa doručkom,
- Smještaj u Barseloni u hotelu 4* na bazi 1 noćenje sa doručkom,
- Usluge pratioca grupe
- GRATIS razgledanje Firence i Barselone!

U cijenu nije uključeno:
- PZ osiguranje 15,00 KM,
- Fakultativni obilasci i drugi individualni troškovi (Lisabon panoramski 20,00 EUR, Nou Camp 15,00 EUR, Aquarium u Barseloni 15,00 EUR)
- Ulaznica za utakmicu,
- Doplata za 1/1 kabinu na brodu 100,00 KM,
- Doplata za ½ kabinu na brodu Grimaldi Lines 60,00 KM/putnik
- Doplata za 1/1 sobu u hotelima u Lisabonu i Barseloni 120,00 KM
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 199,00 KM
- Popust za dijete do 12 godina 120,00 KM

Prijave do 01.11.2011.g.
Broj mjesta je ograničen.

PROGRAM FAKULTATIVNIH IZLETA

AUTOBUS
BUS-BROD 12.-19.11.2011.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Nou Camp
Obilazak jednog od najpoznatijih i najljepših stadiona u Evropi. Muzej F.C.Barcelona je treći po posjećenosti u Španiji, iza muzeja Prado u Madridu i muzeja Salvadora Dalija u Figueresu...
Karta uključuje obilazak muzeja i izlazak na tribine stadiona.

AQUARIUM „BARCELONA“
Jedan od najpopularnijih svjetskih aquariuma sa više od 11.000 primjeraka od preko 450 raznih biljnih i životinjskih pomorskih vrsta, uz nevjerovatan 80-metarski tunel sa pokretnom trakom ispod površine mora, uz fascinantan pogled na ajkule, raže i ostale „velike“ ribe u ovom prelijepom zdanju koji je do sada posjetilo vise od 14 miliona turista.

PANORAMSKI OBILAZAK LISABONA
Lisabon mnogi nazivaju Bijeli grad zbog fascinantne i jedinstvene arhitekture, te prelijepog položaja na ušću rijeke Tagus koja se na tom mjestu, ulijeva u Atlantski okean. Obasjan sunčevim zrakama u vama će, sasvim sigurno, probuditi osjećaj divljenja, jer Portugalci kažu da ako niste vidjeli Lisabon ustvari niste vidjeli ljepotu...

Doživjeti ovaj grad treba svim čulima, od gastronomske ponude velikog broja ribljih specijaliteta, pa do tradicionalnog Fada-pjesme o ljubavi, smrti i prolaznosti života..

Panoramski obilazak uključuje vožnju autobusom kroz centralnu gradsku zonu:

Trg Marques de Pombal, Avenija Liberdade, te centralni i jedan od najljepših trgova Rossio.Nakon toga sljedi posjeta ALFAMI, najstarijem djelu grada,uz kraću šetnju uskim i šarmantnim uličicama prema vrhu uzvišenja do dvorca Sao Jorge, sa čijih zidina se pruža fantastičan pogled na cijeli grad, rijeku Tagus i bližu okolinu..

Nakon toga idemo prema BELEMU, djelu grada koji je posvećen velikim Portugalskim moreplovcima i avanturistima, koji će vas podsjetiti na „zlatno doba“ Portugala. Danas je taj dio grada jedan od najljepših sa prekrasnim zelenim površinama i brojnim spomenicima vrijednih posjete..
(Manastir Sv.Jeronima,Toranj Belem,Padrao dos Descobrimentos-spomenik otkričima.. Ulaznice za ove objekte nisu uključene)

NAPOMENA:
-Agencija zadržava pravo otkazivanja aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Kalkulacija rađena na bazi minimum 45 putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja.
Timotije

#289 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

Nasao kolegicu da dezura tri dana za mene, dobio zeleno svjetlo na domacem terenu :D , ali nece niko da ide .... :(
Lomim se da sâm krenem,imam sve ljepsu suhvu pred ovaj dvomec, vrijeme je da i nas malo sreca pogleda... :bih:
Od cvrste i definitivne odluke da ne idem,najvise zbog razocaranosti zdrijebom, a sad na korak do puta....toliko o mom cvrstom karakteru, kad je repka u pitanju :D
Edin H.

#290 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Timotije wrote:Nasao kolegicu da dezura tri dana za mene, dobio zeleno svjetlo na domacem terenu :D , ali nece niko da ide .... :(
Lomim se da sâm krenem,imam sve ljepsu suhvu pred ovaj dvomec, vrijeme je da i nas malo sreca pogleda... :bih:
Od cvrste i definitivne odluke da ne idem,najvise zbog razocaranosti zdrijebom, a sad na korak do puta....toliko o mom cvrstom karakteru, kad je repka u pitanju :D
Timotije, ja idem sa ekipom od 7 ljudi, pa bujrum, javicu ti u kom smo hotelu, ako kupis avionsku kartu.
Edin H.

#291 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Karte za utakmicu Portugal - BiH 10, 15 i 20 eura

Čelnici Nogometnog saveza Portugala odredili su cijene ulaznica za revanš utakmicu baraža između Portugala i Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana 15. novembra na Luz stadionu u Lisabonu.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111103075

sarajevo-x brzi od specifikacije :oops: :D
coek

#292 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by coek »

sportsport.ba je jos brzi. Pogledaj moj post gore
star(i)mo

#293 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Edin H. wrote:Karte za utakmicu Portugal - BiH 10, 15 i 20 eura

Čelnici Nogometnog saveza Portugala odredili su cijene ulaznica za revanš utakmicu baraža između Portugala i Bosne i Hercegovine koja će biti odigrana 15. novembra na Luz stadionu u Lisabonu.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111103075

sarajevo-x brzi od specifikacije :oops: :D
Specifikacija je Sa-X. Barem Sa-X forum. :D
bihboys

#294 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by bihboys »

Ja sam naso jeftin let za Portugal, 199€ iz Francuske (Lyon) do Lisabona, nisam jos narucio kartu cekam da vidim bil jos ko iso samnom jel neide mi se sam . Za nekoliko dana nadam se da ce neko objaviti informacije sto se tice tribina gdje ce nasi navijaci biti, i dal mozemo kupiti karte preko naseg saveza ili ce mo svi preko njihovog ?
kolo naokolo

#295 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by kolo naokolo »

bihboys wrote:Ja sam naso jeftin let za Portugal, 199€ iz Francuske (Lyon) do Lisabona, nisam jos narucio kartu cekam da vidim bil jos ko iso samnom jel neide mi se sam . Za nekoliko dana nadam se da ce neko objaviti informacije sto se tice tribina gdje ce nasi navijaci biti, i dal mozemo kupiti karte preko naseg saveza ili ce mo svi preko njihovog ?
Ne znam odakle putujes ali ako si iz BiH onda imas jos bolju opciju iz Minhena, (Minhen blizi dosta) ja sam platio 199 isto ali evo gledam sad da je 187 eura. Direktan let bez presjedanja u oba pravca. Ima nas nekoliko putuje preko Minhena...
Timotije

#296 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

kolo naokolo wrote:
bihboys wrote:Ja sam naso jeftin let za Portugal, 199€ iz Francuske (Lyon) do Lisabona, nisam jos narucio kartu cekam da vidim bil jos ko iso samnom jel neide mi se sam . Za nekoliko dana nadam se da ce neko objaviti informacije sto se tice tribina gdje ce nasi navijaci biti, i dal mozemo kupiti karte preko naseg saveza ili ce mo svi preko njihovog ?
Ne znam odakle putujes ali ako si iz BiH onda imas jos bolju opciju iz Minhena, (Minhen blizi dosta) ja sam platio 199 isto ali evo gledam sad da je 187 eura. Direktan let bez presjedanja u oba pravca. Ima nas nekoliko putuje preko Minhena...
Za prosli baraz sam presjedao u Minhenu, letio u odlasku tom linijom,nikad bolja meza u avionu :D Lufthansa je zakon.
Iz Hamburga ima direktni let, 200 Eura, jako povoljno.
Chuckie

#297 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Timotije wrote:
kolo naokolo wrote:
Za prosli baraz sam presjedao u Minhenu, letio u odlasku tom linijom,nikad bolja meza u avionu :D Lufthansa je zakon.
Iz Hamburga ima direktni let, 200 Eura, jako povoljno.
Šta se mezi? Nije zar onaj sendvič ko iz kamenog doba kad sam letio NouvelAirom, kad zube nisam u njem ostavio. :D
Timotije

#298 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

A nije. Fino podgijani spageti u umaku :D Hoce donijeti i ekstra pivu, ako si kulturan i fin ;-)
nidje_veze

#299 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by nidje_veze »

Ako ima avanturista koji bi se smjeli uputit na kraj svijeta sa kombijem, nek se jave na pm 8-)
kolo naokolo

#300 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by kolo naokolo »

Izgleda da sad traje lov na ulaznice za Zenicu pa se ovdje slabo pishe :D Lakse meni se cini doci do ulaznice u Lisabonu nego u Zenici :D
Locked