nemam_ideje wrote:I kad napišem glupe Bošnje neki se nađu uvrijeđenim
neko zajebanciju nikad shvatit nece
nemam_ideje wrote:I kad napišem glupe Bošnje neki se nađu uvrijeđenim
Imate kod USCA i na Fontani McDrive.JecaJelenica85 wrote:U Srbiji nema ovoga cini mi se. Mi imamo samo ove obicne.
sto ti je rec McD standardiRob_Atl wrote:Ma dobro i mi po ameriKi nekad kad se cugne malo, zajebavamo se ovako odemo na drive tru pjeske, ali ovdje ti nedaju uopste hranu ako nisi u nekom prevoznom sredstvu...

isti slučaj kada sam bio u BG samo je nas bilo ohoho i svi smo dobili hranu u pola 5 ujutrumanki wrote:Imate kod USCA i na Fontani McDrive.JecaJelenica85 wrote:U Srbiji nema ovoga cini mi se. Mi imamo samo ove obicne.
Ja sam jednom s jaranom u BG bas u McDrive na Fontani ovako narucio u McDrive-u, umirali smo od gladi, a restoran nije radio, i uredno su nas posluzili.
Sta je ovo? Sarajevci znaju BG bolje od mene.manki wrote:Imate kod USCA i na Fontani McDrive.JecaJelenica85 wrote:U Srbiji nema ovoga cini mi se. Mi imamo samo ove obicne.
Ja sam jednom s jaranom u BG bas u McDrive na Fontani ovako narucio u McDrive-u, umirali smo od gladi, a restoran nije radio, i uredno su nas posluzili.
Ja sam uvijek mislio da je Sarajevac navijač FK SarajevoBHF_Manijak wrote:Hajd sve sam cuo, ali "Sarajevci"???Sarajlije je svugdje poznato, al' eto...
a Čarapanci suti bitnuli veliki dijalogzi...oni i dan danaske se odaziviju od BeograĐani...Odo Lepo da se metnemo od KreveteToto wrote:Pirotjanka cim se ovako gadja su padezi
ili je neka bivsa forumasica pa hoce da zametne tragove
Ma nemoj im zamjeriti,malo su nervozni..a inace nisu tak'iJecaJelenica85 wrote:Eto...sad se naljutiste na mene zbog nedovoljno tacnog izrazavanja.
Imate isti Drive kao u Sarajevu u Velikoj PlaniJecaJelenica85 wrote:Sta je ovo? Sarajevci znaju BG bolje od mene.manki wrote:Imate kod USCA i na Fontani McDrive.JecaJelenica85 wrote:U Srbiji nema ovoga cini mi se. Mi imamo samo ove obicne.
Ponekad pomislim da je svaki Bosanac bio bar 20 puta ovde.
Ovo je svugdje normalno, samo se kod nas zove "bosanski nacin", a vidio sam par puta istu situaciju u Svedskoj i Njemackoj. Nije uobicajeno, ali kad nema guzve moze se najnormalnije naruciti i na "bosanski nacin", stim da narucite/platite/preuzmete na istom salteru (onom gdje se preuzima inace).Urban B. wrote:
na bosanski nacin