BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nihoniho

#276 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nihoniho »

Point. wrote: Covjece Boziji pa koga da zove? Nemoze zvati 22 anonimusa iz nashe lige za Lux pa onda dodatno izmjeniti kompletan sastav od 22 igraca. Sastav vazi za obe tekme, bitno je da dobijemo Lux, sto se mene tice, eventualna pobijeda u Parizu je samo bonus. Vjerujem da kljucni igraci kojima prijete kartoni nece srljati protiv konobara i kamiondzija i da ce to rutinski odraditi.
pa neka zove vranjesa ,ljevakovica,jahica, mahmutovica, cocalica, zukanovica .......nisu losiji od mravca, maletica ,zahirovica....... s obzirom da te rezultat u francuskoj ne sekira, tj da je bonus, logicno bi bilo cistiti kartone kljucnih igraca za baraz!? koga ce izvesti na teren ako mu igraci dobiju kartone protiv luxa ili ako se neko povrijedi ,sto se dogadjalo svaki put? ili da se uzdamo da necemo dobiti kartone protiv konobara,konobara koji su pobijedili svicarsku prije dvije godine?
FnatiC

#277 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by FnatiC »

Kako bih volio da pobjedimo francuze,ne zbog toga da odemo na to takmicenje nego samo da ovi dezurni strucnjaci usute.sastane se 5 forumasa i uce mourinha,papeta mancinija i ostale trenere kako da postave ekipu
quasar

#278 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Ahaha.
Mogu francuzi Papeta pustiti da igra i 6-5-4 sa dva golmana, pa opet mi njih necemo pobjediti. Njima treba bod. Zabice nam brzinski jedan-dva i onda lagano isprobavati igrace.
BHF_Manijak

#279 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Bogami gleam francuske igrace, bice ovo pravo zajebano, ne znam da li ce ih Blanc poslozit kako treba, ali gledajuci pojedinacnu formu strasni su, samo vidjeti jednog Riberya, Ramia, Nasrija, Valbuenu, Benzemu...Bice gutavo kako god okrenem, nadam se cvrstoj odbrani i raspolozenim trkacima za kontre! :mrgreen:
quasar

#280 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

BHF_Manijak wrote:Bogami gleam francuske igrace, bice ovo pravo zajebano, ne znam da li ce ih Blanc poslozit kako treba, ali gledajuci pojedinacnu formu strasni su, samo vidjeti jednog Riberya, Ramia, Nasrija, Valbuenu, Benzemu...Bice gutavo kako god okrenem, nadam se cvrstoj odbrani i raspolozenim trkacima za kontre! :mrgreen:
:lol:
Ma nada umire posljednja. Poznati smo po cvrstoj odbrani i brzim veznjacima.... :lol:
Ovako:
1. nadam se da jesmo kvalitetniji od Luxemburga i da cemo to dokazati jednom laganom pobjedom.
2. onda se nadam da nas francuzi nece poniziti da ne mozemo sebi doci do baraza.
3. pa se nadam da cemo u barazu izbjeci ex-yu ekipe.
4. i na kraju se nadam da necemo morati cekati trecu - srecu.
ultima_palabra

#281 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ultima_palabra »

Pa koga su to Francuzi nabili u ovim kvalifikacijama? Mogu oni imati igrače kakve hoće, kad još nisu ni blizu sazrijevanja kao tim. Naravno da su favoriti, ali uz pravi pristup naših i malo sreće može biti svašta.

Uzmimo primjer Srbije ili Hrvatske, trenutno imamo manje više sličan kvalitet sa njima... kad ste čuli nekog njihovog navijača da govori da će ih neko nabiti?
bosnia_sandro

#282 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by bosnia_sandro »

Ljudi evo ko jos nije nasao prevoz idealne prilike :bih: :bih: :bih:

Ako je neko zainteresovan neka se javi u PP ili na broj telefona ;-) ;-)

Organizovani prevoz na kvalifikacionu utakmicu za EURO 2012, između reprezentacije Francuske i BIH
PLAN PUTOVANJA
DAN 1
Polazak iz Lukavca je u ponedjeljak, 10.10.2011. godine u jutarnjim satima (tačna satnica će na vrijeme biti utvrđena) Vožnja na relaciji Lukavac - Slavonski Brod – Zagreb – Ljubljana – Munchen. Dolazak u Munchen u podnevnim satima. Smještaj u Hotel Easy Palace. Slobodno vrijeme.
DAN 2
Polazak iz Munchen-a 11.10.2011.godine u jutarnjim satima. Vožnja na relaciji Munchen – Stutgart- Strasbourg – Metz – Pariz. Dolazak u Pariz u podnevnim satima.Smjestaj u Hotel F1. Slobodno vrijeme i odlazak na utakmicu.
DAN 3
Izlazak iz Hotela F1, slobodno vrijeme za dorucak i kafu. Polazak prema Munchenu na istoj relaciji.Dolazak se ocekuje oko 18 satima. Smjestaj u Hotelu Easy Palace. Slobodno vrijeme.
DAN 4
Napustanje hotela. Slobodno vrijeme za dorucak i kafu, i kretanje prema Bosni i Hercegovini. Planirano vrijeme dolaska u vecernjim satima.

CIJENA 350 KM
U cijenu aranžmana je uključen prevoz, 3 spavanja, i karta za utakmicu(zapadna tribina blok C).

Telefon 061/292-538
donidzek

#283 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by donidzek »

nihoniho wrote:
Point. wrote: Covjece Boziji pa koga da zove? Nemoze zvati 22 anonimusa iz nashe lige za Lux pa onda dodatno izmjeniti kompletan sastav od 22 igraca. Sastav vazi za obe tekme, bitno je da dobijemo Lux, sto se mene tice, eventualna pobijeda u Parizu je samo bonus. Vjerujem da kljucni igraci kojima prijete kartoni nece srljati protiv konobara i kamiondzija i da ce to rutinski odraditi.
pa neka zove vranjesa ,ljevakovica,jahica, mahmutovica, cocalica, zukanovica .......nisu losiji od mravca, maletica ,zahirovica....... s obzirom da te rezultat u francuskoj ne sekira, tj da je bonus, logicno bi bilo cistiti kartone kljucnih igraca za baraz!? koga ce izvesti na teren ako mu igraci dobiju kartone protiv luxa ili ako se neko povrijedi ,sto se dogadjalo svaki put? ili da se uzdamo da necemo dobiti kartone protiv konobara,konobara koji su pobijedili svicarsku prije dvije godine?
Zahirovic? Ne znam, malo ga olako stavljas u isti kos s gore navedenim. Ne treba ga dizat ni u nebesa, odigro je tek par utakmica, al se vec dokazo, svaku je odigro vrhunski. I znal neko sta je s Torlakom trenutno?
Banovićanin

#284 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Banovićanin »

Kako je dobro nama Banovićanima :D ,plaćamo samo kartu za utakmicu,dok je prijevoz obezbijedio rudnik :-D .

Protiv Luxemburga očekujem jednu laganu pobjedu sa malo većom razlikom,recimo 3-4:0,dok će protiv Francuza biti gusto,te se ja potajno nadam pobjedi aBd.

Trebamo se i tamo otvoriti i igrati našu igru,te iznenaditi Francuze.Na sve ili ništa,a vjerujem da ovi momci mogu ostvariti povoljan rezultat.
Ovo gore je po meni trenutno najbolji mogući sastav koji imamo na raspolaganju za Francuze.Loša strana je što faktički nemamo 2. napadača u kojeg Sušić ima povjerenja pa da ga gurne u vatru,jer ova sada reprezentacija mora da igra sa 2 napadača.
just principe

#285 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

Jesam li rekao da ce Salihovic biti spreman za francuze ? Jos 10 dana do tekme, taman da bude spreman pakum-cakum formi :D
zlajapravaraja

#286 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

just principe wrote:Jesam li rekao da ce Salihovic biti spreman za francuze ? Jos 10 dana do tekme, taman da bude spreman pakum-cakum formi :D
U Kickeru od jucer pise da kandidira barem za klupu, a Kicker se rijetko zezne oko tih stvari.

On bi bas mogao biti kljuc protiv Francuza. Fakat se nadam da ce biti spreman.
BHF_Manijak

#287 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne igra Benzema...
just principe

#288 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:Ne igra Benzema...

nazalost, dodatno su se pojacali :(
BHF_Manijak

#289 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:

:lol: :mrgreen:

Ko bi im sad mogo uskocit, Hazard?! 'Oro?! (ne znam jebi ga kako se pise :mrgreen: )
Koshpa

#290 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Koshpa »

Ribery ce nas sam pojest, ne trebaju ni igrat s Benzemom remy-jem itd... :mrgreen:
Corola

#291 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:
just principe wrote:

:lol: :mrgreen:

Ko bi im sad mogo uskocit, Hazard?! 'Oro?! (ne znam jebi ga kako se pise :mrgreen: )
:lol: Nije samo sto ne znas kako se pise,vec ne znas ni gdje igraju.
Eden Hazard je Belgijanac :-) :mrgreen:
ultima_palabra

#292 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ultima_palabra »

Vala nemaju nijednog napadača blizu Benzove kvalitete...
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#293 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by čoksa08 »

uskocice henry iz amerike ako zatreba :D
breuer

#294 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by breuer »

meni njih žao :(

:D :bih:
just principe

#295 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

o Benzemi
Ipak, ozljeda nije ozbiljnije prirode i Benzema bi trebao biti spreman za nadolazeće eurokvalifikacijske dvoboje protiv Albanije (7. listopada) i Bosne i Hercegovine (11. listopada).
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#296 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by čoksa08 »

:x
BHF_Manijak

#297 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote: :lol: Nije samo sto ne znas kako se pise,vec ne znas ni gdje igraju.
Eden Hazard je Belgijanac :-) :mrgreen:
:mrgreen: :skoljka:

Ja konto oba Francuzi, bacaju na francuski nagalasak, ali zaboravih da ima jos govornog podrucja na francuskom mimo Francuske... :mrgreen: :run:
Logovan

#298 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Logovan »

just principe wrote:o Benzemi
Ipak, ozljeda nije ozbiljnije prirode i Benzema bi trebao biti spreman za nadolazeće eurokvalifikacijske dvoboje protiv Albanije (7. listopada) i Bosne i Hercegovine (11. listopada).
Ma 'ta će Benzema, kad je on to znao igrati fudbala :mrgreen:
vernes81

#299 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

Vidim opet se preskace lux :mrgreen: . Neznam sto ali me hastra i te tekme jer smo kroz istoriju pokazali da smo skloni glupostima pa me jednostavno strah x-a u Zenici.
A sto se tice Francuske mislim da ce puno utjecati na to utakmica sa lux-om volio bi da tu odigramo na nivou a ne da ih bezze pobjedimo iz nekih ziheraski akcija jer bi se tad nabrijali a igre ni u fildzanu pa da nas horozovi rasformiraju i da placuci idemo u baraz misleci da mozemo samo Kacune iz Busovace pobjediti .
campa_xxx

#300 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by campa_xxx »

Ma zajebajite se vi ali nama je Benzema zabio gol na Kosevu, a i generalno daj Boze da nas ne nabuse ovi tamo! Ja bih volio kao i svi vi da mi pobjedimo, budemo prvi i sve to ...ali...
Locked