Što je babi milo to joj se i snilo.gentoo wrote:Ja i drekalica smo rijesili sve nesuglasice.. Veceras popravni
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
drekalica28
#276 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- Ridjobrki
#277 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeb'o sex, zavrni je ovaj put bar za petaka.micki125 wrote:bude sexa ovaj put?gentoo wrote:Ja i drekalica smo rijesili sve nesuglasice.. Veceras popravni
- Lipstick Jungle
#278 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa da zena ima opet sutra materijala za ovu temugentoo wrote:Ja i drekalica smo rijesili sve nesuglasice.. Veceras popravni
- Traktor`
#279 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ridjobrki wrote:Jeb'o sex, zavrni je ovaj put bar za petaka.micki125 wrote:bude sexa ovaj put?gentoo wrote:Ja i drekalica smo rijesili sve nesuglasice.. Veceras popravni
-
Eborg
#280 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Spletom nekih okolnosti i zajedničke raje, počeo sam se intenzivnije družiti sa jednom curom s kojom sam bio ista generacija u gimnaziji. Ono, sretnemo se par puta sedmično u raji, zezancija, čuli se telefonom kada je imala nekih problema sa računarom, gluposti neke na Facebooku i sl.
Elem, neka priča kako je nikako "ne volim" (WTF?
) jer je kao ne zovem nasamo i tako to. I pozovem je ja van. E tu se već stvar komplikuje.
Kao što je neko već napomenuo, ona je mislila da je date a ja sam to vidio kao prijateljski izlazak i na kraj pameti mi nije bilo da je nešto drugo, možda zbog razloga da je upravo izašla iz veze sa jednim mojim poznanikom za kojim je kao patila. Sjedimo mi tako, ma sve normala, zezancije sijevaju, pričali o nekakvim seksualnim devijacijama i umirali od smijeha, baš opušteno.
Na kraju večeri, kao da je otpratim kući jer blizu živi. Idemo mi tako lagano, bulevar je to, klupe sa strane, kaže ona da sjednemo. Inače, to je mjesto za žestoku fatačinu i opet počele neke zezancije na tu temu, ja sve vidim ona kao nešto čeka a meni ništa nije jasno.
Odustane ona nakon nekog vremena i dopratim je ja do kuće i opet ona čeka i značajno me gleda. Ali ja, naivan kakav i jesam, opet ništa ne skontam misleći da pati za tim svojim hairlijom pa je nešto uhvatilo, ostanem još nekih 20-tak minuta u razgovoru. Dobijem u međuvremenu poziv da požurim nazad jer će me raja pokupiti autom da idemo kod nekakve trebe na rođendan. Kažem ja to njoj, provalim neku glupost, zagrlim je, poljubim u obraz i odem. Ona sjebana ostala.
Kad dolazi poruka: "Koji si ti konj, jebem ti ja familiju, da Bog da umro!"
Nije više nikada bilo isto i rekla je svima da sam idiot pa su me njene jaranice poprijeko gledale.
Moralna dilema: Da li je gore ispasti idiot pa je iskoristiti u takvom stanju ili ne skužiti da je htjela nešto više?
Elem, neka priča kako je nikako "ne volim" (WTF?
Na kraju večeri, kao da je otpratim kući jer blizu živi. Idemo mi tako lagano, bulevar je to, klupe sa strane, kaže ona da sjednemo. Inače, to je mjesto za žestoku fatačinu i opet počele neke zezancije na tu temu, ja sve vidim ona kao nešto čeka a meni ništa nije jasno.
Kad dolazi poruka: "Koji si ti konj, jebem ti ja familiju, da Bog da umro!"
Nije više nikada bilo isto i rekla je svima da sam idiot pa su me njene jaranice poprijeko gledale.
Moralna dilema: Da li je gore ispasti idiot pa je iskoristiti u takvom stanju ili ne skužiti da je htjela nešto više?
-
Tirkiz
#281 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo smirili smo sedrekalica28 wrote:dok se strasti malo ovde primire pa vam budem napisala svoj famozni nastavak.
- Industrialyzer
#282 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Joj meni sad samo naviru sjecanja
Dog. se ja sa curom , cekam je na Sutjesci i govorim joj nemoj kasniti , ne mogu dugo stajati tu a mrsko mi se parkirati.... ugl. ja upalio sva 4 i izasao iz auta cekam je , izlazi ona iz busa , brate , kad je pljunula na trotoar
u patku bio kvadrat majke mi
Poslije toga je bila normala al' nismo se vise vidjeli
-
drekalica28
#283 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A šta fali pitati?
Otvoreno reći šta se jednom i drugom mota u glavi. 
- Ridjobrki
#284 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uvijek se možeš izvaditi pričom da si gay.Eborg wrote: Moralna dilema: Da li je gore ispasti idiot pa je iskoristiti u takvom stanju ili ne skužiti da je htjela nešto više?
-
♥ Julianna ♥
#285 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako? 
I još, kakvi ste to vi kad nalazite cure koje tako psuju?
I psuju i pljuju.
I psuju i pljuju.
Last edited by ♥ Julianna ♥ on 07/09/2011 16:09, edited 2 times in total.
- stachu
#286 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da se pribiljezim, nista vise...
Tema 5+
Tema 5+
- MedenoSrce
#287 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne možeš ja sam pokušalaRidjobrki wrote:Uvijek se možeš izvaditi pričom da si gay.Eborg wrote: Moralna dilema: Da li je gore ispasti idiot pa je iskoristiti u takvom stanju ili ne skužiti da je htjela nešto više?
Last edited by MedenoSrce on 07/09/2011 16:08, edited 1 time in total.
- Michun
#288 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Industrialyzer wrote:Joj meni sad samo naviru sjecanjaDog. se ja sa curom , cekam je na Sutjesci i govorim joj nemoj kasniti , ne mogu dugo stajati tu a mrsko mi se parkirati.... ugl. ja upalio sva 4 i izasao iz auta cekam je , izlazi ona iz busa , brate , kad je pljunula na trotoar
u patku bio kvadrat majke mi
Poslije toga je bila normala al' nismo se vise vidjeli
-
Eborg
#289 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma nisam ja to skontao u tom momentu, tek mi je nakon te poruke bilo jasno. Prekinula treba sa likom nakon 3 godine veze i sa mnom vani nakon 7 dana. Ako mi je nešto i prosviralo kroz glavu to je onda bilo: "Hands off, emotional bomb."drekalica28 wrote:A šta fali pitati?Otvoreno reći šta se jednom i drugom mota u glavi.
Nemoj da zalazimo u takve ekstreme, barem si mi ti uvijek bio uzor.Ridjobrki wrote:Uvijek se možeš izvaditi pričom da si gay.
-
Eborg
#290 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Što je najžalosnije, najgore stvari uvijek čuješ od onih cura od kojih to najmanje očekuješ.♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
-
drekalica28
#291 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa što onda nisi pokušao izgladiti stvar?Eborg wrote:Ma nisam ja to skontao u tom momentu, tek mi je nakon te poruke bilo jasno. Prekinula treba sa likom nakon 3 godine veze i sa mnom vani nakon 7 dana. Ako mi je nešto i prosviralo kroz glavu to je onda bilo: "Hands off, emotional bomb."drekalica28 wrote:A šta fali pitati?Otvoreno reći šta se jednom i drugom mota u glavi.
Bio sam jednom "Rebound guy" i odvratno je bilo, džaba sve beneficije koje to nosi, nikad više.
-
Strpljiva
#292 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eborg wrote:| Kad dolazi poruka: "Koji si ti konj, jebem ti ja familiju, da Bog da umro!"![]()
![]()
![]()
De ti nama reci koliko si imao godina? Ja shvatam kada žene padaju na foru prijateljstva, ali muškarci... To mi je već novo
- Industrialyzer
#293 Re: Vasa najgora date iskustva :P
♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
Ova sto pljuje je iz Vogosce
-
CASUAL, možda manje
#294 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Samo da se tuspasim, čitam! 
-
Eborg
#295 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma izgladilo se na kraju nakon nekih dvije sedmice ignoriranja i sijevajućih pogleda jaranica no, kao što rekoh, nije više bilo isto, baš ju je to skršilo u tako emotivno labilnom momentu.drekalica28 wrote:Pa što onda nisi pokušao izgladiti stvar?
Izvinio sam se jer mi je fakat bilo krivo, nema ništa gore kada ispadneš gad kada si upravo pokušavao da ne budeš jedan.
-
♥ Julianna ♥
#296 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ne znam, mora se bar negdje neka naznaka nazirati...Eborg wrote:Što je najžalosnije, najgore stvari uvijek čuješ od onih cura od kojih to najmanje očekuješ.♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
- Cholina_Lokica
#297 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Onda je sve jasnoIndustrialyzer wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
-
♥ Julianna ♥
#298 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Industrialyzer wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Gdje vi samo nalazite te cure što psuju tako?
I psuju i pljuju.
- Ridjobrki
#299 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eborg wrote:Nemoj da zalazimo u takve ekstreme, barem si mi ti uvijek bio uzor.Ridjobrki wrote:Uvijek se možeš izvaditi pričom da si gay.
Drugo ste vi, sa tim nas samo dodatno motivišete.MedenoSrce wrote:Ne možeš ja sam pokušalaRidjobrki wrote:Uvijek se možeš izvaditi pričom da si gay.Eborg wrote: Moralna dilema: Da li je gore ispasti idiot pa je iskoristiti u takvom stanju ili ne skužiti da je htjela nešto više?ubjeđujem dečka da sam gay a on navro još više
- Michun
#300 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Upoznala lika u decembru recimo (prije XY godina)
u kaficu, daj broj tel, daj broj tel...hajd' dam ja broj tel. Sladak momak i simpa.
Zove me u aprilu sljedece godine
Ja zaboravila ko je uopste. Eto mozemol' nekad izaci, reko hajd cucemo se, moze. Kad zove za par sati . A jel' moze veceras
Sto ga ne blokirah tada, nije mi jasno. Reko ne moze veceras fakat, 4 mjeseca si propo u vremensku rupu i sad odjednom moras me vidjeti veceras.
Hajd zove nakon par dana, da izadjemo, bijase neki Uskrs, doso vidno pripit jer je slavio isti...znaci baljezgo, malo me osramotio.
Vidjela sam ga par puta poslije toga jer zivimo blizu, okrece glavu od mene
Ne vidjam ga vec podugo.
Zove me u aprilu sljedece godine
Hajd zove nakon par dana, da izadjemo, bijase neki Uskrs, doso vidno pripit jer je slavio isti...znaci baljezgo, malo me osramotio.
Vidjela sam ga par puta poslije toga jer zivimo blizu, okrece glavu od mene
Ne vidjam ga vec podugo.