A to je problem ?theTruePath wrote:Ima hebrejsko porijeklo navodno(kaplan je jevrejsko prezime
Salmir Kaplan
- It_is_a_Leclerc
#276 Re: Salmir Kaplan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#277 Re: Salmir Kaplan
stajao sam pored njega na jednom semaforu neki dan
da ne znam ko je rekao bih da je naka pederčina
inače ima fino odijelo frizura mu je šik
inače ti ljudi iz stoca dole mostara čapljine ljubuškog su mi previše oštri
ne znam
ne volim ih
da ne znam ko je rekao bih da je naka pederčina
inače ima fino odijelo frizura mu je šik
inače ti ljudi iz stoca dole mostara čapljine ljubuškog su mi previše oštri
ne volim ih
-
theTruePath
#278 Re: Salmir Kaplan
a da nije zasto bi negirao i tvrdio da je turskoIt_is_a_Leclerc wrote:A to je problem ?theTruePath wrote:Ima hebrejsko porijeklo navodno(kaplan je jevrejsko prezime
- Chisum
#279 Re: Salmir Kaplan
To je ta kultura kojom nas SDA casti dvadeset i kusur godina... od drzave su odavno napravili shabacki vasar, srozali sve do samog dna, pa je ovaj losh vic od ministra jedino sto je ovakvom drustvu prirodno._ado_ wrote:Ministar kulture koji noci provodi u restoranu Bosna na Ilidzi.
A odabir ministara je za show za sebe... ili je kakav "sposoban" krimos, pa mandat provede dolmeci sebe i svoje bliznje, ili mu je, nakon zavrsene skole, ministarko mjesto prvi ozbiljan posao...
- kamen spoticanja
#280 Re: Salmir Kaplan
Kazu da su ga 'vako izabrali...padala je kisha a on je po obicaju tihom drzao kisobran...trazio se kandidat za ministra kulture ali nuko ozbiljniji iz stranke nuje htio tu ikebana poziciju...pa je tihi upitao "bil salmire bio ministar" a ovaj nakav fin nije mogao odbiti voljenog predsjednika...i eto ministrujeChisum wrote:To je ta kultura kojom nas SDA casti dvadeset i kusur godina... od drzave su odavno napravili shabacki vasar, srozali sve do samog dna, pa je ovaj losh vic od ministra jedino sto je ovakvom drustvu prirodno._ado_ wrote:Ministar kulture koji noci provodi u restoranu Bosna na Ilidzi.
A odabir ministara je za show za sebe... ili je kakav "sposoban" krimos, pa mandat provede dolmeci sebe i svoje bliznje, ili mu je, nakon zavrsene skole, ministarko mjesto prvi ozbiljan posao...
- Chisum
#281 Re: Salmir Kaplan
Kada jednog dana dodje vrijeme za budjenje, kad ovaj narod shvati gdje su ga, u kakvo blato, k'o slinu otresli - ima da boli odavde do neba... i nazad.
-
chupacabra
#282 Re: Salmir Kaplan
Ja kad sam vidio kako fantasticno polemise sa onom Fahrinom intelektualnom gromadom Mirvadom aka Riletom, znao sam da je mali k'o stvoren za ministra kulture.
-
theTruePath
#283 Re: Salmir Kaplan
Chisum wrote:Kada jednog dana dodje vrijeme za budjenje, kad ovaj narod shvati gdje su ga, u kakvo blato, k'o slinu otresli - ima da boli odavde do neba... i nazad.
za nekih 70 do 100 godina
-
krompiraga
#284 Re: Salmir Kaplan
ma bolji je i kaplan od nekakvih kamočaja..kakvog li čaja fuj
- Chisum
#285 Re: Salmir Kaplan
Slika i prilika politike i politicke "elite" u Bosnjaka... ministar, svjeze s faksa, jos uvijek dize dva prsta kad hoce nesto da kaze, a s druge strane onaj Fahrin piljar, koji ima takav nastup, rjecnik i gard, k'o da je glumu ucio na trodnevnom kursu glume za domacice, negdje u domu kulture u Doglodima.chupacabra wrote:Ja kad sam vidio kako fantasticno polemise sa onom Fahrinom intelektualnom gromadom Mirvadom aka Riletom, znao sam da je mali k'o stvoren za ministra kulture.
Jad i bijeda bez stila.
-
krompiraga
#286 Re: Salmir Kaplan
hahaah "rile de jednom za raju onu zajebatu facu". To bi mu ja reko - na mom se ... haha . Koji je ono taxista iz špionice...ko "
"naša"fahreta.
"naša"fahreta.
-
chupacabra
#287 Re: Salmir Kaplan
Kad moze Kaplan biti ministar neke pickematerine od institucije, moze i Rile biti predsjedavajuci vijeca ministara. Bio bi idealan kandidat: glup a poslusan k'o cuko. Ovu drzavu svakako vode mozgovi na njegovom ili cak ispod njegovog nivoa. Ali necemo o velikanimaChisum wrote:Slika i prilika politike i politicke "elite" u Bosnjaka... ministar, svjeze s faksa, jos uvijek dize dva prsta kad hoce nesto da kaze, a s druge strane onaj Fahrin piljar, koji ima takav nastup, rjecnik i gard, k'o da je glumu ucio na trodnevnom kursu glume za domacice, negdje u domu kulture u Doglodima.chupacabra wrote:Ja kad sam vidio kako fantasticno polemise sa onom Fahrinom intelektualnom gromadom Mirvadom aka Riletom, znao sam da je mali k'o stvoren za ministra kulture.
Jad i bijeda bez stila.
-
Max Bunker
#288 Re: Salmir Kaplan
Tebi je cast stajat pored nekog iz tog krajaBlack swan wrote:stajao sam pored njega na jednom semaforu neki dan
da ne znam ko je rekao bih da je naka pederčina![]()
inače ima fino odijelo frizura mu je šik![]()
inače ti ljudi iz stoca dole mostara čapljine ljubuškog su mi previše oštrine znam
ne volim ih
-
dezurni_ucenik
#289 Re: Salmir Kaplan
kamen spoticanja wrote:Kazu da su ga 'vako izabrali...padala je kisha a on je po obicaju tihom drzao kisobran...trazio se kandidat za ministra kulture ali nuko ozbiljniji iz stranke nuje htio tu ikebana poziciju...pa je tihi upitao "bil salmire bio ministar" a ovaj nakav fin nije mogao odbiti voljenog predsjednika...i eto ministrujeChisum wrote:To je ta kultura kojom nas SDA casti dvadeset i kusur godina... od drzave su odavno napravili shabacki vasar, srozali sve do samog dna, pa je ovaj losh vic od ministra jedino sto je ovakvom drustvu prirodno._ado_ wrote:Ministar kulture koji noci provodi u restoranu Bosna na Ilidzi.
Jos ga proglasise "najpozeljnijim nezenjom".
-
The BEN10
#290 Re: Salmir Kaplan
Čuj, Dejana mu bila cura. Pa zar on nije medreslija, a ona "anam-ona" ?Raspored wrote:Hajde barem voda zgodne curice![]()
Izgleda da voli plavuše, onu Dejanu Rosuljaš je vodio na Vlašić a ovu samo u Importane
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/kaplan- ... e-djevojke
Last edited by The BEN10 on 03/06/2013 09:47, edited 1 time in total.
-
eman
#291 Re: Salmir Kaplan
Pa Dejana je bila samo za jednu nocThe BEN10 wrote:Čuj, Dejana mu bila cura. Pa zar on nije medreslija ?Raspored wrote:Hajde barem voda zgodne curice![]()
Izgleda da voli plavuše, onu Dejanu Rosuljaš je vodio na Vlašić a ovu samo u Importane
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/kaplan- ... e-djevojke
nije haram iskoristavati to
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#292 Re: Salmir Kaplan
jednostavno mi ne leže ti ljudi dole od tog hercegovačkog bermudskog trokutaMax Bunker wrote:Tebi je cast stajat pored nekog iz tog krajaBlack swan wrote:stajao sam pored njega na jednom semaforu neki dan
da ne znam ko je rekao bih da je naka pederčina![]()
inače ima fino odijelo frizura mu je šik![]()
inače ti ljudi iz stoca dole mostara čapljine ljubuškog su mi previše oštrine znam
ne volim ih
al kako mu ljudi prilaze da se rukuju i da "im pomilki" bebu
fino je biti ministar
-
devils riper
#293 Re: Salmir Kaplan
postoje rješenja, ali nisu popularna.
1. proglasiti bankrot i početi od nule (sloboda dita)
2. donijeti zakon o visokom sportu i dozvoliti privatnicima da budu vlasnici klubova, a ne da u vrhunskom sportu postije tzv. udruženja građana. primjer nijaza gracića i olimpica-koji nije u potpunosti privatni klub
3. osobno se angažirati na funkcijama unutar klubova i svojim angažmanom ukazivati na nepravilnosti u radu....
i još ponešto.
no mislim da to nije u interesu pojedinaca koji misle da su bogom dani.
1. proglasiti bankrot i početi od nule (sloboda dita)
2. donijeti zakon o visokom sportu i dozvoliti privatnicima da budu vlasnici klubova, a ne da u vrhunskom sportu postije tzv. udruženja građana. primjer nijaza gracića i olimpica-koji nije u potpunosti privatni klub
3. osobno se angažirati na funkcijama unutar klubova i svojim angažmanom ukazivati na nepravilnosti u radu....
i još ponešto.
no mislim da to nije u interesu pojedinaca koji misle da su bogom dani.
- Almir_93
#294 Re: Salmir Kaplan
Pro obezbjediti mlađem, odgovarajućem kadru da se zaposli a tek onda srediti sve vrste sportova 
Ne možemo prvo noge rezat
Ne možemo prvo noge rezat
- It_is_a_Leclerc
#295 Re: Salmir Kaplan
Salmir Kaplan bi u normalnoj državi davno izgubio radno mjesto. Prvo je izjavio da "ne može ministar biti skijaš" komentarišući kako to da je baš on ministar kulture i sporta, a nema dana staža u tim domenima, a najnovije direktne psovke upućene građanima koji ne podržavaju ćukoubilačke zakone, samo su vrhunac koji ukazuje gdje nas otprilike SDA vidi.
- hopcup
#296 Re: Salmir Kaplan
u normalnoj državi ovaj slunto ne bi ni bio ministarIt_is_a_Leclerc wrote:Salmir Kaplan bi u normalnoj državi davno izgubio radno mjesto. Prvo je izjavio da "ne može ministar biti skijaš" komentarišući kako to da je baš on ministar kulture i sporta, a nema dana staža u tim domenima, a najnovije direktne psovke upućene građanima koji ne podržavaju ćukoubilačke zakone, samo su vrhunac koji ukazuje gdje nas otprilike SDA vidi.
- Almir_93
#297 Re: Salmir Kaplan
Jel to odgovarajuća pozicija ?
Ko bi trebao biti ?
Neka stave nekog diplomiranog sportskog menadžera, ili magistra menadžmenta u sportu pa da vidimo šta će se desiti za 1 godinu..
Mada, to je teško kod nas..
Ko bi trebao biti ?
Neka stave nekog diplomiranog sportskog menadžera, ili magistra menadžmenta u sportu pa da vidimo šta će se desiti za 1 godinu..
Mada, to je teško kod nas..
- Styling
#298 Re: Salmir Kaplan
Na jednoj od prvih sjednica Federalne vlade nakon formiranja, mladjahni ministar Kaplan trazio od premijera Nerke da mu odobri za ministarstvo nabavku dzipa. Na slijedecoj sjedinici dosao Nerko sa velikom igrackom dzipa kupljenom u Diki komercu i poklonio mladom ministru. Kompletna vlada se bacala na glavu od sege. 
- navedeni
#299 Re: Salmir Kaplan
Ovaj mali samo gleda svoj interes, po gradu mu samare pale ne smije se pojaviti nigdje bez tjelohranitelja, sad su mu i obecali stan na Stupu kupiti u SDA, pa se sad bori 
-
Symantec
#300 Re: Salmir Kaplan
Ovog govnookog bi volio namlatiti samo tako. Čekaj dok siđe sa funkcije pa kada ne bude više tjelohranitelja.