djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Sherbatsky

#276 Re: djevojka za zeniti?

Post by Sherbatsky »

Serena wrote:
Sherbatsky wrote:
Čuj 10 partnera do 25-e! Prije svega, ja to sebi ne nih dozvolila. Ti ne moraš godinama spavati s osobom koja to ne zaslužuje, niko te ne tjera. Ustvari, šta ćeš s njim, ako misliš da te ne zaslužuje?
Iz svega što si dosad rekla samo se može zaključiti da te grize savjest. Ali, kao što je neko ranije rekao, nije te niko tjerao na to.
pa ne moras godinama spavati sa tom osobom.. znaci, u tom slucaju, ispravno je godinama ne spavati ni s kim?! smije li zena imati sexualne potrebe i u periodu dok nema decka jer eto jednostavno - nema, nije se pojavio taj kojeg bi bila spremna voljeti, i obratno...

i mene uopce ne grize savjest. ne zalim zbog nicega iz proslosti. draze mi je da sam dovoljno prozivjela da sada znam da je moj decko najbolje sto mi se desilo u zivotu, nego da se za pet godina zapitam - hm, zasto je on spavao sa 15 zena prije mene, a ja sa 1-2, hm, mogla bih i ja nesto novo probati, cisto da provjerim :roll:
Naravno da smije imati potrebe, ali baš da spava s dvocifrenim brojem muškaraca do 25 je malo odvratno. To ponešto i govori o toj osobi.
kakav nered

#277 Re: djevojka za zeniti?

Post by kakav nered »

detroit-mercy wrote:Te od 25-30 se obicno smire :mrgreen: pa ne lete s k... na k... ko pceelice :mrgreen:
smire se, ali ne možeš očekivati da je bila s manje od 3 frajera... pošto je on rekao da su te do 3 za oženiti...
detroit-mercy

#278 Re: djevojka za zeniti?

Post by detroit-mercy »

kakav nered wrote:
Klodovik wrote: Broj partnera dosta govori o osobi, o svakome od nas. Druga je stvar da li je to nekome važno ili ne.
ali isti broj u različitim godinama nije isto... s 18 - 20 - 25 - 30 imati do 3 partnera nije isto... i ovisi i kakav je sex u pitanju... može biti da je imala 2 partnera ali da su oba bila "za jednu noć" a može biti da je imala 5 partnera u 5 veza... a i tko može znati da je ona koja kaže je imala 2 imala stvarno 2... možda ih je imala 10... a ona druga vam iskreno priznala da je imala 5 i vi je nogirali... znači bitno je samo ono što vi mislite da je tako... iako ste svjesni da to nikada sigurno nećete znati...
Pa valjda si zato kod nas uvijek drugi :mrgreen: .
Sherbatsky

#279 Re: djevojka za zeniti?

Post by Sherbatsky »

Strpljiva wrote:
Serena wrote:
Strpljiva wrote:
Kad' ću ih promijeniti 10 bona, ako ne idem logikom da spavam s kim stignem?! Meni jedino pada život iz Sex i grada.

I jesi vala odabrala nick.

Pa sta znaci promjeniti ih 10, ako imas do 25 godina, ako si od svog prvog sexualnog iskustva koje se desilo npr sa 18 godina, par godina bila single... Jel bolje jebati se s jednom osobom, koja to ne zasluzuje, godinama ili je bolje u tom periodu promjeniti npr 5 partnera? Nisam zagovornik da to TREBA ili MORA biti tako. Nisam zagovornik varanja. Ali ako je splet okolnosti bio da godinama nisi u vezi, jer nisi pronasla tu osobu, ako si je i pronasla - on je mozda bio tzv. nestalne prirode, nisi nasla nijednog u kojeg si se zaljubila ili npr studirala si daleko od kuce, pa ti je daljina unistila vezu.. postoji milion objasnjenja kako je moguce kao zena promjeniti 10 partnera, a da nisi kurva pri tome. I da, znam dosta zena koje su imale 5-10 partnera, a sad su u sretnim vezama, vole svog decka najvise na svijetu (ali naravno, decki ne znaju pravi broj iz proslosti)

ja i dalje zagovaram da je u ovoj prici najveca kurva ona koja je imala ukupno 2 partnera, al je s drugim uredno varala prvog. Eto, to je meni moralno dno dna... I dokaz da broj nije usko povezan s moralom
Meni je 10 puno i da si single do 40-te.

S ljudima koji me ne zaslužuju završim čim to uvidim, bez da je i bilo seksualnog kontakta. Ne vučem to godinama. Jedna ženska glavica je rekla: " Jako sam izbirljiva kada su u pitanju cipele, a one dodiruju samo moja stopala". Da bi se s nekim dijelila postelju, potrebno mi je mnogo više od životinjskih nagona. Naravno, ovo sam samo ja. Ti ne moraš i ne trebaš biti. Individualnost je bar dozvoljena.

Kada smo kod 5-10 sex partnera do 25. Šta znači sex partner. Neko koga pokupiš u klubu i već je na listi?!

Mah, meni se čini da ti zagovaraš da djevice varaju stalne partnere. Ako je nekim ženama potvrda osjećaja živosti naći 10 različitih čepova, ja nemam ništa protiv. Ali nekima i jedan paše.

Ne znam zašto se uopšte mučiš ovom temom. Bilo je, tako je i bit će! Nađi čovjeka kojem neće smetati broj tvojih partnera iz prošlosti i smijte se u lice dušmanima.
:thumbup:
El Vanjcho

#280 Re: djevojka za zeniti?

Post by El Vanjcho »

Ja glupe teme...
detroit-mercy

#281 Re: djevojka za zeniti?

Post by detroit-mercy »

kakav nered wrote:
detroit-mercy wrote:Te od 25-30 se obicno smire :mrgreen: pa ne lete s k... na k... ko pceelice :mrgreen:
smire se, ali ne možeš očekivati da je bila s manje od 3 frajera... pošto je on rekao da su te do 3 za oženiti...
Ma zato naviknes da budes drugi :mrgreen: i sve je lakse :skoljka: .
U mene jaran tako jednom plano na trebu, do kada vise drugi, kad cu jednom da budem treci, cetvrti, peti :lol: , vazda drugi :mrgreen:
Klodovik

#282 Re: djevojka za zeniti?

Post by Klodovik »

kakav nered wrote:
Klodovik wrote: Broj partnera dosta govori o osobi, o svakome od nas. Druga je stvar da li je to nekome važno ili ne.
ali isti broj u različitim godinama nije isto... s 18 - 20 - 25 - 30 imati do 3 partnera nije isto... i ovisi i kakav je sex u pitanju... može biti da je imala 2 partnera ali da su oba bila "za jednu noć" a može biti da je imala 5 partnera u 5 veza... a i tko može znati da je ona koja kaže je imala 2 imala stvarno 2... možda ih je imala 10... a ona druga vam iskreno priznala da je imala 5 i vi je nogirali... znači bitno je samo ono što vi mislite da je tako... iako ste svjesni da to nikada sigurno nećete znati...
U uvodu teme je spomenuta dob od 23-24 godine.

Ja govorim i o muškacima. I oni mogu slagati ženama, zar ne? Ako je neki spavao sa 30-ak žena, je li on "materijal" za braka (jer o tome tema govori)? Ili je ženskaroš (a žene valjda obično ne žele takve)?
kakav nered

#283 Re: djevojka za zeniti?

Post by kakav nered »

detroit-mercy wrote:
kakav nered wrote:
Ma zato naviknes da budes drugi :mrgreen: i sve je lakse :skoljka: .
U mene jaran tako jednom plano na trebu, do kada vise drugi, kad cu jednom da budem treci, cetvrti, peti :lol: , vazda drugi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
dr.Gonzo

#284 Re: djevojka za zeniti?

Post by dr.Gonzo »

Naravno da smije imati potrebe, ali baš da spava s dvocifrenim brojem muškaraca do 25 je malo odvratno. To ponešto i govori o toj osobi.
Da je trocifren, mozda bih se zamislio.
Al zena od 25 godina je vjerovatno seksualno aktivna nekih 8 godina, odavno otkrila cari seksa, vjerovatno prosla kroz par duzih veza, par kracih, i mozda nekoliko strasnih avatntura. Sve je to sasvim u granicama normale :mrgreen:

Mescini da u osnovu ovakvih prica cesto lezi ljubomora zena na koje se muskarci ne zalijecu prema zenama koje konstantno privlace musku paznju. Tako da su ove dobre odjednom nemoralne :mrgreen:
Last edited by dr.Gonzo on 29/06/2011 17:36, edited 3 times in total.
kakav nered

#285 Re: djevojka za zeniti?

Post by kakav nered »

Klodovik wrote: U uvodu teme je spomenuta dob od 23-24 godine.

Ja govorim i o muškacima. I oni mogu slagati ženama, zar ne? Ako je neki spavao sa 30-ak žena, je li on "materijal" za braka (jer o tome tema govori)? Ili je ženskaroš (a žene valjda obično ne žele takve)?

taj podatak od 23-24 godine mi je promakao... :D
jahjah

#286 Re: djevojka za zeniti?

Post by jahjah »

Ako je volim, bas me briga taman da joj je siroka ko gol :dance:
lol_sa

#287 Re: djevojka za zeniti?

Post by lol_sa »

nego, jel se u ove racunice ubraja i vibrator????? :D
InaravnoDzej

#288 Re: djevojka za zeniti?

Post by InaravnoDzej »

lara b.

#289 Re: djevojka za zeniti?

Post by lara b. »

dr.Gonzo wrote:
Da je trocifren, mozda bih se zamislio.
Al zena od 25 godina je vjerovatno seksualno aktivna nekih 8 godina, odavno otkrila cari seksa, vjerovatno prosla kroz par duzih veza, par kracih, i mozda nekoliko strasnih avatntura. Sve je to sasvim u granicama normale :mrgreen:

Mescini da u osnovu ovakvih prica cesto lezi ljubomora zena na koje se muskarci ne zalijecu prema zenama koje konstantno privlace musku paznju. Tako da su ove dobre odjednom nemoralne :mrgreen:
ma ovo je pretjerivanje...ne mogu da vjerujem da djevojke budu sa njih 20 do 25.godine :-)
valjda imaju 2-3 veze i to je to... a ovo afere svakih 15 dana drugi... zaista suvisan komentar na to :x
seshat

#290 Re: djevojka za zeniti?

Post by seshat »

Zar još neko na današnji vakat razmišlja o ovakvim stvarima. Moja stvar, pa ko hoće hoće, ko neće ne mora (naravno ako i ja želim).
dr.Gonzo

#291 Re: djevojka za zeniti?

Post by dr.Gonzo »

ma ovo je pretjerivanje...ne mogu da vjerujem da djevojke budu sa njih 20 do 25.godine
valjda imaju 2-3 veze i to je to... a ovo afere svakih 15 dana drugi... zaista suvisan komentar na to
Slaba ti matematika, tim tempom bi za 8 godina skupila 200 partnera.
Ovdje se prica o 1-2 partnera godisnje, al i to je ocigledno previse za mahalu u mahalase.

Da se razumijemo, ja ovdje pricam o djevojkama kakve se meni svidjaju, a to su: pametne, lijepe, sarmantne, otvorene, dobre, liberalne, odlucne. A takve obicno nesto probaju, pa ako im se ne svidja promijene umjesto da vezu odrzavaju na infuzijama.
pustopoljina

#292 Re: djevojka za zeniti?

Post by pustopoljina »

boze...blago nama sa vama...
Duhovni Vođa

#293 Re: djevojka za zeniti?

Post by Duhovni Vođa »

sto se meni priguzilo
seshat

#294 Re: djevojka za zeniti?

Post by seshat »

Duhovni Vođa wrote:sto se meni priguzilo
nalet te bilo :) ne piši takve gadosti
Duhovni Vođa

#295 Re: djevojka za zeniti?

Post by Duhovni Vođa »

seshat wrote:
a i ženio bi se :D
Šljapko

#296 Re: djevojka za zeniti?

Post by Šljapko »

petunija wrote:Onaj kome je to važno sam po sebi nije ozbiljan kandidat za koga bi se žena trebala udati. Otkud nekom pravo da to uopšte pita?
I, zašto djevojka treba iskreno da odgovori na tako provokativno pitanje?
Po meni, ako neko određuje kvalitet djevojke/momka prema broju prethodnih partnera, onda nešto nije u redu sa samopouzdanjem dotične osobe.

Slažem se da se kvalitet osobe ne određuje na osnovu broja partnera koje je ta osoba imala. Ja vjerujem da svaka osoba može imati tu neku "škakljivu" prošlost, ali kada upozna tu pravu osobu onda dolazi do promjene u toj osobi. Najčešće kada upoznamo tu pravu osobu za nas poželimo da smo sve te divne stvari prvi put doživjeli s tom osobom, jer po mom mišljenju tek se onda shvati koliko je seks divan, koliko je sve ostalo što smo radili sa drugim, bivšim partnerima, a što je sastavni dio svake veze, divno.
A što se tiče prava da se to pita...u jednoj iskrenoj, ozbiljnoj vezi ne taji se ništa, po mom mišljenju opet.
Ako su u pitanju vezice bez budućnosti, onda svakako, privatnost je privatnost, a granice su granice.
Ja prihvatam prošlost svog partnera kao sastavni dio njega i želim sve da znam. Ne patim od tih kompleksa. Svaka čast onima koji se čuvaju za tu Jednu osobu, ali ukoliko neko ne spada u tu kategoriju, ne doživljavam to tragično. Ne želim da između mene i partnera postoje neke tabu teme, jer je od samog početka ta veza osuđena na sumnje i propast.
Ljudi obično shvate da su našli pravu osobu kad ta osoba pokaže nenormalno razumijevanje za sve stvari koje se tiču njih, jer budućnost je ono ka čemu se krećemo, zar ne? :)
seshat

#297 Re: djevojka za zeniti?

Post by seshat »

Duhovni Vođa wrote:
seshat wrote:
a i ženio bi se :D
:thumbup: hahaha to je već druga priča
Duhovni Vođa

#298 Re: djevojka za zeniti?

Post by Duhovni Vođa »

seshat wrote: hahaha to je već druga priča
al ako ikako može u odvojenom aranžmanu :D
seshat

#299 Re: djevojka za zeniti?

Post by seshat »

Duhovni Vođa wrote:
seshat wrote: hahaha to je već druga priča
al ako ikako može u odvojenom aranžmanu :D
ne može, najvažnije je obraz sačuvat
Duhovni Vođa

#300 Re: djevojka za zeniti?

Post by Duhovni Vođa »

a mogu li gledat golotinju i bRezobrazluke po internetu?
Locked