Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Edin H.

#276 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:Zar nije Rumunija neki dan (pretpostavljam u istom sastavu) igrala u Brazilu 0-1?
http://www.futegoal.com/2011/06/brazil- ... -free.html

Romania : Tatarusanu, Rapa, Gardos, Papp, Oros, Muresan, Bourceanu, Torje, Sanmartean, Marica, Surdu

Kako bi Pape ove sto nisu dosli na prijateljsku nabio s noge na nogu :skoljka: :D :cry:
lester burnham

#277 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

moguce da su ti isti igrali na oprostaju ronalda, evo sastava rumuna veceras protiv paragvaja...

Show lineups »

Loading ...
Starting Lineups
18Alexe M.
6Gardos F.
20Giurgiu G.
16Latovlevici I.
8Muresan G.
1Pantilimon C.
13Papp P.
2Rapa C.
22Tanase C.
11Torje G.
7Zicu I.

Substitutes
5Alexa D.
14Antal L.
15Bourceanu A.
23Lung Jr S.
24Oros C
19 Sanmartean L
12 Tatarusanu C.
Show match summary »
Edin H.

#278 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

lester burnham wrote:moguce da su ti isti igrali na oprostaju ronalda, evo sastava rumuna veceras protiv paragvaja...

Show lineups »

Loading ...
Starting Lineups
18Alexe M.
6Gardos F.
20Giurgiu G.
16Latovlevici I.
8Muresan G.
1Pantilimon C.
13Papp P.
2Rapa C.
22Tanase C.
11Torje G.
7Zicu I.

Substitutes
5Alexa D.
14Antal L.
15Bourceanu A.
23Lung Jr S.
24Oros C
19 Sanmartean L
12 Tatarusanu C.
Show match summary »
Joj im imena bez-veze, ne moze covjek ni uporediti

Evo protiv nas sastava sa kojim su izasli

Rumunija će nastupiti u sastavu: Tatarusanu, Rat, Tamas, Muresan, Marica, Mutu, Torje, Papp, Bourecanu, Sanmartean, Sapunaru.
lester burnham

#279 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

samo muresan, torje i papp,

tanko... ;-)
Edin H.

#280 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

lester burnham wrote:samo muresan, torje i papp,

tanko... ;-)
Ti dobro vladas rumunskim covjece :shock: :D
lester burnham

#281 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

Edin H. wrote:
lester burnham wrote:samo muresan, torje i papp,

tanko... ;-)
Ti dobro vladas rumunskim covjece :shock: :D
romania mi je u komsiluku... :mrgreen: ;-)
Bosanski_kralj

#282 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

lester burnham wrote: romania mi je u komsiluku... :mrgreen: ;-)
Da nisi sad bio na utakmici, protiv nas kad su igrali? :oops:
lester burnham

#283 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

Bosanski_kralj wrote:
lester burnham wrote: romania mi je u komsiluku... :mrgreen: ;-)
Da nisi sad bio na utakmici, protiv nas kad su igrali? :oops:
ne... mislio sam vise figurativno...
samko1974

#284 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samko1974 »

Tarik19 wrote:Bosanci i nas optimizam. Prvo smo bili uvjereni da cemo tuci Francuze, pa su nas razbili. Onda smo imali popravni sa Albancima, pa smo tamo izgubili dva boda. Onda smo na guzove nekako prosli Rumune u Zenici i opet bili na vrhu svijeta samo da bi nas ti isti Rumuni razbili kod kuce. I sad opet planiramo 4-6 bodova protiv ekipe koja je Francuzima uzela 4 boda. Volim BiH i ovu reprezentaciju, ali realno bicu presretan ako izvucemo vise od 3 boda iz dvomeca sa Bjelorusijom.

Vidis i ja isto volim BiH repku i bas zbog te ljubavi mogu biti presretan samo sa 6 bodova jer nas to onda 99% vodi vec u baraz.Sad koliko je realno il nije to je druga prica ja samo govorim sta mene cini presretnim , znaci samo 6 bodova me moze ciniti presretnim nista ispod.Cuj voljeti BiH repku i ciniti sretnim 3 boda :-)
nihoniho

#285 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

evo sad',na jednom forumu, neko napisa, ".....ne treba otpisati bjeloruse.....", i osta ziv. to je nas pos'o.....
Tarik19

#286 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tarik19 »

samko1974 wrote:
Tarik19 wrote:Bosanci i nas optimizam. Prvo smo bili uvjereni da cemo tuci Francuze, pa su nas razbili. Onda smo imali popravni sa Albancima, pa smo tamo izgubili dva boda. Onda smo na guzove nekako prosli Rumune u Zenici i opet bili na vrhu svijeta samo da bi nas ti isti Rumuni razbili kod kuce. I sad opet planiramo 4-6 bodova protiv ekipe koja je Francuzima uzela 4 boda. Volim BiH i ovu reprezentaciju, ali realno bicu presretan ako izvucemo vise od 3 boda iz dvomeca sa Bjelorusijom.

Vidis i ja isto volim BiH repku i bas zbog te ljubavi mogu biti presretan samo sa 6 bodova jer nas to onda 99% vodi vec u baraz.Sad koliko je realno il nije to je druga prica ja samo govorim sta mene cini presretnim , znaci samo 6 bodova me moze ciniti presretnim nista ispod.Cuj voljeti BiH repku i ciniti sretnim 3 boda :-)
Naravno da bih volio da osvojimo sva 6 boda protiv Bjelorusije ali to nece biti nimalo lahko cak bi se usudio da kazem da to trenutno neizgleda realno. Moguce je voljeti repku a istovremeno biti pesimista ili objektivan. Gledajuci zadnje 2-3 utakmice, nije laz reci da situacija nije bas najbolja te da, ukoliko ne dode do odredenih promjena, crno nam se pise. Uostalom, malo ko je u zadnje vrijeme otisao u Minsk i vratio se sa sva 3 boda. Utakmica na domacem terenu me uopste nebrine jel sam gotovo pa uvjeren da u Zenici necemo izgubiti.
samko1974

#287 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samko1974 »

Jarane , ti mene uopste nisi skontao.Ja sam samo se cudio sta tebeb cini sretnim, i nemoguce je voljeti bih a biti sretan sa samo 3 boda.Ako neko voli , onda MORA jedino biti sretan sa 100% plijenom a sad kako doci do njega, jel realno il nije to uopste nije bitno niti je o tome prica ovdje.Ovdje je prica sta te cini sretnim il presretnima ako su to samo 3 boda onda mi stvarno nisi jasan.
Tarik19

#288 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tarik19 »

samko1974 wrote:Jarane , ti mene uopste nisi skontao.Ja sam samo se cudio sta tebeb cini sretnim, i nemoguce je voljeti bih a biti sretan sa samo 3 boda.Ako neko voli , onda MORA jedino biti sretan sa 100% plijenom a sad kako doci do njega, jel realno il nije to uopste nije bitno niti je o tome prica ovdje.Ovdje je prica sta te cini sretnim il presretnima ako su to samo 3 boda onda mi stvarno nisi jasan.
Prestrenim me cine 6 boda naravno ali i sa samo 3 boda nebih uopste bio nezadovljan s obzir da je to vjerovatno najrealniji ishod za nas u ovom dvomecu.
samko1974

#289 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by samko1974 »

Tarik19 wrote:
samko1974 wrote:Jarane , ti mene uopste nisi skontao.Ja sam samo se cudio sta tebeb cini sretnim, i nemoguce je voljeti bih a biti sretan sa samo 3 boda.Ako neko voli , onda MORA jedino biti sretan sa 100% plijenom a sad kako doci do njega, jel realno il nije to uopste nije bitno niti je o tome prica ovdje.Ovdje je prica sta te cini sretnim il presretnima ako su to samo 3 boda onda mi stvarno nisi jasan.
Prestrenim me cine 6 boda naravno ali i sa samo 3 boda nebih uopste bio nezadovljan s obzir da je to vjerovatno najrealniji ishod za nas u ovom dvomecu.

Realno ili ne, ja ne mogu biti zadovoljan uopste sa 3 boda jer nam to vjerovatno nece biti dovoljno ni za baraz.A sad dal je realno da ekipa iz slabije jakosne skupine uzme od nas 3 boda je druga prica.Nije bilo realno ni da frnacuzi izgube 5 bodova od bjelorusa pa izgubise od 6 moguci osvojili samo 1.Znaci ovdje ne treba gledati sta je realno nego sta mi moramo, zelimo i trazimo , ostalo je nebitno.Realnosti u nasoj grupi su izgubljene vec u prvom kolu u Parizu.
Kinaski

#290 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Kinaski »

Minimalno 5 bodova ocekujem :D
smoki_choko

#291 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by smoki_choko »

7 bodova ako ne izvucemo karine smo :skoljka:
Obuca9

#292 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

smoki_choko wrote:7 bodova ako ne izvucemo karine smo :skoljka:
Vala baš, ako nismo u stanju uzeti 7 ili svih 9 bodova u ove dvije utakmice, onda i ne zaslužujemo da idemo na Euro.
Bosanski_kralj

#293 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

Sad kad se Papac vraća, ja očekujem svih 6 bodova. :oops:
smoki_choko

#294 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by smoki_choko »

hz__semir wrote:
Vala baš, ako nismo u stanju uzeti 7 ili svih 9 bodova u ove dvije utakmice, onda i ne zaslužujemo da idemo na Euro.
ma i 10 nam nece biti dovoljno ako rumuni uzmu 11 i dvije tekme sa francuzima i luxeburzanima
zlajci

#295 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zlajci »

Sve vise od 3 boda u dvomecu smatram pre,pre uspjehom.
Sa 3 boda smo uz pobjedu nad Lux drugi...i to je to...
zlajci

#296 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zlajci »

smoki_choko wrote:
hz__semir wrote:
ma i 10 nam nece biti dovoljno ako rumuni uzmu 11 i dvije tekme sa francuzima i luxeburzanima
Rumuni su u banani.
Nas bi dobili onu noc svakako...btw, vjerujem da ova generacija nece pokazati onako beskrvnu igru vise nikad, mozda ce biti gorih poraza,al onakva ne-volja...ma vise nikada!

Rumuni imaju strasno tezak raspored,
prvo, imat ce pritisak u Lux sa kojima se ispostavi jedino mi naigrali.
Francuzi ce u Rumuniji vec moci osigurati 1.mjesto..a kako igraju trikolori za Rumune bi bila premija remi.
Bjelorusi ce sigurno biti u najmanje teoretskoj igri kada bude tekma u Rumuniji.
Tko u Albaniji unaprijed planira bodove jebo je macku rep :D
Tarik19

#297 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tarik19 »

Ne bih ja rekao da Rumunija ima tezak raspored. Ako ista, mi imamo puno tezi raspored do kraja nego oni. Pa zar nije lakse igrati u gostima protiv Luksemburga i kod kuce protiv Francuske nego igrati dva puta protiv Bjelorusije a onda protiv Francuza u Parizu? Licno mislim da jeste a sad vi odredite.
Kinaski

#298 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Kinaski »

Tarik19 wrote:Ne bih ja rekao da Rumunija ima tezak raspored. Ako ista, mi imamo puno tezi raspored do kraja nego oni. Pa zar nije lakse igrati u gostima protiv Luksemburga i kod kuce protiv Francuske nego igrati dva puta protiv Bjelorusije a onda protiv Francuza u Parizu? Licno mislim da jeste a sad vi odredite.
Nema tu lagan tezak raspored , samo postoji nezgodan trenutak . Sto zavisi od forme i spremnosti fudbalera
Obuca9

#299 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Tarik19 wrote:Ne bih ja rekao da Rumunija ima tezak raspored. Ako ista, mi imamo puno tezi raspored do kraja nego oni. Pa zar nije lakse igrati u gostima protiv Luksemburga i kod kuce protiv Francuske nego igrati dva puta protiv Bjelorusije a onda protiv Francuza u Parizu? Licno mislim da jeste a sad vi odredite.
Selektivno razmišljanje. Pa igramo i mi protiv Luksemburga isto kao i oni. Igraju i oni protiv Bjelorusije isto kao mi.

Uz to oni igraju i sa Albanijom u gostima, za koju ne bih rekao da je nista slabiji domacin od Bjelorusa, buduci da u Tirani jos niko nije pobjedio (Luksemburg, BiH, Bjelorusija).

Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
zlajci

#300 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zlajci »

Neki ovdje prave kalkulacije na osnovu toga da ce Rumuni uzeti svih 12 bodova, a mi eto kao necemo moci vise od 6. Eh pa jebiga, drugovi. Ja uopste ne mislim da Rumuni mogu uzeti više od 8 bodova u ove četiri preostale utakmice, a u tom slučaju mi smo i sa dvije domace pobjede te remijem u Talinu/Parizu u baražu.
Bas tako, iako vjerujem da nam nece biti prijeko potreban taj bod Talina.
Locked