dobru knjigu sa maštovitom posvetom.
znači,apsolutno se slažem,meni je najj poklon neka knjiga koja ima pravo dobru tematiku... ili da izradiš neku vašu šašavu sliku i uokviriš ju,i to je simpa poklon
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dobru knjigu sa maštovitom posvetom.
Stvarno super ideja s tim kuponima.todd_smith wrote:Napravi "kupone", znas ono tipa kupon za masazu(bilo kada), kupon da joj ti kuhas veceru, i slicno
sana5 wrote:Tacno je da djevojke obraduju sitnice, vazno je da je od srca. Pa makar to bila cokoladica samo![]()
Ali ne treba pretjerivati sa jednostavnoscu, ruku na srce vecina nas voli dobiti i neki skupi poklon
alchak.ba wrote:orgazam
sana5 wrote:Tacno je da djevojke obraduju sitnice, vazno je da je od srca. Pa makar to bila cokoladica samo![]()
Ali ne treba pretjerivati sa jednostavnoscu, ruku na srce vecina nas voli dobiti i neki skupi poklon
A vi bi htjele jahtu, skupe vecere a vi bi htjele i Chanel parfem od 200 km. Zezam sejos_uvijek_sanjam wrote:sana5 wrote:Tacno je da djevojke obraduju sitnice, vazno je da je od srca. Pa makar to bila cokoladica samo![]()
Naravno, dosta mi je vala i "shasavih" poklona, zezancija, koje prilice djeci. Laze svako ko kaze da se ne bi prije obradovao dobrom parfemu, ili nekom malo ozbiljnijem poklonu. Ako ne mozes priustiti, il nemoj nista, il kupi cokoladu pa cemo je zajedno ubit. Al neke cestitke, shasavi privjesci, raznorazne skule koje trebaju da mi budu simpaticne![]()
Jednom sam punu kesu tih gluparija nakupila i zavrsilo je na kontejneru. I svaki put ce zavrsiti na kontejneru, jer valjda gledam po sebi. Nikad nisam nikom kupila bezvezan poklon. Prijateljici, momku, ovom onom. Kad kupujem, kupim kako treba, il radije necu nikako.
majmunce wrote:A vi bi htjele jahtu, skupe vecere a vi bi htjele i Chanel parfem od 200 km. Zezam seMeni je na primjer isto slatko kad sam covjek skonta i napravi nesto, dok je ljubav ulagana u to, lijepo je i ne moze biti ruzno
Ovo mi je foratodd_smith wrote:Napravi "kupone", znas ono tipa kupon za masazu(bilo kada), kupon da joj ti kuhas veceru, i slicno
Djevojke vole te emotivne/od srca fazone
Vene?altgr wrote:Neku zbirka zadataka iz matematike... haha

Chmoljo wrote: pa čudi me da nisi predložio DVD - "Kako da budem manje nadrkana u 10 koraka"
Zovem se Zelena wrote:Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!
Čak i najokorjela sponzoruša neće ostati imuna na takve stvari!
A sta ako ode recimo, kod svoje nane/majke/bake, ubere licno i sam aranzira buket cvijeca, mozda jorgovana, i donese ti u fimu i preda pred cijelim officeom? Da li je to dokaz koliko znacis nekome,jer se u ovom slucaju bas potrudio i to licno, ili ovo gore, gdje je eto platio malo vise pa dobio koji cvijetak viska?jos_uvijek_sanjam wrote:Zovem se Zelena wrote:Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!
Čak i najokorjela sponzoruša neće ostati imuna na takve stvari!
Ja nisam ni S od sponzoruse, kamoli okorjela, al mislim da si i ti previse romanticna, a mozda i preskromna. To treba da ti poklanja svaki dan, svejedno. A kad je rijec o rodjendanu, godisnjici, posebnom danu, dogadjaju, datumu..onda je najmanje sto ocekujem dobar buket cvijeca, ne da bere usput, nego iz cvjecare. Lijepo aranziran, jer i po tome itekako vidis koliko znacis nekom muskarcu. Ako on ima volje da ode u cvjecaru i da se potrudi oko tog buketa, onda je vrijedan paznje svake zene. Isto tako i mi njih treba da obradujemo.
Mr. Brightside wrote:a a, uz poklon uvijek moraš priložiti i fiskalni račun![]()