šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MorticiaAddams

#276 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by MorticiaAddams »

dobru knjigu sa maštovitom posvetom.

znači,apsolutno se slažem,meni je najj poklon neka knjiga koja ima pravo dobru tematiku... ili da izradiš neku vašu šašavu sliku i uokviriš ju,i to je simpa poklon :D
Walter76

#277 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Walter76 »

todd_smith wrote:Napravi "kupone", znas ono tipa kupon za masazu(bilo kada), kupon da joj ti kuhas veceru, i slicno
Stvarno super ideja s tim kuponima.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
duplanula

#279 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by duplanula »

Kocku secera :)
Smail Aga

#280 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Smail Aga »

sana5 wrote:Tacno je da djevojke obraduju sitnice, vazno je da je od srca. Pa makar to bila cokoladica samo :-D

Ali ne treba pretjerivati sa jednostavnoscu, ruku na srce vecina nas voli dobiti i neki skupi poklon :-D
:D :D :D :D :D
Nemamo nikakvih dilema sa tom cinjenicom :D :D :D :D
alchak.ba

#281 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by alchak.ba »

orgazam
duplanula

#282 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by duplanula »

alchak.ba wrote:orgazam
:thumbup: :thumbup:
jos_uvijek_sanjam

#283 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by jos_uvijek_sanjam »

Shal. Neizbjezan modni detalj kod svake djevojke. To ti ko poklon ni za jednu zensku osobu nikad nece biti fula. Cijena, najjeftiniji 5 KM u bezistanu..pamucni, super dezeni. Imas i one od 10, a imas i do 30 ( orsay recimo ). Nemoj samo neke skule kupovati, gledaj uvijek da zeni kupis nesto sto ce maksimalno iskoristiti ( kremu za lice, sminku, kupku za tijelo, parfem, neku krpicu, knjigu ). Nadam se da sam pomogla :wink: .
jos_uvijek_sanjam

#284 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

sana5 wrote:Tacno je da djevojke obraduju sitnice, vazno je da je od srca. Pa makar to bila cokoladica samo :-D

Ali ne treba pretjerivati sa jednostavnoscu, ruku na srce vecina nas voli dobiti i neki skupi poklon :-D

Naravno, dosta mi je vala i "shasavih" poklona, zezancija, koje prilice djeci. Laze svako ko kaze da se ne bi prije obradovao dobrom parfemu, ili nekom malo ozbiljnijem poklonu. Ako ne mozes priustiti, il nemoj nista, il kupi cokoladu pa cemo je zajedno ubit. Al neke cestitke, shasavi privjesci, raznorazne skule koje trebaju da mi budu simpaticne :-)
Jednom sam punu kesu tih gluparija nakupila i zavrsilo je na kontejneru. I svaki put ce zavrsiti na kontejneru, jer valjda gledam po sebi. Nikad nisam nikom kupila bezvezan poklon. Prijateljici, momku, ovom onom. Kad kupujem, kupim kako treba, il radije necu nikako.
quarterback

#285 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by quarterback »

:thumbup:
majmunce

#286 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by majmunce »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Naravno, dosta mi je vala i "shasavih" poklona, zezancija, koje prilice djeci. Laze svako ko kaze da se ne bi prije obradovao dobrom parfemu, ili nekom malo ozbiljnijem poklonu. Ako ne mozes priustiti, il nemoj nista, il kupi cokoladu pa cemo je zajedno ubit. Al neke cestitke, shasavi privjesci, raznorazne skule koje trebaju da mi budu simpaticne :-)
Jednom sam punu kesu tih gluparija nakupila i zavrsilo je na kontejneru. I svaki put ce zavrsiti na kontejneru, jer valjda gledam po sebi. Nikad nisam nikom kupila bezvezan poklon. Prijateljici, momku, ovom onom. Kad kupujem, kupim kako treba, il radije necu nikako.
A vi bi htjele jahtu, skupe vecere a vi bi htjele i Chanel parfem od 200 km. Zezam se :lol: Meni je na primjer isto slatko kad sam covjek skonta i napravi nesto, dok je ljubav ulagana u to, lijepo je i ne moze biti ruzno ;)
jos_uvijek_sanjam

#287 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

majmunce wrote:A vi bi htjele jahtu, skupe vecere a vi bi htjele i Chanel parfem od 200 km. Zezam se :lol: Meni je na primjer isto slatko kad sam covjek skonta i napravi nesto, dok je ljubav ulagana u to, lijepo je i ne moze biti ruzno ;)

Slatko je, al je sladje kad dobijes pravi poklon :). To valjda dodje s godinama. Nekad sam se odusevljavala plisanim cukama i jastucima sa saljivom porukom. Sad radije volim cokoladu, ili nista..nego takve gluposti da mi neko kupuje. Em nisam dijete, em mi samo smetaju po kuci. Kad smo kod parfema, ne mora chanel, ima moschino..nije skuplji od 60 KM :oops: . Da mjesec dana pred tvoj rodjendan, svaki dan ostavi po strani 2 KM, tvoj dragi te moze obradovati za rodjendan ;). To je ljubav.
butterfly_01

#288 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by butterfly_01 »

poklon bon u nekom salonu ljepote ili masazu.
ja vise volim ovo drugo.
Miss D

#289 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Miss D »

todd_smith wrote:Napravi "kupone", znas ono tipa kupon za masazu(bilo kada), kupon da joj ti kuhas veceru, i slicno

Djevojke vole te emotivne/od srca fazone
Ovo mi je fora :thumbup:
Naposletku

#290 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Naposletku »

cvijeca :run:[/quote]
rinna0304

#291 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by rinna0304 »

neku majicu il nesto sto joj se svidjelo kad ste jednom bili u gradu .. ih to mi je najdraze kad mi se nesto svidi i onda mi neko drugi to kupi uff :lol:
altgr

#292 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by altgr »

Neku zbirka zadataka iz matematike... haha
duplanula

#293 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by duplanula »

altgr wrote:Neku zbirka zadataka iz matematike... haha
Vene? :)

Image
altgr

#294 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by altgr »

Moze, pogotovo ako je anitalenat za matematiku. :))

Image
Zovem se Zelena

#295 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Zovem se Zelena »

Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!

Čak i najokorjela sponzoruša neće ostati imuna na takve stvari!
1919

#296 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by 1919 »

Chmoljo wrote: pa čudi me da nisi predložio DVD - "Kako da budem manje nadrkana u 10 koraka" :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
jos_uvijek_sanjam

#297 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Zovem se Zelena wrote:Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!

Ja nisam ni S od sponzoruse, kamoli okorjela, al mislim da si i ti previse romanticna, a mozda i preskromna. To treba da ti poklanja svaki dan, svejedno. A kad je rijec o rodjendanu, godisnjici, posebnom danu, dogadjaju, datumu..onda je najmanje sto ocekujem dobar buket cvijeca, ne da bere usput, nego iz cvjecare. Lijepo aranziran, jer i po tome itekako vidis koliko znacis nekom muskarcu ;). Ako on ima volje da ode u cvjecaru i da se potrudi oko tog buketa, onda je vrijedan paznje svake zene. Isto tako i mi njih treba da obradujemo.
duplanula

#298 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Zovem se Zelena wrote:Ono što djevojci uvijek možete pokloniti a ne košta ama baš ništa je pažnja, poštovanje, topla riječ, zagrljaj, poljubac, podrška, kita cvijeća ubrana usput... Milion sitnica na koje čak i djevojke vremenom zaborave a nakon što im priuštite jedno takvo, malo iznenađenje oduševe se!

Ja nisam ni S od sponzoruse, kamoli okorjela, al mislim da si i ti previse romanticna, a mozda i preskromna. To treba da ti poklanja svaki dan, svejedno. A kad je rijec o rodjendanu, godisnjici, posebnom danu, dogadjaju, datumu..onda je najmanje sto ocekujem dobar buket cvijeca, ne da bere usput, nego iz cvjecare. Lijepo aranziran, jer i po tome itekako vidis koliko znacis nekom muskarcu ;). Ako on ima volje da ode u cvjecaru i da se potrudi oko tog buketa, onda je vrijedan paznje svake zene. Isto tako i mi njih treba da obradujemo.
A sta ako ode recimo, kod svoje nane/majke/bake, ubere licno i sam aranzira buket cvijeca, mozda jorgovana, i donese ti u fimu i preda pred cijelim officeom? Da li je to dokaz koliko znacis nekome,jer se u ovom slucaju bas potrudio i to licno, ili ovo gore, gdje je eto platio malo vise pa dobio koji cvijetak viska? :D
Mr. Brightside

#299 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Mr. Brightside »

a a, uz poklon uvijek moraš priložiti i fiskalni račun :D :mrgreen:
Miss D

#300 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo

Post by Miss D »

Mr. Brightside wrote:a a, uz poklon uvijek moraš priložiti i fiskalni račun :D :mrgreen:
:lol:
Post Reply