poslije toga nije više TOLIKO zanimljivo
kraj je moćan ne mogu reći predvidljiv
mislim na kraj prve knjige jer ništa nije završeno
Moderator: _BataZiv_0809
krvi do koljena, a?elSaik wrote:Kako se samo vidi da je osmu pisao Martin.
to neće biti relevantno... budeš se uvjerio nekad u trećoj sezoni valjda. bitno je imati damu i mozak.kokuz_sa wrote:pregledah 8-mu
nije lose..
bilo je cak i magije tj zombija![]()
vukovi pokazuju zube..od stenaca do krvoloko![]()
ona malena upisa i first blod sa svojom iglicom![]()
otpustise onog glavnog iz kraljeve straze..nadam se da ce se prikloniti vukovima..
gospodja srebrena kosa ce izgleda ubrzo napraviti azil za zlostavljane zene tamo u svom kraljevstvu..a muz joj je imao jako impresivnu borbu tj cupanje jezika golim rukama![]()
u 9-toj bi moglo biti i prvog rata i ozbiljnijih scena borbe..samo zabrinjava me sto vukovi imaju puno manje vojnika od prokletih lanisterovih..
A kad ce biti druga sezona?elSaik wrote:
Zna+---AQ0-i, jo+---AWE- dvije.Pffff, ko +---AQc-e do+---AQ0-ekati drugu sezonu.
Kad zavrsi prva.Teufik wrote:A kad ce biti druga sezona?elSaik wrote:
Zna+---AQ0-i, jo+---AWE- dvije.Pffff, ko +---AQc-e do+---AQ0-ekati drugu sezonu.
hm, on je ubijen u tom sveopštem haosu... što reče komi, ore nebeske njive, ko Djoletov dedasinglemalt wrote:sta bi sa uciteljem arije?
pola se toga i tih detalja ne sjećam, ali sva su djeca Jaimeva, tj. proizvod incesta. to će i koštati Eddarda glave. samo je bio glup, pa to nije znao upotrijebiti kako treba. Littlefinger je to vjerovatno poodavno znao.karanana wrote:ja se malo gubim u tim imenima karaktera i karakterima samim. nekako su mi svi isti. naprimjer veoma cesto mjesam starkove sinove bastarda i onog drugog. ima tu jos karaktera koje jos nisam upoznao.
ko je ona hinja s bradicom koja je rekla starku da je kraljevska straza uz njega pa ga onda prevarila? onaj sto kurave drzi.
jeli mali zucho, trenutni kralj ustvari proizvod incesta kraljice i njenog brata ili je on zaista robertov sin?
ko su oni vitezovi/ratnici koji krecu u rat protiv lanistera? ko je onaj frajer kojem je vuk preko stola odrgizo 2 prsta?
kome je poslao, ne sjećam se... Renlyju? ili Stannisu?kokuz_sa wrote:u 7 epizodi STARK je po onom jednom dostavljacu posalo pismo kraljevom bratu da dodje da uzme prijestolje..
pa me zanima od ovih sto su citali knjigu..dal je to pismo dostavljeno robertovom burazu(vojskovodji)
poslao ga robertovom bratu nekom vojskovodji..mislim da je stanis...nije onaj pederkoChmoljo wrote:kome je poslao, ne sjećam se... Renlyju? ili Stannisu?kokuz_sa wrote:u 7 epizodi STARK je po onom jednom dostavljacu posalo pismo kraljevom bratu da dodje da uzme prijestolje..
pa me zanima od ovih sto su citali knjigu..dal je to pismo dostavljeno robertovom burazu(vojskovodji)![]()
btw, neće to imati mnogo nekog efekta... to pismo, čim ga nisam ni upamtio...
pa da... sad se ne sjećam da li će Stannis kroz to saznati da djeca nisu Robertova, ili od one njegove... uglavnom, on će itekako biti svjestan svega. i Lannisteri će mu biti zakleti neprijateljikokuz_sa wrote:
poslao ga robertovom bratu nekom vojskovodji..mislim da je stanis...nije onaj pederko
a hoce li se onaj sto su ga otjerali iz kraljeve garde sada u 8 epizodi prikloniti vukovima?Chmoljo wrote:pa da... sad se ne sjećam da li će Stannis kroz to saznati da djeca nisu Robertova, ili od one njegove... uglavnom, on će itekako biti svjestan svega. i Lannisteri će mu biti zakleti neprijateljikokuz_sa wrote:
poslao ga robertovom bratu nekom vojskovodji..mislim da je stanis...nije onaj pederko