Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#276 Re: Borussia Dortmund
Jos 6 sati i 15 min... Napetost raste, idemo momci, idemo Klopp, ostavite srce na terenu i pokazite kako igraju djeca iz Kindergartena iz Dortmunda!!!
-
zlajapravaraja
#277 Re: Borussia Dortmund
Hocel' ti bit' drago ili zao ako City pobjedi 4:1, a Dzeko da' 3 gola?veella wrote:Jos 6 sati i 15 min... Napetost raste, idemo momci, idemo Klopp, ostavite srce na terenu i pokazite kako igraju djeca iz Kindergartena iz Dortmunda!!!
-
Mustang1
#279 Re: Borussia Dortmund
Koliko ja znam da su najavili ove godine pohod na ligu sampiona .. Tako da su "slabije" igre u prvenstvu ocekivane i opravdane jer tesko da mogu na oba fronta .. Prosle godine su bili samo prolaznici u ligi prvaka i skupljali iskustvo a prvenstvo gurali maximalno .. Ove godine je drugacije ..
- Malik Urcic
#280 Re: Borussia Dortmund
Taslacenje, krkacenje, tarabljenje
Steta sto nismo dobili ovo :ev
Steta sto nismo dobili ovo :ev
-
adoking
#281 Re: Borussia Dortmund
Bez obzira na nesretan kraj, ja sam ponosan kako su momci odigrali 
- Gandalf
#282 Re: Borussia Dortmund
igra im je čisti beton - kada bi malo poradili na psihološkom planu, pa malo ozbiljnije šutali prema golu, bili bi nezaustavljivi - nekada mi pred golom izgledaju nonšalantno, i zbog te nonšalantnosti propustiše da nabuše Harta petardom - ovako se ona smiješna ekipa šeičkih plaćenika izvuče na tešku guzovaču
-
zlajapravaraja
#283 Re: Borussia Dortmund
Ubili ste 'ljeb u njima - 2. mjesto ne bi smjelo doci u pitanje, i jer ce ovaj Shitty prosut gomilu bodova protiv Ajaxa.
-
tcz
#284 Re: Borussia Dortmund
umalotcz wrote:Dzeko zabija Dortmund uzima
- veella
#285 Re: Borussia Dortmund
Mora se odati i priznanje Hartu za none bravurozne odbrane, branio je kao drogiran... Doci ce sve na svoje samo lakapo...Gandalf wrote:igra im je čisti beton - kada bi malo poradili na psihološkom planu, pa malo ozbiljnije šutali prema golu, bili bi nezaustavljivi - nekada mi pred golom izgledaju nonšalantno, i zbog te nonšalantnosti propustiše da nabuše Harta petardom - ovako se ona smiješna ekipa šeičkih plaćenika izvuče na tešku guzovaču
- veella
#286 Re: Borussia Dortmund
4 gostovanja samo 3 boda plus 4 povrijedjena igraca, katastrofa... Mora se prznati da nas je i sreca zaobisla, glavu gore i idemo dalje "HIER REGIERT DER BVB" 
- simonese
#287 Re: Borussia Dortmund
3 Platz,regieren in Kukuruzenveella wrote:4 gostovanja samo 3 boda plus 4 povrijedjena igraca, katastrofa... Mora se prznati da nas je i sreca zaobisla, glavu gore i idemo dalje "HIER REGIERT DER BVB"
- veella
#288 Re: Borussia Dortmund
Jakub Blaszczykowski 6 sedmica pauze
Mats Hummels 2 sedmice pauze
Sven Bender 2 sedmice pauze
Sebastian Kehl 4 dana bez treninga
Patrick Owomoyela poceo lagano s treninzima
Mats Hummels 2 sedmice pauze
Sven Bender 2 sedmice pauze
Sebastian Kehl 4 dana bez treninga
- ultima_palabra
#289 Re: Borussia Dortmund
veella wrote:Jakub Blaszczykowski 6 sedmica pauze![]()
Mats Hummels 2 sedmice pauze![]()
Sven Bender 2 sedmice pauze![]()
Sebastian Kehl 4 dana bez treninga![]()
- veella
#290 Re: Borussia Dortmund
Prvo Schalke pa Madrid, bit ce jako zanimljivo kao i sve utakmice koje igra BVB... Nema razloga za brigu tu je http://www.youtube.com/watch?v=DPVc2SFixmc kljuc uspjeha...ultima_palabra wrote:veella wrote:Jakub Blaszczykowski 6 sedmica pauze![]()
Patrick Owomoyela poceo lagano s treninzimaA dolazi moćni Madrid...
- vicious
#291 Re: Borussia Dortmund
Ne valja ovo nikako. Gündogan i Leitner MOŽDA i uspiju nadomjestiti Kehla/Bendera, ali nit Santana može Hummelsa, niti Perišić može Kubu koji je baš bio u sjajnoj formi. Grosskreutz mi je nekako izgubljen u zadnje vrijeme, vidi se da nema kontinuiteta u utakmicama. Owo svakako nije opcija za ove jake mečeve, pogotovo što je tek počeo trenirati.veella wrote:Prvo Schalke pa Madrid, bit ce jako zanimljivo kao i sve utakmice koje igra BVB... Nema razloga za brigu tu je http://www.youtube.com/watch?v=DPVc2SFixmc kljuc uspjeha...ultima_palabra wrote:veella wrote:Jakub Blaszczykowski 6 sedmica pauze![]()
Patrick Owomoyela poceo lagano s treninzimaA dolazi moćni Madrid...
Nisam pesimista, ali... na hajr i na dobro
- BHF_Manijak
#292 Re: Borussia Dortmund
A kako to da Gundogan MOZDA moze Bendera nadomjestit kad je Gundogan vec standardan u timu i mjeseci i mjeseci i to odlicno igra?!

- ultima_palabra
#293 Re: Borussia Dortmund
Teško je nadomjestiti Bendera, ne vidiš ga na terenu a obavi ogroman prljavi posao... Gundogan je malo plemenitija sortaBHF_Manijak wrote:A kako to da Gundogan MOZDA moze Bendera nadomjestit kad je Gundogan vec standardan u timu i mjeseci i mjeseci i to odlicno igra?!![]()
- BHF_Manijak
#294 Re: Borussia Dortmund
ultima_palabra wrote:Teško je nadomjestiti Bendera, ne vidiš ga na terenu a obavi ogroman prljavi posao... Gundogan je malo plemenitija sortaBHF_Manijak wrote:A kako to da Gundogan MOZDA moze Bendera nadomjestit kad je Gundogan vec standardan u timu i mjeseci i mjeseci i to odlicno igra?!![]()
Upravu si, Bender je bar "terijer", ali Gundogan straaasno igra zadnjih mjesec dana. Kakve covjek partije pruza, da sam Loew materemi hladno bih ga stavio ispred Schweinsteigera ili Khedira u repki da nije povrijedjen. Uostalom za 2-3 godine zadnje vezne u Elfu vidim Gundogana i Khediru, alternativa braca Bender.
- vicious
#295 Re: Borussia Dortmund
BHF, mislio sam na dvojac zadnjih veznih, znam da pratis BL pa znas da uvijek igra ili Bender ili Kehl, za obavljanje "prljavih poslova" sto kaze ultima. Leitner i Gundogan to ne mogu raditi tako uspjesno.
Inace se slazem da G. igra sjajno, sve bolje, u prvoj sezoni je jos bio opterecen time sto ga svi gledaju kao zamjenu za Sahina, sad to sve polako dolazi na svoje mjesto.
Inace se slazem da G. igra sjajno, sve bolje, u prvoj sezoni je jos bio opterecen time sto ga svi gledaju kao zamjenu za Sahina, sad to sve polako dolazi na svoje mjesto.
- veella
#296 Re: Borussia Dortmund
Slazem se u vezi Grosskreutza, 100% si u pravuvicious wrote:Grosskreutz mi je nekako izgubljen u zadnje vrijeme, vidi se da nema kontinuiteta u utakmicama. Owo svakako nije opcija za ove jake mečeve, pogotovo što je tek počeo trenirati.
Nisam pesimista, ali... na hajr i na dobro
- veella
#297 Re: Borussia Dortmund
Klopp ce to utegnuti, nasa najjaca karikavicious wrote:BHF, mislio sam na dvojac zadnjih veznih, znam da pratis BL pa znas da uvijek igra ili Bender ili Kehl, za obavljanje "prljavih poslova" sto kaze ultima. Leitner i Gundogan to ne mogu raditi tako uspjesno.
- simonese
#298 Re: Borussia Dortmund
veela,mojne sad alkoholne 
-
Mustang1
#299 Re: Borussia Dortmund
Ovo je ocekivano .. Najavili su da ce se posvetiti ligi sampiona a prosle godine se vidjelo da ne mogu gurati na oba fronta .. Tako da nema sanse da guraju uspjesno i tamo i ovamo jer nemaju oni tu sirinu i iskustvo ...Zato kladionicari nek se ne zalijetaju protiv Dortmunda u ligi prvaki 
-
zlajapravaraja
#300 Re: Borussia Dortmund
Schalke izdominirao i na terenu, i na tribinama i ispred stadiona