Jeli Ghost upravu ili nije?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
amhrienizi

#276 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by amhrienizi »

Luce wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
sanabe wrote:a-a, prosla me ta furka :mrgreen: sad hocu da nas je puno, svak po samar i cvoku, dosta :lol:

ode ovo u chat, Ghost halali :D
necemo vise :wink:
Ma halal, al mislim da ne treba nikog ni marisat ni vrijedjat, ipak smo i ti i ja izabrali te ljude s kojima smo bili, niko nas nije natjerao na takvo što. Ma koliko bio ljut, neće, ne želim i ne smijem, pljuvati ni po njoj ni po njenoj staroj. Realno pljuvanje po bivšim partnerima je u neku ruku i pljuvanje po samom sebi. Hebi ga treba se dići iznad tih niskih strasti i krenuti dalje.
Svaka cast, istog sam misljenja!
Sacekaj ba jos malo, da se strasti smire, vidjeces sta je posrijedi...ne donosi unaprijed zakljucke.
Najteze je kad covjek ne zna na cemu je, ali eto sabur i vidjeces da li je fakat vrijeme da se move on ili je to bilo samo trenutno nerazumijevanje! iskreno se nadam ovo drugo[/quote]

samo sabur, nista ne moze preko noci, pa ces vidjeti prvo gdje si ti, pa onda gdje ste vas dvoje!
because_of_you

#277 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by because_of_you »

zonna wrote:stvarno je strasno da pred vjencanje neka glupost (jer to jeste glupost) dovede do toga da se ona vise ne javlja. ja mislim, i zao mi je sto cu dodatno ghosta razocarati, da ona jednostavno nije osjecala to sto je govorila. zaljubljenost prosla i nije ostalo nista. nijedan razlog ne moze dovesti do toga da se ne pokusa raspraviti u vezi gdje je postojalo NESTO. kakva god veza da je bila, prijateljska ili ljubavna nebitno, iz postovanja prema tome NECEMU ne prelazimo olako preko toga i onako prestanemo komunicirati. ako je nesto bilo vrijedno u nasim ocima onda pokusavamo razumjeti drugu stranu, u ovom slucaju ghosta i njegovo "i sta sad?". ona se ne javlja i to je to. i ako se nekad javi ghoste, ja bih dobro odvagala njene razloge i osjecaje.

Upravo... Da te neko ignorira danima BEZRAZLOŽNO, a htjeli da se uzimate... :-)
IMME

#278 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by IMME »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ja njoj sinoc napisah mail, haman ko sublimat Dostojevskog i Goethea, još ne dobih ni habera. Ostavio sve frekvencije upaljene, od msn, preko skype, magic jacka, nastaviti niz, nije se javila.
Ma poštujem ja PMS maksimalno ali i mene trese HNS, pa nikog ne zajebavam.
Ne znam šta više da radim na telefon rekoh već da mi se javlja sekretarica, a ne mogu da upalim avion da odem tamo, nisam karburator ispuho.
Da je volim to je fakat, al isto tako sve ima svoje granice, jer ako milion stvari uradim i progutam i predjem, valjda i ona može vratiti bar 10%.

Mogu se raspast na proste faktore, ali više slušalicu ne dižem, jer kakav god da sam nisam ničim zaslužio da me ignoriše.

Mahal ti je :oops: Na vrijeme ti savjetovah, a ti i opet potrca pred rudu.
Nije te vrijedna, hallooooo ... bar ovo registruj!
Ghost_Rider_XXX

#279 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

IMME wrote: Mahal ti je :oops: Na vrijeme ti savjetovah, a ti i opet potrca pred rudu.
Nije te vrijedna, hallooooo ... bar ovo registruj!
To je nešto što sam morao. Jer sad mogu sebi reći da sam sve pokušao, koliko sam znao i mogao, i mogu početi sa zatvaranjem tog poglavlja svog života. Naravno još uvijek boli, ali kao sve ostalo nestaće s vremenom i idemo dalje. Ima prijatelje oko sebe, i nevjerovatno pozitivnu raju na forumu.

Kao što govorih raji ranije ne završava sve s njom, ali bezveze je da pred svadbu tako nešto presudi, ali to je znak da je nisam dovoljno poznavao, ma kako ja mislio da jesam i vice versa.
jedna tamo

#280 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by jedna tamo »

nemam uopšte živaca čitat tvoje postove ali jedino šta ću ti reći vi ste muškarci kukavice i to najveće...
bolan vas jedino može spasiti da cura ostane trudna i da kažete haj jebaji ga ženim se a inače kao da vas neko tjera u brak, isto kao da idete na lomaču a iks puta sam rekla na ovom forumu mi smo žene glupe jer vi sve dobijate brakom a mi gubimo...
na nama je kuća a vi donesete platu i hajde mlada izvoli skuhaj, operi, digni noge ...
brini se za djecu i još i ti donesi platu...i super sve a vi fino sve dobijete brakom i opet ništa ne cijenite kad vas je Bog dao glupe.....neznate vi raspoznati drvo od šume ...nit vidite ko je za vas ko nije.....
vama su samo u glavi sise guzice i to je to a ostalo manje više bogati..biće kad bude....
i neka je sad sve naopako i ovoliko razvoda i ovoliko žena koje rade imaju....može im se....sve ste vi to muškarci zaslužili
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#281 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

jedna tamo wrote:nemam uopšte živaca čitat tvoje postove ali jedino šta ću ti reći vi ste muškarci kukavice i to najveće...
bolan vas jedino može spasiti da cura ostane trudna i da kažete haj jebaji ga ženim se a inače kao da vas neko tjera u brak, isto kao da idete na lomaču a iks puta sam rekla na ovom forumu mi smo žene glupe jer vi sve dobijate brakom a mi gubimo...
na nama je kuća a vi donesete platu i hajde mlada izvoli skuhaj, operi, digni noge ...
brini se za djecu i još i ti donesi platu...i super sve a vi fino sve dobijete brakom i opet ništa ne cijenite kad vas je Bog dao glupe.....neznate vi raspoznati drvo od šume ...nit vidite ko je za vas ko nije.....
vama su samo u glavi sise guzice i to je to a ostalo manje više bogati..biće kad bude....
i neka je sad sve naopako i ovoliko razvoda i ovoliko žena koje rade imaju....može im se....sve ste vi to muškarci zaslužili
Sta ovo ba rece. :roll:

Ja sam stala kod onog da su muskarci kukavice, i sad uopste ne zelim da obaram tvoju tezu, ali ne vidim kakve veze muski kukavicluk ima sa ghostovim problemom, trebala si prvo procitati postove ipak. :roll:
jedna tamo

#282 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by jedna tamo »

ne mislim uopšte na gosta već na 90% muškaraca koji hodaju ovim gradom državom svijetom
a svaka čast onima koji spadaju u onih 10% koji imaju muda među nogama i znaju šta je život i brak a takvih je danas sve manje i manje i na kraju ih više neće ni biti niti će brak kao institucija postojati...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#283 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

jedna tamo wrote:ne mislim uopšte na gosta već na 90% muškaraca koji hodaju ovim gradom državom svijetom
a svaka čast onima koji spadaju u onih 10% koji imaju muda među nogama i znaju šta je život i brak a takvih je danas sve manje i manje i na kraju ih više neće ni biti niti će brak kao institucija postojati...
Joj ja najvise volim ove postotke kad razbacujete. :D

Istina jest da ima i jednih i drugih, ali koliko je to u postotcima to vala niko ne moze znati.

A kakvi su muskarci, takve su i zene, danas ima boljih muskaraca nego zena, nije samo krivica muskaraca sto brak izumire i ostalo, ali to je vec neka druga tema, a ne zelim da zachatam ghostu temu. ;-)
JThomas

#284 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

ja mislim da je taj postotak nešto niži i da je bliže 87.36%, 0.03% gore-dole.
black

#285 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by black »

ne znam sta bi ti rekao drug, nedaj se
Cholina_Lokica

#286 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Cholina_Lokica »

jedna tamo wrote:nemam uopšte živaca čitat tvoje postove ali jedino šta ću ti reći vi ste muškarci kukavice i to najveće...
De ba odvadi loma :roll: :-)
Una ragazza

#287 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Una ragazza »

Tipican primjer finog i kvalitetnog momka koji nazalost nije naletio na osobu koja to cijeni, a to dovoljno o njoj govori...

I svaka cast sto si rekao za prezime!!! :)

A naletice neka koja ce te znati cijenit takvog kakav jesi...al jbg, nikad va dobra spojit :-?
Eleonora

#288 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Eleonora »

Una ragazza wrote:Tipican primjer finog i kvalitetnog momka koji nazalost nije naletio na osobu koja to cijeni, a to dovoljno o njoj govori...

I svaka cast sto si rekao za prezime!!! :)

A naletice neka koja ce te znati cijenit takvog kakav jesi...al jbg, nikad va dobra spojit :-?
blue_sky

#289 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by blue_sky »

Ti si uradio sta si mogao, trudio se, i ovaj zadnji mail bi ti trebao biti kao neki "zakljucak".Dakle, nije do tebe...ti bar mozes za sebe reci da si bio fer i sve pokusao. Sada je ona na redu, ako joj je stalo javit ce se...

glavu gore :thumbup:
Lara-sa

#290 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Lara-sa »

Eh odlicno, krenuli smo sa statistikom, generalizacijom i ostalim carima foruma. Nego, ja bih samo da pitam nesto. Jesam li ja luda ili se ipak u vezi, bilo kakvoj (ljubavnoj, poslovnoj itd), a posebno ljubavi na daljinu ipak treba malo cuvati teskih rijeci i izljeva PMSa?

Mislim, jedna je stvar kad ja svom muzu, koji ne zivi preko bare, vec sa mnom nekad svasta kazem jer me iznervirao peti ili deseti. Tu je, vidi kako sam raspolozena, osjeti frekvencije i ostala s**** pa ima razumijevanja, ali nikad, bas nikad do sada nisam bila u situaciji da kazem ili pomislim da zelim razvod. Jer da se to desi, to je meni znak mnogo ozbiljnijih problema od PMSa.

Nikako mi nije ovo jasno danas, ona malo ljuta na njega, nesta joj ne odgovara pa raskida zaruke, po**** zivotne planove i ostalo. A mi svi brizni nalazimo izgovore, mozda je pod stresom, mozda je ovo, mozda je ono. Ako si u stanju izgovoriti tako nesto, onda postoji ozbiljan problem, vrlo ozbiljan i on se mora rijesiti, cak i ako se mislis ostati skupa.

Ako ti smeta sto se on nedolicno ponasa prema tvojoj mami lijepo mu ili objasnis situaciju ili mu sve po spisku das do znanja da je mama vazna i da to ponasanje neces tolerisati. I mirna Bosna, a bogami i Amerika. Al ne raskidas zaruke!!!

Toliko od mene, a za Ghosta New York, New York :D :D :D
true

#291 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by true »

jel tebi nesto bilo ili ne kontam sta ovaj post ima sa zadnjih 12 str ali eto :-) :roll:
yellow cat

#292 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by yellow cat »

a da nam kopiraš mail što si joj poslao? :D :D
bosnianidiot

#293 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by bosnianidiot »

Necemo ipak covjeku toliko zadirati u intimu, niti bi bilo normalno da nam on to pise...
Ono sto ovdje najvise iritira je cinjenica da se cura ne javlja, bio problem rjesiv ili ne, svako nakon toliko godina i zajednickih planova zasluzuje da ga se, ako nista, bar saslusa.
Bitno je samo da Ghost ne donosi neke ishitrene odluke i ne napravi kakvo sranje dok se sva ova situacija ne rijesi...
Strpi se malo, sacekaj da se situacija rijesi, i tek onda kad budes nacisto mozes preci na matematicke operacije tipa oduzimanja, sabiranja, i nakon nekog vremena mnozenja. :-D
Una ragazza

#294 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Una ragazza »

bosnianidiot wrote:Necemo ipak covjeku toliko zadirati u intimu, niti bi bilo normalno da nam on to pise...
Ono sto ovdje najvise iritira je cinjenica da se cura ne javlja, bio problem rjesiv ili ne, svako nakon toliko godina i zajednickih planova zasluzuje da ga se, ako nista, bar saslusa.
Bitno je samo da Ghost ne donosi neke ishitrene odluke i ne napravi kakvo sranje dok se sva ova situacija ne rijesi...
Strpi se malo, sacekaj da se situacija rijesi, i tek onda kad budes nacisto mozes preci na matematicke operacije tipa oduzimanja, sabiranja, i nakon nekog vremena mnozenja. :-D
Ma sta se ima vise rjesavat, cura se ne javlja uopste, kakav bezobrazluk :-? on bi trebao vec da je nacisto s tim...

I da mu se javi, nek dobro preispita sam sa sobom neke stvari...ako joj potrci natrag, moze se opet isto nekad ponovit...
Vrteska

#295 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Vrteska »

:dance:
jebo to, hajd' popij jednu.
liberty

#296 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by liberty »

tko nije bio u takvoj ili barem sličnoj situaciji ne može ništa ni shvatiti - najbolji djelotvoran lijek: njeno izjašnjenje "primiti k znanju" i okrenuti se sebi - nije jedino žensko na svijetu

..k'o što bi đole balaš rek'o: "im'o sam strašnog petla..."
luciferino

#297 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by luciferino »

Stavljam se na stranu Ghosta.
Jesi li napisao mail? Jesi.
Jesi li pokusao uspostaviti kontakt? Jesi.

Ako ona nazove, digni slusalicu i pricajte. Pa mora i ona malo realnija biti, moze se hiljadu stvari desiti i poremetiti planove i vjencanje. Nedolazak mame mozda tesko pada, ali da je to neki razlog za raskid, pa bas i nije. Valjda bi joj trebalo biti vaznije da sto prije budete zajedno.
RtrnOfSalisbury

#298 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by RtrnOfSalisbury »

haman da je pravi trenutak za najnoviju od miric mitra za inostrano trziste:

in di irli mandej morning dzast et dejbrejk
aj em fejsd vit d steps det aj mast tejk
end aj no vi kent bi tugedr
no not tudej not tumoro or forevr
in e drim aj trn for e moment aj fil d dzoj ez d pein
of det ar lov ment
it hrts to no det vi kent bi tugedr
not tudej not tumoro or forevr
d kards ar davn d gejm iz over nau vi kent bi tugedr
no not tudej not tumoro no no no not forevr

uz neki (gorak) alkoholni napitak ...

ako se situacija preokrene ima miric mitar i veselije nesto
Ghost_Rider_XXX

#299 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Lara-sa wrote:Eh odlicno, krenuli smo sa statistikom, generalizacijom i ostalim carima foruma. Nego, ja bih samo da pitam nesto. Jesam li ja luda ili se ipak u vezi, bilo kakvoj (ljubavnoj, poslovnoj itd), a posebno ljubavi na daljinu ipak treba malo cuvati teskih rijeci i izljeva PMSa?

Mislim, jedna je stvar kad ja svom muzu, koji ne zivi preko bare, vec sa mnom nekad svasta kazem jer me iznervirao peti ili deseti. Tu je, vidi kako sam raspolozena, osjeti frekvencije i ostala s**** pa ima razumijevanja, ali nikad, bas nikad do sada nisam bila u situaciji da kazem ili pomislim da zelim razvod. Jer da se to desi, to je meni znak mnogo ozbiljnijih problema od PMSa.

Nikako mi nije ovo jasno danas, ona malo ljuta na njega, nesta joj ne odgovara pa raskida zaruke, po**** zivotne planove i ostalo. A mi svi brizni nalazimo izgovore, mozda je pod stresom, mozda je ovo, mozda je ono. Ako si u stanju izgovoriti tako nesto, onda postoji ozbiljan problem, vrlo ozbiljan i on se mora rijesiti, cak i ako se mislis ostati skupa.

Ako ti smeta sto se on nedolicno ponasa prema tvojoj mami lijepo mu ili objasnis situaciju ili mu sve po spisku das do znanja da je mama vazna i da to ponasanje neces tolerisati. I mirna Bosna, a bogami i Amerika. Al ne raskidas zaruke!!!

Svaka ti dala, a newyorker me zamlo ne ubi sinoć. Još uvijek učim kako da dišem. :D
wewa

#300 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by wewa »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Lara-sa wrote:Eh odlicno, krenuli smo sa statistikom, generalizacijom i ostalim carima foruma. Nego, ja bih samo da pitam nesto. Jesam li ja luda ili se ipak u vezi, bilo kakvoj (ljubavnoj, poslovnoj itd), a posebno ljubavi na daljinu ipak treba malo cuvati teskih rijeci i izljeva PMSa?

Svaka ti dala, a newyorker me zamlo ne ubi sinoć. Još uvijek učim kako da dišem. :D
any news?
Locked