A vi ste mi svi zajedno sto se lozite na ovu isceniranu predstavu od strane vrha snsd-a i bratije najsmijesniji u cijeloj ovoj prici.
Ljut sam i na medije koji su po 20 minuta u svojim dnevnicima posvetili ovoj cirkusijadi i namjernom pokusaju provokacije.
Ljut sam i na TVkantona sarajevo,koja je DIREKTNO

prenosila tih 100 tinjak ljudi koji su kao nesto dosli da obiljeze a niti znaju sta niti su potrefili mjesto dogadjanja koje kao obiljezavaju.
Moj prijedlog je da se slijedece godine samo onako informativno u 3 do 5 minuta maksimalno registruuje da su dosli i polozili cvijece i gotovo. Kakvi ba direktni prenosi,kakvo javljanje sa lica mjesta ..kakve emisije o tom dolasku/provokaciji..TO EJ ONO STO BAS I ZELE.
Cisto politikanstvo i sranje,da su realno i iz cistih pobuda zelili dati pomen nevinim zrtvama ,na zalost,mogli su to odraditi u kazanima recimo..a ne pomen "nevinim" pripadnicima strane vojske koji su vec prije tog desavanja danima granatirali Sarajevo i iz vise pravaca pokusali osvojiti uzi centar sa zgradama institucija medjunarodno PRIZNATE DRZAVE.
Nigdje veze..samo na ignor,bez pompe i hampe...dosadit ce im postavljati cvijece vec nakon tri godine ignorisanja..ova medijska paznja,i to PRETJERANA,je bas ono sto oni zele.
Smrt fasizmu-sloboda narodu.