extraordinary wrote:Ne znam koliko vi poznajete Rumune, ali prema trenutnim odnosima reprezentacija, nikako nam ne leži njihova igra. Mi igramo ofanzivnije, cilj nam je protivniku uzeti posjed i kontrolisati igru, na taj se način i branimo, a oni upravo protiv takvih ekipa dobro igraju. Jaki su pravo u kontrama, na tom i baziraju svoju igru i strah me je naše loše odbrane. Zato bih se složio sa Shallom da nam nazad treba Bešić, jer je brži, inteligentniji i tehnički potkovaniji od Mravca. Nadam se 4-5-1 formaciji sa povremenim transformacijama u 4-3-3, sa Medunjaninom, Misketom, i Rahimićem u sredini, i Lulićem i Pjanićem malo više na strani. Ne znam zašto mislite da bi po defaultu sa dva napadača mi bolje igrali i imali više prilika, nit je ovo Football Manager, niti imamo drugog dovoljno dobrog napadača pored Džeke, objektivno onako.
Bravo majstore!
takodjer smatram da je 4-5-1 formacija najbolja - mislim da treba da kontrolisemo sredinu terena jer tu ima najvise kvaliteta, jedan spic je dovoljan - pogotovo jer svi znamo da je samo Dzekson klasa a ostali ili van forme ili fula, o odbrani nebih trosio rijeci svi znamo kakva je situacija.
-----------------Dzeko(Muslimovic)-----------
----Lulic(Ibro)-----Misimovic(Stilic)----Pjanic
--------Medunjanin(Salih)---Rahimic(Jahic)--
-Subasic---Spahic---Mravac(Besic)--Mujdza
----------------------Hasagic---------------------
u zagradi su izmjene: znam da Salihovic i Jahic nisu u kombinaciji i da bih Besica stavio uvijek prije Mravca alli eto da se zna za u buduce. Treba sto prije pozvati Cocalica i Hajrovica i onda mozemo poceti rjesavati problem zadnjih veznih i odbrane
takodjer treba zvati onog naseg golmana sto brani u Ceskoj (zaboravih mu ime), Sehic i Avdukic nemaju iskustvo za ovakve utakmice.
OVER & OUT