Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedinstvo_Manchester wrote:
pa brate ti nabroja sve titule druge lige
Nabrojane su titule osvojene igrom, a ne novcem kao kod Uniteda. Otkako je United poceo unistavati engleski nogomet 90-ih godina ulazuci u zaradu i kupovinu igraca bez obzira na cijenu, odtad je City krenuo dolje, jer je City nogometni, a ne umjetni klub.
Nabrojane su titule osvojene igrom, a ne novcem kao kod Uniteda. Otkako je United poceo unistavati engleski nogomet 90-ih godina ulazuci u zaradu i kupovinu igraca bez obzira na cijenu, odtad je City krenuo dolje, jer je City nogometni, a ne umjetni klub.
We are City!
Nemoj biti neozbiljan molim te, kakvim novcem, imaš li ikakav ozbiljniji argumet za to što tvrdiš?
Titule su prejake, što jest-jest, za jedno 150 godina biti će u rangu sa UTD
Ne zavaravaj se, nece United nikad biti u rangu sa Cityem, pa makr izvalili jos toliko love, k'o i do sad. Ima nas jos koji gledamo igru, a ne samo kako pokupovati sve na Otoku.
BSn wrote:Ne zavaravaj se, nece United nikad biti u rangu sa Cityem, pa makr izvalili jos toliko love, k'o i do sad. Ima nas jos koji gledamo igru, a ne samo kako pokupovati sve na Otoku.
Ma bravo, upravo trenutno City pokazuje kako nije sve u novcu i kako se igra samo srcem
BSn wrote:Ne zavaravaj se, nece United nikad biti u rangu sa Cityem, pa makr izvalili jos toliko love, k'o i do sad. Ima nas jos koji gledamo igru, a ne samo kako pokupovati sve na Otoku.
Ukupna cijena ovih igraca je 340 miliona funti, ne milijardu.
Jbg, nisu preveli cijeli tekst.
Fale im još i ovi troškovi:
The 40-year-old Mansour bin Zayed paid £210m for the initial take-over of City and then spent a further £20m on stadium and training ground improvements, thus taking the amount of money spent on the Premier League side to £570m.
However, the biggest expense for Mansour bin Zayed so far have been the wages for new players and those on existing contracts. Well over £500m has left the Sheikh's bank accounts in the past two-and-a-half year to pay the players and other staff under contract at the Citizens.
Ma bravo, upravo trenutno City pokazuje kako nije sve u novcu i kako se igra samo srcem
Sta ces, vidjeli da ste vi totalno unistili nogomet na Otoku i da se sve svodi na novac - u zadnjih 20 godina - pa i mi krenuli tim stopama.
-danTe- wrote:sto je ovaj Jedinstvo_Manchester nervozan..
de ti nama reci koliko god.imas
25
nisam nervozan nego vas zajebavam, postali navijaci City-ja prije 2 dana pa obozavam da vas zajebavam, a za United navijam od kad pratim fudbal, jos kad je Cantona bio kapiten.
-danTe- wrote:sto je ovaj Jedinstvo_Manchester nervozan..
de ti nama reci koliko god.imas
25
nisam nervozan nego vas zajebavam, postali navijaci City-ja prije 2 dana pa obozavam da vas zajebavam, a za United navijam od kad pratim fudbal, jos kad je Cantona bio kapiten.
Ma otkad si ih prvi put vidio na TV-u!
Last edited by BSn on 09/01/2011 19:20, edited 1 time in total.
Vjerujte mi! wrote:Ja sam mislio da north nije slijep.
Jebi ga Baljče ne moramo se baš u svemu slagati......
Ja fakat gotivim UTD poprilično odavno, uvijek za njih navijam u Premiershipu i LP, porazbijao sm sve u stanu od sreće kad su okrenuli Bayerna u čuvenom finalu, ali ne znam baš od kada ti gotiviš City, od kad Džeko potpisa je l de?
Doduše, znam da je sve ovo zajebanacija, samo sam iskren.....