Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

luckylaka

#276 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by luckylaka »

burek_in_space wrote:
luckylaka wrote: Niko nije spomenuo ,,silne milione,,nego pare koje dolaze i nestaju.Drugo.Jel to treba placati rtv pretplatu da bi se ovdje moglo diskutovati.Trece.Ne moras pamtiti odakle pisem jer ni mene ne interesuje odakle se ti javljas.Cini mi se da je otkrivanje identiteta zabranjeno.I na kraju pisem iz USA,ne placam tv pretplatu i nastavit cu diskutovati i dalje dok me ovlasteni ne posalje u,,ban,,Poz
Pishem iz Sarajeva. Identitet ti nisam nijednim svojim postom otkrio, jer ga ne znam. Za mene si uvijek bio i ostao luckylaka.
Naravno da treba placati rtv pretplatu ako zhelish kritikovati programske sadrzhaje, jer se finansira iz te iste pretplate.
Meni uzhasno ide na neku stvar program FTV unazad pola godine, ali chitati ova baljezganja likova koji imaju veze sa Bosnom, koliko i ja sa Hrvatskom 7-14 dana godishnje su josh muchnija. Doshli vi dobronamjerni da nam otvorite ochi. Hell yeah... :bih:
Hajd necu dalje.Posto si Sarajlija a ja dijaspora u pravu si.Odustajem.P.S.Zaboravih ti rece ne svesavam na Senada nego na Nikolinu.Razlika je drasticna.Poz.
Hipatija

#277 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

Prijedlog se plebiscitom prihvata. Još da osnujemo udruženje protiv FTV, protiv SDP-a, protiv Bakira i Zlatka.
Imaš li još koji pametan prijedlog?
Last edited by Hipatija on 28/12/2010 19:03, edited 3 times in total.
popajic

#278 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

Alfa_Ze wrote:
NightSkyWalker wrote:
Dres gradjanina koji zeli da cuje istinu a ne lazi i partijeske biltene, i dres gradjanina koji ne zeli da njegovih 6KM ide u ruke medijskim i politickim kriminalcima svih boja! Je li to pono za traziti? Ja sam jedan od onih gradjana kojima je malo cudno da "najgledaniji" novinar danas pljuje po jednom politicaru a onda ga sutra dize u nebesa, i kojem je malo cudno da su svi lopovi i kriminalci sem jedne partije i jednog covjeka.
Dres ''gradjanina'' :D :D, to mozes Najilovoj neni pricat !!
Za koju stranku igras, to te pitam ??
:D
Ma, nije ni Najilova nena toliki levat da ovo proguta
nosara

#279 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Hipatija wrote:Prijedlog se plebisticom prihvata. Još da osnujemo udruženje protiv FTV, protiv SDP-a, protiv Bakira i zlatka. Imaš li još koji pametan prijedlog?
Da se ovoj maloj kupi kakvo dvoriste... Tko je za...? Protiv - nema... Uzdrzanih - nema...

E, imam ja jedno dvoriste tu bizu... Bogusevac, odma' uz kanjon... Cijena - prava sitnica... :D
Hipatija

#280 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

nosara wrote:
Hipatija wrote:Prijedlog se plebisticom prihvata. Još da osnujemo udruženje protiv FTV, protiv SDP-a, protiv Bakira i zlatka. Imaš li još koji pametan prijedlog?
Da se ovoj maloj kupi kakvo dvoriste... , odma' uz kanjon... Cijena - prava sitnica... :D
Može da sere u prirodi koliko mu se prohtije. A može i onako pomalo, samo da serucka.
Na svim temama vrti par fraza i uz njih "serucka" po SDP-u! To je glavni moto svih postova i javljanja.
Last edited by Hipatija on 28/12/2010 19:08, edited 1 time in total.
nosara

#281 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Hipatija wrote:
nosara wrote:
Da se ovoj maloj kupi kakvo dvoriste... , odma' uz kanjon... Cijena - prava sitnica... :D
Može da sere u prirodi koliko mu se prohtije. A može i onako pomalo, samo da serucka.
Pobrko si...
plain vanilla wrote: Pa uhvati se metle, i za poslom, ja sam sirotinja, nemam dvoriste.
Alfa_Ze

#282 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

NightSkyWalker wrote:
nezavisni wrote:Ova tema je vise za humor... pa i vrapci na grani znaju da FTV nije ni O od objektivnosti, ni N od nezavisnosti, ni P od profesionalizma. To ne vidi samo onaj ko to ne zeli.
:thumbup:
sta ces, neki vole da im se laze. osjecaju se bolje valjda.
Prebacite se na gledanje PTPC, tamo su mozda objektivniji i po vasem ukusu !! :lol:
Hipatija

#283 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

nosara wrote:
Pobrko si...
plain vanilla wrote: Pa uhvati se metle, i za poslom, ja sam sirotinja, nemam dvoriste.
Pišem o NightSkyWalker, a ne o ovoj "sirotici".
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#284 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

sad ce vama sirotica nesto copy
plain vanilla

#285 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

60 minuta-30.000 eura: Bakir Hadžiomerović reketirao INA-BiH

Bakir Hadžiomerović, urednik "60 minuta" na Federalnoj televiziji, reketirao je u lipnju 2007. godine zagrebačku INA, te mu je plaćeno 30.000 eura u gotovini, saznaju Nezavisne novine.

Potvrđuje to dokument koji je poslao direktor poduzeća "Interina d.o.o." iz Mostara, u vlasništvu korporacije INA, Franjo Božić predsjedniku Uprave u Zagrebu Tomislavu Dragičeviću u kojem ga obavještava da je po njegovom naputku "obavio razgovor s g. Bakirom Hadžiomerovićem" pa dogovorio da ovaj više ne napada u svojoj emisiji konzorcij INA-MOL-ENERGOPETROL "poradi čega mu je plaćeno 30.000 eura u gotovini".

Od tada u "60 minuta" prestaju svi napadi na ovaj konzorcij.

Dokument koji je u posjedu "Nezavisnih" takođe imaju državni odvjetnik Mladen Bajić, USKOK i policija Hrvatske i ozbiljan je dokaz korupcije u koju su umiješani i oni koji su novac dali i oni koji su novac primali.
dimitrix

#286 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by dimitrix »

:lol: Ma neeee nemoguce da je jedan CLAN SDP-a obozavaoc ti ikada uradio.To je 100% prica iz SBB SDA SBIH i svih :lol: SDP je svetiji od Meke
poznanik

#287 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by poznanik »

plain vanilla wrote:sad ce vama sirotica nesto copy
Nemoj zaboraviti izvor.... :D
plain vanilla

#288 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

poznanik wrote:
pa pise u tekstu izvor :D
poznanik

#289 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by poznanik »

plain vanilla wrote:
poznanik wrote:

Ne dokazuje se ovako, ovo je još uvijek "rekla-kazala" izvor :D
nellington

#290 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nellington »

plain vanilla wrote:
poznanik wrote:
ZavisneNe KonZa :lol:
plain vanilla

#291 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

poznanik wrote:
plain vanilla wrote:
poznanik wrote: Nemoj zaboraviti izvor.... :D

Ne dokazuje se ovako, ovo je još uvijek "rekla-kazala" izvor :D
Ja nista ne dokazujem, lijepo sam rekla da cu nesto copy :oops:
Hipatija

#292 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

I naravno, to će pokazati i dokazati samo ako ikada (čitaj-nikada) dođe do suda! A do tada pričaj, pričaj, pričaj,... kao o "aferi reket", kao o "državnom udaru", kao o "silovanju ... S. Avdića". Narod vjeruje svemu i svačemu. Ponavljaj to, prepričavaj, i ..., sud nije ni potreban ( jer bi možda mogao i istinu utvrditi)!
Last edited by Hipatija on 28/12/2010 19:26, edited 1 time in total.
admirj

#293 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by admirj »

plain vanilla wrote:60 minuta-30.000 eura: Bakir Hadžiomerović reketirao INA-BiH
.
:D :D :D

E moj Kopanja na sta si spao.. :D

Ovo da nije smjesno bilo bi zalosno. Lafo imaju dokument koji je taj Bozic, HDZ-ovaz, napravio jer je kao "glup". Toliko je kao glup da je na reket napravio priznanicu o isplati.

Pa mogu ja nastampat milion priznanica da sam dao lovu bilo kome na svijetu.

Fakat sam mislio da su Dodik-Covic veci maheri, a oni se bave djecijim igrama.
Alfa_Ze

#294 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

plain vanilla wrote:60 minuta-30.000 eura: Bakir Hadžiomerović reketirao INA-BiH
znaci izvor nije ''глас српске'' :roll:

ali ovo je tek pocetak. kanonada iz manjeg a ''boljeg'' entiteta tek slijedi !!
admirj

#295 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by admirj »

Samo_jako wrote:
dimitrix wrote::lol: Ma neeee nemoguce da je jedan CLAN SDP-a obozavaoc ti ikada uradio.To je 100% prica iz SBB SDA SBIH i svih :lol: SDP je svetiji od Meke
Svetac ili ne, ali zanimljiva je slucajnost da su bas tad prestali napadi na INA-Energopetrol od strane 60 minuta.
Pa covjek se okrenuo drugim temama (kojih brat-bratu u BiH ima i za izvoza).

Okreni malo stvari, pogledaj iz drugog ugla. Ako nekom hoces nesto da "uvalis", nadjes neku temu, nadjes kad se o tome pricalo, kad se prestalo pricati, i onda kazes - "e imam ja priznanicu bas iz tog perioda u kojoj neki "glupan", pise da je platio reket".

Zar nije jednostavnije da je ta tema (INA-Mol) bila ispricana vec milion puta do 2007. i da jednostavno vise nije bila interesantna. Ne branim Bakira, niti sam za SDP, (mada kad se vidi ko im podmece stvari, rejting im se samo podize).
nosara

#296 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Samo_jako wrote:
dimitrix wrote::lol: Ma neeee nemoguce da je jedan CLAN SDP-a obozavaoc ti ikada uradio.To je 100% prica iz SBB SDA SBIH i svih :lol: SDP je svetiji od Meke
Svetac ili ne, ali zanimljiva je slucajnost da su bas tad prestali napadi na INA-Energopetrol od strane 60 minuta.
Sto je vise pedersko-ustasko-cetaljskih kleveta i lazi, Bake nam je miliji i drazi... :skoljka: :skoljka: :skoljka:

:lol:
Hipatija

#297 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

Prava diskusija treba da ide sljedećim smjerom: Zahtijevamo predaju dokumentacije tužilaštvu i pod hitno pokretanje sudskog postupka. HITNO! Samo da se ne povlači po novinama i "rekla kazala" čaršiji!
Onako kako je to Bakir uradio za Dodika: Javno predao dokumentaciju tužilaštvu BiH!
The 51st State

#298 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by The 51st State »

ko mi dirne u baketa sad kad je u uo najboljeg kluba na svijetu, najebo je!
nosara

#299 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Hipatija wrote:Prava diskusija treba da ide sljedećim smjerom: Zahtijevamo predaju dokumentacije tužilaštvu i pod hitno pokretanje sudskog postupka. HITNO! Samo da se ne povlači po novinama i "rekla kazala" čaršiji!
Onako kako je to Bakir uradio za Dodika: Javno predao dokumentaciju tužilaštvu BiH!
Nemaju oni sta predat... Pascadija samo laje... :D Pujdo do Pujde... :lol:
Hipatija

#300 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

nosara wrote:
Hipatija wrote:Prava diskusija treba da ide sljedećim smjerom: Zahtijevamo predaju dokumentacije tužilaštvu i pod hitno pokretanje sudskog postupka. HITNO! Samo da se ne povlači po novinama i "rekla kazala" čaršiji!
Nemaju oni sta predat...
Zato i predlažem da se primoraju na neki načina da se dokumentacija preda tužilaštvu. Ovako....ostaje ljaga (ako je ljaga), sumnja koja nije dokazana,...Ako je istina, svima će biti od koristi da se istina dokaže! Nadam se da će ili Bakir pokrenuti tužbu ili da će "vlasnici dokaza" predati dokumentaciju tužilaštvu.
Last edited by Hipatija on 28/12/2010 20:06, edited 1 time in total.
Locked