Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Savjetnik Premijera wrote:Ima li kakvih ideja, iskopirati prvi Hamzin post, i napisati :Gospodo Vi ste nadlezni za ovo, ocekujemo Vasu reakciju.
Ili ?????????????????
Ja sve vec odradila i cekam odgovore.........al oni nijemi
daj tekst pa da svi isto napisemo
Ok samo dok nadjem mail....pa poseljem ti na pp a ti dalje proslijedi..........
Savjetnik Premijera wrote:Ma ionako je vikend, dajte da im u ponedeljak ujutro,"zatrpamo" postu. Ako mozes posalji svima na PP, pa ko hoce neka u Ponedeljak ujutro salje.
Evo semmy sam zamolila da proslijedi pp......ja moram ici imam neke neodlozne obaveze....ako ona ne stigne kasnije posaljem svima.
Savjetnik Premijera wrote:Ima li kakvih ideja, iskopirati prvi Hamzin post, i napisati :Gospodo Vi ste nadlezni za ovo, ocekujemo Vasu reakciju.
Ili ?????????????????
Ja sve vec odradila i cekam odgovore.........al oni nijemi
de molim te i meni na PP...
kontam pitati teamicu za mailing listu
dugogodisnji sam clan portala sarajevo x i ostajem nijema na dešavanja koja danas prate Naše heroje. Ne mogu da vjerujem da policija nema mehanizme da zastiti one koji su Nas stitili cijeli rat, dali svoje zdravlje i mladost za BiH. Da ih treba psihićki maltretirati neki komšija i narušavati ionako narušeno zdravlje? Stavite se samo u poziciju da je ovaj heroj vaše dijete i dovoljno ćete znati šta treba da uradite.
Molim Vas pročitajte temu (šaljem vam link) i poduzmite ono što je u Vašoj nadležnosti jer ovakve patnje su nedopustive.
viewtopic.php?f=1&t=82416
Molim Vas da me obavijestite o opcijama koje možete uraditi da zaštite naše heroje.
dugogodisnji sam clan portala sarajevo x i ostajem nijema na dešavanja koja danas prate Naše heroje. Ne mogu da vjerujem da policija nema mehanizme da zastiti one koji su Nas stitili cijeli rat, dali svoje zdravlje i mladost za BiH. Da ih treba psihićki maltretirati neki komšija i narušavati ionako narušeno zdravlje? Stavite se samo u poziciju da je ovaj heroj vaše dijete i dovoljno ćete znati šta treba da uradite.
Molim Vas pročitajte temu (šaljem vam link) i poduzmite ono što je u Vašoj nadležnosti jer ovakve patnje su nedopustive.
viewtopic.php?f=1&t=82416
Molim Vas da me obavijestite o opcijama koje možete uraditi da zaštite naše heroje.