Marija86 wrote:Ma bitno je da mogu da se oslonim na njega.
bolje ovakvekmirsad wrote:Marija86 wrote:Ma bitno je da mogu da se oslonim na njega.![]()

lice na ovo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Marija86 wrote:Ma bitno je da mogu da se oslonim na njega.
bolje ovakvekmirsad wrote:Marija86 wrote:Ma bitno je da mogu da se oslonim na njega.![]()

BJB wrote: bolje ovakve
lice na ovo
I obratno je isto, jer to je jedina zajednička karakteristika muškarca i žene.Eborg wrote:Što moj jedan poznanik ima običaj da kaže: "Dok je jebeš voli te, kad je počneš voljeti onda ona jebe tebe, al' u mozak!"
Mislim da nije zabluda i da svako od nas ima svoju polovinu, negdje, i ako gledaš širom otvorenog srca, nači ćeš je.Eborg wrote:Nažalost. Sve nekako živim u nadi da se to da izbjeći, da li je to samo zabluda vrijeme će pokazati.
Smoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
To zele, al ne svataju da im u biti trebaju 4 muskarca u istom trenu
Jooo Smoki. Ti k'o da si zensko, pa znas.Smoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
PalaSa Marsa wrote:Jooo Smoki. Ti k'o da si zensko, pa znas.Smoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
Extra, znači ispunjavam sve kriterijeSmoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
Koji od ovih kriterija najbolje ispunjavaš?ultima_palabra wrote:Extra, znači ispunjavam sve kriterijeSmoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
Zadnji... za ove ostale je potrebna neka zbog koje se vrijedi potruditicava wrote:Koji od ovih kriterija najbolje ispunjavaš?ultima_palabra wrote:Extra, znači ispunjavam sve kriterijeSmoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
Da pokušaš ispuniti i preostala tri uslova.ultima_palabra wrote: Zadnji... za ove ostale je potrebna neka zbog koje se vrijedi potruditi
JThomas wrote:ja slabo kuham, al' zato odlično jedem. i znam uključiti mašinu veša. hajmo reći da polovično ispunjavam dvije stavke...
Ta tri su više rutina nego talenatcava wrote:Da pokušaš ispuniti i preostala tri uslova.ultima_palabra wrote: Zadnji... za ove ostale je potrebna neka zbog koje se vrijedi potruditi
Odvojis li crni i bijeli ves?JThomas wrote:ja slabo kuham, al' zato odlično jedem. i znam uključiti mašinu veša. hajmo reći da polovično ispunjavam dvije stavke...
Kad se rutina uvuče u život, hebo život.ultima_palabra wrote:Ta tri su više rutina nego talenatcava wrote:Da pokušaš ispuniti i preostala tri uslova.ultima_palabra wrote: Zadnji... za ove ostale je potrebna neka zbog koje se vrijedi potruditi
A šta je sa vašim Svetim trojstvom: dama, domaćica i ku*va?!Smoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.
ja sam musliman i ne vjerujem u sveto trojstvo.Unusual Lolita wrote:A šta je sa vašim Svetim trojstvom: dama, domaćica i ku*va?!Smoki wrote:Zele muskarca koji zna da kuha, koji se odlicno snalazi u kucnim poslovima, koji je odlican u krevetu i uz to sve inteligentan sa dobrim radnim mjestom.