hahahahahahGhost_Rider_XXX wrote:Ponoviću ti još jednom. Vrijeme liječi sve. Ali nemoj više motati filmove, slike, video materijale i ostale audio vizuelne materijale koji te vežu za njega.
Zatvori to poglavlje i kreni dalje. Svi smo mi nekad prošli taj stravični osjećaj, beznadja, strašne anksioznosti itd. ali to ti ne smije oblikovati život. Obuci se lijepo i isturi grudi, izadji s prijateljima opusti se. Ne moraš izaći da bi tražila nekog drugog, samo se okruži dragim ljudima, jer sjediti sam u takvom stanju i nije najbolja opcija koju si možeš napraviti.
Vjeruj mi prije malo jače od godine i pol i ja sam prošao strašno bolan raskid, ali to me nije skršilo. Samo sam ujutro ustao rekao sebi da nema nazad i natjerao sebe da okrenem novi list.
Ako si svjesna činjenice, a jesi, da od tog čovjeka ne može više nista dobiti ne vidim potrebu da više razmišljaš o tome, okupiraj si misli bilo čim drugim, na početku je jako teško, ali onda ide sve lakše i lakše dok ne dodješ u situaciju da ćeš ga se sjetiti kao nekog koncerta na kojem ti je bilo lijepo ili manje lijepo, ili nekog izleta ili... ma znaš već šta hoću reći.
Ne dozvoli si da kloneš duhom. Tamo negdje ima neko, ma koliko ofucano zvučalo, ko će te više voljeti, paziti i maziti od tog nesređenog lika.
Hvala ti mnogo
Samo sto ja ne volim isturiti grudi
al *ebemu, necu dozvoliti da mene unisti, kao sto si tako tacno i lijepo rekao, nesredjeni lik....