Suti i trpi wrote:Konacno si se pojavioZelenas wrote:Ja s' izvinjavam sto upadam, ali ne znam jeste li upratili zanimljiv prilog na vecerasnjem dnevniku FTV...
Naime, generalni sekretar NS-a Fadil Sero je izgradio pristupni put do svog sela preko tudje zemlje, bez odobrenja vlasnika, tj vlasnice. Da sve bude gore, vlasnica zemlje je razgovarala s njim i objasnila da mu to ni opstina ne moze dozvoliti. On je rekao "lako cemo za to".
Evo link za dnevnik, pa pogledajte i sami:
[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik100929.rm[/url]
Neko spomenu da se NS godinama bakce sa moralnim spodobama, pa me zanima hoce li se odreci i usluga generalnog sekretara stranke Fadila Sere?
Hvala unaprijed.. Sta bi sa podrske Silajdzicu? Prosla su dva dana i nista se nije desilo... Ako nisi imo zlu namjeru, bilo bi posteno da se makar izvines za sirenje dezinformacije.
Tu sam:)
Ako se ne varam, dvije stvari su bitne u ovom slucaju:
1.) Forum nije sredstvo javnog informisanja. Dakle, ne vidim nikakvu potrebu da se izvinjavam, niti vidim osobu kojoj bi se trebao izviniti.
2.) U postu sam naveo da sam CUO da se tako nesto desava. Na kraju krajeva, istupi Bojana Bajica na TV 1 su ukazivali na to.
Uglavnom, sve cemo znati za par dana, pa se mozemo onda derati po forumu