Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
-
cunga lunga
#276 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Zasto iko prica i raspravlja sa ovim izdajnickim ljigavcima iz DNZ-a???
To je kao da sad nesto raspravljamo i argumentiramo se sa Karadzicem, Mladicem, Batkom i sl.....
To je kao da sad nesto raspravljamo i argumentiramo se sa Karadzicem, Mladicem, Batkom i sl.....
- seln
#277 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Popusti proslostcunga lunga wrote:Zasto iko prica i raspravlja sa ovim izdajnickim ljigavcima iz DNZ-a???
- probuseni $
#278 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Kad bi bilo po tom tvom kriteriju, mogli bi razgovarati samo sa Strankom Penzionera ...cunga lunga wrote:Zasto iko prica i raspravlja sa ovim izdajnickim ljigavcima iz DNZ-a???
-
udrch
#279 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Nekad 1991. godine me moj babo rahmetli podigao na svoja ramena da vidim Fikreta Abdića na velikom predizbornom skupu u Zvorniku..a ja ko i sve budale toga dana uglas ponavljali babo, babo..
Ljudi su ga voljeli, to niko ne spori..
Zašto ga danas voli samo jedna opština dovoljan je argument o kakvom se čovjeku radi..
Ako u ostatku Bosne nađete 100 ljudi koji ga vole ko i ove budale iz Kladuše i ja ću glasati za presjednika iz Kikača..
@Povjerenje - otišao sam na galeriju slika, ali tamo ne nađoh ništa osim album neke plaćene dječurlije nekoliko dana uzastopno..a da vidio sam i sliku sa tribine u Zavidovićima i primjetio da je sredina prva dva reda popunjena..obično se slika bar jednom čitava sala, da se vidi koliko je ljudi došlo, ali eto u vas ovaj haman ne zna slikavati..
@Probušeni _$ - a šta tebi čovjek da kaže? - ništa, jedno veliko ništa..rekao bih ja, ali džaba pisati..
@Novak - zašto ponekad pišeš ekavicom, da nisi dobio Babinu stipendiju na Beogradskom univerzitetu?
Alija i Fikret nisu isti..
Na Alinoj dženazi je po kiši bilo 150 000 ljudi, na Fikretovoj će biti nekoliko hiljada, a na tvojoj nekoliko desetina..što znači da si sitna riba i da je tvoje mišljenje nevažno..ko si ti da govoriš o čovjeku koji je bio na čelu jednog malog naroda u najgore vrijeme, boreći se protiv najgorih ljudi u Evropi, protiv četnika koje su vodili takve poremećeni likovi kao što su Karadžić i Mladić, zatim protiv Ustaša, tih zadnjih sluga fašizma i nacizma u svijetu i na kraju protiv vlasitih IZDAJNIKA..
Fikret i fikretovci su izdajnici i to je to..
Koliko je Ibro dirka naš dobar vidjećemo za nekoliko dana..dobiće po mojoj prognozi cirka oko 10 hiljada glasova..
"Ne bi sjala ovako jako, ova naša lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija"
Ljudi su ga voljeli, to niko ne spori..
Zašto ga danas voli samo jedna opština dovoljan je argument o kakvom se čovjeku radi..
Ako u ostatku Bosne nađete 100 ljudi koji ga vole ko i ove budale iz Kladuše i ja ću glasati za presjednika iz Kikača..
@Povjerenje - otišao sam na galeriju slika, ali tamo ne nađoh ništa osim album neke plaćene dječurlije nekoliko dana uzastopno..a da vidio sam i sliku sa tribine u Zavidovićima i primjetio da je sredina prva dva reda popunjena..obično se slika bar jednom čitava sala, da se vidi koliko je ljudi došlo, ali eto u vas ovaj haman ne zna slikavati..
@Probušeni _$ - a šta tebi čovjek da kaže? - ništa, jedno veliko ništa..rekao bih ja, ali džaba pisati..
@Novak - zašto ponekad pišeš ekavicom, da nisi dobio Babinu stipendiju na Beogradskom univerzitetu?
Alija i Fikret nisu isti..
Na Alinoj dženazi je po kiši bilo 150 000 ljudi, na Fikretovoj će biti nekoliko hiljada, a na tvojoj nekoliko desetina..što znači da si sitna riba i da je tvoje mišljenje nevažno..ko si ti da govoriš o čovjeku koji je bio na čelu jednog malog naroda u najgore vrijeme, boreći se protiv najgorih ljudi u Evropi, protiv četnika koje su vodili takve poremećeni likovi kao što su Karadžić i Mladić, zatim protiv Ustaša, tih zadnjih sluga fašizma i nacizma u svijetu i na kraju protiv vlasitih IZDAJNIKA..
Fikret i fikretovci su izdajnici i to je to..
Koliko je Ibro dirka naš dobar vidjećemo za nekoliko dana..dobiće po mojoj prognozi cirka oko 10 hiljada glasova..
"Ne bi sjala ovako jako, ova naša lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija"
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#280 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
24. Sep. 2010. 00:21 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» Novak
30 dana
» Novak
30 dana
-
Povjerenje
#281 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Zadnji dan putovanja po Federaciji Bosne i Hercegovine, karavana gospodina Đedovića provela je u Mostaru.
Prije Mostara, aktivisti i gospodin Đedović imali su samo jednu stanicu, a to je bila Vogošća.
Tamo su aktivisti dijelili reklamni materijal, te nakon toga, nastavili put prema Mostaru.
Postavljajući info-pult, aktivisti su podijelili reklamni materijal, te tako i u Mostaru prenijeli poruku mira i tolerancije.
Gospodin Đedović je i danas razgovarao sa građanima o programskoj platformi,
i svojom pojavom poručio da je zaista vrijeme..da popustimo prošlost, da ne propustimo budućnost
Prije Mostara, aktivisti i gospodin Đedović imali su samo jednu stanicu, a to je bila Vogošća.
Tamo su aktivisti dijelili reklamni materijal, te nakon toga, nastavili put prema Mostaru.
Postavljajući info-pult, aktivisti su podijelili reklamni materijal, te tako i u Mostaru prenijeli poruku mira i tolerancije.
i svojom pojavom poručio da je zaista vrijeme..da popustimo prošlost, da ne propustimo budućnost
- probuseni $
#282 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Kako g. Djedovic dokazuje da je bosnjak. Ima li kakvu potvrdu ili slicno ?Povjerenje wrote:Zadnji dan putovanja po Federaciji Bosne i Hercegovine, karavana gospodina Đedovića provela je u Mostaru.
-
Povjerenje
#283 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
probuseni $ wrote:Kako g. Djedovic dokazuje da je bosnjak. Ima li kakvu potvrdu ili slicno ?Povjerenje wrote:Zadnji dan putovanja po Federaciji Bosne i Hercegovine, karavana gospodina Đedovića provela je u Mostaru.
-
hercegovac_pravi
#284 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Povjerenje wrote:Zadnji dan putovanja po Federaciji Bosne i Hercegovine, karavana gospodina Đedovića provela je u Mostaru.
- probuseni $
#285 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Povjerenje wrote:probuseni $ wrote:
Kako g. Djedovic dokazuje da je bosnjak. Ima li kakvu potvrdu ili slicno ?
Mozes li zamoliti g. Djedovica da nam preko nekog ko ga zastupa ovdje na forumu, ili nekog simpatizera, posalje kakav kopiran, scaniran dokument na kojem stoji da je on bosnjka ? To bar nije tesko ! Jer oni koji su pravili izborni zakon vjerovatno izdaju i potvrde o prijavi za ucesce na izborima i vrse kontrolu ko je ko, da nebi doslo do zloupotrebe izbornog zakona. Tako ce biracko tjelo od kojeg g.Djedovic ocekuje glasove biti sigurno za koga glasa. Ovaj forum cita desetine hiljada ljudi pa mu to moze samo pomoci u predizbornoj kampanji.
-
udrch
#286 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
@hercegovac_pravi - poselami ovog magistra ako vidiš Allaha ti..hercegovac_pravi wrote:Povjerenje wrote:Zadnji dan putovanja po Federaciji Bosne i Hercegovine, karavana gospodina Đedovića provela je u Mostaru.
i svojom pojavom poručio da je zaista vrijeme..da popustimo prošlost, da ne propustimo budućnost![]()
![]()
![]()
![]()
- probuseni $
#287 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Otkako ja zatrazi dokaz o bosnjastvu prestade se javljati BOSNJACKI kandidat ? .... 
-
Povjerenje
#288 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ako si čuo kad za CIK obrati se njima ako sumnjaš u njihov rad. De se pitaj kako glupa pitanja postavljaš. Znaš da bez cips potvrde i ostalih dokumenata nemožeš ni dijete u vrtić upisati a kamoli kandidovati nekog preko CIK-a.probuseni $ wrote:Otkako ja zatrazi dokaz o bosnjastvu prestade se javljati BOSNJACKI kandidat ? ....
-
udrch
#289 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Pa zato što potvrda ne postoji, a Bošnjaci ga neće u svoje okrilje jer su u vrijeme kad se odlučivalo ko je s kim, pomenuti majmun je bio u društvu sve ratnih zločinaca i najokorjelijih kriminalaca..probuseni $ wrote:Otkako ja zatrazi dokaz o bosnjastvu prestade se javljati BOSNJACKI kandidat ? ....
Bošnjaci će radije prigrliti Zlatnog ljiljana hrvatske nacionalnosti, nego izdajnika..u našem narodu ima poslovica " s kim si takav si"..pa nek mi sad neko kaže koja će budala zaokružiti nekog ko tvrdi da je Bošnjak, samo zato što su mu roditelji Bošnjaci, a u ratu bio sa najgorim četnicima, umjesto ko insan da zaokruži čovjeka koji je u ratu bio sa herojima Sarajeva..
Još kad bi mogli kako izabrati Slavišu Šućura kao srpskog prestavnika, e to bi već bilo nešto..
-
Povjerenje
#290 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ibrahim Đedović večeras gostuje na tribini DNZ-a BiH, u Maglaju. Jedinstvena prilika za sve koji zive u blizini da čuju našeg kandidata i da se uvjere u njegovu volju i snagu da ovu našu napaćenu zemlju izvuče iz ove situacije.
Bujrum svima!!!
Bujrum svima!!!
-
udrch
#291 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ma došli bi mi, ali imamo slab želudac, pa se plašimo da ne povratimo na njegove gluposti..Povjerenje wrote:Ibrahim Đedović večeras gostuje na tribini DNZ-a BiH, u Maglaju. Jedinstvena prilika za sve koji zive u blizini da čuju našeg kandidata i da se uvjere u njegovu volju i snagu da ovu našu napaćenu zemlju izvuče iz ove situacije.
Bujrum svima!!!
-
Povjerenje
#292 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Vidiš nas je borba osnažila pa ne povracamo na tvoju pojavu na forumu.udrch wrote:Ma došli bi mi, ali imamo slab želudac, pa se plašimo da ne povratimo na njegove gluposti..Povjerenje wrote:Ibrahim Đedović večeras gostuje na tribini DNZ-a BiH, u Maglaju. Jedinstvena prilika za sve koji zive u blizini da čuju našeg kandidata i da se uvjere u njegovu volju i snagu da ovu našu napaćenu zemlju izvuče iz ove situacije.
Bujrum svima!!!
-
delightful
#293 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
povjerenje i udrch, bez vrijedjanja sagovornika.
-
udrch
#294 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ma nemate vi obraza, da imate ne bi mi sad ni raspravljali..Povjerenje wrote:Vidiš nas je borba osnažila pa ne povracamo na tvoju pojavu na forumu.udrch wrote:Ma došli bi mi, ali imamo slab želudac, pa se plašimo da ne povratimo na njegove gluposti..Povjerenje wrote:Ibrahim Đedović večeras gostuje na tribini DNZ-a BiH, u Maglaju. Jedinstvena prilika za sve koji zive u blizini da čuju našeg kandidata i da se uvjere u njegovu volju i snagu da ovu našu napaćenu zemlju izvuče iz ove situacije.
Bujrum svima!!!
A nešto mi gubite energiju kako se bliži 3.10..ovi predizborni skupovi po selima i kasabama vas vratili u zbilju..
-
Povjerenje
#295 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
svaka castdelightful wrote:povjerenje i udrch, bez vrijedjanja sagovornika.
-
udrch
#296 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Rad moderacije se ne komentariše..Povjerenje wrote:svaka castdelightful wrote:povjerenje i udrch, bez vrijedjanja sagovornika.
A ja tebe nisam ni vrijeđao, osim ako nisi ti lično Ibrahim Đedović..
A Ibrahim Đedović je izdajnik i majmun, ne zato što je bio na drugoj strani, nego zato što su mu društvo pravili najokorjeli ratni zločinci i kriminalci..u ratu zaboravio svoj narod, a sad kad mu za lične potrebe trebaju, odjednom ih se sjetio..
Kao što nemam nijedne lijepe riječi za Ratka Mladića, Arkana, Legiju i slične osuđenike, nemam nijednu lijep riječ ni za Ibrahima..
Protiv naroda Kladuše nemam ništa protiv, doće taj narod pameti, a uostalom nismo toliko brojni da bi se rasipali..
-
Povjerenje
#297 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ne moraš ti nikog hvaliti ali ne trebaš ni vrijeđati. Samim tim pokazuješ sebe a nećeš promijeniti ničije misljenje. Možeš se slagati ili ne, voljet ili ne ali nemaš pravo vrijeđati nikog. Možeš iznijeti činjenice ili vlastito mišljenje. Sa druge strane vidim da moderatori blokiraju i brisu ljude za male sitnice u usporedbi sa onim sto ti pises.udrch wrote:Rad moderacije se ne komentariše..Povjerenje wrote:svaka castdelightful wrote:povjerenje i udrch, bez vrijedjanja sagovornika.
A ja tebe nisam ni vrijeđao, osim ako nisi ti lično Ibrahim Đedović..
A Ibrahim Đedović je izdajnik i majmun, ne zato što je bio na drugoj strani, nego zato što su mu društvo pravili najokorjeli ratni zločinci i kriminalci..u ratu zaboravio svoj narod, a sad kad mu za lične potrebe trebaju, odjednom ih se sjetio..
Kao što nemam nijedne lijepe riječi za Ratka Mladića, Arkana, Legiju i slične osuđenike, nemam nijednu lijep riječ ni za Ibrahima..
Protiv naroda Kladuše nemam ništa protiv, doće taj narod pameti, a uostalom nismo toliko brojni da bi se rasipali..
-
udrch
#298 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Ti si više štete nanio ovom izdajniku promovišući ga na forumu, nego koristi..i to to već uviđaš..forum ti je takav, ne voli ublehaše svih vrsta, a ove političare mrzimo iz dna duše, još kad im je temelj loš, onda bolje se ne javljati ovdje..
Forum ti je protiv bilo kakvih vrsta promocija..mi uglavnom sve popljujemo, od Džeke i Sušića, do Hoffenhhaima i Ibiševića..a na ove političare nam se povraća..
Počni tražiti neku drugu zanimaciju, a nas ostavi na miru..
Forum ti je protiv bilo kakvih vrsta promocija..mi uglavnom sve popljujemo, od Džeke i Sušića, do Hoffenhhaima i Ibiševića..a na ove političare nam se povraća..
Počni tražiti neku drugu zanimaciju, a nas ostavi na miru..
-
udrch
#299 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
I nIje uvreda izdajniku reći da je izdajnik..
Ako bi se on zbog toga trebao uvrijediti, kako misliš da se trebaju osjećati majke onih koje je njegova izdaja ubila, a sad ih taj isti putem Javnog servisa (za koji moraju plaćati TV preplatu) poziva da glasaju za njega jer eto one bi trebale: da popuste prošlost, da im ne prođe budućnost..
Kao da majku koja je izgubila dijete zanima bilo kakva budućnost..
SRAMITE SE svi koji podržavate ovakve kao što je on..
Ako bi se on zbog toga trebao uvrijediti, kako misliš da se trebaju osjećati majke onih koje je njegova izdaja ubila, a sad ih taj isti putem Javnog servisa (za koji moraju plaćati TV preplatu) poziva da glasaju za njega jer eto one bi trebale: da popuste prošlost, da im ne prođe budućnost..
Kao da majku koja je izgubila dijete zanima bilo kakva budućnost..
SRAMITE SE svi koji podržavate ovakve kao što je on..
-
Povjerenje
#300 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH
Svi oni koji su propustili pogledati ''odgovorite narodu'' u kojoj je gostovao Ibrahim, možete istu pogledati na
http://vimeo.com/user3887250
Šteta je ne pogledati ovo.
http://vimeo.com/user3887250
Šteta je ne pogledati ovo.