NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pismonosa
-
todd_smith
#277 Re: NK Dinamo Zagreb
Lyon mogu kod kuce dobiti, a od Ajaxa bar bod izvuci, sto se tice gostovanja, to je druga prica
- ultima_palabra
#278 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa Lyon je jači od Ajaxa...todd_smith wrote:Lyon mogu kod kuce dobiti, a od Ajaxa bar bod izvuci, sto se tice gostovanja, to je druga prica
-
radet
#279 Re: NK Dinamo Zagreb
Svi će ih ubiti. I Real ih je u prvih 30 min tekme trebao ubiti, samo nije ušlo ono što inače ulazi. Nema Dinamo nikakve šanse ni protiv koga iz ove grupe.
- limeni
#280 Re: NK Dinamo Zagreb
Lucas Leiva wrote:Sukladno sinoc prikazanim statistickim parametrima protiv nositelja grupe Reala iz Madrida, Dinamo ima prednost u odnosu na Lyon i Ajax u borbi za drugo mjesto!
dinamo je odigrao odlicno protiv mnogo jaceg protivnika i ekipa zasluzuje maksimalan respekt.
nazalost je dinamo previse limitirana i spora ekipa tako da je i sam ulazak u ligu prvaka ogroman uspjeh i svaki bod koji osvoje je podvig u ovoj grupi.
- Bosanski_kralj
#281 Re: NK Dinamo Zagreb
hz__semir wrote:Svaka ova mala ekipa, prvu utakmicu odigra dobro. Pogotovo ako igraju protiv nekog jakog tima i to jos kuci.
Nece Dinama na mapi biti u iducih 5 kola.
- Renta
#282 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa nije valjda da i protiv dinama skačete na zadnje noge susjedi...! Ajde olabavite malo s komentarima i negativnim smajlićima.
U ovakvu grupu upasti je i pakao ali i čast i privilegija. Dinamo je već dva puta dobivao Ajax u zadnjih 12 godina pa ne vidim razloga zašto nebi opet. Svi koji ste gledali vidjeli ste da su se plavi u nekim trenucima potpuno ravnopravno nosili s DRUGOM NAJBOLJOM EKIPOM NA SVIJETU. I ne samo to nego pokazili IGRU, KOMBINATORNOST, PAS, ORGANIZACIJU a Real makar i sa igračem manje u zadnjih 20 minuta panično branio.
Ako to nije za pohvaliti onda neznam....
Mislim, razumijem ja tenzije bih-hrvatska ali ajde brate pustite to ovdje, ovo je samo nogomet a ne politika.
Dinamo se nije osramotio, dapače, pokazao je zube Realu i onom napuhanku i manekenu Ronaldu. Samo tako dalje, znači sa srcem, hrabro i biti će rezultata. Iako sam rezultat u ovoj grupi je u drugom planu. Bit će dovoljno da Dinamo pokaže da nije topovsko meso.
A to je jučer jednom Realu odlično pokazao!
U ovakvu grupu upasti je i pakao ali i čast i privilegija. Dinamo je već dva puta dobivao Ajax u zadnjih 12 godina pa ne vidim razloga zašto nebi opet. Svi koji ste gledali vidjeli ste da su se plavi u nekim trenucima potpuno ravnopravno nosili s DRUGOM NAJBOLJOM EKIPOM NA SVIJETU. I ne samo to nego pokazili IGRU, KOMBINATORNOST, PAS, ORGANIZACIJU a Real makar i sa igračem manje u zadnjih 20 minuta panično branio.
Ako to nije za pohvaliti onda neznam....
Mislim, razumijem ja tenzije bih-hrvatska ali ajde brate pustite to ovdje, ovo je samo nogomet a ne politika.
Dinamo se nije osramotio, dapače, pokazao je zube Realu i onom napuhanku i manekenu Ronaldu. Samo tako dalje, znači sa srcem, hrabro i biti će rezultata. Iako sam rezultat u ovoj grupi je u drugom planu. Bit će dovoljno da Dinamo pokaže da nije topovsko meso.
-
IlijaLadin
#283 Re: NK Dinamo Zagreb
Da.
Ne može se ni očekivati da ekipe iz zemalja bivše Jugoslavije da pokažu neki atraktivan i totalni fudbal. Nije realno.
Ono što je Dinamo sinoć odigrao je sasvim pristojno! Ne mogu ni zamisliti koliko bi golova primili naši Željo ili Sarajevo, kada od prosječnih europskih ekipa prime 4,5 komada. Kako god da Dinamo odigra u preostalih 5 utakmica u grupi, oni su napravili iskorak, napravili su uspjeh. Svaku utakmicu koju odigraju a ne osramote se ja pozdravljam.
Ipak ne mogu gledati Dinamo na način na koji gledam BATE ili Plzen, jer ova zadnja dva me apsolutno ne zanimaju u rezultatskom smislu (o razlozima bismo mogli pisati naširoko, ali nema smisla).
Pozdrav susjedima. I da vas abd izbacimo u baražu za EP
Ne može se ni očekivati da ekipe iz zemalja bivše Jugoslavije da pokažu neki atraktivan i totalni fudbal. Nije realno.
Ono što je Dinamo sinoć odigrao je sasvim pristojno! Ne mogu ni zamisliti koliko bi golova primili naši Željo ili Sarajevo, kada od prosječnih europskih ekipa prime 4,5 komada. Kako god da Dinamo odigra u preostalih 5 utakmica u grupi, oni su napravili iskorak, napravili su uspjeh. Svaku utakmicu koju odigraju a ne osramote se ja pozdravljam.
Ipak ne mogu gledati Dinamo na način na koji gledam BATE ili Plzen, jer ova zadnja dva me apsolutno ne zanimaju u rezultatskom smislu (o razlozima bismo mogli pisati naširoko, ali nema smisla).
Pozdrav susjedima. I da vas abd izbacimo u baražu za EP
- Obuca9
#284 Re: NK Dinamo Zagreb
Naš nije, mi ne primamo sedam komada 
- ganjeta
#285 Re: NK Dinamo Zagreb
Možda je mislio u dvije tekme
.
- Bosanski_kralj
#286 Re: NK Dinamo Zagreb
Klasika! Lale - mile s tobom, a onda ti ga ovako sa leđa, mučki, zavuče.Renta wrote:Pa nije valjda da i protiv dinama skačete na zadnje noge susjedi...! Ajde olabavite malo s komentarima i negativnim smajlićima.![]()
Ako to nije za pohvaliti onda neznam....![]()
Kad se ovako diče u Hrvatskoj sa porazom, šta bi tek bilo da su X ili pobjedu izvukli. 3 mjeseca TV i net se ne bi mogli pratiti.
-
breuer
#287 Re: NK Dinamo Zagreb
evo iskrenu ću...ne volim tu 'purgersku' ekipu, niti navijače joj, niti ono ruglo od stadiona, niti išta oko nje...i želim joj najgori rezultat u budućem dijelu takmičenja 
-
breuer
#288 Re: NK Dinamo Zagreb
uh ni oni mi nisu mnogo dražiajvardedo wrote:Torcida Tomislavgrad???breuer wrote:evo iskrenu ću...ne volim tu 'purgersku' ekipu, niti navijače joj, niti ono ruglo od stadiona, niti išta oko nje...i želim joj najgori rezultat u budućem dijelu takmičenja
- JohnnyS
#289 Re: NK Dinamo Zagreb
http://www.jutarnji.hr/dinamo-je-od-pak ... ra/974360/
Izgleda da je prodaja ulaznica u paketima ipak uspjela unatoč pesimizmu većine...
Izgleda da je prodaja ulaznica u paketima ipak uspjela unatoč pesimizmu većine...
- dječak sa šibicama
#290 Re: NK Dinamo Zagreb
Menadžer mladog nogometnog dragulja Matea Kovačića, igrača zagrebačkog Dinama, Marcel Kacinari tvrdi da se Juventus intenzivno raspitivao za hvatskog reprezentativca do 21 godine
Kovačić (17) je standardni član zagrebačkog Dinama, a ujedno i najmlađi kapetan kluba u povijesti, koji je svojim igrama privukao pažnju najvećih momčadi Europe.
'Neću kriti činjenicu da je Juventus bio vrlo zainteresiran za Matea prije nekoliko mjeseci. No, vrlo je izgledno da će otići u Englesku, točnije Arsenal ili Manchester United koji su također izrazili želju za njegovim dovođenjem', rekao je Kacinari.
'To bi za njega bila najbolja opcija, jer ta dva kluba jako puno ulažu u mlade igrače i spremni su čekati njihov razvoj. Nakon utakmice protiv Real Madrida vjerujem da će taj interes i porasti', zaključio je Kovačićev menadžer.
Kovačić (17) je standardni član zagrebačkog Dinama, a ujedno i najmlađi kapetan kluba u povijesti, koji je svojim igrama privukao pažnju najvećih momčadi Europe.
'Neću kriti činjenicu da je Juventus bio vrlo zainteresiran za Matea prije nekoliko mjeseci. No, vrlo je izgledno da će otići u Englesku, točnije Arsenal ili Manchester United koji su također izrazili želju za njegovim dovođenjem', rekao je Kacinari.
'To bi za njega bila najbolja opcija, jer ta dva kluba jako puno ulažu u mlade igrače i spremni su čekati njihov razvoj. Nakon utakmice protiv Real Madrida vjerujem da će taj interes i porasti', zaključio je Kovačićev menadžer.
- Bosanski_kralj
#291 Re: NK Dinamo Zagreb
Nemoguće je to izbjeći. Prebacim na HRT da gledam vremensku prognozuajvardedo wrote:pazi,niko se ne diči,ali svi priznaju da su hrabro igrali,npr.puno hrabrije nego sto nasi prvoligasi igraju protiv osrednjih europskih timova iz Izraela,Češke,Švicarske,itd...i taj poraz od Reala od 1-0 vrijedi puno više nego sve pobjede Borca,Želje i Sarajeva ove sezone,ako ništa,onda finansijski.Bosanski_kralj wrote:Klasika! Lale - mile s tobom, a onda ti ga ovako sa leđa, mučki, zavuče.Renta wrote:Pa nije valjda da i protiv dinama skačete na zadnje noge susjedi...! Ajde olabavite malo s komentarima i negativnim smajlićima.![]()
Ako to nije za pohvaliti onda neznam....![]()
A to je jučer jednom Realu odlično pokazao!![]()
Kad se ovako diče u Hrvatskoj sa porazom, šta bi tek bilo da su X ili pobjedu izvukli. 3 mjeseca TV i net se ne bi mogli pratiti.
P.S.jel te to neko tjera da otvaraš stranice na kojima su vijesti o Dinamu? mislim,nije baš da ti neko drži minobacač na čelu
-
Baudelaire
#292 Re: NK Dinamo Zagreb
Juventus ga ionako ne može kupiti prije idućeg ljeta, jer je Italijanima dozvoljeno kupiti samo jednog igrača koji nema državljanstvo EU po sezoni izvan Italije. Kupili su već Vidala, to je to.dječak sa šibicama wrote:Menadžer mladog nogometnog dragulja Matea Kovačića, igrača zagrebačkog Dinama, Marcel Kacinari tvrdi da se Juventus intenzivno raspitivao za hvatskog reprezentativca do 21 godine
- no_mani=no_fjučr
#293 Re: NK Dinamo Zagreb
Kovačić je iz Linza, a Linz je EU, rodjen u Linzu.Baudelaire wrote:Juventus ga ionako ne može kupiti prije idućeg ljeta, jer je Italijanima dozvoljeno kupiti samo jednog igrača koji nema državljanstvo EU po sezoni izvan Italije. Kupili su već Vidala, to je to.dječak sa šibicama wrote:Menadžer mladog nogometnog dragulja Matea Kovačića, igrača zagrebačkog Dinama, Marcel Kacinari tvrdi da se Juventus intenzivno raspitivao za hvatskog reprezentativca do 21 godine
-
gost iz ZG
#294 Re: NK Dinamo Zagreb
no_mani=no_fjučr wrote: Kovačić je iz Linza, a Linz je EU, rodjen u Linzu.
gazda (Mamić) sigurno ne prodaje Kovačića još par godina ...
a, za manje od dve godine i Zagreb je EU
- Edin H.
#295 Re: NK Dinamo Zagreb
Kakav bre gost iz Zagreba koji govori dve godinegost iz ZG wrote:no_mani=no_fjučr wrote: Kovačić je iz Linza, a Linz je EU, rodjen u Linzu.![]()
gazda (Mamić) sigurno ne prodaje Kovačića još par godina ...
a, za manje od dve godine i Zagreb je EU
- Mikado
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#297 Re: NK Dinamo Zagreb
ovaj mamic je stvarno kralj, to mu niko ne moze osporiti
- BegA_
#298 Re: NK Dinamo Zagreb
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti! Koji kralj! 
-
mr.smith sa
#300 Re: NK Dinamo Zagreb
Sta li ce Mamic veceras pricati.Koji je to lik