Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordolini

#276 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

Daj ba don_emir banovo si pola foruma, hajd ukini i mene i emigrazione
emigrazione wrote:Pa normalno da cemo najmanje pricati o fudbalu kad u, ovom slucaju, fudbal i nije problem. Pricamo o problemu i koliko ja znam, ako se ne krse pravila foruma, sta je problem. Ako smatram i, imam argumente za to, da je A.Osim jedan diletant sa 30 i kusur godina koji, umjesto da smiruje strasti, on ih svojim nevjerovatno glupim i neslusljivim komentarima i upadicama samo jos dodatno raspiruje, u cemu je tad problem. Uprava NKZ se ponasa kao da mi dolazimo iz Burundija a ne iz haustora preko puta i sl. Nikome nije cilj da ''sjebe i usere'' temu, ali jebiga raju bole neke stvari i treba im dozvoliti ra raspravljaju o tome, inace forum nema smisla

Upravo tako a ja gledam covjek pomeo pola foruma samo zato sto se prica o onom o cemu se i treba i mora pricati. Evo jel sad sve lijepo i kulturno ko u pozoristu don_emir? Mrtva tisina, uzivaj.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#277 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

emigrazione wrote:Pa normalno da cemo najmanje pricati o fudbalu kad u, ovom slucaju, fudbal i nije problem. Pricamo o problemu i koliko ja znam, ako se ne krse pravila foruma, sta je problem. Ako smatram i, imam argumente za to, da je A.Osim jedan diletant sa 30 i kusur godina koji, umjesto da smiruje strasti, on ih svojim nevjerovatno glupim i neslusljivim komentarima i upadicama samo jos dodatno raspiruje, u cemu je tad problem. Uprava NKZ se ponasa kao da mi dolazimo iz Burundija a ne iz haustora preko puta i sl. Nikome nije cilj da ''sjebe i usere'' temu, ali jebiga raju bole neke stvari i treba im dozvoliti ra raspravljaju o tome, inace forum nema smisla
Te stvari su rijesene bojkot je iz nama znanih razloga opravdan i onaj ko hoce podrzat ce ga onaj ko nece otici ce na Grbavicu, mi cemo na AFH-u docekati derbi i proslaviti rođendan nama dragog Sarajeva sve je receno znaju se razlozi znaju se odgovorni i pricu zavrsiti stanje se nece promjeniti...ako necete pisati o fudbalu onda nemoj ni pisati jer kako pocnete odvedete temu pod kljuc
bordo gandalf

#278 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Bordolini wrote:Daj ba don_emir banovo si pola foruma, hajd ukini i mene i emigrazione

Upravo tako a ja gledam covjek pomeo pola foruma samo zato sto se prica o onom o cemu se i treba i mora pricati. Evo jel sad sve lijepo i kulturno ko u pozoristu don_emir? Mrtva tisina, uzivaj.
Niko nije banovan a da nije zasluzio ako imas primjedbu na moj rad javi se glavnom @zoom66 i objasni situaciju...ja nisam doveo one teme pod kljuc nego vi
Bordolini

#279 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

don_emir wrote:
Bordolini wrote:Daj ba don_emir banovo si pola foruma, hajd ukini i mene i emigrazione

Niko nije banovan a da nije zasluzio ako imas primjedbu na moj rad javi se glavnom @zoom66 i objasni situaciju...ja nisam doveo one teme pod kljuc nego vi
Jasta cu, prevazisao sam te primjedbe i zuganja, nismo djeca ba.
Poenta je da se o utakmici ama bas nista nema reci, o tome ce se pricati sutra poslije 19h a ono sto je sad aktuelno je to sto su anamo oni uradili i sad za nagradu njima ti banuj nasu raju koja je ionako popizdila. Hajd nam sad ti prenesi sta je bilo na treningu (posto niko drugi nema), hoces li?
emigrazione

#280 Re: Horde Zla

Post by emigrazione »

Izvini, moderator si pa ne bih da ulazimo u neki ''fight'' jer znam da cu da izgubim prije nego i pocnem, ali ti meni bas i ne djelujes kao da te se sve ovo tice. Tvoje shvatanje svega ovoga je pa eto sad su oni nama za trecinu smanjili prostor, jebiga sta je tu je , imamu kosevo i sutra svi na sjever itd...pa ne mozes tako prijatelju, trebas dusmanima staviti do znanja da se ne mogu sa vise od pola Sarajeva zajebavati na ovaj nacin i likovati zbog svega ovoga, mora im se reci ga postoji i revans, da postojimo i da ih cekamo na ziceru u sljedecem derbiju...pazi, jedan lik sa ''pedigreom'' javno, glasno i jasno, poruci da je cilj njegovog kluba da navijaci sarajeva, od sad pa nadalje i ubuduce, UVIJEK imaju tih famoznih 5%... pa znas li ti sta to znaci??? A ja se kao ne smijem buniti protiv toga jer ''jebem i zagadjujem'' temu!
Ne znam da li si ikada prisustvovao derbiju na gradjevini, koju neki zovu i stadionom, u naselju Grbavica. Pa tamo se duse dijele, rat se vodi oko uzimanja vazduha ali bukvalno i sad da se ja ne bunim protiv toga. Ovo je nasa tema i trebao bi i ti, kao deklarisani navijac FKS, da uzmes aktivno ucesce u svemu ovome a ne da sputavas raju i brises postove...
Logovan

#281 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Bordolini wrote: Hajd nam sad ti prenesi sta je bilo na treningu (posto niko drugi nema), hoces li?
Imam ja :D :D

Hordi bilo oko 2000-2500 hiljade, pjevale se, ustvari bolje reći, orile se pjesme i stare i ove koje uvijek pjevamo 8-)

Na kraju hordanja igrači su prišli Sjeveru, pa su sa nama malo hordali 8-) i to je nešto najljepše što ti se može desiti u životu
bordo gandalf

#282 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Bordolini wrote:
don_emir wrote: Upravo tako a ja gledam covjek pomeo pola foruma samo zato sto se prica o onom o cemu se i treba i mora pricati. Evo jel sad sve lijepo i kulturno ko u pozoristu don_emir? Mrtva tisina, uzivaj.
Jasta cu, prevazisao sam te primjedbe i zuganja, nismo djeca ba.
Poenta je da se o utakmici ama bas nista nema reci, o tome ce se pricati sutra poslije 19h a ono sto je sad aktuelno je to sto su anamo oni uradili i sad za nagradu njima ti banuj nasu raju koja je ionako popizdila. Hajd nam sad ti prenesi sta je bilo na treningu (posto niko drugi nema), hoces li?[/quote]
Ono sto je sad aktuelno se ispricalo na temama Sarajevski derbi i Navijacka scena u BiH i dovelo ih tamo gdje su sada a tamo nisam moderator niti sam ih ja zakljucao, ja radim ono cime sam obavezan banovao sam jednog naseg momka i dva "njihova" i to cisto opravdano poceli su pricu o ratu sto nema nikakve veze sa fudbalom i trenutnim desvanjem
Bordolini

#283 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

zlo87 wrote:
Bordolini wrote: Hajd nam sad ti prenesi sta je bilo na treningu (posto niko drugi nema), hoces li?

Hordi bilo oko 2000-2500 hiljade, pjevale se, ustvari bolje reći, orile se pjesme i stare i ove koje uvijek pjevamo 8-)

Na kraju hordanja igrači su prišli Sjeveru, pa su sa nama malo hordali 8-) i to je nešto najljepše što ti se može desiti u životu

Hvala :). Ma znam, prelisto sam nase forume, nedaj Boze da jedino ovdje informacije trazim.
Sutra ih zgaziti, poniziti do kraja! 8)
bordo gandalf

#284 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

emigrazione wrote:Izvini, moderator si pa ne bih da ulazimo u neki ''fight'' jer znam da cu da izgubim prije nego i pocnem, ali ti meni bas i ne djelujes kao da te se sve ovo tice. Tvoje shvatanje svega ovoga je pa eto sad su oni nama za trecinu smanjili prostor, jebiga sta je tu je , imamu kosevo i sutra svi na sjever itd...pa ne mozes tako prijatelju, trebas dusmanima staviti do znanja da se ne mogu sa vise od pola Sarajeva zajebavati na ovaj nacin i likovati zbog svega ovoga, mora im se reci ga postoji i revans, da postojimo i da ih cekamo na ziceru u sljedecem derbiju...pazi, jedan lik sa ''pedigreom'' javno, glasno i jasno, poruci da je cilj njegovog kluba da navijaci sarajeva, od sad pa nadalje i ubuduce, UVIJEK imaju tih famoznih 5%... pa znas li ti sta to znaci??? A ja se kao ne smijem buniti protiv toga jer ''jebem i zagadjujem'' temu!
Ne znam da li si ikada prisustvovao derbiju na gradjevini, koju neki zovu i stadionom, u naselju Grbavica. Pa tamo se duse dijele, rat se vodi oko uzimanja vazduha ali bukvalno i sad da se ja ne bunim protiv toga. Ovo je nasa tema i trebao bi i ti, kao deklarisani navijac FKS, da uzmes aktivno ucesce u svemu ovome a ne da sputavas raju i brises postove...
Tice me se i krivo mi je sta nam "komsije" rade mislis da ja ne bi volio da smo sutra uz momke da im damo podrsku da ih dobijemo pa da pjevamo slavimo kao prosle godine...ja ne mogu dati na znanje njima da se ne mogu zajebavati sa nama jer nisam u upravi kluba to je uradio Blekic ko je gledao face to face zna o cemu pricam...bio sam 3 zadnja derbija na grbavici znam u kakvom je stanju doduse nisam bio nikad na istoku da bi mogao pricati o tom djelu...o tome ste imali dvije teme ja ih nisam ni brisao niti sam ih zakljucao to je uradio neko ko vodi racuna o njima i ocito je uradio sa razlogom jer niste vodili normalnu diskusiju ja sam na nasoj temi pustio da se pise o tome kad je vec krenulo kako ne treba pocele provokacije ja sam obrisao upozorio da se prica oko toga zavrsi opet kazem sve je receno sta jos imas reci ne znam
kokuz_sa

#285 Re: Horde Zla

Post by kokuz_sa »

zlo87 wrote:

bogme se bas orilo
ja rostiljao na poljinama..kad cujem ore se pjesme,u prvi mah se sjeti da olimpik igra kontam nije valjda da je OLIMPIK zbavio navijace..kad se sjetim trening garant :D :D
Logovan

#286 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

kokuz_sa wrote: bogme se bas orilo
ja rostiljao na poljinama..kad cujem ore se pjesme,u prvi mah se sjeti da olimpik igra kontam nije valjda da je OLIMPIK zbavio navijace..kad se sjetim trening garant :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

#287 Re: Horde Zla

Post by Neelix »

mozel neko napisati sta je to blekic rekao, za nas koji nismo gledali f2f?
Eldinn

#288 Re: Horde Zla

Post by Eldinn »

Neelix wrote:mozel neko napisati sta je to blekic rekao, za nas koji nismo gledali f2f?
imas na nasem forumu snimak
bordo gandalf

#289 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Neelix wrote:mozel neko napisati sta je to blekic rekao, za nas koji nismo gledali f2f?
I dio

II dio
Bordolini

#290 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

To Bleki legendo! Nismo ovakvog covjeka od pokojnog Svetozara imali. Nema labavo. :dance:
A Zujo biznismen nek stolice kuci ponese za veceru jer ce gladan ostati.
internazionale

#291 Re: Horde Zla

Post by internazionale »

ova garnitura iz uprave želje je na sve spremna
čovjek na tv-u izjavljuje kako navijači fks određuju kome će prodavci karata prodavati karte (valjda ga je sad stid)
dok ne dođu neki normalni ljudi (doći će kad se rastali 3,5%) jedino i najbolje rješenje je derbi igrati bez "gostujućih" navijača
Neelix

#292 Re: Horde Zla

Post by Neelix »

:lol: :lol: :lol: jao kakva legenda je ovaj blekic, potukao ga je do koljena. zujo pjeni sto ce zijanit lovu, pa baca pricu na "mi imamo stadion", zeljo slj godine slavi 90 g i slicne baljezgarije koje nemaju veze s temom :lol:
bordo gandalf

#293 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Neelix wrote::lol: :lol: :lol: jao kakva legenda je ovaj blekic, potukao ga je do koljena. zujo pjeni sto ce zijanit lovu, pa baca pricu na "mi imamo stadion", zeljo slj godine slavi 90 g i slicne baljezgarije koje nemaju veze s temom :lol:
Ziju za dozivotnog predsjednika FK Sarajeva :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance:
van Basten

#294 Re: Horde Zla

Post by van Basten »

Žujo: ja na navijače gledam kao biznis.
Blekić: nas vodi strast, znanje i ljubav
ja: to je glavna razlika između njih i nas

(da ne vadim sad sve bisere, Žujo se je isprosipao sasvim dovoljno da to niko ne mora potencirati)
Reglan

#295 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

van Basten wrote:Žujo: ja na navijače gledam kao biznis.

(da ne vadim sad sve bisere, Žujo se je isprosipao sasvim dovoljno da to niko ne mora potencirati)
Njegova sreca pa ima onu apotekarsku firmu dobro ce mu doci sta poslje onolikog soka.Ako je sta koristio za erekciju,poslje ovoga danas moze komotno na Blekica i to sa lijevom rukom :lol:
internazionale

#296 Re: Horde Zla

Post by internazionale »

van Basten wrote:Žujo: ja na navijače gledam kao biznis.

šta će cirkusant reći,
sve što smo od ovakvih "sportskih" radnika vidjeli dosad nema nikakve veze sa sportom
emigrazione

#297 Re: Horde Zla

Post by emigrazione »

Nevjerovatno, pa koliko laze ovaj njihov gdje mu sve ovo stane. Lik u jednoj recenici sam sebe u lazi uhvati po tri puta, nenadjebivo :-) . I sad kao svi smo krivi, drustvo je takvo, drzava losa, sve je to odraz drustva bla bla bla...otvorili ste pandorinu kutiju, sad decko sa ''pedigreom'' moze da odahne jer ce se konacno osjecati domacinski na svom ''stadionu'', bitici i ostali nece morati da udaraju raju na jugu sto 90min. gledaju prema sjeveru, neko ce na miru da raspale ''letece medvjedice'' bez da ih neko ometa, zujo isto tako moze biti sretan zbog svog ''biznisa'' jer zbog par pisljivih hiljada maraka nije pomjerio guzove imaginarnih godisnjih platisa kojih inace ima milion....odlicni ste, ni braco Hadziosmanovic ne bi ovo pametnije izveo
Obuca9

#298 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#299 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Ovo je upravo ona parola:

"....Biti srcem vezan u tome lezi snaga..."
Nekako s proljeća

#300 Re: Horde Zla

Post by Nekako s proljeća »

Mr Hiccup wrote:
Alkos wrote: @Nekako s proljeca? :)
@north i ostali "starohani", pritisnite gore citiranog korisnika za taj "reunion"... ;-) 8-)
:D

Ma meni nekako nezgodno da talasam...jedino ako ova mlađa raja nema ništa protiv ovih ''veterana'' ...?
Post Reply