Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
- nosara
#276 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Ja se drzim teme 100%...
Komsic je takvima kao sto si ti nacrtao objasnjenje svoje izjave... Ako je Josipovic shvatio, koga boli kita sto ti i tadic niste...
Komsic je takvima kao sto si ti nacrtao objasnjenje svoje izjave... Ako je Josipovic shvatio, koga boli kita sto ti i tadic niste...
- Corto Maltese
#277 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Ni mene ne boli kita šta ti misliš, ali to nije nikakav argument. Ali, neka, širok je ovaj dunjaluk, ima mjesta za sve. I za njega koji se provaljuje, i za tebe koji ga podržavaš, i za mene koji se od '90 na ovamo pita ima li kraja ublehi i ublehašima, i za Mileta koji hvata nabačene zicere... a ni hvala da kaže.nosara wrote:Ja se drzim teme 100%...
-
ja2
#278 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Komso je pravi lik, covjek iz naroda, ljudi nemaju kopmleksa od njega, a zna sta narodu treba.
Ja sam ga imala priliku sresti jedne godine na ljetovanju. Covjek totalno nije nafuran ni uobrazen...ono normala: zena, hrpa djece, dreka, vriska na plazi ko pravi Bosancerosi.
Ja sam ga imala priliku sresti jedne godine na ljetovanju. Covjek totalno nije nafuran ni uobrazen...ono normala: zena, hrpa djece, dreka, vriska na plazi ko pravi Bosancerosi.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#279 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Malo postova imaš ,prenosi te,osim ako nisi klonirani korisnik foruma...pričaš pogrešne stvari pogrešnom čovjekuApocalypto wrote:Brutalno brutalno...ono....komunjarskidr.gog wrote:Nego, kako ne vidiš onaj link u svom profilu koji bode oči, jasno istaknut i brutalno jasanO'š petokraku da pročačkaš oko?
![]()
Mogu zamislit tebe i tvoje CRVENE JURIŠNIKE(yebote) kako poslije visokog leta nisko padate pod zemljine zemlje zemlju u ulici Mileta Budaka u partizanskom?! Mostaru.
Kunem se da se nekoliko ljudi na forumu smije zbog proglašavanje mene siromaha komunjarom
Nego, živ ti meni bio, **be mi se i za Mostar i partizane i za doglavnika Milu...o tome sam davno napisao podosta redaka na ovom forumu...Upoznaj nekoga prije nego istroluješ toliko gluposti.
Over&out glede tebe, pa da se vratimo ovoj temi bez vrijeđanja i slično...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#280 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
27. Jul. 2010. 15:55 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Apocalypto
30 dana

» Apocalypto
30 dana
-
Bitte_Halt_ja_ja
#281 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
bosanski sin...ja sam bio siguran po postovima na pdf religija da si franjevacki militantni fanatik...Kunem se da se nekoliko ljudi na forumu smije zbog proglašavanje mene siromaha komunjarom Poslije vehabije, četnika i ustaše,plaćenika BIA-e, crveni ogrtač SDP Jurišnika firme "fadil mandal &Ugo V.""djeluje romantičarski ..
- nosara
#282 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Bitte_Halt_ja_ja wrote:bosanski sin...ja sam bio siguran po postovima na pdf religija da si franjevacki militantni fanatik...Kunem se da se nekoliko ljudi na forumu smije zbog proglašavanje mene siromaha komunjarom Poslije vehabije, četnika i ustaše,plaćenika BIA-e, crveni ogrtač SDP Jurišnika firme "fadil mandal &Ugo V.""djeluje romantičarski ..
Dobra...
-
delightful
#283 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
nosara, malo paznje u nacinu komunikacije. hvala.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#284 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Jašta je..nego uživajte vi u temi daljenosara wrote:Bitte_Halt_ja_ja wrote:bosanski sin...ja sam bio siguran po postovima na pdf religija da si franjevacki militantni fanatik...Kunem se da se nekoliko ljudi na forumu smije zbog proglašavanje mene siromaha komunjarom Poslije vehabije, četnika i ustaše,plaćenika BIA-e, crveni ogrtač SDP Jurišnika firme "fadil mandal &Ugo V.""djeluje romantičarski ..![]()
Dobra...
- softly
#285 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Negdje sam reko ali vrijedi ponovit - Komsicev slucaj je onaj KLJUCNI argument ovim dole sto hoce TRECI ENTITET.
A bogami, kad malo razmislimo, sa ovakvim "hrvatskim" clanom predsjednistva, tesko im se moze kontrirati.
Meni se to sve cini kao dio nekakvog dogoveronog plana.
SDP je sranje.
A bogami, kad malo razmislimo, sa ovakvim "hrvatskim" clanom predsjednistva, tesko im se moze kontrirati.
SDP je sranje.
-
halo_ba
#286 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Insan je insanu ogledalo.softly wrote:
SDP je sranje.
- nosara
#287 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
softly wrote:Negdje sam reko ali vrijedi ponovit - Komsicev slucaj je onaj KLJUCNI argument ovim dole sto hoce TRECI ENTITET.
SDP je sranje.
- Adriatic
#288 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Nije "hrvatski clan predsjedništva" nego "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"softly wrote:Negdje sam reko ali vrijedi ponovit - Komsicev slucaj je onaj KLJUCNI argument ovim dole sto hoce TRECI ENTITET.
SDP je sranje.
I u tome je suština ove teme.
Al džaba nekima govoriti.
- Adriatic
#289 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Ti hoćeš da pomiriš nepomirljivo.inhibitor wrote:Da se nadjemo na "Bosnjacki clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"?Adriatic wrote: Nije "hrvatski clan predsjedništva" nego "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"
Ocevidno je da postoje razlicita misljenja o tome da li je Ustavom BiH predvidjeno da "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda" bude ikebana ili legitimni predstavnik Hrvata. Ne treba bit iskljuciv, stvar nije crno bijela, i jedno i drugo stanoviste imaju svoje argumente.
Hajde onda konačno pojasni: Kako bi trebalo da se bira legitimni predstavnik jednog naroda?
- softly
#290 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Pa dobro, neka ti bude. De nam sad objasni kako Zeljko Komsic dolazi iz "reda hrvatskog naroda" ?Adriatic wrote:Nije "hrvatski clan predsjedništva" nego "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"softly wrote:Negdje sam reko ali vrijedi ponovit - Komsicev slucaj je onaj KLJUCNI argument ovim dole sto hoce TRECI ENTITET.
SDP je sranje.
- Adriatic
#291 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Nego, iz reda kojeg naroda on dolazi?softly wrote:Pa dobro, neka ti bude. De nam sad objasni kako Zeljko Komsic dolazi iz "reda hrvatskog naroda" ?Adriatic wrote:Nije "hrvatski clan predsjedništva" nego "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"softly wrote:Negdje sam reko ali vrijedi ponovit - Komsicev slucaj je onaj KLJUCNI argument ovim dole sto hoce TRECI ENTITET.
SDP je sranje.
Daj pa nećemo se sad ganjati.
Hajde lijepo objasni kako treba birati "pravog i legitimnog" predstavnika naroda.
Koji je pravi način?
- softly
#292 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
E yebiga ako ti se to treba objasnjavati. Cuj kako, e pa tako sto ce nekoga "iz reda hrvatskog naroda" birati bosnjac i, eto kako!Adriatic wrote:Nego, iz reda kojeg naroda on dolazi?softly wrote:Pa dobro, neka ti bude. De nam sad objasni kako Zeljko Komsic dolazi iz "reda hrvatskog naroda" ?Adriatic wrote: Nije "hrvatski clan predsjedništva" nego "clan predsjedništva iz reda hrvatskog naroda"
Daj pa nećemo se sad ganjati.
Hajde lijepo objasni kako treba birati "pravog i legitimnog" predstavnika naroda.
Koji je pravi način?
Ja ne znam koji se vise kuratz pravite ludi - tri yebena clana yebenog predsjednistva treba da predstavljaju tri yebena naroda. Njihova imena i njihova licna opredjeljenja su pri tom nebitna. Jedanput sam rekao - ako hrvati odluce da ih prestavlja Fahrija Karkin (zasto ne!) i ako to bude izbor hrvatskog naroda, onda ce on biti legitimni predstavnik hrvatskog naroda, bez obzira sto sam nije Hrvat.
Zeljko komsic mozda jeset Hrvat (
Treba li sad ovo sve sto sam rekao i nacrtati.
Ili cemo se i dalje praviti ludi, pa krajem godine prisustvovati LEGITIMNOM stvaranju treceg entiteta ?
_______
I da ne zaboravim - SDP je sranje!
- nosara
#293 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Ovo isto, ali bez laznog "na zalost" misli dabic... Razmisljanje koje ce, definitivno, BiH rasturit na tri dijela...softly wrote:
E yebiga ako ti se to treba objasnjavati. Cuj kako, e pa tako sto ce nekoga "iz reda hrvatskog naroda" birati bosnjac i, eto kako!
Ja ne znam koji se vise kuratz pravite ludi - tri yebena clana yebenog predsjednistva treba da predstavljaju tri yebena naroda. Njihova imena i njihova licna opredjeljenja su pri tom nebitna. Jedanput sam rekao - ako hrvati odluce da ih prestavlja Fahrija Karkin (zasto ne!) i ako to bude izbor hrvatskog naroda, onda ce on biti legitimni predstavnik hrvatskog naroda, bez obzira sto sam nije Hrvat.
Zeljko komsic mozda jeset Hrvat () ali on DEFINITIVNO nije predstavnik hrvatskog naroda kao sto ni Bogic Bogicevic, nazalost, ne predstavlja Srbe.
Ili cemo se i dalje praviti ludi, pa krajem godine prisustvovati LEGITIMNOM stvaranju treceg entiteta ?
_______
I da ne zaboravim - SDP je sranje!
- Adriatic
#294 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
[quote="softly"][quote="Adriatic"]
E yebiga ako ti se to treba objasnjavati. Cuj kako, e pa tako sto ce nekoga "iz reda hrvatskog naroda" birati bosnjac i, eto kako!
Zeljko komsic mozda jeset Hrvat (
) ali on DEFINITIVNO nije predstavnik hrvatskog naroda kao sto ni Bogic Bogicevic, nazalost, ne predstavlja Srbe.
_______
I da ne zaboravim - SDP je sranje