Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa i te su ti s3+, vidi stiker na gumama
Vidi imaju li ovi jos i moze li na rate
195 65 15 CONTINENTAL 1956515 195/65 R15 195/65/15 (105 KM) https://www.olx.ba/r/32325422/13725
A i kod ostalih su ti continental i miselin po 115KM, alo vec ides u taj cjenovni rang
Od jeftinjaka sava
Pa ti si vec u rodbinskim odnosima sa Unitrade-om, imaju premiJum guma za relativno male novce, vjerovatno lanjskih, ali sta ce im faliti. To je apsolvirano davno, na 5 sezona razlika u toj dimenziji je minimalna izmedju premium gume i srednje lige.
NediM17 wrote:Pa ti si vec u rodbinskim odnosima sa Unitrade-om, imaju premiJum guma za relativno male novce, vjerovatno lanjskih, ali sta ce im faliti. To je apsolvirano davno, na 5 sezona razlika u toj dimenziji je minimalna izmedju premium gume i srednje lige.
Kolko sam im para dao u ove 2.5 godine i ne bili u rodbinskim vezama
Al i to je dok mi je poso blizu, ako se sta pomjeri ode i unitrade pa pa
Vdijecemo, mozda i mognem izletit sta vise ali uz shoping karticu...
Danas sam se imao priliku druziti sa Ignisom nekih 15-20 km i ostao sam bas pozitivno iznenadjen motorom i njegovom snagom. Klima radila non stop a on ide. Mjenjac precizan, na volanu komande. Povisena pozicija sjedenja, jednostavan i pregledan. Preko neravnina cvrst i odaje utisak da fino lezi i da se fino vozi. Za grada auto kao stvoreno.
Nazad zaista nisam sjedao, naprijed ima i vise nego dovoljno prostora. Mislim da se i visociji ljudi mogu lako smjestiti jer je visok plus ima dug hod sjedista na sinama. On je pretpostavljam kao i svako auto u toj klasi, dvosjed u sustini.
Meni je ovaj novi SX4 predobar, ovaj na snimku je mozda neki top model sa opremom, mada bi ja dosta toga izbacio kao npr. ovaj panorama krov.
Opasna mu je cijena.
Auto nije skup za ono sto nudi. Sad je to stvarno licne preferencije, ali po mom misljenju best buy varijanta je 1.4BJ sa Allgrip pogonom i Gl+ paketom opreme koji je usitinu bogat.
1.4BJ je pravi zvrk i auto bas ide momacki s njim.
Zasluzna je i relativno mala masa.