Sarajevo shopping
Moderator: anex
- eluna
#277 Re: Sarajevo shoping
pogledaj PPBihnela wrote:Sarajevsku
- Better Man
#278 Re: Sarajevo shoping
LaCici wrote:Ma meni je Bata super po dizajnu, zaista imaju lijepih (naizgled) cipela, sto je rijetkost kod nas u Sarajevu. Bar ja ne mogu da nadjem lijepe mladenacke cipele, sve je nekako za tete. Ali zaista nakon ovoga ne pada mi na pamet, i to vise zbog njihovog neprofesionalizma.
Ako iko ima ruznu obucu to je Bata. Ja za ovo svo vrijeme od kad je prisutna u Sarajevu nisam vidio ni jedne muske cipele da valjaju.
- Better Man
#279 Re: Sarajevo shoping
Ja sam prije 12 godina imao problem sa Martinkama kupljenim u staklenom gradu. Jedna bila malo veca od druge i bez ikakvih problema mi zamjenili, tj. donijeli mi nove.LaCici wrote:Bata me je uzasno razocarala. Kupujem vrlo cesto kod njih obucu, ali nakon ovoga cisto sumnjam da cu vise.
Vidjeh cizme na snizenju, predobre, probam i desna OK ali lijeva malo tijesna, ali me prodavacice ubijede da je to zato sto je desna vise puta probana pa su se malo razgazile sto znaci da ce i lijeva vremenom. Pogledam broj, pise na objema 38. Nosila ih po kuci dan-dva i jos nanijela i pjenu za razmeksavanje, i nista. Lijeva nikako da omeksa. Slucajno uporedim da vidim jesu li iste, kad lijeva kraca od desne za citav broj. Nazovem Batu, kaze zena: "Zasto nisam provjerila da li su iste"Pa valjda je ta Bata neko ime i treba da im se vjeruje. Nikad mi ne pada na pamet da mjerim duzinu cizama, valjda se vidi broj i to je to. Trazila da mi vrate pare, ne daju, tj da citiram: "Dobil ismo zabranu vracanja proslogodisnje kolekcije", a nemaju druge da zamijenim. I fino kada sam nazvala inspekciju i raspitala se sta treba da radim i gospodi u Bati zaprijetila inspekcijom, rekli su da ce mi vratiti pare.
A vaze za jedne od boljih u svijetu obuce u Sarajevu.
- Better Man
#280 Re: Sarajevo shoping
Ta radnja nije Edo niti je to njegova obuca, vec nesta drugo i preko puta je Office shosesa,a ne shoe be do. Edo je naprijed (mislim da dodje poslije ekonomskog fakulteta) i obuca u unutrasnjosti ima Edin potpis.black wrote:bivsi Edo, nekad jako kvalitetna obuca, sad ne znam, valjda drugi lik radiTikvica wrote:Je li neko kupovao obucu u radnji u prolazu u Ferhadiji, mislim da je preko puta radnje sa shoebedoo obucom? Ima izbacena dva izloga u staklu sa strana prolaza. Vidjela sam cizme, ali ne znam kakav im je kvalitet obuce, jer je izbor modela poprilicno saren u radnji. Cijena mi odgovara - 160 KM u odnosu na slicne modele koje se prodaju od 250 KM pa nadalje.
- black
#281 Re: Sarajevo shoping
kasnije sam skonto da ne mislimo na istu radnju ali mrsko mi bilo editovatiBetter Man wrote:
Ta radnja nije Edo niti je to njegova obuca, vec nesta drugo i preko puta je Office shosesa,a ne shoe be do. Edo je naprijed (mislim da dodje poslije ekonomskog fakulteta) i obuca u unutrasnjosti ima Edin potpis.
-
♥ Julianna ♥
#282 Re: Sarajevo shoping
A tu je nekad isto bio cipelar, ne mogu se sjetiti sad kako se zove. Znam da su i od njega raja kupovala Martinke malo drugačije nego što je Edo pravio..
- Tikvica
#283 Re: Sarajevo shoping
hvala na savjetu*mima* wrote:Tikvica wrote:Je li neko kupovao obucu u radnji u prolazu u Ferhadiji, mislim da je preko puta radnje sa shoebedoo obucom? Ima izbacena dva izloga u staklu sa strana prolaza. Vidjela sam cizme, ali ne znam kakav im je kvalitet obuce, jer je izbor modela poprilicno saren u radnji. Cijena mi odgovara - 160 KM u odnosu na slicne modele koje se prodaju od 250 KM pa nadalje.
Tamo nista ne kupuj.......svu tu obucu mozes vidjeti na pijaci i mnogo jeftinije.
- XOptimisticna
#284 Re: Sarajevo shoping
Juce sam srela jednu djevojku ima na sebi ono....ne znam sada kako se zove,onaj kao dzemper(jakna)poput rolke je,navuce se na glavu ali nema rukave vewc ono kao visi,u stilu sala.Nisam strucna ni da opisem.Kupila je u Lukavici ali mi mrsko ici tamo.Gdje to mogu naci u sarajevu
- XOptimisticna
#286 Re: Sarajevo shoping
Hvala puno
- alica.k
#287 Re: Sarajevo shoping
XOptimisticna wrote:Juce sam srela jednu djevojku ima na sebi ono....ne znam sada kako se zove,onaj kao dzemper(jakna)poput rolke je,navuce se na glavu ali nema rukave vewc ono kao visi,u stilu sala.Nisam strucna ni da opisem.Kupila je u Lukavici ali mi mrsko ici tamo.Gdje to mogu naci u sarajevu
poncho
-
švicarska
#288 Re: Sarajevo shoping
Ako imaš vremena dođi u FIS /znam da je tema shoping u Sarajevu ali eto/ imaš ih raznih modela i od različitih materijala , mislim da nisu skupi oko 30 KM.XOptimisticna wrote:Juce sam srela jednu djevojku ima na sebi ono....ne znam sada kako se zove,onaj kao dzemper(jakna)poput rolke je,navuce se na glavu ali nema rukave vewc ono kao visi,u stilu sala.Nisam strucna ni da opisem.Kupila je u Lukavici ali mi mrsko ici tamo.Gdje to mogu naci u sarajevu
- XOptimisticna
#289 Re: Sarajevo shoping
Kakvi su ti u Mangu i kolika je cijenaalica.k wrote:XOptimisticna wrote:Juce sam srela jednu djevojku ima na sebi ono....ne znam sada kako se zove,onaj kao dzemper(jakna)poput rolke je,navuce se na glavu ali nema rukave vewc ono kao visi,u stilu sala.Nisam strucna ni da opisem.Kupila je u Lukavici ali mi mrsko ici tamo.Gdje to mogu naci u sarajevu
ponchoimas i u mangu 2-3 kad sam bila prosle sedmice
- alica.k
#290 Re: Sarajevo shoping
lijepi i skupi.
- Michun
#291 Re: Sarajevo shoping
Helanke, crne, deblje?
Sirano ili?
Sirano ili?
- Ljuska_u_BaklaFi
#293 Re: Sarajevo shoping
Zna zhena sve 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#294 Re: Sarajevo shoping
Ja kupujem na siranu i uvijek sam super zadovoljna.Michun wrote:Helanke, crne, deblje?
Sirano ili?
- swirl
#295 Re: Sarajevo shoping
Ima ih i u Tally Weijl
- alica.k
#296 Re: Sarajevo shoping
u importanne stoji nekakav natpis da se ubrzo otvara prodavnica diesel i irregular choice.
- alica.k
#297 Re: Sarajevo shoping
evo, ja i ove godine trazim ovakve strample...znaci vunene a ne od milion dena.

nasla sam slicne u onoj skiny prodavnici u bbi, al cijena, lol, 50KM. al mi izgledaju dobro kvalitetne i tople...ako ne nadjem druge, kupicu njih svakako.

nasla sam slicne u onoj skiny prodavnici u bbi, al cijena, lol, 50KM. al mi izgledaju dobro kvalitetne i tople...ako ne nadjem druge, kupicu njih svakako.
- because_of_you
#298 Re: Sarajevo shoping
jedna tamo wrote:u bellissimi ima tako lijepih stvarčica
U Bellissimi u starom Robotu nekakvo ludo sniženje, ima hamen džabe stvari
- Nadinka
#299 Re: Sarajevo shoping
Ja sam kupila pletene na siranu prosle godine, na ovaj fol, u nekoj od onih kao radnji sa strane. Imas i u benetonu neke fine pletene,ali su bez stopala..alica.k wrote:evo, ja i ove godine trazim ovakve strample...znaci vunene a ne od milion dena.
![]()
- swirl
#300 Re: Sarajevo shoping
Garderoba koja se prodaje u Belissimi mi je nekako previse tetastasumayya wrote:jedna tamo wrote:u bellissimi ima tako lijepih stvarčica
U Bellissimi u starom Robotu nekakvo ludo sniženje, ima hamen džabe stvari