1-07cokanja wrote:..pa napisi ga..velikim brojevima..Pogodio sam rezultat...![]()
mogli su primit jos 5 golova komotno ... fakat sam ocekivao puno bolju igru srbije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1-07cokanja wrote:..pa napisi ga..velikim brojevima..Pogodio sam rezultat...![]()
Nakon opomene za @Neelix, ... ista vazi i za tebe.libertyBiH wrote:Jos da Svabi mlatnu cete i cao bella....Tako mi je drago....
Ima l' pijanih u "Obali"felipe kajetano wrote:
Nego...maloprije slusam na radiju u "Obali" na svaki gol Srbije gratis cuga
1941. wrote:Ima l' pijanih u "Obali"felipe kajetano wrote:
Ma za alkohola uvijek ima povoda, samo steta sad iz svog dzepa1941. wrote:Ima l' pijanih u "Obali"felipe kajetano wrote:
eno ih razvaljuju1941. wrote:Ima l' pijanih u "Obali"felipe kajetano wrote:
Ma bolje je ovako nego da se neko jači iživljava nad ovim bogaljima u 1/8 finala.U buduće slušaj mene,imam njuh za ovaj nesretni balkanski mentalitet.Jbte,Ivanović ko da debituje u seniorskoj konkurencijifelipe kajetano wrote:Obzirom da su Srbi poznati po olimpijskom duhu, ja bi rekao vazno je ucestvovati![]()
Rezime:
malo je reci katastrofa, odsustvo bilo kakve ideje, sve se svodilo na neuspjele pokusaje nekog soliranja, pojedini igraci ko da su imali motku u dupetu, mislim sta reci, prepali se indijanaca iz Portsmuta, Hofenhajmova i ostalih evropskih velicina![]()
Krivac je iskljucivo Antic sa svojim forsiranjem ves motke Zigica(u onoj situaciji odigrao je k'o vrhunski stoper), Milijas
a Kacar sjedi na klupi, za Kuzmanovica nemam rijeci, za 50 udaraca mokrom spagom..wtf
.....mislim da je ovim juznoafricka misija blizu kraja, al' jopet nada umire zadnja
.radostan dan wrote:Odsad navijam samo za repke koje ne učestvuju na SP. Bar sam rahat.
Ma nema vise taktiziranja, ili dobiti Svabove il' izgubiti 10:0 ako treba, nadam se promjenama u spici(Zigic ne moze da igra vise), Kacara ubaciti u sredinu, zaprijetiti pojedincima "zemunskim klanom"vrhbosna wrote:Ma bolje je ovako nego da se neko jači iživljava nad ovim bogaljima u 1/8 finala.U buduće slušaj mene,imam njuh za ovaj nesretni balkanski mentalitet.Jbte,Ivanović ko da debituje u seniorskoj konkurencijifelipe kajetano wrote:Obzirom da su Srbi poznati po olimpijskom duhu, ja bi rekao vazno je ucestvovati![]()
Rezime:
malo je reci katastrofa, odsustvo bilo kakve ideje, sve se svodilo na neuspjele pokusaje nekog soliranja, pojedini igraci ko da su imali motku u dupetu, mislim sta reci, prepali se indijanaca iz Portsmuta, Hofenhajmova i ostalih evropskih velicina![]()
Krivac je iskljucivo Antic sa svojim forsiranjem ves motke Zigica(u onoj situaciji odigrao je k'o vrhunski stoper), Milijas
a Kacar sjedi na klupi, za Kuzmanovica nemam rijeci, za 50 udaraca mokrom spagom..wtf
.....mislim da je ovim juznoafricka misija blizu kraja, al' jopet nada umire zadnja
,Krasiću trepere juvetovi dolari,Pantelić
,jedino onaj nesretni Luković je na nešto ličio a i on dobi crveni.Srbija i Gana dvije najgore reprenzetacije do sad.Pripremiti se za švabe i odigrati u formaciji 1-10 da ne bi došlo do taj breka
vrhbosna wrote:Dejan Stanković:"možemo dalje,vjerujemo u ovu ekipu"![]()
jbo mater ako je on normalan.