Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Hunkar

#276 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Hunkar »

7cokanja wrote:
Pogodio sam rezultat...
..pa napisi ga..velikim brojevima.. :lol: :lol:
1-0 :D

mogli su primit jos 5 golova komotno ... fakat sam ocekivao puno bolju igru srbije :D al et :D gana :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#277 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by pape »

libertyBiH wrote:Jos da Svabi mlatnu cete i cao bella....Tako mi je drago....
Nakon opomene za @Neelix, ... ista vazi i za tebe.
Opomena vise nece biti, ... uslijedit ce banovi, a vi .... ako zelite, nastavite sa slicnim izjavama.

Mozete navijati za nekoga, ... isto tako mozete navijati i protiv nekoga, ali ... uvredama nema mjesta, bit ce sankcionisane.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#278 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by pape »

@velikibrnjo, ... zadnji si koji je opomenut, ... nema vise opomena.
felipe kajetano

#279 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by felipe kajetano »

Obzirom da su Srbi poznati po olimpijskom duhu, ja bi rekao vazno je ucestvovati :D

Rezime:

malo je reci katastrofa, odsustvo bilo kakve ideje, sve se svodilo na neuspjele pokusaje nekog soliranja, pojedini igraci ko da su imali motku u dupetu, mislim sta reci, prepali se indijanaca iz Portsmuta, Hofenhajmova i ostalih evropskih velicina :-?

Krivac je iskljucivo Antic sa svojim forsiranjem ves motke Zigica(u onoj situaciji odigrao je k'o vrhunski stoper :-) ), Milijas :-) a Kacar sjedi na klupi, za Kuzmanovica nemam rijeci, za 50 udaraca mokrom spagom..wtf :? .....mislim da je ovim juznoafricka misija blizu kraja, al' jopet nada umire zadnja :D
1941.

#280 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by 1941. »

felipe kajetano wrote:
Nego...maloprije slusam na radiju u "Obali" na svaki gol Srbije gratis cuga
Ima l' pijanih u "Obali" :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#281 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Admir_1984 »

1941. wrote:
felipe kajetano wrote:
:D
mO k3

#282 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by mO k3 »

u jednu ruku zao mi sto izgubise u drugu ne..... jedino sto mi je smetalo je ponovo politicko pitanje onaj decko sto mu je na ledjima pisalo ime manjeg entiteta ,kokarda i taj bradonja sa kokardom ...

Inace je bila ghana bolja :) barem moje skromo misljenje...
felipe kajetano

#283 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

1941. wrote:
felipe kajetano wrote:
Ma za alkohola uvijek ima povoda, samo steta sad iz svog dzepa :cry: ...sta' s kleta sudba :D
radostan dan

#284 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by radostan dan »

Odsad navijam samo za repke koje ne učestvuju na SP. Bar sam rahat. :D
sofist

#285 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by sofist »

Ne moze se na SP-u igrati bez trcanja i sa bunarenjem na Zigica. Mislio sam da ce na silu umuvati jedan gol, glavom ili tako nesto (Vidic je bio blizu da ga zabije) ali nista. Mada, da je Krasic ono dao Srbija bi pobijedila i sa 10 igraca. Protiv Njemacke ce vjerovatno igrati bolje ali to ce biti dovoljno za castan poraz ili remi u vrh glave. Protiv Australije vise nece biti ni bitno. Steta, zao mi je Nemanje.
BSn

#286 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by BSn »

Gana odradila dobar posao za Australiju - hvala im. Ocito da im je pomogla ona prijateljska na Kosevu (al' tad smo mi ipak pokazali da smo za klasu bolji od mnogih reprezentacija koje se nalaze na SP-u, pa tako i u grupi D :D ).
Hunkar

#287 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Hunkar »

1941. wrote:
felipe kajetano wrote:
eno ih razvaljuju :D :lol: :lol: :lol:

nego sta je ptpcu skrivila ona trakica sa rezultatom i vremenom nakon sto je gana povela :? :?
mO k3

#288 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by mO k3 »

Jos veceras da njemacka izgubi i mirna bosna :)
Jack Be Nimble

#289 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Jack Be Nimble »

Dobra utakmica, otvoreno je bilo u prvom polu vremenu. Medjutim nakon 55 minute Srbi su crkli. Takodjer nisu imali neku bas igru, mozda u prvom djelu su nesto pokusavali, ali na kraju je sve bilo niz zredinu i samo duge lopte. Ali Ghana je bas fino po terenu, pogotovo u drugom djelu razvlacila igru i drzala loptu na zemlji.

Ocekivao sam da ce neko od Srba dobiti crveni karton, mislio sam da ce to biti Vidic :-D. Ja jos mislim da ce Srbija moci uzeti Njemacku, ali vidjecemo veceras kako Njemci izgledaju.

Nego meni je drago sto je bio jedan od nasih sa R. Srpskom na ledjima :) :bih:
HarnagaHarnaga

#290 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by HarnagaHarnaga »

He, nisam se ovako obradovao jos od Salihovicevog gola Turcima...
vrhbosna

#291 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by vrhbosna »

felipe kajetano wrote:Obzirom da su Srbi poznati po olimpijskom duhu, ja bi rekao vazno je ucestvovati :D

Rezime:

malo je reci katastrofa, odsustvo bilo kakve ideje, sve se svodilo na neuspjele pokusaje nekog soliranja, pojedini igraci ko da su imali motku u dupetu, mislim sta reci, prepali se indijanaca iz Portsmuta, Hofenhajmova i ostalih evropskih velicina :-?

Krivac je iskljucivo Antic sa svojim forsiranjem ves motke Zigica(u onoj situaciji odigrao je k'o vrhunski stoper :-) ), Milijas :-) a Kacar sjedi na klupi, za Kuzmanovica nemam rijeci, za 50 udaraca mokrom spagom..wtf :? .....mislim da je ovim juznoafricka misija blizu kraja, al' jopet nada umire zadnja :D
Ma bolje je ovako nego da se neko jači iživljava nad ovim bogaljima u 1/8 finala.U buduće slušaj mene,imam njuh za ovaj nesretni balkanski mentalitet.Jbte,Ivanović ko da debituje u seniorskoj konkurenciji :lol: ,Krasiću trepere juvetovi dolari,Pantelić :lol: ,jedino onaj nesretni Luković je na nešto ličio a i on dobi crveni.Srbija i Gana dvije najgore reprenzetacije do sad.Pripremiti se za švabe i odigrati u formaciji 1-10 da ne bi došlo do taj breka :lol:
Zvezdas

#292 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Zvezdas »

uzas. nije mi krivo zbog rezultata koliko zbog igre. ko p.... su poceli mec, kao da igraju protiv brazila. noge im teske, ne mogu loptu da prihvate, ne mogu da potrce,... pantelicu pod hitno oduzeti drzavljanstvo srbije, nek igra za moldaviju... ne mogu da vjerujem da su se usrali ovih indijanaca. pa napali su sa 10 igraca i odmah su pocele sanse... zasto uvijek mora isto da bude...
ocekujem bolju igru protiv svaba (ako se ne potuku u svlacionici), ali vise od 1 boda, cisto sumnjam. za prolaz dalje treba nam 6, sto je misija nemoguce.
zakljucak: osvetila nam se kukavicka igra!
vrhbosna

#293 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by vrhbosna »

radostan dan wrote:Odsad navijam samo za repke koje ne učestvuju na SP. Bar sam rahat. :D
.
felipe kajetano

#294 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

vrhbosna wrote:
felipe kajetano wrote:Obzirom da su Srbi poznati po olimpijskom duhu, ja bi rekao vazno je ucestvovati :D

Rezime:

Ma bolje je ovako nego da se neko jači iživljava nad ovim bogaljima u 1/8 finala.U buduće slušaj mene,imam njuh za ovaj nesretni balkanski mentalitet.Jbte,Ivanović ko da debituje u seniorskoj konkurenciji :lol: ,Krasiću trepere juvetovi dolari,Pantelić :lol: ,jedino onaj nesretni Luković je na nešto ličio a i on dobi crveni.Srbija i Gana dvije najgore reprenzetacije do sad.Pripremiti se za švabe i odigrati u formaciji 1-10 da ne bi došlo do taj breka :lol:
Ma nema vise taktiziranja, ili dobiti Svabove il' izgubiti 10:0 ako treba, nadam se promjenama u spici(Zigic ne moze da igra vise), Kacara ubaciti u sredinu, zaprijetiti pojedincima "zemunskim klanom" :D ...a Kuzmanovica poslati Susicu, al' sa jednom rukom :D
bingov buraz

#295 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by bingov buraz »

Odigrah da ce biti crvenih kartona na expektu,sigurica 8-)

Srbija losa,Gana solidna fali im dobar napadac za nesto vise na ovom turniru.
zecko_kupuz

#296 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by zecko_kupuz »

Pošto nisam bio ni za, a ni protiv nekoga danas, samo ću reći da je ovo još jedna prilično loša tekma u nizu. Osim Argentine i Nigerije, ovo ostalo je prilično loše stvarno. :roll: Srbiju ubija mentalitet izgleda.

A onaj Ćosović može komotno ruku pod ruku sa drugim parmakom, Ahmetovićem.
"Pogodio je direk gola" - prejako. :lol: :lol: :lol:
vrhbosna

#297 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by vrhbosna »

Dejan Stanković:"možemo dalje,vjerujemo u ovu ekipu" :lol:
jbo mater ako je on normalan.
Zvezdas

#298 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Zvezdas »

vrhbosna wrote:Dejan Stanković:"možemo dalje,vjerujemo u ovu ekipu" :lol:
jbo mater ako je on normalan.

a sta ocekujes drugo da kaze. on je kapiten i mora to reci, vjerovao ili ne vjerovao u to sto govori...
libertyBiH

#299 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by libertyBiH »

Dobro su komsije prosle sobzirom da su bili autsajderi i samo jedan gol zijanili ipak je uspjeh jer to je Gana... :D
Razumijo sam opomenu pape..... :bih:
Logovan

#300 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Post by Logovan »

jel ono srbija iznenađenje :lol: veze oni nemaju

zaslužena pobjeda afrikanaca 8-)
Locked