Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ali_G
#276 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Egipat je ispao od Alzira. Bilo je svasta u toj utakmici, umalo rat dvije zemlje. Al da su najbolji medju ovim sabanima jesu, al eto.
- Djokej
#277 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Sramota je sto je Kako dobio crveni. Ne pamtim njegov oštar start, da se nesto bunio, čovjek je uvijek korektan.. Ja veceg smrada od onog Keite nisam odavno vidio. 
- fakat
#278 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
mahalas505 wrote:Da li je neko primjetio scenu sudije i Fabiana poslije ovog drugog gola, isto kao da Fabiono govori sudcu "oca mi nisam je dotakao rukom"LSD wrote:Kako loša gluma i brazilaca i slonova , ne zna se koji su gori...sudija je nasjeo na jeftinu glumu i daje Kaki crveni![]()
Kod onog drugog gola Fabiano dva puta rukom igrao ,fino sebi rukom uštopa loptu i zabi gol. Fakat ovaj drugi gol Brazilcima je bio poklon. Brazilci jesu bolji bili, ali i oni vole isto nekad "hinjski" igrati i gluma im nije strana takodjer.
Sudija ili pokazuje Fabijanu "da ga je skontao" ili ga pita je li igrao rukom (ne zna se sta je gore od ovog dvoje!?)? Kako ovo? Zar sudije otvoreno pokazuju da znaju da "zazmire" kada treba i kome treba? Da se razumijemo, navijao sam za Brazil, ovi iz Obale mi nisu bili simpa ni prije tekme, ovaj gol nije utjecao na krajnjeg pobjednika, ali ipak...???
- General_Jackson
#279 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Šta se sekiraš, pa to je milioniti slučaj sudijskih previda u korist velikih na SP do sada. Mućke počinju još u kvalifikacijama, a završavaju na turniru.Fordas wrote:Vala, pisam se ja na Fabiana i sve njemu slicne, i to bi nam trebali biti prvaci i neki uzori![]()
![]()
Fuj, odvratna utakmica, katastrofalno sudjenje u svakom pogledu a maradonina ruka nakon toliko decenija konacno ode u penziju. Odvratno, cime se sve 'igraci' sluze
- ultima_palabra
#280 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Vjerovatno mu govori za ovo drugo "igranje rukom" koje nije bilo...prvo jestefakat wrote:Sudija ili pokazuje Fabijanu "da ga je skontao" ili ga pita je li igrao rukom (ne zna se sta je gore od ovog dvoje!?)? Kako ovo? Zar sudije otvoreno pokazuju da znaju da "zazmire" kada treba i kome treba? Da se razumijemo, navijao sam za Brazil, ovi iz Obale mi nisu bili simpa ni prije tekme, ovaj gol nije utjecao na krajnjeg pobjednika, ali ipak...???
-
udrch
#281 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Žao mi igrača Slonovače, ali zbog saveza njihovog i Ericsona, a na račun našeg Vahe mi drago što će da se oproste odmah..
- nuraH
#282 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Brazilci = odbojkaši 
-
Fordas
#283 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Sta bolan nije bilo??? Jesi dobar?ultima_palabra wrote: Vjerovatno mu govori za ovo drugo "igranje rukom" koje nije bilo...prvo jeste
- ultima_palabra
#284 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Dobar elhamdulillah, malo slabije spavao, al ok sadFordas wrote:Sta bolan nije bilo??? Jesi dobar?ultima_palabra wrote: Vjerovatno mu govori za ovo drugo "igranje rukom" koje nije bilo...prvo jeste![]()
- Romanista 101%
#285 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ova dva svedjanina lete odmah poslije ispadanja, ne bi me iznenadilo da opet vrate Vahu
tako je to u Africi
- Lakat Jebić
#286 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ma bicepsom je primio, kakvim ramenomultima_palabra wrote:Dobar elhamdulillah, malo slabije spavao, al ok sadFordas wrote:Sta bolan nije bilo??? Jesi dobar?ultima_palabra wrote: Vjerovatno mu govori za ovo drugo "igranje rukom" koje nije bilo...prvo jeste![]()
Druga situacija je igranje ramenom
-
elSaik
#287 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Ono ni kvazimodu ne bi rame bilo.
- -Paja
#288 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Ne, uzori bi nam trebali biti rukometasi, simulatori i varalice iz Barcelone.Fordas wrote:Vala, pisam se ja na Fabiana i sve njemu slicne, i to bi nam trebali biti prvaci i neki uzori![]()
![]()
Fuj, odvratna utakmica, katastrofalno sudjenje u svakom pogledu a maradonina ruka nakon toliko decenija konacno ode u penziju. Odvratno, cime se sve 'igraci' sluze
- mavcs
#289 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Auu i Brazilci su (p)ostali šup.ci. Stvarno nevjerovatno , e da li bi ikad ovakav gol priznali Sjevernoj Koreji
ili (hajde da ipak ne pretjerujemo) Urugvaju ???
Brazilci i Francuzi igraju odbojke i to je osovina novog pravca u fudbalu - Forhand football (koristi se ruka pri štopanju lopte , inače ruku nikad više ne koriste) .
ili (hajde da ipak ne pretjerujemo) Urugvaju ???
Brazilci i Francuzi igraju odbojke i to je osovina novog pravca u fudbalu - Forhand football (koristi se ruka pri štopanju lopte , inače ruku nikad više ne koriste) .
-
Nuclear Winter
#290 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
E samo mi je zbog tebe drago što NIKAD arsenal NEĆE biti prvak Engleske,a reprezentacija Engleske može samo u gradačcu na sajmu šljive osvojiti neki pehar-Paja wrote:Ne, uzori bi nam trebali biti rukometasi, simulatori i varalice iz Barcelone.Fordas wrote:Vala, pisam se ja na Fabiana i sve njemu slicne, i to bi nam trebali biti prvaci i neki uzori![]()
![]()
- -Paja
#291 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
위대한 지도자를위한 승리
- -Paja
#292 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Pa kad si tako pametan i sve znas reci mi ko ce to biti drugi prvak pa da bar zaradim. Fulao si temu ne zelim vise da se raspravljam!Nuclear Winter wrote:E samo mi je zbog tebe drago što NIKAD arsenal NEĆE biti prvak Engleske,a reprezentacija Engleske može samo u gradačcu na sajmu šljive osvojiti neki pehar-Paja wrote:Ne, uzori bi nam trebali biti rukometasi, simulatori i varalice iz Barcelone.Fordas wrote:Vala, pisam se ja na Fabiana i sve njemu slicne, i to bi nam trebali biti prvaci i neki uzori![]()
![]()
-
Nuclear Winter
#293 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Fulao si i ti dragi ciki,nemožeš više od jednog dana a da ne spomeneš barcu
U svakom slučaju pojma nemam ko će biti prvak svijeta,ali znam da englezi neće NEMA TEORIJE!
- Braco Alija
#294 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
gigant tae se je ovaj put zatvorenih okica plako u sebi 
- k3ngur
- Braco Alija
#296 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ide direktan prijenos u sjevernoj koreji
prošli put samo prikazali gol korejanaca, pa raja izašla na ulicu kontali uzela koreja brazila

igor kristić
prošli put samo prikazali gol korejanaca, pa raja izašla na ulicu kontali uzela koreja brazila
igor kristić
- velikibrnjo
-
GOLFER
#298 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ja nesto ne vjerujem u te price, ovaj komentator prica mahalske price, mozda je gledao onaj klip sto je neko montirao...Braco Alija wrote:ide direktan prijenos u sjevernoj koreji![]()
![]()
prošli put samo prikazali gol korejanaca, pa raja izašla na ulicu kontali uzela koreja brazila![]()
igor kristić
Idemo za VELIKOG VODJU
-
GOLFER
#299 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ima da oderemo ove curice.... IDEMO BRACO KOREANCI
- Braco Alija
#300 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
pucaju topovi oko gola portugalaca