Budući hrvatski predsjednik

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#276 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Chmoljo »

hik--meta wrote:
osa wrote:
hik--meta wrote:josipovic je smusen covjek, hercegovac je puno sposobniji.
ali nije fakat red da neko iz druge drzave postane predsjednik, mada ko zna...ni hitler nije bio svabo, staljin nije bio rus, napoleon nije bio francuz, a ni fahro nije bosanac...

u čemu sposobniji.
po prelivanju, ulizivanju, i networking-u, sto je glavna stvar, a i po oratorskim sposobnostima...isto i po podrijetlu odgovara "raji" obzirom na vecinu glasackog tijela. a i u zivotu generalno, nesto kao paralela izmedju fahre i recimo lagumdzije, mada nije bas perfektno poredjenje.
koje ba crne oratorske sposobnosti? "napuhao sam se ko žabac od one vode!","radiću ko konj za Hrvatsku!" :-) hajde da ide u Sabor, ali Predsjednik :roll:

dolazi Obama:

Barack, američki predsjednik, drago mi je.

Milan, žabac i konj, također.
osa

#277 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by osa »

hik--meta wrote:
osa wrote:
hik--meta wrote:josipovic je smusen covjek, hercegovac je puno sposobniji.
ali nije fakat red da neko iz druge drzave postane predsjednik, mada ko zna...ni hitler nije bio svabo, staljin nije bio rus, napoleon nije bio francuz, a ni fahro nije bosanac...

u čemu sposobniji.
po prelivanju, ulizivanju, i networking-u, sto je glavna stvar, a i po oratorskim sposobnostima...isto i po podrijetlu odgovara "raji" obzirom na vecinu glasackog tijela. a i u zivotu generalno, nesto kao paralela izmedju fahre i recimo lagumdzije, mada nije bas perfektno poredjenje.
dijelom točno, bandić je kandidat koji odgovara biračkom tijelu sa maksimalno trogodišnjom srednjom školom i manje, tu njegove oratorske sposobnosti dolaze do izražaja, kod obrazovanijih ljudi pak izazivaju zgražanje, ali s obzirom da mi većinu građana imamo u skupini koju sam spomenuo, bandić ima šanse.
cijenim da će ako on uđe u drugi krug, krenuti haranga protiv njega iz njegove bivše stranke, mnoge prljave stvari bi mogle isplivati na površinu, do sada ga nisu dirali, jer mu se nisu htjeli zamjerati(ipak je grd. zagreba) jer nisu bili sigurni da će ući u drugi krug, ali ako uđe, bit će svašta. naravno da će to ogrebati i mnoge ljude u sdp-u, ali dobro je to, to je i cilj demokracije i izbora. čišćenje.
Dee dee zagreb

#278 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Dee dee zagreb »

kosir wrote:
Dee dee zagreb wrote:
kosir wrote:
:lol: :lol: :lol: Vidiš kako svi antihrvati hvale druga Josipovića. Sigurno imaju razloga i spoznaja o njemu.
:lol: :lol: Eh evo pojavio se naš dragi drug kosir :D . Nadam se da si obavio svoju građansku dužnost. Nikad mi neće biti jasno koliko to puno antihrvata živi u Hrvatskoj.
Ima nažalost mnogo. Možda je više onih koji su zaglupljeni šoroševim medijima.
Ta kao budući politolog ili ne znam što, pitaš li se zašto Hrvati ne izlaze glasovati?
Zbog istog razloga zbog kojeg i ja nisam htjela, ali ipak na kraju jesam. Zato što kandidati su koma, a ja sam izabrala onoga koji je najmanja koma od svih. Svatko ima svoje mišljenje.
osa

#279 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by osa »

kosir wrote:
Dee dee zagreb wrote:
kosir wrote:
:lol: :lol: :lol: Vidiš kako svi antihrvati hvale druga Josipovića. Sigurno imaju razloga i spoznaja o njemu.
:lol: :lol: Eh evo pojavio se naš dragi drug kosir :D . Nadam se da si obavio svoju građansku dužnost. Nikad mi neće biti jasno koliko to puno antihrvata živi u Hrvatskoj.
Ima nažalost mnogo. Možda je više onih koji su zaglupljeni šoroševim medijima.
Ta kao budući politolog ili ne znam što, pitaš li se zašto Hrvati ne izlaze glasovati?
pa kiša pada cijeli božji dan.
Bosnolog

#280 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Bosnolog »

kosir wrote:
Bilo bi mi zao naseg Hercegbosanca da ne dobije izbore a toliko se dokazao i zrtvovao :mrgreen:

Naprijed nasi,ako izaberu Bandica onda ce sami nasi susjedi istocni i zapadni shvatiti da nema ko njma vladati,Zlobo je bio Mrkogorac,Tadic je porijeklom Bosanac,a Bandic je Hercegbosanac,a oni pricaju viceve o nama......... :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=jH4nOMeY ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=WsS0kcMD ... re=related
Last edited by Bosnolog on 27/12/2009 21:18, edited 1 time in total.
Dee dee zagreb

#281 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Dee dee zagreb »

osa wrote:
pa kiša pada cijeli božji dan.
:lol: :lol: Ružno je ovo vrijeme :thumbup:
kosir

#282 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by kosir »

kosir je napisao/la:

Vidiš kako svi antihrvati hvale druga Josipovića. Sigurno imaju razloga i spoznaja o njemu.

Dee dee zagreb:

Eh evo pojavio se naš dragi drug kosir . Nadam se da si obavio svoju građansku dužnost. Nikad mi neće biti jasno koliko to puno antihrvata živi u Hrvatskoj

kosir:
Zna Šoroš, zanju komunisti kako se upravlja.
Danas više ni su potrebni tenkovi za osvajanje svijeta. Danas se to radi medijima.
Što narod gluplji to je lakše.
Žao mi je ako Hrvati uđu klub najglupljih naroda.
Last edited by kosir on 27/12/2009 21:23, edited 1 time in total.
osa

#283 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by osa »

kosir wrote:kosir je napisao/la:

Vidiš kako svi antihrvati hvale druga Josipovića. Sigurno imaju razloga i spoznaja o njemu.

Eh evo pojavio se naš dragi drug kosir . Nadam se da si obavio svoju građansku dužnost. Nikad mi neće biti jasno koliko to puno antihrvata živi u Hrvatskoj

Danas više ni su potrebni tenkovi za osvajanje svijeta. Danas se to radi medijima.

a po čemu si ti to bolji od nas da ti možeš biti u tom krugu a mi ne možemo.
Dee dee zagreb

#284 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Dee dee zagreb »

kosir wrote:
Jesi se ti ikad zapitao da možda ti ne spadaš u te kako kažeš glupe Hrvate? Dijeliš ljudima po forumima ili bolje da reknem namećeš svoje primitivne stavove kao da si pokupio svu pamet svijeta :-) .
Možda si i ti slijep. Činjenica je da ne postoji savršeni kandidat ili u najmanju ruku barem dobar. To vidiš i po njihovoj kampanji svi su obećavali nešto što nema veze sa ovlastima predsjednika RH. Prave se budale kao da nikad Ustav nisu pročitali. Sve ti je to čista politika, ne možeš dobiti izbore ako ne obećaš narodu i nemoguće stvari.
Geronimo81

#285 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Geronimo81 »

Ako josipovic ne osvoji preko 40 % Bandic je presjednik hr
Kopenhagen

#286 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Kopenhagen »

Milan Bandić za predsjednika :thumbup: ,kad je bal nek je maskembal :lol:
Kopenhagen

#287 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Kopenhagen »

Bandić je kažu van svog izbornog "stožera" ,zauzet je jer kući gleda tv :lol: :lol: :lol: koji kralj.Milane,Milane,Milane :P
hercegovac_pravi

#288 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by hercegovac_pravi »

E nemojte onda ponovo da kukate kako vam Bošnjaci biraju Predsjednika.....mislim sada kad je Tuđman propo skroz....a SDP kandidat uzima Predsjedničko mjesto. Ili će biti da ni Josipović nije "pravi Hrvat" jer nije kandidat 'ADZ-ja? :lol: :lol: :lol:
Geronimo81

#290 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Geronimo81 »

hercegovac_pravi wrote:E nemojte onda ponovo da kukate kako vam Bošnjaci biraju Predsjednika.....mislim sada kad je Tuđman propo skroz....a SDP kandidat uzima Predsjedničko mjesto. Ili će biti da ni Josipović nije "pravi Hrvat" jer nije kandidat 'ADZ-ja? :lol: :lol: :lol:
cijela zapadna bosna ima hr pasos pa glasa i pa sta. Mislim da je samo jedan tip ovdje govorio za tuđmana pa neznam zasto mislis da su svi hrvatiiz bosne i hercegovine za tuđmana kao i rijetko koji je rekao na tv da ce glasati za tuđmana ako si pratio FTV sve je vecinom bilo bandic,primorac ili hebrang.Uglavnom bice neko iz SDP , a Ja bi volio da bude Bandic
Last edited by Geronimo81 on 27/12/2009 23:45, edited 1 time in total.
vee-jay

#291 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by vee-jay »

Geronimo81 wrote:
hercegovac_pravi wrote:E nemojte onda ponovo da kukate kako vam Bošnjaci biraju Predsjednika.....mislim sada kad je Tuđman propo skroz....a SDP kandidat uzima Predsjedničko mjesto. Ili će biti da ni Josipović nije "pravi Hrvat" jer nije kandidat 'ADZ-ja? :lol: :lol: :lol:
cijela zapadna bosna ima hr pasos pa glasa i pa sta. Mislim da je samo jedan tip ovdje govorio za tuđmana pa neznam zasto mislis da su svi hrvatiiz bosne i hercegovine za tuđmana kao i rijetko koji je rekao na tv da ce glasati za tuđmana ako si pratio FTV sve je vecinom bilo bandic,primorac ili hebrang.Uglavnom bice neko iz SDP , Ja bi volio da bude Bandic
eto mozete naredne godine i u BiH glasati za SDPovca :D
Geronimo81

#292 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Geronimo81 »

vee-jay wrote:
Geronimo81 wrote:
cijela zapadna bosna ima hr pasos pa glasa i pa sta. Mislim da je samo jedan tip ovdje govorio za tuđmana pa neznam zasto mislis da su svi hrvatiiz bosne i hercegovine za tuđmana kao i rijetko koji je rekao na tv da ce glasati za tuđmana ako si pratio FTV sve je vecinom bilo bandic,primorac ili hebrang.Uglavnom bice neko iz SDP , Ja bi volio da bude Bandic
eto mozete naredne godine i u BiH glasati za SDPovca :D
Cim se uredi drzava od mene imaju glasa a dok je ovakva situacija nemaju a i slabo mi prestavljaju SDP
Bosnolog

#293 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Bosnolog »

Sta je ovo slab odziv iz BiH ,sramota,a ovi glasovi podjeljeni izmedu Hebranga i Bandica ce vjerovatno 10 Januara vecina otici zemljakau Bandicu,ako bude bolji odziv moguce je da Bandica ustolici najbrojnija hrvatska dijaspora Bosanci pardon Hercegovci,........ :mrgreen:
Neslužbeni rezultati DIP-a: Josipović uvjerljivo vodi, Bandić drugi
27.12.2009. 22:40

Prema neslužbenim rezultatima DIP-a Josipović uvjerljivo vodi i sigurno je u drugom krugu. U BiH Bandić je ispred Hebranga. Kako je kazao predsjednik DIP-a Branko Hrvatin oko 21.30 dosad je obrađeno 5000 biračkih mjesta. U inozemstvu je odaziv birača još lošiji nego u Hrvatskoj, tek 19 posto birača izašlo je na izbore, a trenutni poredak u BiH je Bandić, Hebrang pa Josipović.

Prema izlaznim anketama koje je agencija Ipsos Puls provela za RTL i Novu TV vodi SDP-ov kandidat Ivo Josipović s 32,78 posto glasova, a slijedi ga Milan Bandić sa 14,1 posto. Andrija Hebrang prema izlaznim anketama osvojio je 12,1 posto glasova. Anketa je podložna statističkoj pogrešci plus/minus 3 posto.

Slijedi Nadan Vidošević s 11,6 posto, HNS-ova kandidatkinja Vesna Pusić sa 7,5 posto, nezavisni kandidat Dragan Primorac 5,9 posto, te IDS-ov Damir Kajin s 4 posto.

Na osmom mjestu je nezavisni kandidat Miroslav Tuđman s 4 posto, a slijedi nezavisni kandidat Josip Jurčević s 2,6, posto.

Na desetom mjestu je nezavisni kandidat Boris Mikšić s 2,1 posto, predzadnja je Vesna Škare-Ožbolt s 1,6 posto i zadnji kandidat Demokratske stranke slavonske ravnice Slavko Vukšić s 0,6 posto glasova
Prve neslužbene rezultate DIP će objaviti u ponoć. Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin upozorio je da se ne treba previše nade polagati u izlazne ankete: "Ne bih rekao da je puno toga poznato. DIP će u ponoć objaviti službene neslužbene rezultate, tada će javnost znati dolazi li do drugog kruga i tko će ići u njega. Izlazne ankete održavaju određeno mišljenje i treba ih shvatiti kao takve".
LeonardoAC

#294 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by LeonardoAC »

iole ozbiljniji političar na balkanu vodi porijeklo iz BiH :D

rođeni u Sarajevu - Silajdžić, Tadić, Crvenkovski, Šešelj... porijeklo iz BiH: Jeremić, Bandić (dopunite listu :D)

Šta im je zajedničko ? Svi skupa rade protiv BiH :D
Mog'o bi im se Milan prirdružiti večeras... :D
kiky

#295 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by kiky »

pa vjerovatno dobiva josipović ...
bandić je tu samo glumac koji če hdz-u uzet glasove njihovim oružjem ...
i poslije izbora nastavit da slaže cigle i uzima talove ...
dalmatinka

#296 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by dalmatinka »

LeonardoAC wrote:iole ozbiljniji političar na balkanu vodi porijeklo iz BiH :D

rođeni u Sarajevu - Silajdžić, Tadić, Crvenkovski, Šešelj... porijeklo iz BiH: Jeremić, Bandić (dopunite listu :D)

Od budućeg hrvatskog predsjednika tko god on bio očekujem samo nekoliko stvari:

- da nije desničar
- da nije u istoj stranci koja ima parlamentarnu većinu ( to bi opet bio jednopartijski sistem )
- da je rođen na teritoriji Republike Hrvatske i ima samo jedno državljanstvo ( ako zabrlja ne može kidnuti u državu koja ga neće izručiti )
BHCluster

#297 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by BHCluster »

Image
Geronimo81

#298 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Geronimo81 »

dalmatinka wrote:
LeonardoAC wrote:iole ozbiljniji političar na balkanu vodi porijeklo iz BiH :D

Od budućeg hrvatskog predsjednika tko god on bio očekujem samo nekoliko stvari:

- da nije desničar
- da nije u istoj stranci koja ima parlamentarnu većinu ( to bi opet bio jednopartijski sistem )
- da je rođen na teritoriji Republike Hrvatske i ima samo jedno državljanstvo ( ako zabrlja ne može kidnuti u državu koja ga neće izručiti )
pa nece biti desnicar
nece pripadati stranci koja ima vecinu
pa sad ce se potpisati sporazum između hr i bih nemas brige ni za to
harač

#299 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by harač »

Uh I. Josipović će dobro fasovati, u Hercegovini je po glasovima tek na petom mjestu! Ako Bandić aktivira biraće protiv apatije izbori su njegovi :!: Bandić mi je simpatičan, ali Josipović nam treba strategijski

LOL upravo Josipović poziva glasače da glasaju za "svjetlo" a ne za "tamu" :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by harač on 28/12/2009 00:22, edited 3 times in total.
cyprus

#300 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by cyprus »

Samo nek nije Her Bang :D :D , ja mislim da bih i Tuđmana lakše podnio :P
Last edited by cyprus on 28/12/2009 00:24, edited 1 time in total.
Post Reply