Iz tvojih usta u Bozije usi.KatarinaKosaca wrote:Više od jednog , hvala što me podsjeti. ti nemaš problema? Blago tebiSocijalista wrote:
Ti imas problem Kato![]()
Ovo što pišeš, a ovaj poslije debilno ponavlja i boldira, jednostavno je čudno u najmanju ruku. Da li mi imamo opoziciju? Ne, jer se ne ponaša kao opozicija. Ne, jer ta politička opcija vlada u dva najveća grada u Fedraciji. Prema tome, i te kako formiraju dio vlasti i ja ih smatram. Osim toga, isto se i ponašaju.Socijalista wrote:Ja iskljucivo pozivam narod da glasa (bilo ovdje na forumu ili na pravim izborima), naravno zelim da ljudi sto vise glasaju za opoziciju (ne krijem uopce da to treba da bude SDP), tamam i bila NS i NSRZB, dobro - bolje to nego danasnja vlast, napadas bez svrhe. Ako ti ne zelis nizakoga da glasas, sto se uopce obracas onda ovdje??? Ako ti ne pase ni jedna stranka, onda sestro glasaj za sve ali samo ne za ovu danasnju vlast, et.
E, sad, glede mog glasa sam napisala šta čekam i koga čekam. KO mi to obeća ima dva glasa iz moje kuće.
Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
- Socijalista
#276 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
-
Eborg
#277 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Prodaja Telekoma? E hebi ga sad, da se i to razgrabi (ne sporim i da je danas kriminal u tome). 
-
portal01
#278 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
-LIBERO- wrote:vidi njega![]()
Gdje ce Zlatko u koaliciju sa "tamo nekom malom strankom/ma"
Veliki Zlaja iz druge galaksije i pobjedit ce sam on ako treba,ni stranka mu ne treba ...sve ce Hin on ziiikkkk...cuj da pravi koaliciju
Pih,ne vjerujes u velikog vozda,i jedinog zastupnika socijaldemokratije![]()
![]()
![]()
ah da zaboravih da je on najveci problem Bh politike... ono kad njega ne bude sve ce krenuti na bolje
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#279 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Nemoj Boga ti sa tim stereotipnim odgovorima koji papagajski ponavljaju svi glasaci SDP-a,isto kao da ste uvjezbani da to izgovorite /napiseteportal01 wrote:-LIBERO- wrote:vidi njega![]()
Gdje ce Zlatko u koaliciju sa "tamo nekom malom strankom/ma"
Veliki Zlaja iz druge galaksije i pobjedit ce sam on ako treba,ni stranka mu ne treba ...sve ce Hin on ziiikkkk...cuj da pravi koaliciju
Pih,ne vjerujes u velikog vozda,i jedinog zastupnika socijaldemokratije![]()
![]()
![]()
ah da zaboravih da je on najveci problem Bh politike... ono kad njega ne bude sve ce krenuti na bolje
Onog momenta kada se Zlatkov egotrip prestane uticajno,kako je sada,prenositi na politiku koju fura SDP,od tog momenta on kao individua nece biti problem,ili ti "problem",kako hoces...niti ce ga vala ko spomenuti
Demantovat ceme ako pred slijedece izbore,koji su fakticki na pragu,pokrene kao lider ,ipak,najvece opozicione stranke,koaliciju,pokret,blok svih opozicionih "srodnih" stranaka,slobodnih intelektualaca,umjetnika,muzicara i svih ostalih,i krene u pravi fajt protiv trenutne pljackasko-klerofasisticke vlasti..e tog momenta cu ga poceti smatrati odgovornim politicarem,koji svoj ego moze potisnuti na ustrb visih ciljeva,koji su smjena ovih idota.
Do tada..egotrip,politicka narcisoidnost ,tastost..kao i vjecno predsjedovanje u stranci,je ono sto je najbitnije cega se vecina ljudi sjeti kada mu neko Zlatka pomene
To je tako,htjeli vi to (SDP-ovci)sebi priznati il' ne
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#280 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Da se i to "razgrabi" privatni kapital bi se prilagođavao tržištu u cilju ostvarnja profita pa bihEborg wrote:Prodaja Telekoma? E hebi ga sad, da se i to razgrabi (ne sporim i da je danas kriminal u tome).
- Pretplatnici manje plaćali
-Bio bolji odnos prema pretplatnicima (klijentima)
-Ponekad bi bio i konkurs za zaposlenje, pa bi građani imali šansu
Priče o BIH Telecomu kao nekakvoj zlatnoj koki su ublehe. To je porodično mafijaški klan koji bezobzirno guli klijente, a tretira ih kao stoku. Neka mi netko kaže sem nekoliko sportskih sponzorstava (u cilju manjeg oporezovanja dobitka) šta su učinili? Ko ih spašava i ko ih žali u ovakvom obliku, jako sam sigurna da je dio tala.
-
Eborg
#281 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Svjestan sam ja toga. Ali mnogo pametniji i stručniji ljudi od tebe i mene i to van BiH su rekli da to ne treba prodavati. Bolje puniti budžet svake godine sa 30-tak miliona KM ili imati tu živu lovu na raspolaganju nego prodati za nekih 150 miliona ili koliko već što bi ionako zaradili za 5-6 godina. Džaba ti smanjena cijena razgovora ako ćeš biti bez posla jer je država zapala u totalnu finansijsku krizu (ima još do dna, ne brini). Šta ćeš, žalosno je da nam je najveći proizvod u ovoj državi impuls a ne krompir, ovca, čelična poluosovina ili šta već.
To ti je ono, hoćeš li da ti dajem marku svaki dan ili sad odmah deset?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#282 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
BIH Telecom ne generira posao.Eborg wrote:Svjestan sam ja toga. Ali mnogo pametniji i stručniji ljudi od tebe i mene i to van BiH su rekli da to ne treba prodavati. Bolje puniti budžet svake godine sa 30-tak miliona KM ili imati tu živu lovu na raspolaganju nego prodati za nekih 150 miliona ili koliko već što bi ionako zaradili za 5-6 godina. Džaba ti smanjena cijena razgovora ako ćeš biti bez posla jer je država zapala u totalnu finansijsku krizu (ima još do dna, ne brini). Šta ćeš, žalosno je da nam je najveći proizvod u ovoj državi impuls a ne krompir, ovca, čelična poluosovina ili šta već.![]()
-
Eborg
#283 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ne, ali ako dođe T-mobile ili neko tako izvlačit će profit i lovu van BiH i država/entitet će ostati bez sredstava koja kako-tako sada ima na raspolaganju. I bez love nema ni biznisa, firme odumiru, otpuštaju se radnici.
-
extrem_m
#284 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Od kako smo ostali pred vratima Nato saveza i bezviznog režima,ja zaista BiH vidim u savezu sa Ruskom federacijom,a nisam Allaha mi ,pravoslavac.

- Socijalista
#285 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ima drugih rijesenjaextrem_m wrote:Od kako smo ostali pred vratima Nato saveza i bezviznog režima,ja zaista BiH vidim u savezu sa Ruskom federacijom,a nisam Allaha mi ,pravoslavac.![]()
![]()
- ilija cvorovic
#286 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Nesvrstani?Socijalista wrote:Ima drugih rijesenjaextrem_m wrote:Od kako smo ostali pred vratima Nato saveza i bezviznog režima,ja zaista BiH vidim u savezu sa Ruskom federacijom,a nisam Allaha mi ,pravoslavac.![]()
![]()
- Socijalista
#287 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Da me ne razumijete pogresno, mislim da je NATO najbolje rijesenje za BiH, ali ko budale letati prema NATO-u - to necemo.ilija cvorovic wrote:Nesvrstani?Socijalista wrote:Ima drugih rijesenjaextrem_m wrote:Od kako smo ostali pred vratima Nato saveza i bezviznog režima,ja zaista BiH vidim u savezu sa Ruskom federacijom,a nisam Allaha mi ,pravoslavac.![]()
![]()
-
kosmos
#288 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
@ socijalista, posto je zlatko osvojio vlast u sarajevu, a za potpunu mu treba gluha bukovica, kazu glavni odbor ide tamo da zasjeda.
- Socijalista
#289 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Kazu da su vec bili tamokosmos wrote:@ socijalista, posto je zlatko osvojio vlast u sarajevu, a za potpunu mu treba gluha bukovica, kazu glavni odbor ide tamo da zasjeda.
-
Pikaso
#290 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Odlicna ideja Ilijailija cvorovic wrote:Nesvrstani?Socijalista wrote:Ima drugih rijesenjaextrem_m wrote:Od kako smo ostali pred vratima Nato saveza i bezviznog režima,ja zaista BiH vidim u savezu sa Ruskom federacijom,a nisam Allaha mi ,pravoslavac.![]()
![]()
Jos samo trebamo naci drugog Titu i isamarati, rasturiti ovo malo mafije na vlasti.
-
Pikaso
#291 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Treba formirati novu stranku. Sve ove postojece su krimogene, profanisane, ofucane, od zla oca i od gore matere.
- therrarrius
#292 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Zasto nema opcija ''necu izaci na izbore''?
- vee-jay
#293 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
zato sto u tom slucaju glasas za pobjednika...therrarrius wrote:Zasto nema opcija ''necu izaci na izbore''?
- Socijalista
#294 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
vee-jay wrote:zato sto u tom slucaju glasas za pobjednika...therrarrius wrote:Zasto nema opcija ''necu izaci na izbore''?
-
profesordoktor
#295 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
BPS-Sefer Halilovic. zqa njih glasam i glasacu opet.
bas me cudi da se pokretac ove teme "nije sjetio" BPS-a. podlo, podlo...
- Socijalista
#296 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Imas dole gdje pise "druga opcija", joj majko mila koliko puta da to jos kazem.profesordoktor wrote:BPS-Sefer Halilovic. zqa njih glasam i glasacu opet.
- Dozer
#297 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Jah...jos kad bi rezultati gornje ankete bili i u stvarnosti...
Socijalista, jesi se sjetio da postavis identicnu anketu i na druge forume, po RS i HB? Mozda bi se zbirom dobila neka realnija slika...? Samo prijedlog...
Socijalista, jesi se sjetio da postavis identicnu anketu i na druge forume, po RS i HB? Mozda bi se zbirom dobila neka realnija slika...? Samo prijedlog...
- HAVANA
#298 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
therrarrius wrote:Zasto nema opcija ''necu izaci na izbore''?
Zato što je to najgluplja opcija.
- Dozer
#299 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ubjedljivo... Ali, onda ce svi ovi koji ne izadju na izbore arlaukati kako im ne valja...
Ovdje pod hitno treba uvesti zakon o obaveznom izlasku na izbore, i kaznjavati sa 200-300 KM ko ne glasa.
Ovdje pod hitno treba uvesti zakon o obaveznom izlasku na izbore, i kaznjavati sa 200-300 KM ko ne glasa.
- Socijalista
#300 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Dozer, to je boli glava prijedlog, ali kako to izvesti???Dozer wrote:Ubjedljivo... Ali, onda ce svi ovi koji ne izadju na izbore arlaukati kako im ne valja...