alica.k wrote:vouvl wrote:alica.k wrote:400KM naspram nula KM?
glup si!
400 KM ce zaraditi radnici a koliko ce para koje ostali građani bih tu potrose otici iz bih u neku drugu zemlju!
sta je tih 400 KM na spram 4o ooo koje ce svaki mjesec odlaziti iz zemlje!
mi nemamo nikakav priliv novca iz vana kao hrvatska od turizma i moramo nastojati da nase pare ostaju u bih sto je vise moguce ali mi smo toliko glupi da sve radimo protiv sebe.
to se posebno da primjetiti na ovom forumu.
glupa a ne glup.
tu sam prestala citat jer je to dovoljan argument od tebe da vidim na kom si nivou.
izvini glupa si!
je li sad ok i hoces li mi sad procitati post?
sta se primas odmah? to sto sam ti rekao je sasvim opravdano jer ne gledas objektivno stvar o kojoj toliko naglabate i koju toliko prizeljkujete.
ovaj gore veli da se nije otvorio a mi vec o parama, pa brate kad se otvori kasno je, o tajkunima nije rijec, tacnije jeste samo sto vi americke podrzavate a nase ne.
po meni su svi ista govna koja se bogate na tuđoj muci i osiromasuju nasu zemlju.
realno zar je bolje radi nekog hira(glupe zelje za stranom markom kafe) dozvoliti da milioni maraka izađu iz bih???
nemojte mi samo reci da treba da kupuje ko sta voli, jbg tv reklame ispiraju mozak i vecina naroda danas kupuje masu stvari koje im cak nisu ni potrebne, kad jos tu dodate osjecaj da ce te biti cool kao kod mekdonaldsa narod pobudali za tim proizvodima i trosi... umjesto da razumno ulaze pare u domace proizvode.
znam da nisu nasi proizvodi kvalitetni, ali kada je kafa u pitanju malo nam je ko moze napraviti kao sto mi mozemo.
a ti se i dalje vrijeđaj kad ti neko kaze da si glupa umjesto da malo sagledas poentu price.