nisam zapazio neke naznake
klasični SF o krahu civilizacije i pokušaju uspostavljanja nove nasuprot raširenom barbarizmu
Moderator: _BataZiv_0809
ma 2012, vise kao metafora o opcenito kraju svijetakomi wrote:kakve veze book of eli ima sa 2012
nisam zapazio neke naznake![]()
![]()
![]()
klasični SF o krahu civilizacije i pokušaju uspostavljanja nove nasuprot raširenom barbarizmuđe su tu maje

dobra je ona hotelska soba i shawshank redemption je jedan od najboljih filmova meni.komi wrote:kao i većina ekranizacija njegovih djela... SMOR
jedna riječ koja opisuje...
prvenstveno sam mislio na horroreminjonja wrote:dobra je ona hotelska soba i shawshank redemption je jedan od najboljih filmova meni.komi wrote:kao i većina ekranizacija njegovih djela... SMOR
jedna riječ koja opisuje...
Pretjerujes,ima fula ali mnogo vise dobrih i nekoliko lektirakomi wrote:prvenstveno sam mislio na horroreminjonja wrote:dobra je ona hotelska soba i shawshank redemption je jedan od najboljih filmova meni.komi wrote:kao i većina ekranizacija njegovih djela... SMOR
jedna riječ koja opisuje...i mini serije

meni storm of the century dobar . i it mi je dobarkomi wrote:vala ne pretjerujem![]()
Langorijeri, Silver bulet, Stand, Rose red, Salems lot, storm of the century
s druge strane ima gomilu dobrih filmova a najboljeg se odrekao kažu (Shining)
nekako su mu sve slične radnje... malo mjesto... čudna dešavanja nešto mijenja ljude... onda umetni vampiri, vanzemaljci...rasplet pobjeda![]()
nešto ga ne volim plaho![]()
dobar mu je Night flier

Ja sam Kingovim djelima, tj. filmskim ekranizacijama istih, imam više negativnih nego pozitivnih iskustava.bingov buraz wrote:Pretjerujes,ima fula ali mnogo vise dobrih i nekoliko lektirakomi wrote:prvenstveno sam mislio na horroreminjonja wrote:
dobra je ona hotelska soba i shawshank redemption je jedan od najboljih filmova meni.i mini serije

meni je film dobarChata87 wrote:
Tek mi je sad jasno zasto sam toliko dugo zaobilazio gledanje ovog filma... odose 2 sata zivota na sranje od filma