Evo, dragi gledaoci, zasto smo odlucili da dodamo jos jednog clana u nas ziri.MUNAFIK wrote:Ja nisam ovdje da nekoga pljujem ni da se sa nekim svadjem a posebno ne da nekoga vrijedjam... Ja sam iznio svoje misljenje sa postovanjem prema svakom drugacijem misljenju, i postoji neka kultura dijaloga al ocito nisu svi upoznati sa tim... al hajde blago majci blago ocu....Aqualung wrote:MUNAFIK wrote:
(quote="Gotovac")
Necu stati u niciju obranu al cu se obratiti MUNAFIKU .....
Ovako tvoje je misljenje onakvo kakvo je .... moje je kontra tvog skroz ... po meni najbolje pjesme su imali LL i Scripta ...ostali su imali okej pjesme ...znaci nije mi bilo losih pjesama ... a sto se tice ovoga za Scriptu ...vidim da nepratis dovoljno show ... znaci od kako je krenuo Show... Scripta je dobivala dobre komentare od Seje i Gobca...nikad od Zele ...znalo se desiti da i on kaze dobar komentar al u sustini cijelo vrijeme on ih je gazio nekakvim svojim izjavama...tako da su oni dobili jos najmanje pozitivinih kritika od gops.Zele kojem su odgovorili ...a naravno ja mislim da bih i ja odgovorio gosp. Zeli koji je od svih autorskih pjesama te noci jedino komentarisao njihovu ... i sto mi je jos gluplje rekao je da je pjesma blijeda kopija tamo nekih drugih pjesam...al kad to cujem od covjeka ciji su najveci hitovi blijede kopije drugih pjesama onda mi je glupo ... ja vjerujem da sam ja bio na bini da bih rekao " MENI JE MARIJA MALO BLIJEDA " (marija - lady in black) mislim ako je imao takvo misljenje nije ga treba reci ... jer je bilo skroz bezzveze...a sada kome se svidja njihova autorska kome ne to nije vazno jer ljudi imaju razlicite ukuse ... tebi se ne svidja meni iskreno nije najbolja pjesma al nije losa uopste ... najlosija mi je pjesma definitivno bila od SABBATKE i Santos Brothersa (/quote)
da ne bi bilo zabune ja kada kazem da su imali najlosiju pjesmu ne znaci to da su oni imali LOSU, GROZNU pjesmu... nego da je najlosija (meni) od onih 5 koje su bile te veceri... Iskreno meni si svi bendovi dobri i drago mi je slusati, i ako navijam za LL oni se nisu uvjek proslavili, isto vazi i za druge bendove... Konkretno skripta jeste par puta definitivno bila najbolja kao bend cjelini ali to ne znaci da ne mogu nekada zabrljati stvar i ispasti... Ja pratim show i cuo sam puno puta da ih je zele pohvalio, u sustini zele se onda najvise trudi da nesto kaze dok gobac i sejo (a posebno sejo) onako MA VI STE MENI SUPER... i to je to...
Gluplji komentar odavno ja ne pocuh. Za Scriptu se ne moze reci da je los bend, oni RASTURAJU. Profesionalci kojima je mjesto na sceni, definitivno. Kakav crni LL, oni su M.udo Marjanovo. Sto kazu Fadil i Dario, pravi"rokerski" bend, poput "Ruza". Poslusajte bend Ruz i skontat cete. Jos kad Dzemu uvezes u sve to, da dva prsta u grlo stavis.
Moje misljenje o skripti i bendovima potpuno pozitivno al ocito da si ti neki kompleksas koji samo zeli da se svadja stoga VOZDRA...
Posto se mi ne mozemo sloziti molim gospodjicu...kako se ono zvase...ah da Lana da nam pripomogne u konacnoj odluci...