Kafica sa bivsom/bivsim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dr.Gonzo

#276 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Mada ima nas svakakvih. Znam djevojku/zenu koja je bila u vezi sa jednim momkom 3 godine, pa sa njegovim njegovim najboljim prijateljem 2 godine. I sve troje skupa sjedili i ispijali kafe.
Udala se za treceg, pa sad sa svima pije kafu Ona veli da je to moderno, a ja sam valjda papanka shto ne pratim modu pa se tome svemu ibretim
Smetalo bi i meni, al znam ljude kojima ne smeta. Sto ljudi, sto cudi, to je bar lako skontati. Je l' to sad lose, dobro, moderno, progresivno, nemoralno, sta god? Takve ocjene radije preskacem kad se radi o stvarima koje me se ne ticu. Nek rade sta hoce.
dr.Gonzo

#277 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Mora da ne guzim.
Strpljiva

#278 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

dr.Gonzo wrote:Mora da ne guzim.
I opet mi neki od forumaša reče šta si zapela čovjeku sa sex, vidiš da mu je neugodno :lol:
Katy

#279 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Katy »

Tema opet akuelna :)
Ostajem pri svom misljenju da u popijenoj kafi sa bivsim nema nista lose sve ovisno kako se dvoje ljudi postave jedno prema drugom(ako je to stvarno kafa i par neobaveznih prijeteljskih rijeci!Imam jednog takvog bivseg koji mi je poznanik danas,cak znamo biti drugarski,prijateljski jedno za drugo tu ako je u pitanju neka pomoc) ali imam jos nesto da dodam;
Zapravo nema nista bolje ako ste imali nepreboljene ljubavi iz proslosti da pokusate da ih kontaktirate jer cete tim kontaktom zapravo konacno upoznati te osobe kakve stvarno jesu i prestati ih(vjerovatno)uzdizati do zvjezda u svojim mastanjima i razmisljanjima!
Last edited by Katy on 22/04/2010 13:55, edited 1 time in total.
Katy

#280 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Katy »

besana wrote:Ja ne mogu ovo citati, too many words, moze li iko da mi preprica ? :lol:
Imas sad skracenu formu! :D
vaca

#281 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by vaca »

dr.Gonzo wrote:
Al i dalje mi je fascinantno da kategoricki tvrdite da je prijateljstvo nakon veze nemoguce.
Ne samo da je moguće, već se nerjetko dešava ;-)
Katy

#282 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Katy »

besana wrote:
Katy wrote:
besana wrote:Ja ne mogu ovo citati, too many words, moze li iko da mi preprica ? :lol:
Imas sad skracenu formu! :D
:lol: :lol: :thumbup: Pa shto si? :lol: Pusti mene, lijenu :lol:

:thumbup:
Pusti bona,kad sam malo bolje pogledala sta sam napisala nije vrijedno price bilo :lol: ;-)
radiostar

#283 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by radiostar »

besana wrote:
Katy wrote:Tema opet akuelna :)
Ostajem pri svom misljenju da u popijenoj kafi sa bivsim nema nista lose sve ovisno kako se dvoje ljudi postave jedno prema drugom(ako je to stvarno kafa i par neobaveznih prijeteljskih rijeci!Imam jednog takvog bivseg koji mi je poznanik danas,cak znamo biti drugarski,prijateljski jedno za drugo tu ako je u pitanju neka pomoc) ali imam jos nesto da dodam;
Zapravo nema nista bolje ako ste imali nepreboljene ljubavi iz proslosti da pokusate da ih kontaktirate jer cete tim kontaktom zapravo konacno upoznati te osobe kakve stvarno jesu i prestati ih(vjerovatno)uzdizati do zvjezda u svojim mastanjima i razmisljanjima!

Ja se ipak drzim one, daleko od ociju, i ushiju, i sms-a i msn-a .... :-) , daleko od srca :D
Vrijeme ucini svoje, ne treba mi kontakt da se razuvjerim, jednostavno nije mi bitno "kakvi su u stvari" . Samo se izmaknesh i zaboravish ....................delate :D

No da me neurozni Gonzo ne naruzi opet, sto ljudi-sto cudi, svak za se travu pase ...etc. :D
i ti si do skoro bila neurozna... hajd' nek nisi vise, drago mi je :thumbup:

ja opet tvrdim, nije nemoguce, 'impossible is nothing', samo je pitanje sta covjek hoce a sta nece... po meni, nikakva veca 'prijetnja' nije otici na kafu sa bivsim/bivsom nego sa bilo kojim drugim muskarcem/zenom.

ali tu se radi o sadasnjem partneru/partnerici, sto ih bezveze 'sikirati', ako to bas nije neophodno? (pod uslovom da postoji sadasnji partner)
Officer Crabtree

#284 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Officer Crabtree »

I dalje dileme o ovom slučaju?

Kakva kafa, do sad', kol'ko je vremena prošlo, ako je nije guzio, nema od ove teme ništa...
xinu

#285 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by xinu »

babyline wrote:a je li pijete obicnu ili s mlijekom. pitanje za ove sto piju tu kaficu sa bivsim/bivsom
ma to je kafica sa slagom :D
sexstranka

#286 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by sexstranka »

Ja jednom popio kaficu sa bivsom(zenom) :-) i nikad vise...
Kafica je trajalo malo duze :D ..pa proradile emocije ma nesnosljivo :lol: :lol:
Ona kuci..ja na pivu..jednu,drugu..jarani drustvo...ja :-)
I ja budala, odem njenoj kuci, da pokusamo ponovno........scene, zivota mi :lol:
Sada, kada je sretnem samo, Djes`ba...a ne bih ni smjeo..ova "sadasnja" bi me isjekla zivog :lol:
Strpljiva

#287 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

sexstranka wrote:Ja jednom popio kaficu sa bivsom(zenom) :-) i nikad vise...
Kafica je trajalo malo duze :D ..pa proradile emocije ma nesnosljivo :lol: :lol:
Ona kuci..ja na pivu..jednu,drugu..jarani drustvo...ja :-)
I ja budala, odem njenoj kuci, da pokusamo ponovno........scene, zivota mi :lol:
Sada, kada je sretnem samo, Djes`ba...a ne bih ni smjeo..ova "sadasnja" bi me isjekla zivog :lol:
:lol:
Reci im kad ne slušaju nas!
kafaac

#288 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by kafaac »

Moze poloziti sijeno i vozacki.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#289 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by pici »

Image

ovako sam nešt sliČno i ja izgledo kad sam uHfaČen u laži od Herke da sam bio sa društvom na KaHFVici ....a ono poruka na mobilnom :x :dance:
SsTtEeLlAa

#290 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by SsTtEeLlAa »

jadnicak ... nije mi te ni malo zao :D :D
Dedo Hikmet

#291 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Dedo Hikmet »

pici wrote:
ovako sam nešt sliČno i ja izgledo kad sam uHfaČen u laži od Herke da sam bio sa društvom na KaHFVici ....a ono poruka na mobilnom :x :dance:

A ti momčino onda reci materi da si odrastao i šta nju briga gdje ti ideš sa svojom rajom i koliko ostaješ.
I fino isključiš mobilni da te ne maltretira. 8)

EDIT: Ok ovde postoji mala šansa da sam se zajebo u procjeni situacije - ali mu je i tekst prilično nejasan.
A očito ima i problem sa tastaturom.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#292 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by pici »

Dedo Hikmet wrote:
pici wrote:

A ti momčino onda reci materi da si odrastao i šta nju briga gdje ti ideš sa svojom rajom i koliko ostaješ.
I fino isključiš mobilni da te ne maltretira. 8)

EDIT: Ok ovde postoji mala šansa da sam se zajebo u procjeni situacije - ali mu je i tekst prilično nejasan.
A očito ima i problem sa tastaturom.
DeDo diŠi :oops:

PalaSa Marsa

#293 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: Pici, pici. :lol: :D
Dedo Hikmet

#294 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Dedo Hikmet »

pici wrote:
DeDo diŠi :oops:
Bogami nije ni Majklu Daglasu lako a čovjek je još godinu dana stariji od mene. 8-) :lol:
Inače na kaficu sa bivšom ženom idem ali samo u prisustvu advokata. :D 8-)
Miss RX

#295 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Miss RX »

Ja mislim da se i sa bivsim moze uvijek imati lijepa konverzacija.Misleci tako nedavno sam ponudila jednom bivsem da se vidimo i da popijemo kaficu.Zaista nisam imala zadnje namjere,vec samo da ga pitam kako je.
I pazi cuda.
On nije htio sa mnom da popije kaficu jer kaze da bi me "ugurao" u sobu......Ok,rekoh,nemoj onda da pijemo kaficu.
Sto bi rekao nas narod:Sto ljudi sto cudi! :roll:
ukras

#296 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ukras »

Mislim da od te kafe nema nista. Mene bi pojela savjest, i znam da bih sama negdje slucajno priznala da sma bila na kafi. :D Ovog sadasnjeg toliko volim da nemam potrebe ni da upoznam nekog drugog momka, odem s njim na kafu ili bilo sta drugo. Sto kazu, jedan ali vrijedan :D
nekadbilatvoja

#297 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by nekadbilatvoja »

Sa BIVSIMAA se ne treba ni pozdraviti, a kamoli piti kafica :lol: :lol: :lol:

Zavisi od covjeka INSANA :-D
Bullet Tooth Tony

#298 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Bullet Tooth Tony »

babyline wrote:rijetke su situacije da se sa bivsim moze popiti kafica, ali zato kapucino sto da ne
:-D :thumbup:
zelenashica

#299 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by zelenashica »

Ja bi rado popila kaficu sa bivšima.....samo kad bi mogla da ih se sjetim :roll:
saso mange

#300 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by saso mange »

zelenashica wrote:Ja bi rado popila kaficu sa bivšima.....samo kad bi mogla da ih se sjetim :roll:
ucini me bivsim pa mozemo na kafu :lol: :lol: :lol:
Post Reply