konfučije wrote:izađi malo iz BiH i Sarajeva pa s epo njihovom asfaltu prošetaj.po cemu to zakljucujes majke ti..."najcivilizovaniji"...po tome sto ste izmislili kravatu a?? hajd suti majke ti
Naravno da je i o ovome riječ, kreteni ste vi koji glavu u pijesak zabijate. Hrvatski narod je sigurno jedan od najcivilizovanih ako ne i najcivilizovaniji narod na balkanu i istočnoj Evropi uopće, ali, vjerujem također da u Zapadnoj Hercegovini živi više nacista i fašista nego što je to slučaj u samoj istočnij Njemačkoj.Nismo mi u predvojru mi smo na dnu pakla.Makar promjeni NIK jer Konfučije je bio pametan.Ako nevjeruješ nama uzmi novine pa pročitaj.OVE ZEMLJE ODAVNO NEMA
Pa naravno da se ne radi o državi, uključi malo to ćelijia moždanih što ti je preostalo, "istočna" sam započeo malim slovom.[/quote]
Možda jesi započeo malim slovom iz samo tebi poznatog razloga jer mi sa malo moždanih ćelija znamo da bi trebalo da se imana država pišu velikim pa one bile ili su još uvjek države a i "pametni sa puno moždanih" makar pregledaj komentar prije slanja pa napiši slova koja fale ili to "vama sa viškom moždanih" netreba.