draganbl wrote:Već sam ranije napomenuo da zbog tvojih fašističkih izjava neću komentarisati tvoje postove.dallton wrote:nije tacno, odnosno nije u istoj ravni - reci mimo sudske presude da je "masakr insceniran" to je brate karadziceva prica, al ti se i dalje pravis lud i hoces da izjednacis sve ali to ne prolazi...draganbl wrote:Kako ova vijest stari i komentari imaju sve manje smisla.
Od Tadićevog boravka na Palama prošlo je skoro 10 dana (ili još i više?) Tadić je, komentarišući svoj dolazak na Pale pokazao je dobar političar, a Komšić je neistinitom i nevažnom pričom o obezbjeđenju i pištoljima još jednom pokazao da je kreten. I dok su naši političari lajali jedni na druge, u međuvremenu je Srbija pohapsila kriminalce iz BiH.
U Srbiji (i u RS) je danas glavna vijest kako je Federer rasturio Đokovića (nije mi nimalo krivo što je taj klovn izgubio) - pogledati http://www.blic.rs, a u dnevnom avazu su sljedeće teme aktuelne, redom:
1. Zbog otkrivanja povjerljivih dokaza o Miloševiću kažnjena sa 7.000 eura
2. Prava nam ne priznaju ni u RS ni u FBiH
3. Novi prostorni plan zbog luke u Neumu
4. Odgođeno suđenje Bičakčiću i Brankoviću
5. OHR treba ostati dok ne riješimo ustavne promjene
6. Tužioci bi ugrozili dokazivanje krivice Karadžića
7. Deložacija zakazana za danas
8. U BiH još 44 hiljade zahtjeva za povratak
itd.
Šta želim da kažem: Političari u BiH (na čelu sa Dodikom, ali ni ostali ne posustaju) su stvorili atmosferu hladnog rata u kojoj (samo oni) love u mutnom i zauzimaju što bolje pozicije pred izbore, dok o običnom narodu (pročitajte vijesti) uopšte ne misle. Puni doprinos tome daju i ovakve diskusije.
i ovim sto si gore napisao ti hoces da kazes da je reci "sami su sebe pobili" i "odgodjeno sudjenje brankovicu" jedno te isto...tu pricu mozes prodati naivnima kad ih nadjes, al oni su u velikoj manjini danas...
uopste ti ne trazim da komentarises, jer su stvari koje ti pises cisto pretvaranje i bas mi je drago sto te ovako mogu sasjeci, a da nemas nijednog argumenta da odgovoris....