Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komi wrote:kako da me preko googla nađu na fb
to mi ne ide nikako
negdje sam garant nesto ukljucio ili iskljkucio
How do I prevent search engines (e.g., Google) from showing my public search listing?
By default, a public search listing is created for all Facebook accoun...
By default, a public search listing is created for all Facebook accounts that belong to users 18 years of age and older. If you do not want people to be able to find you in a search engine result, please take the following steps:
1. Go to the "Applications and Websites" section of your main Privacy Settings page.
2. Scroll down to "Public search" and click "Edit Settings".
3. Un-check the box next to "Enable public search". Please note that if you uncheck this box, people who do not yet use Facebook won’t be able to find you. Allowing your friends to find you both on and off of Facebook may make your experience more meaningful.
Jel mene hvata paranoja ili mi se stvarno desava..
Udjem na fb..neka notifikacija..taj i taj prihvatio moj zahtjev za prijateljstvo.Kao prvo ime mi je nepoznato,kao drugo covjeka ne poznajem,kao trece skoro nikad ne saljem zahtjve ,kao cetvrto ima samo mene i jos jednog lika u prijateljima:?
Ductus Holedocus wrote:Jel mene hvata paranoja ili mi se stvarno desava..
Udjem na fb..neka notifikacija..taj i taj prihvatio moj zahtjev za prijateljstvo.Kao prvo ime mi je nepoznato,kao drugo covjeka ne poznajem,kao trece skoro nikad ne saljem zahtjve ,kao cetvrto ima samo mene i jos jednog lika u prijateljima:?
Promijeni ti sifru za pocetak FB je lud ima pola godine, uvijek neki problemi koji fakat nerviraju.
Promijeni ti sifru za pocetak FB je lud ima pola godine, uvijek neki problemi koji fakat nerviraju.
milion puta sam do sad to uradila..
Cak je neko napravio profil sa mojim imenom(koje niko nema)
milion puta sam do sad to uradila..
Cak je neko napravio profil sa mojim imenom(koje niko nema)
Prijavi profil, i posalji mail ili sta vec i objasni kako stvari stoje. Moze biti da je greska do fb-a, a moze biti i da ti neko nekako cacka po profilu.
Imam jedno pitanje, pa bih htio da čujem odgovor od iskusnih fejsbukera .
Dakle, može li se napraviti da određena grupa prijatelja na zidu vidi samo moje postove (statuse, linkove i ostalo), a da ne vidi postove i ostalo od drugih prijatelja ili grupe prijatelja? Ako može, onda kako?
mozes kontrolisati objave na zidu, od kojih prijatelja zelis vidjeti te promjene statusa, objave ili sl
a ograniciti prijatelje koji ce vidjeti tvoj status, mislim da ne moze
Cek, da vidim jesam li dobro skontala. Ti hoces da uredis profil nekog prijatelja tako da taj neko vidi samo tvoje objave??? To sigurno ne moze
Da sredis da ti vidis samo neke ljude, a neke ignorises to moze
dharma wrote:Cek, da vidim jesam li dobro skontala. Ti hoces da uredis profil nekog prijatelja tako da taj neko vidi samo tvoje objave??? To sigurno ne moze
ne
hoce da njegove objave vidi samo dio prijatelja
jesam nasao sam
ali me jos ne registrira na googlu
ima jedan lik moje isto ime i prezime u gradu u kojem sam ja trebao biti
zato ocu da ukljucim svoje ime ali valjda dok google botovi to registruje proce nekoliko dana
dharma wrote:Cek, da vidim jesam li dobro skontala. Ti hoces da uredis profil nekog prijatelja tako da taj neko vidi samo tvoje objave??? To sigurno ne moze
ne
mislim da se ide na onaj katancic ispod pravouganika za objave i tu imas da odredis da vidi objavu
tvoji prijatelji, prijatelji tvojih prijatelja ili pojedinci ali se to nalazi pod znacajkom uredi...
jesam nasao sam
ali me jos ne registrira na googlu
ima jedan lik moje isto ime i prezime u gradu u kojem sam ja trebao biti
zato ocu da ukljucim svoje ime ali valjda dok google botovi to registruje proce nekoliko dana
Ja koliko skontah kada iskljucis opciju da te izbacuje na gugletu, onda ti automatski upali opciju da te svako moze naci na fb-u.
A to mi se opet ne svidja.
ne
A to Zaboravila kontalicu
Samo da dodam na splinterov komentar. Mozes otici na racun-podesavanje privatnosti i ima ispod pise prilagodi postavke(otvori ti odmah neku tabelu sa tackicama i ispod toga) i tako mozes napraviti neke stvari, tipa slike videosnimke i sl, da ne moras svaki put ici na svaku objavu i stavljati katanac. Ovako ti je lakse, ako to trazis
jedno 10 puta sam pokusala promjeniti ime na mom FB ali nisam uspjela...iako mi je pisalo da ce se promjeniti u roku do 24 sata...nije se promjenilo....
ne
A to Zaboravila kontalicu
Samo da dodam na splinterov komentar. Mozes otici na racun-podesavanje privatnosti i ima ispod pise prilagodi postavke(otvori ti odmah neku tabelu sa tackicama i ispod toga) i tako mozes napraviti neke stvari, tipa slike videosnimke i sl, da ne moras svaki put ici na svaku objavu i stavljati katanac. Ovako ti je lakse, ako to trazis
Niste me shvatili. A mislim da sam bio jasan .
Elem, pitam mogu li napraviti na svom zidu da dio prijatelja ne vidi postove, komentare i linkove koji drugi dio prijatelja stavi na moj zid, bez zaključavanja zida.
To se ovdje podesava, ovo sto je na slici 'samo ja' tu imas opciju da napravis grupu ljudi koja ce vidjeti stvari s tvog zida, kao i grupu ljudi kojim to zelis zabraniti...
To se ovdje podesava, ovo sto je na slici 'samo ja' tu imas opciju da napravis grupu ljudi koja ce vidjeti stvari s tvog zida, kao i grupu ljudi kojim to zelis zabraniti...
Znam, ali ako tu jednoj grupi zabranim, onda ne vide ništa na mom zidu, ni moje ni tuđe postove. Postane kao da nemam zida. A ja hoću da vide samo moje, ali ne i tuđe postove.