Svakome treba dati sansu, i tek nakon odredjenog vremena se moze posteno suditi i presuditi.
Valjda je to ljudski i posteno..., sve ostalo je samo sabanija i mentalno masturbiranje....
Tipicno mi!
upravo tako, samo si zaboravio reisa udrobiti u cijelu pricu...mostarac wrote:-LIBERO- wrote:Rece mali uposlenik Avaza,kojem je pritom i jos jedan clan porodice na jednom od sefovskih mjesta u toj "novini"Neelix wrote:naprijed fahro, gazi ovu sdp stokupredvidjam ubjedljivu pobjedu na izborima
nigdje-nikog (u sdp-u) bojim se da nisi dobar kladionicar
Pobjedi li Dodik u RS-u,a fahro u F BiH,zvanicno obecavam da vadim iseljenicku vizu.
Sto se tice glasackog tijela koje bi moglo Fahru podrzati,pretezno desni centar,i ljudi koji imaju direktnog il' indirektnog hajra od samog Fahre i tog "projekta".
Kako god,sve da mu reis bude nosioc liste,uvjeren sam da bosnjaci ,ipak,nisu tako glup narod.
ja sam nazalost itekako uvjeren da jesu
Sukob u SDA nakon kojeg je sve ostalo isto, Haretov povratak u politiku i nas povratak u proslost, Fahrina tzv. alternativa koja ce nas sa istim likovima kao povesti u bolju buducnost, a likovi i glavni igraci uvijek ostaju isti.
Ovo je nesto sto je bilo za ocekivati. Vrlo brzo ocekujem koketiranje Bakira Izetbegovica sa Fahrom i sve se radi po vec oprobanom receptu, a to je da se pred izbore vlast sama sebi ponasa kao opozicija nudeci narodu alternativu da ponovo izaberu njih, al u novom pakovanju, a jednako smrde.
Ovaj narod je tu pricu toliko puta do sada primio i nasjeo na nju da nema nikakvog razloga da to ne ucini opet. Pa nije im ovo prvi put. SBiH ovo radi svake izbore. U vlasti su i pola godine pred izbore pocnu da se ponasaju kao opozicija, da slucajno biracko tijelo ne bi ostalo kuci. Sad su se razdjelili na tri stranke kako bi pokupili glasove nezadovoljnih vlastitih glasaca i to tako dobro funkcionise i nemojte misliti da Fahro nece dobiti znacajan broj glasova. Hoce naravno i onda ce zajedno opet u vlast. Vec vidjena i veoma ocekivana prica i razvoj dogadjaja. Likovi na sceni su isti, a stranke se mnoze i svaki put se jedan od glavnih aktera pojavi kao opozicija samom sebi i svaki put narod pomisli da ce ga on koji je godinama u vlasti povesti u bolju buducnost i da je on ta alternativa.
SDP i cjelokupna opozicija vec mogu da upisu izborni poraz za godinu dana, ako nesto radikalno ne promjene, jer ovi su zaigrali na sigurnu kartu, koja je dobila vec nekoliko puta, a talovi, ministri i cijela galerija likova od saltera do kabineta u vijecu ministara stalno ostaju isti.
Slazem se s ovim dijelom da nekim ljudima treba suditi,Alfa Kentaur wrote:Kao i obicno, pametnjakovici ne ispustaju tastaturu iz ruku...![]()
![]()
Svakome treba dati sansu, i tek nakon odredjenog vremena se moze posteno suditi i presuditi.
Valjda je to ljudski i posteno..., sve ostalo je samo sabanija i mentalno masturbiranje....
Tipicno mi!
Ti i ovi poput tebe da milion života imate opet makar ni onakav jedan sprat nebiste bili u stanju dovršiti.I oni ublehasi Sabanovici napravise Bosmal... Da im dignemo spomenik?
Zar opet??mostarac wrote: SDP i cjelokupna opozicija vec mogu da upisu izborni poraz za godinu dana
Dovrsio sam ja dovoljno spratova za svoj ceif, svojim znojem i svojom glavom, a jos je zivot preda mnom.konfučije wrote:Ti i ovi poput tebe da milion života imate opet makar ni onakav jedan sprat nebiste bili u stanju dovršiti.I oni ublehasi Sabanovici napravise Bosmal... Da im dignemo spomenik?
Fahro,jesi l' to ti.konfučije wrote:da, ako već niste znali, za onakav biznis je itekako potreban intelekt, za razliku od vas gdje vam je najveći stepen intelektualnog dostignuća u ovim postiranim grimasama predstavljen.Citat "...ja sam intelektualac..ja imam najvece tornjeve...."![]()
![]()
.
Previse volis FKS da bi otisao iz BiH.....-LIBERO- wrote:Rece mali uposlenik Avaza,kojem je pritom i jos jedan clan porodice na jednom od sefovskih mjesta u toj "novini"Neelix wrote:naprijed fahro, gazi ovu sdp stokupredvidjam ubjedljivu pobjedu na izborima
nigdje-nikog (u sdp-u) bojim se da nisi dobar kladionicar
Pobjedi li Dodik u RS-u,a fahro u F BiH,zvanicno obecavam da vadim iseljenicku vizu.
Sto se tice glasackog tijela koje bi moglo Fahru podrzati,pretezno desni centar,i ljudi koji imaju direktnog il' indirektnog hajra od samog Fahre i tog "projekta".
Kako god,sve da mu reis bude nosioc liste,uvjeren sam da bosnjaci ,ipak,nisu tako glup narod.
To generacija 60 + na sijelima prati, a mladi političari i budući nadobudni intelektualci, interno komentiraju.MUNAFIK wrote:konfučije wrote:hebote, primjer jednog mentalnog sklopa koji redovno 60 min prati.jedva cekam ponedjeljak da ga bakir par puta isfura...nadam se da ce i reis biti sredstvo isfuravanja, a i ove izjave
Pa 60 minuta je odavno postala samo to... Emisija koju narod ceka da vidi kako ti tamo novinari na raznorazne nacine prosipaju i isfuravaju pojedince iz politike i javnosti ( i one koje za koje im sef kaze da trebaju prosipat)
Zato je to sve jadno i ovi sto prosipaju a i vecina onih koje prosipaju... sve u svemu jedna velika suplja koju malo ko uzima za ozbiljno...
Alfa Kentaur wrote:Kao i obicno, pametnjakovici ne ispustaju tastaturu iz ruku...![]()
![]()
Tipicno mi!
Zamisljam lolu sa sajkacom kako glasa za Slobu ili Radovana, kontajuci: "Jebaji ga, 'ajde nek proba mali..."Chmoljo wrote:Alfa Kentaur wrote:Kao i obicno, pametnjakovici ne ispustaju tastaturu iz ruku...![]()
![]()
Tipicno mi!![]()
![]()
o jebote koji sado-mazo
E super da ste vi vec '90te znali da su Sloba, Raso... zlocinci.Alfons Kauders wrote:Zamisljam lolu sa sajkacom kako glasa za Slobu ili Radovana, kontajuci: "Jebaji ga, 'ajde nek proba mali..."Chmoljo wrote:Alfa Kentaur wrote:Kao i obicno, pametnjakovici ne ispustaju tastaturu iz ruku...![]()
![]()
Tipicno mi!![]()
![]()
o jebote koji sado-mazo
ili situaciju da ti kćerka dovede kući crnca biseksualnih sklonosti, i kažeš, ma neka, vidjećemo kakav je... nisu svi isti...Alfons Kauders wrote:Zamisljam lolu sa sajkacom kako glasa za Slobu ili Radovana, kontajuci: "Jebaji ga, 'ajde nek proba mali..."Chmoljo wrote:![]()
![]()
o jebote koji sado-mazo

ma jok. jedna za Fahrinog burazera: Ej Šeki, Šeki, tako ti Allaha...salter071 wrote:Ja procitah "Fahretin", pa poceh traziti vijesti kad se to Brena uvalila u neku stranku.
A kakvo je vrijeme ne bi me ni to cudilo...honorar je honorar.
Samo koji bi program te stranke bio?
Bum Cile bum?
To bar nije problem. Samo ugasi svjetlo...ionako se prica da su u mraku svi isti.Chmoljo wrote: ili situaciju da ti kćerka dovede kući crnca biseksualnih sklonosti, i kažeš, ma neka, vidjećemo kakav je... nisu svi isti...
dovesces nas Seki... znam ja tu!Chmoljo wrote:ma jok. jedna za Fahrinog burazera: Ej Šeki, Šeki, tako ti Allaha...salter071 wrote:Ja procitah "Fahretin", pa poceh traziti vijesti kad se to Brena uvalila u neku stranku.
A kakvo je vrijeme ne bi me ni to cudilo...honorar je honorar.
Samo koji bi program te stranke bio?
Bum Cile bum?
Ne. Za Slobu se to dalo naslutiti vec krajem osamdesetih.Alfa Kentaur wrote: E super da ste vi vec '90te znali da su Sloba, Raso... zlocinci.
Energoinvest je već 50 godina u Libiji gdje je radio milionske poslove i za vrijeme rata u BiH, za tvoj info, stoga im hare nikad nije ni trebao da bi tamo dobili posao...bermiin wrote: sta je sa Energoinvestom?? Jeli to drzavnma firma??
a ti se malo bolje informisi,nemoj puno citati Avaz??
a ja sam za razliku od tebe informisan direktno iz stranke...moj najbolji prijatelj je u SBiH...
Sta ces, ako se vole - neka ih...Chmoljo wrote:ili situaciju da ti kćerka dovede kući crnca biseksualnih sklonosti, i kažeš, ma neka, vidjećemo kakav je... nisu svi isti...Alfons Kauders wrote:Zamisljam lolu sa sajkacom kako glasa za Slobu ili Radovana, kontajuci: "Jebaji ga, 'ajde nek proba mali..."Chmoljo wrote:![]()
![]()
o jebote koji sado-mazo