vole bebe i mesaŠeherzada wrote:Mislila sam da bebe jedu mlijeko
dojenje je u stvari samo seksualno iskorištavanje
ali nemoj to nikome pričati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vole bebe i mesaŠeherzada wrote:Mislila sam da bebe jedu mlijeko
lolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega
konkretnije tj. preciznije, ja sam zakačen za nju... odnosno njenulolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega
ovdje tebe niko nije spomenuoChmoljo wrote:konkretnije tj. preciznije, ja sam zakačen za nju... odnosno njenulolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega![]()
![]()
ah, svestrana djevojkalolita_xx wrote:ovdje tebe niko nije spomenuoChmoljo wrote:konkretnije tj. preciznije, ja sam zakačen za nju... odnosno njenulolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega![]()
![]()
neka si ti zakacen, al ja se pitam kako ona moze
morat cuChmoljo wrote: ah, svestrana djevojkaugledaj se na nju
primi menelolita_xx wrote:morat cuChmoljo wrote: ah, svestrana djevojkaugledaj se na nju
i ovog jednog sto sam imala, izgubih
pa sad rece da si sa aidomChmoljo wrote:primi menelolita_xx wrote:morat cuChmoljo wrote: ah, svestrana djevojkaugledaj se na nju
i ovog jednog sto sam imala, izgubih
ma namontiraću se ja na tebe. ti imaš poveće...lolita_xx wrote: pa sad rece da si sa aidomja sam sebicna, nikog ne djelim
sta povece?Chmoljo wrote:ma namontiraću se ja na tebe. ti imaš poveće...lolita_xx wrote: pa sad rece da si sa aidomja sam sebicna, nikog ne djelim
![]()
a čuj šta? sise. šta bebu drugo interesuje.lolita_xx wrote:sta povece?Chmoljo wrote:ma namontiraću se ja na tebe. ti imaš poveće...lolita_xx wrote: pa sad rece da si sa aidomja sam sebicna, nikog ne djelim
![]()
moze, samo da ti ja jedina budem
naravnoburek_in_space wrote:Dolazi li u obzir rijech grudi?!![]()
![]()
E pa ne znam sad da li da Chmoljo prvi uSpita ili...?!lolita_xx wrote:naravnoburek_in_space wrote:Dolazi li u obzir rijech grudi?!![]()
![]()
ne nadaj se..lolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
chmoljo sram da te bude.. nadam se da ces u banovice zbog ovog
sad ce doci moj zoomArslan wrote:ne nadaj se..lolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
chmoljo sram da te bude.. nadam se da ces u banovice zbog ovog![]()
![]()
Sto sam se kacila-kacila se!Imam ja svog Hasu i saletalolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega
blago tebiŠeherzada wrote:Sto sam se kacila-kacila se!Imam ja svog Hasu i saletalolita_xx wrote:jbt aida, ima li bar jedan frajer na forumu da se nisi zakacila na njega
ko je spominjao bebe?!lolita_xx wrote:naravnoburek_in_space wrote:Dolazi li u obzir rijech grudi?!![]()
![]()
ali mi ne trebaju bebe
chmoljoburek_in_space wrote:ko je spominjao bebe?!lolita_xx wrote:naravnoburek_in_space wrote:Dolazi li u obzir rijech grudi?!![]()
![]()
ali mi ne trebaju bebe
![]()
Ne voli samo chmoljo velike silolita_xx wrote: chmoljo