Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
studeni76

#276 Re: Arsenal F.C.

Post by studeni76 »

Nazalost je tako. Al kolko para tolko i muzike.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#277 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

šta je ovo? niĐŽe Arsenalovaca...

hajd što ne znate golove davati nego ne znate ni hraknuti kako treba... :mrgreen:
burek_in_space

#278 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Chmoljavi, ne zachatavaj :oops:
Chmoljo

#279 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

3:0 :oops:

#280 Re: Arsenal F.C.

Post by profil »

Onaj Wenger je definitivno izbacen izvan takta. Vrhunac je bio odbijanje da se rukuje sa Hughes-om. Kako jadno.
burek_in_space

#281 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:3:0 :oops:
Iskreno, nisam gledao utakmicu, ali mislim da je izveo neki vrtic na teren, ovi u punom sastavu, zheljni osvete za godine :dance: u mozak, i jbg...no Champions League je nasha! 8-) :roll:
Chmoljo

#282 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
Chmoljo wrote:3:0 :oops:
Iskreno, nisam gledao utakmicu, ali mislim da je izveo neki vrtic na teren, ovi u punom sastavu, zheljni osvete za godine :dance: u mozak, i jbg...no Champions League je nasha! 8-) :roll:
možda bi bila vaša da su u završnici Standard ili Alkmar :mrgreen:
burek_in_space

#283 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote: možda bi bila vaša da su u završnici Standard ili Alkmar :mrgreen:
Ma kakav Standard i Alkmaar, daj nam Real da se igramo, igramo, igramooooo :oops: :mrgreen:
Bordolini

#284 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Jebo carling cup, nek su ispali, sto manje tekmi to bolje.
alijagoro

#285 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Nego imali kakvih najava za neka pojacanja za januar,nesto se spominje onaj Cmakah iz Bordo-a nije los igrac(gledo sam ga bas u utakmici protiv Juventusa)ali se izgleda omislja Wenger steta sto Dzeko hoce u Milan on bi dobro dosao :D .Vela i Eduardo su obojica nekako nejaki za ove jace utakmice,dok se Vela nastima na ljevicu prodze utakmica jebiga,kad se vraca Bendtner?.Sto se tice ovih mladih(neko ih zove vrticem :D )oni svi izgledaju nejaki pravo danas onaj blento na steroidima Bellamy hoce da bije Wilshira :roll: treba ih sve poslati na posudbu drugim manjim klubovima pa nek se kale jer ovako ce ostati vjecni talenti i nek malo porastu i malo nabildaju :lol: ovako me uvjek strah da ce ih neki krkan polomiti u dijelove(a Engleska liga je puna ovih krkana sto jest jest).Nadam se da ce Wenger ovo malo posloziti genije je to :thumbup: i necemo Real Madrid da dobijemo hocemo ufuranu Barselonu 8-) posto na njih svi svrsavaju :D i sta nam je sa shadow-a ne javlja se vise na ovoj temi sigurno peca ribe na nekoj rijeki :D .
do_tokija

#286 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

nije mi jasno sta navijac chelsija proziva wengera sta tebe briga sta radi menadzer arsenala, kad anceloti dobije otkaz na kraju sezone ja ni komentar necu ostaviti. ne bi davao velike pare za nekog napadaca evo neki spominju i dzeku nema potrebe za tim dobar je ali precjenjen igrac cuj 25-30 miliona pa nije torres, a jos bi se pola godine prilagodjavao uostalom tu je i bendtner..
veljaca

#287 Re: Arsenal F.C.

Post by veljaca »

Arsenal :thumbup: bi puno dobio dolaskom dijamanta ...... Edin :thumbup: bi se u Arsenalu i naigrao lopte i nadavao golova .....
do_tokija

#288 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

veljaca wrote:Arsenal :thumbup: bi puno dobio dolaskom dijamanta ...... Edin :thumbup: bi se u Arsenalu i naigrao lopte i nadavao golova .....
minimalne su sanse da se to ostvari jer arsenal vec ima bendtnera koji je vec prilagodjen najjacoj ligi na svijetu!
Bordolini

#289 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

alijagoro wrote: i sta nam je sa shadow-a ne javlja se vise na ovoj temi sigurno peca ribe na nekoj rijeki :D .
tu sam ja.. a i pecam pomalo :D
Kakav crni Bendtner, nikad od njega igrac biti nece. Dzeko bi dobro dosao ali ne vrijedi on vise od 15 miliona.
alijagoro

#290 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Bordolini wrote:
alijagoro wrote: i sta nam je sa shadow-a ne javlja se vise na ovoj temi sigurno peca ribe na nekoj rijeki :D .
Kakav crni Bendtner, nikad od njega igrac biti nece. Dzeko bi dobro dosao ali ne vrijedi on vise od 15 miliona.
Samo ti pecaj :D nije bas toliko los Bendner samo nema taj golgeterski instinkt al se barem more gurat sa protivnickom odbranom,valjda ce neko doci u januaru.Sta mislis o Veli i Eduardu :? po meni nesto se i nisu pokazali.
Bordolini

#291 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Mora neko :-D
Bendteru nije posao da se gura vec da daje golove. Spor je, neodlucan, nedovoljno jak, ne zna koristiti lijevicu, losa realizacija. Imao je sijaset prilika da se dokaze, nije ih iskoristio, ja bih za njega trazio zamjenu. Eduardo je odlican igrac ali je zapao u krizu, protiv Chelsea je bio najgori na terenu. Vratice se on, nadam se sto prije jer frajer ima super smek za gol a i jedan od rijetkih koji ne peljaju loptu i ne teze ljepoti igre, jednostavan je i koristan igrac. Za Velu i nemam neko odredjeno misljenje, obicno ulazi s klupe i pokaze se protiv ovih tankih ekipa, kad treba odigrati protiv malo jace odbrane-nula bodova.
do_tokija

#292 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

Bordolini wrote:
nevjerovatno kako se potcjenjuje bendtner covjek je najbolji igrac reprezentacije koja je direktno otisla na svjetsko u grupi sa portugalom i svedskom to nesto govori nije on jos dobio svoju sansu od njega najbolje tek dolazi
Bordolini

#293 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Sta je tu nevjerovatno? Ne interesuje me kako se Danska plasirala, on je u Arsenalu dobio metar prilika (puno vise nego ostala djeca od koje se isto ocekuje) pa nikad nije zasjao. Smetao mu Adebayor ( i meni je), evo sad se RVP povrijedio, vidjecemo kako ce ga zamjeniti. Iskreno, ne ocekujem nista od njega. Frajer je isfrustrirani delegat koji i od najjednostavnije sanse napravi veresiju. Sut mu je uzasan, nije dribler, nije brz. Mozda mu je vrijeme da pocne koristiti visinu a pogotovo da poradi na snazi (meni izgleda nekakav mlitav?!) pa da pokusa kao Drogba ili recimo Rooney izaci na kraj sa odbrambenim igracima. Uglavnom, moje ocekivanje od njega je ravno nuli, nadam se da ce Arsene u Januaru u kupovinu, ovaj ne zna a RVP je previse odsutan svake sezone da bi se na njega ozbiljno racunalo.
makkaj

#294 Re: Arsenal F.C.

Post by makkaj »

Blendner :D bi u svakom drugom, velikom klubu letio ko fišek već odavno,imoao je mnogo šansi da se dokaže-tip govori kako će za par godina biti najbolji na svijetu-a ja stvarno ni jednu specijalno dobru karakteristiku ni sam vidio na terenu kod njega...nit koristi svoju grmaljnost, nit je brz, nit pretjerano mudar, nit ima neki šut-sam venger nezna gdje da ga stavi :shock: nekad mi se čini da je Arsenal najtolerantniji i najstrpljiviji klub na svijetu, jest da ih volim zbog toga, al ponekad me to malo i nervira :x
pOZz

#295 Re: Arsenal F.C.

Post by pOZz »

Džeko je profesor fudbala za tog Bendtnera. Toliko o tom reprezentativcu reprezentacije koja se direktno plasirala na SP. :-) Lošijeg igrača odavno nisam gledao u ozbiljnijim ekipama...
profil wrote:Onaj Wenger je definitivno izbacen izvan takta. Vrhunac je bio odbijanje da se rukuje sa Hughes-om. Kako jadno.
Razočarava Arsene...
do_tokija

#296 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

za razliku od tog doktora bendtner ga je zabijao u kvalifikacijama firgosima iz portugala opet kazem najbolji igrac reprezentacije koja je direktno otisla na svjetsko ispred portugala i svedske (ronaldo, ibrahimovic....)

nije jos uvijek dobio pravu sansu u arsenalu valjda ce wenger shvatiti sada da je onaj eduardo obicni kloc i da od njega nema nista bendtner treba dobiti sansu a ipak on je u premiershipu gdje je puno teze zabiti nego u bundesligi u kojoj odbrane ne postoje...
11sumirp

#297 Re: Arsenal F.C.

Post by 11sumirp »

Eh bas zato stoj,blentner dr za ostale igrace zato ce arsenal da tavori na 4,5 mjestu premier lige,a ostali ce prosjeci da klubovima donose titule :oops:
do_tokija

#298 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

11sumirp wrote:Eh bas zato stoj,blentner dr za ostale igrace zato ce arsenal da tavori na 4,5 mjestu premier lige,a ostali ce prosjeci da klubovima donose titule :oops:
kad je to arsenal zavrsio na 5. mjestu? ali opet i da je tako tebi koji nisi navijac arsenala ne bi to trebalo bitno i nemoj pametovati ti ko bi arsenalu valjao a ko ne bi kad nemas pojma o toj ekipi i njihovim igracima...
nosara

#299 Re: Arsenal F.C.

Post by nosara »

Arsenal igra "svileno"... Hoce da se usetaju u gol, da svaka akcija bude remek-djelo... Nekako ne grizu ko ovi hahari iz Celzija i MU...

Navijam za njih, ali cir mi ne gine... :)
11sumirp

#300 Re: Arsenal F.C.

Post by 11sumirp »

do_tokija wrote:
11sumirp wrote:Eh bas zato stoj,blentner dr za ostale igrace zato ce arsenal da tavori na 4,5 mjestu premier lige,a ostali ce prosjeci da klubovima donose titule :oops:
kad je to arsenal zavrsio na 5. mjestu? ali opet i da je tako tebi koji nisi navijac arsenala ne bi to trebalo bitno i nemoj pametovati ti ko bi arsenalu valjao a ko ne bi kad nemas pojma o toj ekipi i njihovim igracima...
Znaci,polako,bez huje,pojasni,nista te ne razumijem,ovo boldirano,tita mi :)

A za prvu recenicu,nisam ni rekao da tavore na 5 mjestu,nego na 4,5 mjestu :) koji su trenutno na tabeli?
Official Site of the Premier League - Barclays Premier League
http://www.premierleague.com/page/Leagu ... 06,00.html
Sta piše?

I stoj najgore,men je arsenal draga ekipa,dopadljiva igra,brz protok lopte,lijepo vezu,cesc je odlican,jebu ih povrede RVP rosickog,prije eduarda,konstantno su povrijedjeni,slabi,mlaki,fizicki preslabi,kad sam ih gledao protiv city-a mislio sam da ce ih pojest oni micah i joleon...:(
Post Reply