Shupćić.
Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dr.Gonzo
#276 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Joj sto zavidim ovom Havani

-
*mima*
#277 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Sto ljudi vole da se opterecavaju nebitnim stvarima?
-
radiostar
#278 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Strpljiva wrote:Kao nisam?! Za njega samo lake cure daju odmah.pa mozda bi bilo pametnije da si njega pitala da ti objasni?
pa eto onda... imas odgovor. za NJEGA.
jedan moj prijatelj je znao reci 'nije qrva ona sto odmah da, nego ona sto joj pita izgori'
- Ghost_Rider_XXX
#279 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Strpljiva wrote:Udaljismo se od teme. Imam svjež primjer prijatelja. Zabavljali se dugo, i potom spavali. Kaže on: Da se desilo ranije, ne vjerujem da bi bilo išta od ozbiljne vezedr.Gonzo wrote:Nemam pojma gdje su ostali, ja govorim samo u svoje imeObjasnite mi ovo.
Ne kontam njegovu konstataciju. Sta vrijednost neke djevojke se mjeri po tome, jel smo se sexksali 1 ili 101 sastanak.
Mislim da su ovjde moralne vrijednosti totalno devijantne, izopacene i da ih htjeli priznati ili ne namecemo mi muskarci.
Ja dam na mjestu gorepomenute cure, lijepo bih se spakovao i prekovrata, mislim da frajer koji tako rezonuje nije nista drugo nego kreten. uz duzno postovanje i izvinjenje sto uvrijedih prijatelja
- HAVANA
#280 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Strpljiva wrote:Kao nisam?! Za njega samo lake cure daju odmah.pa mozda bi bilo pametnije da si njega pitala da ti objasni?
Jebem mu kolje...
- Mis mekinjas
#281 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Bem mu šen'cu ranu......Strpljiva wrote:Kao nisam?! Za njega samo lake cure daju odmah.pa mozda bi bilo pametnije da si njega pitala da ti objasni?
-
Strpljiva
#282 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Dobra i ova.jedan moj prijatelj je znao reci 'nije qrva ona sto odmah da, nego ona sto joj pita izgori'
Eh sad...ona je ta koja odlučuje. U tuđu sreću ne diram. A da ne kažem da je lik P. i ovako sudi. Ja taj problem davno riiješila sa sobom.Ghost_Rider_XXX wrote:Strpljiva wrote:dr.Gonzo wrote:Nemam pojma gdje su ostali, ja govorim samo u svoje imeNe kontam njegovu konstataciju. Sta vrijednost neke djevojke se mjeri po tome, jel smo se sexksali 1 ili 101 sastanak.
Mislim da su ovjde moralne vrijednosti totalno devijantne, izopacene i da ih htjeli priznati ili ne namecemo mi muskarci.
Ja dam na mjestu gorepomenute cure, lijepo bih se spakovao i prekovrata, mislim da frajer koji tako rezonuje nije nista drugo nego kreten. uz duzno postovanje i izvinjenje sto uvrijedih prijatelja
- dr.Gonzo
#283 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Hocu i ja nesto da lanem:
'bem mu krusnu mrvu!

'bem mu krusnu mrvu!
- HAVANA
#284 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Raščupana wrote:Bem mu šen'cu ranu......Strpljiva wrote:Kao nisam?! Za njega samo lake cure daju odmah.pa mozda bi bilo pametnije da si njega pitala da ti objasni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Mis mekinjas
#285 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ku'š ti, ja tek dotrčala....HAVANA wrote:
![]()
![]()

- HAVANA
#286 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Jedino ja nekulturan
kod mene Je... 
- HAVANA
#287 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Sa_dy wrote:sto vi sujete
Ma išĆemo a ne daju...
- Mis mekinjas
#288 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
A što na ovoj temi nije jednostavno pitanje: Hoćete nam dati?

- HAVANA
#290 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Žene,muški,djeca ,stari...ma svi išću...
- HAVANA
#293 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
*mima* wrote:A dadne li ko?
Ne znam ja...ja što sam isko, isko sam
-
detroit-mercy
#294 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ma ja mislim da je problem ako ne trazi odmah
Previse generalno pitanje, sta to znaci trazi odmah nakon par minuta od upznavanja ili par izlazaka. Mislim prvo treba definisati sta je odmah.
Isto tako zavisi od godina, ako si 16 je jedno ali ako si i ti i ona 28 oboje vec preturili dosta toga onda ne vidim problem i u tome da odma trazi i odma da
Previse generalno pitanje, sta to znaci trazi odmah nakon par minuta od upznavanja ili par izlazaka. Mislim prvo treba definisati sta je odmah.
Isto tako zavisi od godina, ako si 16 je jedno ali ako si i ti i ona 28 oboje vec preturili dosta toga onda ne vidim problem i u tome da odma trazi i odma da
-
azrasarajevo
#295 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Ima svakakvih i muskaraca i zena...ali MOJE MISLJENJE je da niko ne treba da "isce"
nekome, ako ga nije dobro upoznao, bio neko vrijeme s njim i tako... 
- burek_in_space
#296 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
Srce mawo swatko, a kojiko je tebi godinica?!azrasarajevo wrote:Ima svakakvih i muskaraca i zena...ali MOJE MISLJENJE je da niko ne treba da "isce"nekome, ako ga nije dobro upoznao, bio neko vrijeme s njim i tako...
-
ajgenrauh
#297 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
I ovaj gore prijatelj, ko i svi ima pravo na misljenje, a misljenje je ko shupak tj, svako ga ima. A ova klapa sto se skupila da mu osporava misljenje, a pritom se svom misljenju divi i smatra ga sasvim normalnim me podsjeti na jednu scenu u filmu, koji sam nekad podavno gledao, a scena je ta da se skupilo onako fino, saroliko a opet u tom momentu homogeno drustvo oko neke pojave. Pojava je bilo djetesce u povojima, a kad je kadar pao na dijete, na vrhu cela mu probili mali rogovi. Slatki mali djavolcic sa slatkim razljupkom.
- HAVANA
#298 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ajgenrauh wrote:I ovaj gore prijatelj, ko i svi ima pravo na misljenje, a misljenje je ko shupak tj, svako ga ima. A ova klapa sto se skupila da mu osporava misljenje, a pritom se svom misljenju divi i smatra ga sasvim normalnim me podsjeti na jednu scenu u filmu, koji sam nekad podavno gledao, a scena je ta da se skupilo onako fino, saroliko a opet u tom momentu homogeno drustvo oko neke pojave. Pojava je bilo djetesce u povojima, a kad je kadar pao na dijete, na vrhu cela mu probili mali rogovi. Slatki mali djavolcic sa slatkim razljupkom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#299 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ja mislim da je danas problem ako odmah ne tražiš

- wewa
#300 Re: Pitanje za djevojke... je li problem ako traži odmah
ja bih rekla da je problem ako moras traziti ili to bas zelis izgovoriti naglas. upoznas se, bude ti fino kad izadjes, vidis ima/nema hemije - dalje valjda spontano, majkamustara...