ERONET

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
marketleader

#276 Re: ERONET

Post by marketleader »

best10 wrote:1000 minuta je džaba! Izaberi omiljeni broj i razgovaraj besplatno!

U periodu promocije, od 01.10. do 31.12.2010.godine, svi novi prepaid korisnici koji kupe posebno obilježen !hej START paket i uspostave prvi poziv do 31.12.2010. kao početnu tarifu imaju !hej Zovimo sa pravom na korištenje opcije 1000 besplatnih minuta; razgovori prema !hej ti broju za 0 KM/min. Besplatan !hej ti broj vrijedi dok je korisnik na !hej Zovimo tarifi. Ukoliko promijeni tarifu, pogodnost besplatnog broja više neće vrijediti

Dakle vrijedi za nove prepaid korisnike ja sam kupio danas start paket novi samo mi naplacuje uspostavu pozive 0,06 Km
Eh ja bi onda mogao baciti ovu svoju karticu i kupiti novi start paket, i tako samo ovaj 063 koristim zbog tih 1000min. Zna li neko dokle ce to trajati tako,da nece samo do nove godine i gotovo?
best10

#277 Re: ERONET

Post by best10 »

Kupis novi start paket i fino aktiviras zeljeni super broj a na ovoj tarifi su pozivi isti prema svim mrezama tako sa meni odgovara i da zovem i mtel i bht
best10

#278 Re: ERONET

Post by best10 »

e ne znam ti dokle vrijedi govore da ce stalno tako biti ovo im je jako dobro
marketleader

#279 Re: ERONET

Post by marketleader »

best10 wrote:Kupis novi start paket i fino aktiviras zeljeni super broj a na ovoj tarifi su pozivi isti prema svim mrezama tako sa meni odgovara i da zovem i mtel i bht
E ovo nisam znao do sad,sad sam pogledao cjenovnik pri !hej zovimo i vidim da su im bolje cijene nego kod bIThtelecoma. Ovo oni hoce da navuku sto vise korisnika,ako dodje do onoga da se moze zadrzati broj a promjeniti operater. Nema sta, mislim da je sad najbolji eronet kod nas ovdje.
best10

#280 Re: ERONET

Post by best10 »

Cjenik usluga eronet slican je ovom kao u mtel-u.I eronet ima hej sms-ajmo svaki drug sms besplatan u mtel svaki sms 0,06 km tako da i isto dode hej zovimo iste su cijene kao u mtel ovdje dobije super broj tako da mi se puno vise ispalti eronet a bht cu polako u penziju poslati posebno fiksni
marketleader

#281 Re: ERONET

Post by marketleader »

best10 wrote:Cjenik usluga eronet slican je ovom kao u mtel-u.I eronet ima hej sms-ajmo svaki drug sms besplatan u mtel svaki sms 0,06 km tako da i isto dode hej zovimo iste su cijene kao u mtel ovdje dobije super broj tako da mi se puno vise ispalti eronet a bht cu polako u penziju poslati posebno fiksni
Ja sam davno poslao fiksni u penziju. Pa da ne dignes slusalicu prije 16KM bilo cini mi se. Pa radije cu kredit napuniti za tu lovu i zvati. Jos onako kad imas fiksni nemas mjere,pa te na kraju iznenadi racun.
best10

#282 Re: ERONET

Post by best10 »

fiskni imam ono iz navike iako ću već iduci tjedan podnjeti zahtjev za iskljucenje preskupo ga plaćam
marketleader

#283 Re: ERONET

Post by marketleader »

best10 wrote:fiskni imam ono iz navike iako ću već iduci tjedan podnjeti zahtjev za iskljucenje preskupo ga plaćam
Ja sam prvo isao da ga zamrznem, mozes na 12mjeseci. Pa onda ako ga ne aktiviras nakon toga, automatski se iskljuci, mislim da je to bolja varijanta.
EUROBIH

#284 Re: ERONET

Post by EUROBIH »

marketleader wrote:
best10 wrote:Cjenik usluga eronet slican je ovom kao u mtel-u.I eronet ima hej sms-ajmo svaki drug sms besplatan u mtel svaki sms 0,06 km tako da i isto dode hej zovimo iste su cijene kao u mtel ovdje dobije super broj tako da mi se puno vise ispalti eronet a bht cu polako u penziju poslati posebno fiksni
Ja sam davno poslao fiksni u penziju. Pa da ne dignes slusalicu prije 16KM bilo cini mi se. Pa radije cu kredit napuniti za tu lovu i zvati. Jos onako kad imas fiksni nemas mjere,pa te na kraju iznenadi racun.
uzmi mtelov fiksni-imam ga 5 mjeseci i na kontu 30 maraka kredita koji nisam još uspio potrošiti!!! bez pretplate,samo obavezna dopuna bonom od 10 KM!!-
black_noke

#285 Re: ERONET

Post by black_noke »

pa oni stvarno nisu normalni! ili su trebali svima ukinuti tih 6 km koje uzmu za te "besplatne" minute ili svima dati da placaju:S sta ja sad trebam uzimati novi broj i dijeliti svima zbog njihovih zajebancija. Boze sacuvaj :roll:
marketleader

#286 Re: ERONET

Post by marketleader »

black_noke wrote:pa oni stvarno nisu normalni! ili su trebali svima ukinuti tih 6 km koje uzmu za te "besplatne" minute ili svima dati da placaju:S sta ja sad trebam uzimati novi broj i dijeliti svima zbog njihovih zajebancija. Boze sacuvaj :roll:
Tako je druze,nema smisla nekako,trebali su svima koji su na hej zovima dati 1000min besplatno.Danas sam zvao korisnicku sluzbu da vidim jel to tako,kad fkt samo novi korisnici koji uzmu start paket. Konto mu ja sve po spisku,ali neki dobar lik,pa sam pustio.
black_noke

#287 Re: ERONET

Post by black_noke »

marketleader wrote:
black_noke wrote:pa oni stvarno nisu normalni! ili su trebali svima ukinuti tih 6 km koje uzmu za te "besplatne" minute ili svima dati da placaju:S sta ja sad trebam uzimati novi broj i dijeliti svima zbog njihovih zajebancija. Boze sacuvaj :roll:
Tako je druze,nema smisla nekako,trebali su svima koji su na hej zovima dati 1000min besplatno.Danas sam zvao korisnicku sluzbu da vidim jel to tako,kad fkt samo novi korisnici koji uzmu start paket. Konto mu ja sve po spisku,ali neki dobar lik,pa sam pustio.
ma jojj, zato su idioti stavili 5 km jeftiniju za koncert tonija cetinskog, ako posaljes sms rezervaciju sa 63 broja :roll:

nesposobni lezihljebovici, ako citate ovo, dajte nam neke pogodnosti, potrosio sam do sad stotine maraka kod vas, pogledajte malo i stare korisnike, nije samo poenta dobit novog korisnika nego i zadrzati starog :roll: pogledajte malo kako se paze korisnici u svijetu.
escobar__

#288 Re: ERONET

Post by escobar__ »

black_noke wrote:
marketleader wrote:
ma jojj, zato su idioti stavili 5 km jeftiniju za koncert tonija cetinskog, ako posaljes sms rezervaciju sa 63 broja :roll:

nesposobni lezihljebovici, ako citate ovo, dajte nam neke pogodnosti, potrosio sam do sad stotine maraka kod vas, pogledajte malo i stare korisnike, nije samo poenta dobit novog korisnika nego i zadrzati starog :roll: pogledajte malo kako se paze korisnici u svijetu.
Ne treba mi ništa od njih (jer i kad šta dadnu onda nam to naplate na drugi način). Samo nek prestanu sa spamanjem i maltretiranjem korisnika onim dosadnim sekretaricama.
black_noke

#289 Re: ERONET

Post by black_noke »

a je li se ima taj broj uzeti na obicnoj trafici ili se mora ici u onaj njihov centar?
EUROBIH

#290 Re: ERONET

Post by EUROBIH »

black_noke wrote:a je li se ima taj broj uzeti na obicnoj trafici ili se mora ici u onaj njihov centar?
odeš u konzum ili merkator, uzmeš box=
:thumbup: mobitel lg gb102 -baterija mu traje do 6 dana sa jednim punjenjem sa 063 007 xxx karticom i BESPLATNOM AKTIVACIJOM 1000 minuta sve za 29 KM!!! ...ili solo sim karticu od 5 KM i kreditom od 1KM :sad:

na štandu eroneta u merkatoru uzmi fotokopirani naputak za aktivaciju 1000 minuta !!!
neki

#291 Re: ERONET

Post by neki »

EUROBIH wrote:
black_noke wrote:a je li se ima taj broj uzeti na obicnoj trafici ili se mora ici u onaj njihov centar?
:thumbup: mobitel lg gb102 -baterija mu traje do 6 dana sa jednim punjenjem sa 063 007 xxx karticom i BESPLATNOM AKTIVACIJOM 1000 minuta sve za 29 KM!!! ...ili solo sim karticu od 5 KM i kreditom od 1KM :sad:

na štandu eroneta u merkatoru uzmi fotokopirani naputak za aktivaciju 1000 minuta !!!
naputak :-) zar na hr ne bi trebalo biti nacestak :lol:
black_noke

#292 Re: ERONET

Post by black_noke »

EUROBIH wrote:

hvala drug, ajd otici cu pogledati to. a mozda ima i u bbi, vidio sam onaj njihov stand, to mi je najblize pa ako ne bude ici cu u merkator i konzum :)
best10

#293 Re: ERONET

Post by best10 »

sta mislite o ovoj eronet 15 plus cine mi se povoljni pozivi i sve mi je uracunato u pretplatu
best10

#294 Re: ERONET

Post by best10 »

imaju besplatne vikend minute i besplatne sms-ove bilo bi dobro da ima mogucnost super broja
EUROBIH

#295 Re: ERONET

Post by EUROBIH »

best10 wrote:imaju besplatne vikend minute i besplatne sms-ove bilo bi dobro da ima mogucnost super broja

TO JE SITNO.........OVO JE PRAVI NAPUTAK :lol: :lol: :lol:

makneš im telefon iz ponude PLUS 15 koji platiš 170 KM i preprodaš ga za duple pare.......i imaš plaćeno plus15 godinu dana!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

dobro...taj telefon je zaključan i otključamo ga preko SE servera 8-)

imaš i lg kukca 3 za 70 markica a u PRODAJI JE OKO 200 KM...OPET SI DOOOOOOOOOOOOOOOOBAR

i eto ti nafake od eroneta :-D

samo da krene SL3 :skoljka: pa se isplati i nokie C5 za 150 maraka, 2700 od 10 maraka...........
striker

#296 Re: ERONET

Post by striker »

best10 wrote:sta mislite o ovoj eronet 15 plus cine mi se povoljni pozivi i sve mi je uracunato u pretplatu
Meni se iz ovog sviđa samo telefon koji sam naručio (c6112 dual sim). Znači ima opciju da se koriste dvije kartice (dva različita operatera).
E, sad o problemu...
Fazon je u tome što kad mi prodaju "paket" izbiflaju nekih milion stvari, a ne kaže mi jednu vrlo važnu pojedinost. To je: da provjera stanja na računu putem SMS poruke košta 9 kf!?
Desilo mi se da kad god zovem učini mi se da sam mnogo potrošio, ma koliko razgovor trajao. Onda ja pošaljem SMS da vidim stanje, a ono pokazuje da mi je račun još veći... ja pošaljem opet, a ono opet više, a nisam nikog zvao... dok nisam skontao da taj SMS nije besplatan, što bi po meni bilo sasvim normalno!
Pošto sam tek aktivirao ovaj račun u toku je još provjeravanje, ali onako na prvu, ovo mi se nikako ne sviđa, jer je ovo jedan vrlo perfidan način pljačke korisnika!!
Sad bih ja rado da kontrolišem svoj trošak - češće provjeravajući stanje na računu, ali avaj... 9+9+9+9... ne isplati se!!
Da bar košta koliko i obični SMS - 6 kf, pa nosio ih đavo!! Ovako sam sad pravo u dilemi šta da radim. Eto, prvi korak mi je bio da podjelim ovo sa širokim forumskim auditorijumom. :(
EUROBIH

#297 Re: ERONET

Post by EUROBIH »

striker wrote:
best10 wrote:sta mislite o ovoj eronet 15 plus cine mi se povoljni pozivi i sve mi je uracunato u pretplatu
Meni se iz ovog sviđa samo telefon koji sam naručio (c6112 dual sim). Znači ima opciju da se koriste dvije kartice (dva različita operatera).
E, sad o problemu...
Fazon je u tome što kad mi prodaju "paket" izbiflaju nekih milion stvari, a ne kaže mi jednu vrlo važnu pojedinost. To je: da provjera stanja na računu putem SMS poruke košta 9 kf!?
Desilo mi se da kad god zovem učini mi se da sam mnogo potrošio, ma koliko razgovor trajao. Onda ja pošaljem SMS da vidim stanje, a ono pokazuje da mi je račun još veći... ja pošaljem opet, a ono opet više, a nisam nikog zvao... dok nisam skontao da taj SMS nije besplatan, što bi po meni bilo sasvim normalno!
Pošto sam tek aktivirao ovaj račun u toku je još provjeravanje, ali onako na prvu, ovo mi se nikako ne sviđa, jer je ovo jedan vrlo perfidan način pljačke korisnika!!
Sad bih ja rado da kontrolišem svoj trošak - češće provjeravajući stanje na računu, ali avaj... 9+9+9+9... ne isplati se!!
Da bar košta koliko i obični SMS - 6 kf, pa nosio ih đavo!! Ovako sam sad pravo u dilemi šta da radim. Eto, prvi korak mi je bio da podjelim ovo sa širokim forumskim auditorijumom. :(

zašto to radiš???
stanje računa proveri STANDARDNIM NAČINOM
*101# pa poziv

a POSEBN DOSTAVA NARUĐBI se plaća !!!! :dance:
stidljiv

#298 Re: ERONET

Post by stidljiv »

Ne moze se na pretplati eronetovoj tako provjeriti stanje racuna. Moras poslati poruku koja kosta toliko...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#299 Re: ERONET

Post by Bobi »

Najforumas podforuma za 2010 godinu je EUROBiH :thumbup: . :bih:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#300 Re: ERONET

Post by Bobi »

stidljiv wrote:Ne moze se na pretplati eronetovoj tako provjeriti stanje racuna. Moras poslati poruku koja kosta toliko...
Zar nemaju oni kao BHMobile preko wap-a ili net-a?
Post Reply