Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ganga se kod nas na pravu najviše vrtio kad sam ja bio prva godina, poslije je prorijedio...mi čekamo predavanje, on stane za govornicu, i uvijek ista priča, kaže, izaberite mene za dekana, pa ćemo prodati ovu zgradu i svi ćemo ići u indiju da se kupamo u rijeci gaaaaaaang ili kad objašnjava, pooooonoviš sto osam puta hare krišna hare rama hare hare rama rama...i padneš u trans, i znaš kako ti bude lijepo
a saltaga ga je valjda jednom baš surovo najurio, pa se bojao saltage, kad bi mi rekli "eto saltage" pobjegao bi i pokazivao je u onim knjigama, vidiš kaže, ovo je krišna, on ima dvije glave, isto k'o što saaaaltaga ima čuperak
nama je govorio da je iz poljske, sad pošto kupio, po to i prodao...
To je vjerovatno bilo 2004/2005.
Ja sam ga te školske godine sreo u tramvaju. Pokušavo mi je prodati neke knjige o Krišni. Pito me je šta radim, čime se bavim i tako to... Ja mu rekoh da studiram pravo. Onda me je počeo ispitivati o studiju... gdje mi je fakultet, kako je studirati... nedugo nakon toga je počeo navraćati u salu prve godine i držati govore... najčešće prije Saltaginih predavanja... ne znam da li je dolazio prije 2004... ako nije onda sam ja kriv/zaslužan za njegovo učešće u pravnoj edukaciji naše omladine
Ko se sjeca lika neke 88,89,90 god. koji se vrtio oko obdanista na mojmilu po olimpijskoj i po alipasinu , jedan dan je brus li naredni dan glumi vasitacicu iz obdanista , pa je treci dan djete iz obdanista , nije bio agresivan , ponekad je galamio ovisno u kojem je liku taj dan . kako se zvao? neso ?? nele ?? tako nesta
zvrcak wrote:Kako se zvao gospodin iz sirana, na ulazu u sirano "CARAPA, GACA, POTKOSULJA" juce djeca u kombiju to govore, pitam ja, od kud vam to, kaze furka u skoli...
vektor68 wrote:Ko se sjeca lika neke 88,89,90 god. koji se vrtio oko obdanista na mojmilu po olimpijskoj i po alipasinu , jedan dan je brus li naredni dan glumi vasitacicu iz obdanista , pa je treci dan djete iz obdanista , nije bio agresivan , ponekad je galamio ovisno u kojem je liku taj dan . kako se zvao? neso ?? nele ?? tako nesta
i
ON kako ste
ko se sjeca njega
ovaj prvi se zove Ratko i još uvijek živi u Švrakinu, a ovoga drugo se sjećam sa televizije i ponekad sam ga viđao onako u prolazu sadašnjom Ferhadijom
Αθήνα wrote:
Pokojni Skender je nekada navodno bio ugledni advokat, a i nebrojno puta mi je pričao kako je doktorirao pravo.
to je istina, skenda je bio doktor rimskog prava, i samo na par mjeseci prije nego što će umrijeti je nama raji uhvatio vaziti i bacati drvlje i kamenje na sadašnjeg, avaz bi rekao kontraverznog, profesora rimskog prava zdravka lučića
hz__semir wrote:
Fudbaler kod treće gimnazije, neprevaziđen. Jednom sam ga gledao 10-tak minuta kako gađa prečku i lik je od nekih 50-tak šuteva, samo dva put fulio prečku
Mi ga s Grbavice zovemo tomo dode i kod nas pa suta lopte,lik lud skroz.jednom su ga moji drugovi zajeb. (glupani) nesto mu pjevali ooo hocemo taj go .... i ebemo ti mater u p. zaletio se on za njima da ih sakam udara oni u skolu uletili.Dode onde u po zime ima loptu i ruksak i stane na pola terena i precke gada Imamo mi jos jednog an grbavici onako malo ima neki psihicki problema nema njemu ni 20 Damir se zove nista on ne konta sa djecom iz 1 razreda se druzi
onaj cikica je bas cudak, sjedio par puta u kaficu u kojem sam radio, uzme knjige stavi na sto pored, i pocne tersati za bilo sta. npr. "kako ja da dovedem goste iz europe u sarajevo, kad dodjem ovde sjednem a ova djeca skacu i smiju se..." itd...
hz__semir wrote:
Fudbaler kod treće gimnazije, neprevaziđen. Jednom sam ga gledao 10-tak minuta kako gađa prečku i lik je od nekih 50-tak šuteva, samo dva put fulio prečku
zvrcak wrote:Kako se zvao gospodin iz sirana, na ulazu u sirano "CARAPA, GACA, POTKOSULJA" juce djeca u kombiju to govore, pitam ja, od kud vam to, kaze furka u skoli...
Hilmo, rahmetli .....
ma jok...ramiz hrkovic. tako mu bila istaknuta firma - ono kad su svi morali registrovat i staviti brojeve firme.
vektor68 wrote:Ko se sjeca lika neke 88,89,90 god. koji se vrtio oko obdanista na mojmilu po olimpijskoj i po alipasinu , jedan dan je brus li naredni dan glumi vasitacicu iz obdanista , pa je treci dan djete iz obdanista , nije bio agresivan , ponekad je galamio ovisno u kojem je liku taj dan . kako se zvao? neso ?? nele ?? tako nesta
i
ON kako ste
ko se sjeca njega
uh hodo okolo u nekom matilu a jednom je bio i bezobrazan
Neki momak crna kosa malo deblji stalno glavom lijevo desno uvijek kod vozaca tramvaja kupi domacicu i voza se, ko se cesce vozi tramvajem morao ga je vidjeti
rashtiman wrote:Neki momak crna kosa malo deblji stalno glavom lijevo desno uvijek kod vozaca tramvaja kupi domacicu i voza se, ko se cesce vozi tramvajem morao ga je vidjeti
Ima jedan u troli, davno sam ga pominjao na ovoj temi.Često priča sam sa sobom i pjeva. Možda je to taj isti.
rashtiman wrote:Neki momak crna kosa malo deblji stalno glavom lijevo desno uvijek kod vozaca tramvaja kupi domacicu i voza se, ko se cesce vozi tramvajem morao ga je vidjeti
Ima jedan u troli, davno sam ga pominjao na ovoj temi.Često priča sam sa sobom i pjeva. Možda je to taj isti.
Lik se po cijeli dan voza tramvajem. Samo ponekad izadje da zapali jednu, dvije i opet nastavi. Mogu ga komotno za revizora uzet'.