Mislim da sa tako zdravim temeljom nema fule.NEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????madner wrote:Registruj se na forum i zatrazi savjet od ljudi koji pojma nemaju o situaciji, ali ipak ce rado reci:
Ko ti je kriv?
ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#276 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
- NEGRA
#277 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
O da, damadner wrote:Mislim da sa tako zdravim temeljom nema fule.NEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????madner wrote:Registruj se na forum i zatrazi savjet od ljudi koji pojma nemaju o situaciji, ali ipak ce rado reci:
Ko ti je kriv?
- jedna
#278 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pazi, rekla si da avantura traje, a da si tek nedavno saznala da ima zenu i dijete. zar pored sebe zelis covjeka koji te laze?NEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????madner wrote:Registruj se na forum i zatrazi savjet od ljudi koji pojma nemaju o situaciji, ali ipak ce rado reci:
Ko ti je kriv?
- NEGRA
#279 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Avantura jeste ili veza bez obaveza to mi je nekako isto, trajalo oko godinu dana i kad sam saznala za zenu i dijete, prestala sam mu se javljati i odgovarati na sms i pozive, medjutim nakon 7 il 8 mjeseci, opet smo se poceli vidjati, jer emocije su prevladale i ne mogu nikako da ga zaboravim, jos teze je jer radimo zajedno i vidjamo se svaki dan. . . . . ne znam sta da radim???? da i dalje se vidjamo, a zenu prepostavljam nece ostaviti zbog mene (iako ju je ozenio samo zato sto je ostala trudna)jedna wrote:pazi, rekla si da avantura traje, a da si tek nedavno saznala da ima zenu i dijete. zar pored sebe zelis covjeka koji te laze?NEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????madner wrote:Registruj se na forum i zatrazi savjet od ljudi koji pojma nemaju o situaciji, ali ipak ce rado reci:
Ko ti je kriv?
-
vajkrem
#280 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pazi, rekla si da avantura traje, a da si tek nedavno saznala da ima zenu i dijete. zar pored sebe zelis covjeka koji te laze?[/quote]
Avantura jeste ili veza bez obaveza to mi je nekako isto, trajalo oko godinu dana i kad sam saznala za zenu i dijete, prestala sam mu se javljati i odgovarati na sms i pozive, medjutim nakon 7 il 8 mjeseci, opet smo se poceli vidjati, jer emocije su prevladale i ne mogu nikako da ga zaboravim, jos teze je jer radimo zajedno i vidjamo se svaki dan. . . . . ne znam sta da radim???? da i dalje se vidjamo, a zenu prepostavljam nece ostaviti zbog mene (iako ju je ozenio samo zato sto je ostala trudna)[/quote]
to ti mislis.....
ne mogu da vjerujem da jos neko nasjeda na to...
Avantura jeste ili veza bez obaveza to mi je nekako isto, trajalo oko godinu dana i kad sam saznala za zenu i dijete, prestala sam mu se javljati i odgovarati na sms i pozive, medjutim nakon 7 il 8 mjeseci, opet smo se poceli vidjati, jer emocije su prevladale i ne mogu nikako da ga zaboravim, jos teze je jer radimo zajedno i vidjamo se svaki dan. . . . . ne znam sta da radim???? da i dalje se vidjamo, a zenu prepostavljam nece ostaviti zbog mene (iako ju je ozenio samo zato sto je ostala trudna)[/quote]
to ti mislis.....
ne mogu da vjerujem da jos neko nasjeda na to...
- NEGRA
#281 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Avantura jeste ili veza bez obaveza to mi je nekako isto, trajalo oko godinu dana i kad sam saznala za zenu i dijete, prestala sam mu se javljati i odgovarati na sms i pozive, medjutim nakon 7 il 8 mjeseci, opet smo se poceli vidjati, jer emocije su prevladale i ne mogu nikako da ga zaboravim, jos teze je jer radimo zajedno i vidjamo se svaki dan. . . . . ne znam sta da radim???? da i dalje se vidjamo, a zenu prepostavljam nece ostaviti zbog mene (iako ju je ozenio samo zato sto je ostala trudna)[/quote]vajkrem wrote:pazi, rekla si da avantura traje, a da si tek nedavno saznala da ima zenu i dijete. zar pored sebe zelis covjeka koji te laze?
to ti mislis.....
ne mogu da vjerujem da jos neko nasjeda na to...[/quote]
znam sigurno da je njena trudnoca razlog vjencanja . . . . .
- ljubav_aha
#282 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
nista,kolega se nece rastati jer on nije zljubljen u tebe,cisti seksNEGRA wrote:potreban savjetimam osjecaj da se zaljubljujem u kolegu s posla!!!! On je ozenjen i ima dijete!!!! Oboje smo se upustili u avanturu koja vec traje i traje . . . . . . sta dalje?!?!?!?!?!?!
- NEGRA
#283 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
oooooo poludicu, a opet vam hvala za komentare

- Bumbar
#284 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
izvini sto ti prisjedam...ali hau jes no :S:S:SNEGRA wrote:
znam sigurno da je njena trudnoca razlog vjencanja . . . . .
- ljubav_aha
#285 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
zasto ces poludjeti,jesi li ga ga pitala da li se zeli ravesti,da li je on tako nesto predlozioNEGRA wrote:oooooo poludicu, a opet vam hvala za komentare![]()
![]()
![]()
naravno,ima slucajeva gde takve veze ,poput vase traju godinama,ali mnogo zavisi od tvojih daljnjih ciljeva u zivotu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#286 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Napokon,vracam se u svoju smjenu necu vise raditi s njim u smjeni.....Koja je to glupost bila....Ovako ce biti puno bolje!!!
- NEGRA
#287 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pokusala sam s njim razgovarati, ali uvijek kaze nsita ne brini bice sve ok , sta ce biti ok? do 40 da guram ovako a on vec dijete ima, ma ne znam, po njegovom ponasanju mogu primjetiti da je jako zbunjen........ a necu da mu ultimatume postavljam jer nema smisla zaistaljubav_aha wrote:zasto ces poludjeti,jesi li ga ga pitala da li se zeli ravesti,da li je on tako nesto predlozioNEGRA wrote:oooooo poludicu, a opet vam hvala za komentare![]()
![]()
![]()
naravno,ima slucajeva gde takve veze ,poput vase traju godinama,ali mnogo zavisi od tvojih daljnjih ciljeva u zivotu
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#288 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Negra,okani se ti sreco moja tog kolege,on je ozenjen i dijete ima a sta ti imas? godine i vrijeme koje trosis cekajuci nekoga ko nece doci.......A pun je svijet slobodnih muskaraca,sretno!
- MoHiKaNaC
#289 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
NEGRA...
...meni ta tvoja prica nekako suhveli....valjda je do vremena...nemam pojma...
- NEGRA
#290 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
hehe...........suhveli........ vjeruj i meni je...........MoHiKaNaC wrote:NEGRA...
- otherside
#291 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
krasan pocetak veze...sitna lazNEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????
manipulator ostaje manipulator. cak i kad ga uhvatis u lazi uvijek postoji racionalan razlog...koji je naravno vezan za ljubav prema tebi jer da ti je rekao ti bi otisla, izgubio bi te, nije imao izlaza, bla bla truc truc...
- bug
#292 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pljuc pljuc 
- NEGRA
#293 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
ljubav prema meni ..... daj Boze, iako ja mislim da ne gaji bas neke osjecaje prema meniotherside wrote:krasan pocetak veze...sitna lazNEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????![]()
manipulator ostaje manipulator. cak i kad ga uhvatis u lazi uvijek postoji racionalan razlog...koji je naravno vezan za ljubav prema tebi jer da ti je rekao ti bi otisla, izgubio bi te, nije imao izlaza, bla bla truc truc...
- ljubav_aha
#294 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
negra,sta ti uopce zelis u ovom kompletnom slucajuNEGRA wrote:ljubav prema meni ..... daj Boze, iako ja mislim da ne gaji bas neke osjecaje prema meniotherside wrote:krasan pocetak veze...sitna lazNEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????![]()
- NEGRA
#295 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
njega zelim

- MoHiKaNaC
#296 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pa nema ga valjda samo ON 
- NEGRA
#297 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
[quote="MoHiKaNaC"]pa nema ga valjda samo ON
[/quote= MoHiKaNaC"]
ja se zaljubila, pa druge i ne gledam
ja se zaljubila, pa druge i ne gledam
- ljubav_aha
#298 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
zasto,kad te ON uopce ne voli ,osim seks sa tobomNEGRA wrote:njega zelim![]()
-
d2
#299 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
de ba, nije ti 16 godina...NEGRA wrote:njega zelim![]()
-
lamija_SA
#300 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
"Ti imaš mene, a tebe ja! Jedino to se zove ljubav!"NEGRA wrote:ljubav prema meni ..... daj Boze, iako ja mislim da ne gaji bas neke osjecaje prema meniotherside wrote:krasan pocetak veze...sitna lazNEGRA wrote:hah ko mi je kriv????? nije niko u pocetku nisam ni znala da je ozenjen i da ima dijete, a kad sam saznala (nedavno tek:( ) bilo je kasno da emocije iskljucim????![]()
Pitanje: Bila si u vezi sa njima godinu dana i radila sa njim i tek nakon godinu dana saznala da je oženjen i ima djete?
To mi je baš čudno, znajući kako su naše firme tračerske!