Što je uništilo Jugoslaviju ?
- addem
#276 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Jugoslavija se raspala zato sto je narod bio protiv jugoslavije. Narod je nije zelio. Prvo su slovenci izasli na referendum i ogromnom vecinom rekli da ne zele da budu u jugi, isto su kasnije ucinili hrvati, bosanci, makedonci i na posljetku crnogorci. Jugoslaviju nije htio narod, isto kao sto nije htio bratstvo i jedinstvo koje mu je vjestacki podmetnuto! Ko je mogo hrvate i slovence da otjera iz juge ako su je voljeli?
- osa
#277 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
jugoslaviju je uništila jugoslavija.
- Vodenjak
#278 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Replay wrote:bla ...bla...bla lijepa vaša ,lijepa tvoja...bla ...bla... ,kad ti doasadi ta super humoristična te genijalna fora onda me počni nazivati fašistom ,nacistom i ustašom ,a kada ti to dosadi...onda smisli neki novi način kako ćeš okolišati i mene diskvalificirati...Vodenjak wrote:Ti se jos trudis da nam otkrijes pravu istinu iz lijepe svoje?Replay wrote:
Srami se!![]()
Ovakvo naštimavanje i mjenjanje povijesti samo kako bi lakše mogao cmizdriti za voljenom Jugom - je degutantno.![]()
Dokle ces?
Samo ni slučajno ,ni pod koju cjenu ,ni pod kojim uvjetnom nemoj izdvojit neku moju izjavu i nemoj mi dokazat da lažem i pokazat mi pravu istinu. To ni pod razno.
Demoniziraj ,razbacuj s edemagogijom ,frazama ,pamfletima ,lupetaj..sve čini kako bi izbjegao sadržaj i raspravu ,može?
Ma meni samo nije jasno sto se petljas sa svojim stavovima u pitanja koja se raspravljaju u, istina, susjednoj ti, ali ipak nezavisnoj i suverenoj zemlji!?
I jos se usudjujes da ljudima solis pamet i objasnjavas gdje jesu a gdje nisu u pravu.
Hajd dok smo bili u Jugoslaviji, zajednickoj nam domovini koju si ti uspio unistiti.
Ali, sto sad? Ili ti jos uvijek mislis da je Tudjman uspio sa onim sto je i htio pa da Bosne u stvari nema vec da je ovo samo lijepi vrt u kojemu raste sve samo hrvatsko cvijece a vi iz lijepe vase samo dodjete povremeno da okopate korov?
Ozbiljno te sad pitam, nakon ovoga sto napisa:
Dokle mislis rovariti po TUDJOJ zemlji?Replay wrote:ja sam hrvatski domoljub pa mi dojadilo pljuvanje po obrambenom i nametnutom ratu ,po Hrvatskoj braniteljima i Tuđmanu kao i neutemljeno uzdizanje Juge.
- nosara
#279 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Jes, vala...addem wrote:Jugoslavija se raspala zato sto je narod bio protiv jugoslavije. Narod je nije zelio. Prvo su slovenci izasli na referendum i ogromnom vecinom rekli da ne zele da budu u jugi, isto su kasnije ucinili hrvati, bosanci, makedonci i na posljetku crnogorci. Jugoslaviju nije htio narod, isto kao sto nije htio bratstvo i jedinstvo koje mu je vjestacki podmetnuto! Ko je mogo hrvate i slovence da otjera iz juge ako su je voljeli?
Primitivna stoka dobila mogucnost da bira i odlucuje pa odabrala strani jaram, koju cvrsto drze potomci ustasko-cetnicke emigracije koja je nahrupila u zemlju krajem osamdesetih...
Sad primitivna stoka grca u dugovima i davi se od demokratije...
A iz koze se ne moze...
Sto se tice ove dvije "drzave", vrijeme ce pokazati da li je vrijedilo ucestvovat u rusenju SFRJ...
A na kraju krajeva, svi cemo suverenitet dat EU, zajedno sa prirodnim resursima i vrijednim nekretninama...
Primitivna stoka...
Last edited by nosara on 14/05/2009 09:14, edited 1 time in total.
- nosara
#280 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Ima ih par na ovom forumu...Vodenjak wrote: Dokle mislis rovariti po TUDJOJ zemlji?
- Vodenjak
#281 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Objektivno, ne smetaju mi uopste, cak i kad se ne slazem s njima. Naprotiv!nosara wrote:Ima ih par na ovom forumu...Vodenjak wrote: Dokle mislis rovariti po TUDJOJ zemlji?Nadmeni austrijski konjusari, tradicionalni nacisticki saveznici, u sustini primitivna balkanska bagra umotana u sareni papir...
Ali smeta mi fukara koja mi se ovdje predstavlja kako se ovaj gore predstavi i jos mi dodje pricati kako je i sta MENI bilo!!
-
Johny
#282 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Dajte ljudi, nemoj da se zezamo sa "domoljubom"
Ko zna sta je u pitanju, mozda je to neka nasledna titula, mozda se covek zove tako...
Dirnuti u srz "hrvatskog covjeka" napadajuci najveceg oca, zagorskog mrguda, pod imenom Njofra....to je svetogrdje
U svemu preteruju ti nacionalisti, i u zastiti tekovina "domovinskog rata", i u idealizaciji mangupa kao sto je bio Tudjman, i u promovisanju "izvorno hrvatsko", "hrvatski covjek", "hrvatski zrak", i stavljanje sahovnice na svakom mogucem mestu... ima neceg nacistickog i perverznog u tome...
Ko zna sta je u pitanju, mozda je to neka nasledna titula, mozda se covek zove tako...
Dirnuti u srz "hrvatskog covjeka" napadajuci najveceg oca, zagorskog mrguda, pod imenom Njofra....to je svetogrdje
U svemu preteruju ti nacionalisti, i u zastiti tekovina "domovinskog rata", i u idealizaciji mangupa kao sto je bio Tudjman, i u promovisanju "izvorno hrvatsko", "hrvatski covjek", "hrvatski zrak", i stavljanje sahovnice na svakom mogucem mestu... ima neceg nacistickog i perverznog u tome...
-
Liska
#283 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Zanimljivo, isti taj narod je dobar, progresivan i prosperitetan dok je u Jugoslaviji. Cim glasa protiv Jugoslavije, on je nazadan, da ne kazem fasisticki. Svi bi bili fini da smo ostali s Milosevicem u Jugoslaviji i nikakvih problema ne bi bilo. Je li to bila alternativa?
- nosara
#284 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
zloba je sporedan... Da sranja nije sanjao veliku hrvatsku, Juga bi opstala, jer zloba ne bi imao argumente da talasa...Liska wrote:Zanimljivo, isti taj narod je dobar, progresivan i prosperitetan dok je u Jugoslaviji. Cim glasa protiv Jugoslavije, on je nazadan, da ne kazem fasisticki. Svi bi bili fini da smo ostali s Milosevicem u Jugoslaviji i nikakvih problema ne bi bilo. Je li to bila alternativa?
slovencuge bi bile na vagi, pitanje je da li bi glatko otisli da sranja nije pravio dil...
Dakle, jeste ogromna odgovornost na hrvatskoj... Najveca... Kao uostalom i za ovakav epilog rata u Bosni...
Znas ono, noz u ledja, ti folovi...
Jebi ga, to su cinjenice...
-
Liska
#285 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Nosara, ti si ovdje pomijesala neke stvari. Tudjman se pojavio tri pune godine poslije Slobe. Prije Tudjmana je bio Suvar, i on je bio fasista, ustasa i konjusar. Imam dovoljno godina da se jos sjecam i novina, i naslova i sjednica iz tih godina. I tek kad su sjebali Suvara, pojavio se Tudjman. Jebi ga, to su ti cinjenice vrlo lako provjerljive.
- slavkoimamodilera
#286 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
S druge strane, pretpostavljam, ne vidis Amerikance koji na sve zivo stavljaju "stars and stripes" od choppera, vatrogasnih kamiona do maski za zavarivanje u brodogradilistima... ima nesto nacistickoga i perverznog u Amerikancima jel da?Johny wrote:Dajte ljudi, nemoj da se zezamo sa "domoljubom"![]()
Dirnuti u srz "hrvatskog covjeka" napadajuci najveceg oca, zagorskog mrguda, pod imenom Njofra....to je svetogrdje![]()
-
Johny
#287 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Ista stvar, jos su mi Ameri odvratniji u tome, jer oni stvarno imaju realnu moc, pa kad jos sebe ubede da su "nad-rasa" eto svima ostalim belaja...slavkoimamodilera wrote:S druge strane, pretpostavljam, ne vidis Amerikance koji na sve zivo stavljaju "stars and stripes" od choppera, vatrogasnih kamiona do maski za zavarivanje u brodogradilistima... ima nesto nacistickoga i perverznog u Amerikancima jel da?Johny wrote:Dajte ljudi, nemoj da se zezamo sa "domoljubom"![]()
Dirnuti u srz "hrvatskog covjeka" napadajuci najveceg oca, zagorskog mrguda, pod imenom Njofra....to je svetogrdje![]()
Zasto treba Hrvatima te stvari, ipak su oni stari narod, imaju i tradiciju, i drzavnost u srednjem veku... cemu ta prica o "hrvatska voda, hrvatski zrak...", bez "hrvatskog" ne bi bilo to to
- slavkoimamodilera
#288 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Samo me bezveze vuces za jezikJohny wrote:Ista stvar, jos su mi Ameri odvratniji u tome, jer oni stvarno imaju realnu moc, pa kad jos sebe ubede da su "nad-rasa" eto svima ostalim belaja...
Zasto treba Hrvatima te stvari, ipak su oni stari narod, imaju i tradiciju, i drzavnost u srednjem veku... cemu ta prica o "hrvatska voda, hrvatski zrak...", bez "hrvatskog" ne bi bilo to tonekoliko puta sam bio u HR, gde god se okrenem zastava... bildovanje patriotskog duha tim stvarima je i zalosno i smesno...
-
Liska
#289 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Johny, apsolutno razumijem razloge sto je Amerika izrazito nesimpaticna u Srbiji. A evo i mojih razloga: Srbi kao politicki narod se citavo vrijeme pokusavaju ponasati kao Amerikanci, biti imperija i nikoga nista ne pitati. Medjutim, nisu jaki kao Amerika i u tome je problem. Sve ono sto Amerikanci rade u svijetu je Srbija isprobala u Hrvatskoj, BiH, Kosovu ali nije uspjela i u tome je glavni razlog nevolje. Ne mrzimo Amerikance zato sto rade to sto rade, nego zato sto mi ne mozemo isto to raditi, bez da nam stanu na rep.
-
Johny
#290 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
To sto na moj post reagujes izvlacenjem preterane jezicine mnogo vise govori o tebi nego o tvom narodu...
Pocinjes sa opservacijom o ekavici, nekako ti to para uvo, sto da mi slovo J na tastaturi bude izlizano, necu bas da je menjam svako malo
Ja time sto napadam glupost o "hrvatskom svemu" ne aboliram idiotije koje su potekle i od mog naroda, takav stav je mnogo skupo placen i nigde vise neces videti "nebesku" postavku od bilo kojeg politicara u Srbiji koji ima ikakvu vlast, ima jos takvih tonova ali oni su u debeloj ladovini...
Bio sa u HR proslo leto bas na dan Oluje, pocetkom avgusta, u Vecernjem listu uz novine dobijes i kupon preko koga mozes dobiti hrvatsku zastavu
kolko je to bolesna indoktrinacija... kad kupim slatkise koje pravi Kras na mnogima pise "izvorno hrvatsko", keve ti, ja mislio izvorno makedonsko
To sa Sportklubom kakis mnogo, komentatori na tom kanalu su uglavnom dobri, naravno da navijaju za nase tenisere ali mnogo puta cujem reci simpatije i za Ljubu, Ancica i Cilica...ne mogu da ponavljaju stalno Djokovic, nekad ubace i "srpski teniser, bas kao sto za Murray-a kazu nekad skotski teniser, Federera svajcarski... to je normalna stvar u svakodnevnom prenosu tenisa po nekoliko sati...
Ovo zadnje je ispod svakog nivoa
ne znaci ako si ti klempav da sam i ja...sto nekad i nije prednost, pogotovu zimi kad udari kosava 
Pocinjes sa opservacijom o ekavici, nekako ti to para uvo, sto da mi slovo J na tastaturi bude izlizano, necu bas da je menjam svako malo
Ja time sto napadam glupost o "hrvatskom svemu" ne aboliram idiotije koje su potekle i od mog naroda, takav stav je mnogo skupo placen i nigde vise neces videti "nebesku" postavku od bilo kojeg politicara u Srbiji koji ima ikakvu vlast, ima jos takvih tonova ali oni su u debeloj ladovini...
Bio sa u HR proslo leto bas na dan Oluje, pocetkom avgusta, u Vecernjem listu uz novine dobijes i kupon preko koga mozes dobiti hrvatsku zastavu
To sa Sportklubom kakis mnogo, komentatori na tom kanalu su uglavnom dobri, naravno da navijaju za nase tenisere ali mnogo puta cujem reci simpatije i za Ljubu, Ancica i Cilica...ne mogu da ponavljaju stalno Djokovic, nekad ubace i "srpski teniser, bas kao sto za Murray-a kazu nekad skotski teniser, Federera svajcarski... to je normalna stvar u svakodnevnom prenosu tenisa po nekoliko sati...
Ovo zadnje je ispod svakog nivoa
-
Johny
#291 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Sad pricamo mnogo uopsteno, ti mene posmatras kao nekog prosecnog Srbina vidjen u ocima okolnih naroda... to i nije nista cudno, ali pokusaj da primetis razlike, niti su svi Srbi velikosrbi, niti svi mrze Amere...Liska wrote:Johny, apsolutno razumijem razloge sto je Amerika izrazito nesimpaticna u Srbiji. A evo i mojih razloga: Srbi kao politicki narod se citavo vrijeme pokusavaju ponasati kao Amerikanci, biti imperija i nikoga nista ne pitati. Medjutim, nisu jaki kao Amerika i u tome je problem. Sve ono sto Amerikanci rade u svijetu je Srbija isprobala u Hrvatskoj, BiH, Kosovu ali nije uspjela i u tome je glavni razlog nevolje. Ne mrzimo Amerikance zato sto rade to sto rade, nego zato sto mi ne mozemo isto to raditi, bez da nam stanu na rep.
Ja sam izrazio zgrazavanje nad budalastinom velicanja americke zastave, isto mi je zasmetao Obamin inauguracioni govor gde on velica nekakve "vrednosti americkog naroda"...to je za mene bullshit.
Ali isto tako gajim veliko postovanje prema mnogim dostignucima te drzave, i na polju nauke, sporta, organizacije... u mnogo stvari oni mogu biti uzor ostalima... ja ih ne mrzim, vise sam privrzen zapadnoj kulturi nego npr Rusiji, odrastao sam na njihovim filmovima, na NBA ligi, nosio sam Nike a ne ruske cizme
Cak i to sto su nas bombardovali i lobirali za Albance ne uzimam im za nekakvo veliko zlo, to je sve politika u kojoj nema ljubavi vec samo interesa, mi nismo znali da se postavimo dobro i zato smo dobili samar...nista strasno, desava se to...
Zamisli kolko bi bilo glupo da ja mrzim neke Britance, Francuze, Amere samo zato sto su njihove zemlje bombardovale moju... zato nemam razumevanja kad neko sovinisticki nastupi prema mom narodu kao celini, ma kako da je patio od nekih odluka njenih politicara...
- osa
#292 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Johny wrote:Sad pricamo mnogo uopsteno, ti mene posmatras kao nekog prosecnog Srbina vidjen u ocima okolnih naroda... to i nije nista cudno, ali pokusaj da primetis razlike, niti su svi Srbi velikosrbi, niti svi mrze Amere...Liska wrote:Johny, apsolutno razumijem razloge sto je Amerika izrazito nesimpaticna u Srbiji. A evo i mojih razloga: Srbi kao politicki narod se citavo vrijeme pokusavaju ponasati kao Amerikanci, biti imperija i nikoga nista ne pitati. Medjutim, nisu jaki kao Amerika i u tome je problem. Sve ono sto Amerikanci rade u svijetu je Srbija isprobala u Hrvatskoj, BiH, Kosovu ali nije uspjela i u tome je glavni razlog nevolje. Ne mrzimo Amerikance zato sto rade to sto rade, nego zato sto mi ne mozemo isto to raditi, bez da nam stanu na rep.
Ja sam izrazio zgrazavanje nad budalastinom velicanja americke zastave, isto mi je zasmetao Obamin inauguracioni govor gde on velica nekakve "vrednosti americkog naroda"...to je za mene bullshit.
Ali isto tako gajim veliko postovanje prema mnogim dostignucima te drzave, i na polju nauke, sporta, organizacije... u mnogo stvari oni mogu biti uzor ostalima... ja ih ne mrzim, vise sam privrzen zapadnoj kulturi nego npr Rusiji, odrastao sam na njihovim filmovima, na NBA ligi, nosio sam Nike a ne ruske cizme![]()
Cak i to sto su nas bombardovali i lobirali za Albance ne uzimam im za nekakvo veliko zlo, to je sve politika u kojoj nema ljubavi vec samo interesa, mi nismo znali da se postavimo dobro i zato smo dobili samar...nista strasno, desava se to...
Zamisli kolko bi bilo glupo da ja mrzim neke Britance, Francuze, Amere samo zato sto su njihove zemlje bombardovale moju... zato nemam razumevanja kad neko sovinisticki nastupi prema mom narodu kao celini, ma kako da je patio od nekih odluka njenih politicara...
a ti si onda iznadprosječni srbin.
- nosara
#293 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
To su nespojive stvari... tudjman je vec sredinom sezdesetih godina bio prepoznat kao revizionista i nacionalista...Liska wrote:Nosara, ti si ovdje pomijesala neke stvari. Tudjman se pojavio tri pune godine poslije Slobe. Prije Tudjmana je bio Suvar, i on je bio fasista, ustasa i konjusar. Imam dovoljno godina da se jos sjecam i novina, i naslova i sjednica iz tih godina. I tek kad su sjebali Suvara, pojavio se Tudjman. Jebi ga, to su ti cinjenice vrlo lako provjerljive.
milosevic, politicki, nije bio ni u pelenama...
-
Abacija
#294 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Johny: "NE SMETA MI ŠTO ME ZOVU ČELIK SRBIN!"osa wrote:
a ti si onda iznadprosječni srbin.

- 1gorstak
#295 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Nesrazmjerna moc koju je Srbija pokusala da ima u odnosu na ostale republike u federaciji. Posto povrsno pristupas politici, evo ti jedan povrsan primjer ; Jugovizija 1991. Za Bebi Dol glasaju cetiri zirija, onaj u Beogradu, Novom Sadu, Pristini i Podgorici, i Bebi Dol pobjedjuje. Tako preko svojih satelita, Beograd pokusava kontrolisati ne samo politiku u kolektivnim organima vlasti, nego eto i kvalifikacije za Evroviziju. Ko da krivi Slovence i Hrvatsku ?Što je uništilo Jugoslaviju ?
-
Johny
#296 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
1gorstak wrote:Nesrazmjerna moc koju je Srbija pokusala da ima u odnosu na ostale republike u federaciji. Posto povrsno pristupas politici, evo ti jedan povrsan primjer ; Jugovizija 1991. Za Bebi Dol glasaju cetiri zirija, onaj u Beogradu, Novom Sadu, Pristini i Podgorici, i Bebi Dol pobjedjuje. Tako preko svojih satelita, Beograd pokusava kontrolisati ne samo politiku u kolektivnim organima vlasti, nego eto i kvalifikacije za Evroviziju. Ko da krivi Slovence i Hrvatsku ?Što je uništilo Jugoslaviju ?
Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika, samba rumba cha cha cha
Kako ne vidis kosmopolitizam u tome
Posle "hajde da ludujemo ove noci" od Tajci ovo mu dodje kao upgrade-ovana verzija Imagine od Lennona
- Lincoln-Burrows
#297 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Pa jasno kao dan, a i to što se pojavio Njofra ili da je bio neko drugi nije bitno, jer Hrvatski narod nije htio biti u takvoj Jugoslaviji,1gorstak wrote:Nesrazmjerna moc koju je Srbija pokusala da ima u odnosu na ostale republike u federaciji. Posto povrsno pristupas politici, evo ti jedan povrsan primjer ; Jugovizija 1991. Za Bebi Dol glasaju cetiri zirija, onaj u Beogradu, Novom Sadu, Pristini i Podgorici, i Bebi Dol pobjedjuje. Tako preko svojih satelita, Beograd pokusava kontrolisati ne samo politiku u kolektivnim organima vlasti, nego eto i kvalifikacije za Evroviziju. Ko da krivi Slovence i Hrvatsku ?Što je uništilo Jugoslaviju ?
bolje reći u nikakvoj Jugoslaviji. I kažu da je bio prepoznat kao nacionalista 60', pa to je normalno jer u tim godinama svi protiv
Juge su nacionalisti, a i dan danas oni nastupaju sa takvih stajališta. Srbi su forsirali jugoslavensku naciju pod formom srboslavenske i
upravo pokušaj jugoslaveniziranja je uništio Jugoslaviju.
- 1gorstak
#298 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Kvalitet pjesme je nebitan, primjer je tu da pojednostavi matricu djelovanja politickih krugova u Beogradu.Johny wrote:1gorstak wrote:Nesrazmjerna moc koju je Srbija pokusala da ima u odnosu na ostale republike u federaciji. Posto povrsno pristupas politici, evo ti jedan povrsan primjer ; Jugovizija 1991. Za Bebi Dol glasaju cetiri zirija, onaj u Beogradu, Novom Sadu, Pristini i Podgorici, i Bebi Dol pobjedjuje. Tako preko svojih satelita, Beograd pokusava kontrolisati ne samo politiku u kolektivnim organima vlasti, nego eto i kvalifikacije za Evroviziju. Ko da krivi Slovence i Hrvatsku ?Što je uništilo Jugoslaviju ?![]()
Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika, samba rumba cha cha cha![]()
Kako ne vidis kosmopolitizam u tome![]()
Posle "hajde da ludujemo ove noci" od Tajci ovo mu dodje kao upgrade-ovana verzija Imagine od Lennona
-
Johny
#299 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Sorry, ali moram malo da se podsmevam primeru koji navodis, evrovizija je poslednje mesto koje cemo uzimati kao relevantno...
U svim drugim stvarima Srbi sa svojim kompanjonima su bili protiv Hrvata i Slovenaca tad, kao i obratno.
Ako ti je evrovizija reprezentativan primer...ok
...to je sad u trendu, ima smisla, da si mi ovo napomenuo u novembru vec bi se zabrinuo da si veliki fan tog kiceraja...
U svim drugim stvarima Srbi sa svojim kompanjonima su bili protiv Hrvata i Slovenaca tad, kao i obratno.
Ako ti je evrovizija reprezentativan primer...ok
-
Liska
#300 Re: Što je uništilo Jugoslaviju ?
Tudjman kao takav ne postoji kao politicka cinjenica do 1989 godine, kad ga narod bira jer vidi da od Suvara nema velike koristi, da je Racan neodlucniji nego sto ce Alija ikada biti, a svi ostali su izasli iz istog sinjela kao i Milosevic. Dalje, da bi naucila osnovne stvari o Tudjmanu, procitaj knjigu D. Hudelista "Tudjman". Radi se o biografiji F. Tudjmana, vrlo kritickoj i neblagonaklonoj prema njemu. Ali da bi netko znao i zakljucivao o njemu, treba procitati ovu knjigu, inace ces nastaviti da se blamiras nepoznavanjem osnovnih cinjenica o Tudjmanu. I za tvoju informaciju i Mika Tripalo i Savka D. Kucar su prepoznati kao nacionalisti, a bili su vise Jugosloveni nego sto ces ti ikada biti, i dali su za Jugoslaviju vise nego vecina ljudi na forumu. A tvoj rjecnik kao da je izisao iz partijskih proglasa kasnih 60-tih a i ranije. Steta tvoje politicke karijere, sto jest.nosara wrote:To su nespojive stvari... tudjman je vec sredinom sezdesetih godina bio prepoznat kao revizionista i nacionalista...Liska wrote:Nosara, ti si ovdje pomijesala neke stvari. Tudjman se pojavio tri pune godine poslije Slobe. Prije Tudjmana je bio Suvar, i on je bio fasista, ustasa i konjusar. Imam dovoljno godina da se jos sjecam i novina, i naslova i sjednica iz tih godina. I tek kad su sjebali Suvara, pojavio se Tudjman. Jebi ga, to su ti cinjenice vrlo lako provjerljive.![]()
milosevic, politicki, nije bio ni u pelenama...